The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Devv
Rohadt nagy figura ez a Negan. Utálom! 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Olivia pofonja után: most 50%-al jobban oda vagyok érted! 😄
Én az ilyennel úgy vagyok, hogy mivel valóban elég "pongyolán" kezelik az ilyesmit a sorozat készítői, nem nagyon térnek ki sokszor a részletekre vagy a magyarázatra, ezért fejben "lerendezem" a dolgot. <#vigyor0> Pl. elképzelem, hogy biztos valami kintebbi védvonalnál szépen feltartóztatják őket, vagy leöldösik azokat, akik közel jönnek. És aztán mélyrehatóbban nem foglalkozom a dologgal... vagy mutatják majd részletesebben, vagy nem. (többnyire nem <#vigyor>)
Darthmushroom
nem akarok kötekedni mert sorozat, de az mi h a börtönél egy fingra 1000 zombi volt kerítésnél Neganéknél meg vagy 100 zombi zajong de több nem jön.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Szintén. Szerintem qrva jó humorérzéke van. <#vigyor> Tetszett is a végén, mikor
megjegyzi Oliviának, hogy ott meg senkinek sincs humorérzéke... <#eplus2> Amúgy az gáz, hogy én a feszültséggel teli jeleneteknél nem Carl-ért szorítottam, hanem azért, hogy Negan szétverje azt a hülye kis fejét? <#fejvakaras>
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Kaplan
Nekem tetszett ez a rész, egyszer-kétszer hangosan felröhögtem Negan hülyéskedésein.

Azért az elég kemény lesz amikor Rick visszaérkezik és látja, hogy Negan átvette apuci szerepét. Sajnos nem követem a képregényt, de tudom, hogy Negan és Carl kapcsolata abban sem szokványos.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Tikal
Most minden hülye egyedül akarja kinyírni Negant? Unalmas

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

cassoneitaly

The Walking Dead 7x07 magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

(HDTV-FLEET)

Alias nevében is jó szórakozást mindenkinek! 😉

Cassone
Utoljára szerkesztette: cassoneitaly, 2016.12.05. 14:04:49

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

es lehetseges ez a noi csoport kesobb meg hasznos lehet, tehat nem volt felesleges, hogy bekerultek...a problema az, hogy Tara altal es a tobbiekbol parhuzamosan semmit nem mutattak...vagy pedig hiaba tartjak magukat az evadbeli epizodokhoz csinaljanak tobbet, nyujtsak el az evadot es minden karakterre jutna ido boven😊...Koncepcio megvalositas vegett nekem ez az evad eddig csalodas...6-os jobban bejott 1-2 epizod kivetelevel...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Honnan tudod, hogy emmiről nem amardtál le? Nekem az áttekergetős témából mindig eszembe jut egy példa a Homelandből.

HOMELAND 4.ÉVAD SPOILER !!!

A negyedik szezon elején ott volt az a jelenet, amikor Carrie a babáját fürdeti, és elég jól láthatóan elgondolkodik azon, hogy mi lenne, ha megölné. Na, a junkien az egyik postban volt egy ember, aki egy erről szóló kommentre reagálva írta, hogy "Basszus! Én azt áttekertem!", mert hogy mit nézzen azon, hogy valaki a gyerekét fürdeti.

Szóval...<#whatever>
ez azert nem az egyik legjobb😊)), de valoban mondhatjuk a maga kategoriajaban most a legjobb...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nem erdekel a kepregeny...en sorozat fogyaszto vagyok igy engem szarul erint, es igazabol eddig a tempoval nem volt gond...meg a 4. evad masodik feletol amikor szetszeledtek azt is valahogy megoldottak bar akkor is hasonlo helyzet volt es egyedul a Carolos viragos jelenet volt dramai meg Glennek az alagutban azokon kivul teljesen el lett rontva az az evad pontosan ezek miatt a lassitasok miatt...

nem a TWD az elso sorozat az eletemben, van mar tapasztalatom, hogy mikor nem maradok le semmirol
igazabol negyedik v otodik evadig folyamatosan neztem a sorozatot, de azota egyszeruen nincs benne olyan tortenes, hogy az odakosson

hogy miert nem kaszalom el? mert erdekel, hogy mi lesz a vege
egy sorozatot se szoktam abba hagyni, inkabb felgyorsitom a tempot

eddig semmirol nem maradtam le... majd ha olyan beszelgetesek lesznek benne, mint a Twin Peaksben, akkor oke 😊

de ameddig erdektelen karakterekkel jatszak el ezt nincs sok ertelme
Megnéztem. Nekem tetszett. A segítő csaj is.
stargatelost
Le vagy maradva, már rég megszült, tavaly azért takargatták a hasát.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Gondolom azert kapott a bige egy teljes epizodot, mert hamarosan ledaraljak.
Igy szoktak altalaban, a toltelek karaktereket felvezetik a lekeles elott. Bar az hogy egy teljes epizodot elpazaroltak erre, az erthetetlen.

Civilben a no amugy is szulni fog, szoval nem sok van mar hatra neki, megkapta a maga kis epizodjat, goodbye.

Még mindig nem értitek, hogy az emberek nagy többsége azért nézi még a sorozatot, hogy utána ide be tudja írni mekkora f*s volt? 😄
Dynamic
Na, ezt én sem értem. Soha nem tekernék bele semmibe. Mindig attól fosnék, hogy egy kulcsfontosságú mondatról vagy jelenetről lemaradok. Ha valami nem érdekel akkor kikapcsolom és vagy megpróbálom később folytatni, vagy ha nagyon szar akkor nem folytatom egyáltalán.
Azt bírom a magadfajta áttekergetve nézős emberekben, hogy aztán később meg értetlenkedtek mások számára totál evidens dolgokon. Miért nem kaszáljátok inkább?
nálam minden idők legjobban indult és alaptémájú, majd elcseszett sorozata az a Lost 😄
TWD is hasonló úton jár... 40perces részeket 15 perc alatt nézem meg, mert semmilyen szinten nem érdekelnek a semmit mondó 5 perces beszélgetések
Dynamic
Most már muszáj is lesz odaverni, mert már csak 2 rész és jön a szokásos hosszú pihenő febr-márciusig.
Egyetértek. Ha valamit utálok akkor az a rétestészta effektus.

Adva van egy remek alapötlet amit remekül be lehetne fejezni 2-3 évadban de ehelyett húzzák mint a rétestésztát és végül jó annyira unalmas és/vagy szxr lesz hogy az ember inkább fellélegzik, amikor x évad múlva vége.
böröczk
Oh, Carl enekelni fog! :,D

En nem bannam, ha gyorsitananak, 8 evadnal ne legyen mar tobb. Az altalaban a sorik rovasara megy, lasd pl Dexter.
Breaking bad pl ot evad volt, ami pont eleg is, es nem mellesleg az egyik legjobb sorozatrol beszelunk, ami valaha keszult.

Kumiho #2179

szabii98
Muszáj lassítani, mert hamar beérjük a képregényt, plusz így nagyobb lesz a hatás a végén.

Kicsit azért örülök, mert így a fontosabb részek nem lesznek nagyon összecsapva és minden rendesen ki van dolgozva. A kövi részben után mindenki megbocsát majd a Tarás epizódért, ne aggódjatok 😄

Az epizód címe: Sing me a song

I met God. She's black

ennek az evadnak nem tetszik a koncepcioja...hosszu ido utan azt erzem idohuzas tortenik...igazabol 2 reszt elveztem talan meg amikor Darylt kinoztak az volt egy elfogadhato resz es igen megrazo Dwight miatt...amugy pedig Neganek viszik az evadot, ha eppen mutatjak oket...

csabush
Most megint a mindenből kicsit elv alapján nyomatják, lehet már ők se tudják ki-kivel van. 😄

Én azt hittem, hogy mégse csak Tarás rész lesz, hanem mondjuk a végére megint mutatják valahogy Hilltopot, Tara odatéved vagy ilyrsmi.
csabush
Szerintem ez rajtad kívül nem sok embert foglalkoztat. 😄

De ők nem az intróban vannak, hanem utána. Oda pedig általában csak olyanokat szokták rakni, akik feltűnnek az adott részben.
molnibalage83
Mert egy évadnak jellemzően egy intro készül... A recurring karaktereket általában megjelenítik az összes részben. Ennyi.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Amúgy Jézust és Gregory-t minek írják ki, ha nem is szerepelnek? Mintha két résszel ezelőtt is elkövették volna ezt.
desigo
Akkor lenne jó ez a csapongás ha a főszálból is bevágnának pár percet.
Mi történik a többiekkel ilyenkor,jó lenne látni.
Ez elég hurkabélbe való epizód volt. Hacsak Tara később meg nem szegi az esküjét.
Pontosan, egyetértek. Egyáltalán nem izgultam a csaj élete miatt... <#nemtudom>
acsati
Igen, ha nem veszik elő most őket, eszembe nem jutottak volna ezek a szereplők, csak most így, hogy ja tényleg, voltak ők is. Egy egész részt elpazarolni rájuk... én is remélem ennél lejjebb nem lesz már.
Abban tudok reménykedni, hogy
még ha most kussolt is a kiscsaj erről a helyről, az ottani jelentős arzenál még fel lesz használva a Megmentők ellen.
DasIsFuck
Kevésbé lenne gagyi a sorozat, ha meglenne normálisan írva, mert a szereplők szó szerint bajba akarnak kerülni.
Arról meg már ne is beszéljünk mekkora ócska,gagyi közhelyeket pufogtat folyamatosan a sorozat, az sem zavarja őket, hogy totálisan logikátlan az egész.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
Mennyiszer láttuk már ezt is ettől a sorozattól, ez már elsőre is gagyi, de legalább non-stop ellövik benne hasonlóan a stealth zombikhoz.

Én azt is bírtam mikor tara elindult felfedezni magának a kis települést.
Kelteni akarták a feszültséget de minek, mikor mindenki tudta mi lesz a vége😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

precision
Nekem semmi bajom nincs a karakterek bemutatásával, a drámával, a jellem fejlődéssel, azzal amikor "semmi nem történik"... de ez a rész szerintem a sorozat mélypontja. A karakter akiről szól a rész, eleve jelentéktelen, nem is igazán kedvelhető, néha picit irritáló is a 12 éves kissrác stílusú szövegeivel (cool és társai). Talán pont emiatt nem fogott meg... egy kicsit sem érdekel ennek a karakternek a sorsa, lelki világa. A governoros rész ilyent stílusban pl király volt, pedig ott még talán kevesebb is történt mint itt. Vagy a Michonne féle. De ez? Főleg ezzel a "lezárással"... Na jó, reméljük ennél lejjebb már nincs.

Bazinga!

molnibalage83
Gyűlnek a szövetségesek, ha mindneki utálja a Saviors bandát és egyszerre ellenük mennek, akkor lehetne valami. Bár ekkora tökösséget nem nézek ki az írókból...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

acsati
Ennek a résznek volt lényege? Előjön ez még valaha vajon? Vagy csak egy újabb töltelék....
Montanosz
na végre egy normális rész volt

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Darthmushroom
Igazából nem lett volna rossz rész, de így h nem mesélt róluk csak töltelék rész marad. a Heath hasonmás verseny győztesénél meg majdnem felröhögtem. már csak azért is mert az ötlet maga is gagyi, az meg h a sok homokos zombi között persze ott van egy néger olyan hajjal...

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

cassoneitaly

The Walking Dead 7x06 magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

(HDTV-DEFiNE) | (HDTV-AFG, HDTV-IFT, 720p-AVS, 720p-PSA, 720p-RMTEAM)

Alias nevében is jó szórakozást mindenkinek! 😉

Cassone

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Tikal
És milyen gyorsan kimásztak a homok alól a kis geciek, a két hülye még fel sem tudott kelni, de már mögöttük voltak a zombik 😄

De mégis a kedvenc jelenetem az volt, amit még sose láttunk, sehol, mikor Tara egy zombival küzdött és a kislány egy pontos lövéssel megmentette az éppen támadó járkálót, aztán összenéztek aranyosan, hogy ez milyen jó volt 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

molnibalage83
Meg inkozisztensek. A városban leöldöstek ezer zombit, de itt két tucattal szopnak. Vicc.

Tikal
ezek a zombis jelenetek egyre gagyibbak 😄

molnibalage83
Az.

tigeroo
hershel farm szindróma...
Kaplan
Nekem most kezd egy kicsit sok lenni ez a szétszéledt, csapongó tempó.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!