12301
banner

Fear the walking dead
- TWD testvérsorozata
  • IXEMGabeo
    en meg arrol irok, hogy beveszi e cuccot vagy sem....igy ertettem, hogy megteszi-e...
  • molnibalage83
    Pontosan ezt írtam...
  • IXEMGabeo
    az eszkozt amit kapott azzal nem tudna leszurna N-t:)))) hogy adja be neki?
  • molnibalage83
    Nem. Nyilvánvaló, hogy azért kérte azt, amit, hogy N-et szúrja le, mikor bejön. Eugene vagy hülye vagy szándékosan adta így az eszközt neki. Ezzel S nem öli meg magát, de N-t sem...
  • IXEMGabeo
    ez egy jo epizod volt:) Sasha vajon megteszi vagy sem? irta valaki korabban a forumban, hogy helyet kapott egy masik sorozatban...
  • BoneDragon
    Durván kihalt lett ez a topic, látszik sokan megunták. Én ott hagytam abba, mikor a ducilezbi csajszi szórakozott a hisztispicsákkal.
  • Dynamic
    köszi
  • cassoneitaly

The Walking Dead 7x15 magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

(HDTV-SVA, HDTV-AFG, HDTV-IFT, HDTV-RMX, 720P-AVS, 720P-PSA, 720P-RMTEAM)

Időzítések J1GG4 jóvoltából:

(WEB-DL)

Alias nevében is jó szórakozást mindenkinek! ;)

Cassone
  • szabii98
    Bármi megtörténhet! :D
  • Quantumleap
    De most próbáljátok elképzelni úgy a cliffhanger feloldását:

- Ja, te vagy az, Daryl?
    - Én hát! Gyerünk!

És mennek.

:)
  • molnibalage83
    Lehet, hogy D. boy beszéll a buliba úgy, hogy akkor ő lesz az S. vezetője, ha segít? :)
  • szabii98
    Nem, de kapott egyet a Királyságban asszem, vagy valahonnan összeszedett egyet.

Dwightnak kell lennie, Daryl nem érhetett oda olyan hamar.
  • IXEMGabeo
    szerintem is o az...haja miatt gondolom

es tudtommal Darryl nem szerezte vissza a puskajat
  • Kissssss0 #11203
    szinte biztos hogy Dwighti fiú lesz az... elég furán nézne ki az ha csak úgy lógva hagynák a történetét.
  • Zozo0122 #11202
    Kötelező cliffhanger. Mindketten ingben rohangálnak manapság, és mindkettőnek van nyílpuskája. Daryl feltűrt ingben kérdezősködött Hilltop-ban, hogy merre vannak a csajok, úgyhogy ha siet oda is érhetett, meg lazán kiszagolja a 2 csajt, meg hogy milyen autót kötöttek és honnan, nagyjából másodperces pontossággal. :DDD Dwight meg...na ja, ki tudja ő most mihez fog kezdeni. De veszítenivalója már nincs, az asszony meglépett, szóval akár lázadhatna is.
  • Dynamic
    Azáltal, hogy nem mutatták, valószínű, hogy Dwight lesz.
  • RatBaG #11200
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    dwight volt, sokkal véznább az alakja.
  • molnibalage83
    Ilyen apróságok soha nem zavarják a készítőket, ezen felül az idővonal nem raktható össze a részekből.
  • IXEMGabeo
    oda is ert volna ilyen gyorsan?
  • molnibalage83
    Ki rohangál mindig nyílpuskával? :)

Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.03.24. 13:04:51
  • IXEMGabeo
    ja nekem is feltunt hogy a ferfiakrol beszelt...untig eleg hogy Aron meleg...

olyan semmilyen resz volt...

Sasha szerintem felaldozta magat...Eugene pedig varhato volt hogy nem megy veluk

Rosita mielott elmenekult volna es felnezett az a nyilpuskas pali ki lehetett? Dwight netan?
  • SzinesGeza
    Szerintem még simán összehozzák Maggie-vel.
  • Madi92
    Pedig úgy néz ki, de én már sokallom.
    Olyan miért nincs, hogy Rositia nekiesik valami másik cuncinak? :D
  • Kissssss0 #11193
    reméljük hogy nem.
  • Hellsing47
    a legfontosabb dolog a részben:
    most akkor jézus is ratyi?
  • cassoneitaly

The Walking Dead 7x14 magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

(HDTV-SVA, HDTV-AFG, HDTV-IFT, HDTV-RMX, 720P-AVS, 720P-PSA, 720P-RMTEAM)

Időzítések J1GG4 jóvoltából:

(WEB-DL) | (WEBRIP-Cyphanix) | (WEBRIP - CASSTUDIO)

Alias nevében is jó szórakozást mindenkinek! ;)

Cassone
  • DasIsFuck
    Ez most megint egy borzalmas rész volt:(
  • Tikal #11189
    de legalább az autók még mindig beindulnak egy kis vezetékeléssel :D
  • Konyigery
    ez valami vérlázítóan semmit érő rész volt...semmi értelme nem volt de tényleg. fúúú.
  • Zozo0122 #11187
    Ami engem halálra idegesít ebben a sorozatban mostanra, az ez a gyökér szálankénti feldarabolás. Francért nem lehet párhuzamosan vinni a dolgokat, mint a GoT-ban. Az sokkal jobb, mint ez így. Mint az előző évadban mikor az események közepébe lett betéve a Morgan külön epizód. Istenem. A másik meg az állandó cliffhangerezés és a túl hosszú várakozás. Tuti nem lesz még harc. Tudjátok mi lesz ennek az évadnak a vége? Tuti vmi olyasmi, hogy Negan nagyon keményen néz a kamerába, megmarkolja Lucille-t, majd jól bebassza maga mögött az ajtót, indul a háborúba :DDDDD
  • molnibalage83
    Sajnos az a jelenet tényleg elég ökörség volt, de ami a végén jött, az badass volt. Hosszú idő után ez volt az első rész - kivéve az elejét - ahol nem akaram a végén én pofánrúgni Rositát...
  • bega82
    Egyrészt klisé, másrészt mekkora hülyeség már!!!
    Mért jobb ezzel, hogy egyedül megy be? Végképp semmi esélye nincs így... meg mi az, hogy a másik csaj keressen valami célt az életben. Miért nem ő keres? Miért nem együtt? Na mindegy, az ilyen hatásvadász jeleneteket én sem értem. De legalább a Rosita megmarad, úgyis ő a jobb csaj.
  • Kaplan
    Hát, úgy érzem, hogy most már csak becsületből nézem ezt a sorozatot. Évadonkénti 3-4 kiemelkedőbb rész nagyon kevés. Egyszerűen borzasztóan unom már az egészet, megint számomra teljesen szétesett. Engem már nem tud lekötni, nem sikerült számomra összefogni ezt a világot megfelelő intenzitással.

Kár érte, nagyon jól indult, Negan elvitte a hátán az évadot, de mostanra már teljesen érdektelen lett számomra. Nem fér bele, hogy elfelejtsék részekig ha ő az egyik központi karakter.
  • RatBaG #11183
    miután sikeresen a másik WD topicba kommenteltem délután:

jajj, ez az "elveszem tőled a lehetőséget, bemegyek egyedül, feláldozom magam, még nem jött el a te időd" annyira klisé...
  • Dynamic
    Nekem most esett le, hogy már csak 2 rész van. Jól sejtem, hogy nem lesz harc ebben a szezonban? Gondolom az évadzáróban még mindig csak rákészülnek, aztán várhatunk egy újabb évet a csatáig
  • IXEMGabeo
    remelem meg Negan nem hal meg egyhamar, mert ezt az evadot, ha szerepel o viszi a hatan abszolut:)) a masik Rick tovabbra is es most Morgan kezd eledezni...
  • szabii98
    Nyilván a képregény sok helyzetben más, vannak olyan szereplők amik a sorozatban benne vannak, a képregényben viszont sosem voltak, pl. Daryl, illetve olyanok is akik itt már régen meghaltak, a képregényben viszont élnek és virulnak.

Az eddigi tematika az volt, hogy sok dolgot változtattak, de azért a fő sémát tartják, dehát kitudja hogy Kirkman mit csinál legközelebb:)

Képregény spoiler
    A képregényben is meghal mind Abraham, mind Glenn, annyi különbséggel, hogy Abraham akkor hal meg amikor az orvos csajt fejbelőtték nyíllal. Gyakorlatilag "szerepet cseréltek".
    Az is sokat számíthat, hogy a csak tv-t nézők többsége megölné Negant, ezért lehet hogy ez majd pont máshogy fog alakulni, viszont erre van még idő, mert szerintem csak az évad végén kezdődik az All out War, azaz a háború Neganékkal, és az azért nem lesz rövid.
  • Madi92
    És a képregényben kiket ölt meg? Mert én nem látom, hogy életben hagyják. Richard most akaratán kívül "megölt", egy viszonylag új szereplőt, amiért Morgan puszta kézzel megfojtotta. Negan rengeteg embert megölt, megkínzott, stb. Nem látom, hogy tudna életben maradni.
  • Quantumleap
    Ez így kissé abszurd. De ugye nem feltétlenül fogják követni a képregényt, meg amúgy sem biztos, hogy Jeffrey Dean Morgan lekötné magát két évadnál tovább.

De a cellába kerülése nyilván benne lesz, ha egyszer hangsúlyosan mutatták, ahogy Morgan megépíti.
  • SzinesGeza
    Nyilván nem zárják ezt a vonalat ebben az évadban.