The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ajaj, ő ki is? 😄
Én nem. Mármint nekem nem volt ott semmi. <#confused> <#shakehead>
Szinte minden évadra pletykálják Morales visszatérését. Lehet, hogy ő az, aki figyel?<#wow2>
Devv
Stáblista utáni jelenetet mindenki látta? 😮
Devv
Dettó! Egyből az ugrott be. Tudtam is, mi lesz... 😄

Michonne többet beszélt ebben a részben, mint eddig összesen. 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Rick + Daryl jelenet = Epic
Jézus minek lökdösött volna be cetlit? Nyitja az ajtót, és szól, hogy "Pucoljunk!".
Vagy Jesus beólálkodott, vagy a csaj. Nagyon talán Dwight, belőle lehet még érdekes dolgokat kihozni.
Azt sejtettem, hogy még nem fog kiderülni, hogy ki engedte ki.
RatBaG
daryl kiszabadulását azért mutathatták volna végig, kíváncsi voltam a részletekre.

Per Aspera Ad Inferi.

acsati
Na ugye, hogy meg lehetett csinálni azt, hogy egy részben több szálat is futtatunk....? Aztán februártól megint visszatérünk a régi kerékvágásba, éljen. Kár, hogy csak egy egy rész (általában a szünet előttiek) az, ami valójában jó és izgalmas, érdekes.
Rajtam kívül Spencer másnak is eszébe juttatta Ellist a Die Hard 1-ből?<#hehe>
szabii98
Szép 😄 :d

@sheltem igen, ez volt a 7A záró, jön a 7B februárban.

I met God. She's black

Sheltem
Na most egy darabig ez az utolsó ha nem tévedek 😞( Ezúton is köszönöm szépen a munkádat / munkátokat!!!!

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

cassoneitaly

The Walking Dead 7x08 magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

(EXTENDED.HDTV-FLEET) ; (PROPER.HDTV-KILLERS)

Alias nevében is jó szórakozást mindenkinek! 😉

Cassone

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

😄DD Szép. Annyira nagyot nem alakít, de jó, hogy van. 😄
Lolmá, Madi, ezt a topicot csúnyán elnézted 😄 - Hittem ezt elsőre, aztán eszembe jutott Gabriel, gondolom alakít valamit 😄DDD Én meg azt hittem, HS <#taps>
Amúgy szvsz a priest elég jó karakter lett a kezdetekhez képest!
És mi van, ha megteszem?! <#boxer><#gun><#violent>
Kaplan
Ez rohadt jó! 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

A WD jövője

Mangánüzit nem írok, nem olvasok.

<#taps>

mackószanitéc! ignored list:tetsuo,pares,

CSOCSO
En abban remenykedem, hogy Ricknek elmondja, hogy nem oltem meg a fiad, ugyhogy elviszem Judithot. Fel tucat csaj tudna ra vigyazni non stop.
De az is lehet hogy csak kötőhártya gyulladása van. 😊
molnibalage83
Ez lenne logikus. Két életért elvisz kettőt.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Dynamic
A Libriben pl. van. Ez a bolt van nagyjából minden plázában. De most, hogy amelyikben bemész, ott lesz-e TWD, azt nem tudom.
Lehet, azért van könnyben a szeme, mert Negan viszi Carlt/Judithot. Tényleg remélem, hogy nem az lesz a nagy félévadzáró csattanó, hogy agyonver valakit, és nekünk ettől le kell, hogy essen az állunk.
Devv
Mivel nyújtják a sztorit, sztem a köv részben megöl valakit, hogy lenyugodjanak a kedélyek. Gondolom abból, hogy az előzetesben mutatják Rick jól bevált könnybe lábadt szemeit. Sztem Daryl meg tud majd szökni.
Negan amúgy nyilván nem fogja csak úgy annyiban hagyni, hogy Carl megölte két emberét. Az is lehet, hogy majd Ricket választás elé állítja: Vagy meg kell halnia két valakinek közülük is vagy pedig Carl vele marad. (vagy Judith? <#wow2> )
Tehát mondjuk egy plázabeli vagy sétálóutcai boltban megkapható?
Dynamic
Elvileg van még 11-es. De csak könyvesboltokban vagy neten árulják.
Negan most nagyon kiemelkedik a stilusaval, a lelkiterror meg azok a szarkasztikus poenok amiket nyom...latszik, hogy itt nagyon bevalik a diktaturaja...nagyon kivancsi lennek tenyleg hogyan lett ekkora teljhatalmu manipulator...mellesleg Jeffrey baromi jol alakitja ot...a mimikain is latszodik, hogy elvezheti a szerepet😊

mondjuk nem tudom gaz-e, de en nem utalom, hanem konkretan birom a karakteret😄DD

Carlnal pedig tetszett hogy nem riadt vissza tole, hanem meg ingerelni probalta...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

De most jelenleg kapható a legutóbb kiadott kötet?
Dynamic
Szinte biztos, hogy nem jelent meg magyarul. Itthon füzetek nem, csak kötetek jelennek a könyvesboltokban, de azok is olyan csigatempóban, hogy a Neganos részekhez csak évek múlva érkeznek meg, Ha eljut odáig egyáltalán a magyar kiadás.

Viszonyításképpen: 2011-ben indult Mo.-n az 1. kötet, és még csak most tartanak a 11.-nél, és Negan majd csak a 18.-ban jelenik meg (Nyilván ezután lenne értelme az eredetsztorit is kiadni).
Amerikában meg a 30. kötet körül járnak.
Ugyanezt terveztem én is tegnap, de a másfél órás westworld helyett végül ezt néztem először. Utóbbit pedig ma este. <#wink>
Magyarul nem jelent meg?
Enkorról leszedtem a képregényből, ami fent volt magyarul, de az tudtommal nem az összes. Amúgy odahaza (külföldön élek, jövő héten látogatok haza) bármelyik újságárusnál kapni WD-képregényt? Teszem azt Tescóban az újságospolcról? Eddig még nem kerestem.
DasIsFuck
Nálam a twd már régóta a legutolsó sorozat amit megnézek egy héten ha van más ami épp érdekel.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

böröczk
Nekem is tetszett a resz, az elozo botrany rossz volt (Tara-s).
Egyaltalan nem erdekel Rosita es Spencer szenvedese sem, de lassan mar Michonne se 😄
Kingdom reg volt mar, Hilltop is erdekes, miert nem lehet egy reszen belul tobb szalat mutatni, mint a GoTban pl? Legalabb kettot..
Az a durva, hogy most tortent eloszor, hogy nem az uj TWD reszt neztem meg elsokent, hanem Westworldot 😊
Ettol fuggetlenul nezni fogom, amig veget nem er, mert meg mindig az egyik kedvencem, igy tokeletlenul is.

Kumiho #2179

Dynamic
Negan előzménysztori is van TWD képregényben. Nem a fő csapásban, hanem csak egy különszám sorozatban. Ha nagyon érdekel a "Here's Negan"-ra keress rá.
Meg én még azt is vártam, hogy Carl megkérdezze Negant, hogy ki volt és mit csinált a járvány előtt.
DasIsFuck
Én is ezt vártam😄

DasIsFuck
Ez szerintem az 5.évadtól így van már a twd esetében.
Egyébként is két dolog történik benne, keresnek helyyet ahol élhetnek vagy egy fő gonosz ellen épp próbálnak életben maradni.
Ha épp nincs kit darálni akkor önismétlő szappanopera.

Kifáradt már a sorozat koncepciója az AMC-nél.

molnibalage83
Túlságosan elhúztak egyes jeleneteket, de egész nézhető rész volt. Mondjuk az előzőnél nem volt nehéz jobbat csinálni...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

nem semmi lelki terrort nyomatott megint😊 es tenyleg a poenjai eszmeletlenek😊
hatalom, megfelemlites, tisztelet, onkenyeskedes, terror, szabalyok kovettetese...mind mind birtokolja
de azert Judithnal elgyengult kisse...
jo lenne, ha jonne az a Negant osszefoglalo epizod

Jezus hova tunt a kocsi tetejerol?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Grove4
Jó rész volt, egyedül a ninja Michonne jelenet nem tetszett.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Pedig mennyivel ütősebb lett volna, ha Negan Carllal vasaltatja ki Mark arcát.
én meg már azt hittem hogy...
carlt fogja megdöngetni az ágyban. 😄

mackószanitéc! ignored list:tetsuo,pares,

Darthmushroom
ált.ban én is figyelmen kívül hagyom, szerintem mert rossz napom volt azért tűnt fel ennyire,vagyis zavart.

am a rész lényege SZERINTEM, h Negannek is volt egy Carl korú gyereke meg egy babája, vagy mondjuk úgy kis gyereke.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Devv
Ja, Carl és Daryl kétszer is összesúgtak. Láttátok?