The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
De legalább szólna valamirõl... 😛 Ez a rész elég lapos volt.
polluxware
én speciell a mostanság megjelent B kategóriás horror filmekkel összehasonlítva azt mondom, messze a legélvezhetõbb és legszínvonalasabb alkotás a témában..

polluxware
ugye megmondtam hogy feltámad a kis szõke! kááár érte megintcsak

((ha nem akarna olyan hevesen karmolászni meg harapdálni..<#puszis>))

Andr0
szerintem jó a sorozat, bár én nem olvastam a képregényt...

Armin & Ayu fan

Waczkor
Miután tegnap este kitoltam a red dead redemption undead nightmare-t,majd utána megnéztem az új részt sikerült is zombisat álmodni😄

Amúgy nekem az új rész is tetszett,prison break-es csaj viszont még mindig irritál.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

PetruZ
Igen, igazad lehet. 😞 Most néztem meg én is, inkább kár érte, mint tetszett. Valahogy kevésbé érdekes, hogy már totál lemásztak a térképrõl, de azért még az utolsó részt megnézem.
Malakai
Én az ötödik rész után így kevésbé hiszem, hogy azt beletennék.
Gondolom az a jelenet akart az lenni (meg jól rájátszottak a képregényesek tudására), amikor...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...Dale megjelent az erdõben.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Montanosz
...amikor a kamerába fröccsent majdnem lekaptam a szemüvegem hogy megtöröljem))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Doomista
Egyik rész sem volt unalmas, benned a hiba.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Egyet értek. Picit sem volt unalmas.

tyúú, nem is tudtam, hogy van ötödik rész 😄
Kaplan
Szerintem egyáltalán nem volt unalmas, feszült, dramaturgiailag pedig megint jó rész volt, fõképpen a vége. Kár, hogy már csak egyetlen egy rész van hátra.. Jöhetett volna azonnal egy teljes évad. 😞

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

nem az zavar, hogy beszélnek meg ilyenek, hanem irtó unalmasan oldották ezt meg benne ...

ForzaInter
szokj hozzá.. lesz még jó pár ilyen rész.. ez a sorozat nem arról szól mint a legtöb zombifilm, hogy mennek és halomra lövik a zombikat..

Yo, Bitch!

mascarun
szerintem is unalmasabb volt, mint a korábbiak, de a vége tetszett azért
Herold
Na azt hiszem, a kis kedvencünk, Sarah (Lori) most kihozta magából a maximumot.

PetruZ
A képregénytõl már eléggé leágazott a sorozat, úgyhogy nem igazán tudni, mi lesz. Jó, egy sejtése mindenkinek van, hogy egy bizonyos esemény megtörténik-e vagy sem az egyik fõszereplõvel kapcsolatban (sztem igen, az utolsó részben
a fiú le fogja lõni Shane-et
), de egyébként a képregényes háttérinfó már nem sokat ér. 😊
Ez a rész már megint unalmas volt...

Kíváncsi vagyok mi lesz ebben az új részben, bár aki olvasta a képregényt azt mondja hogy majd a következõ évad lesz az igazán durva...mindenesetre remélem hogy ugyan ilyen jó lesz vagy jobb. Sajnálom hogy ezen kívül már csak egy ész van hátra😞
Angolul hétfõ reggel szokott lenni. addic7ed.com

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Freddycom
Váó, értem, köszi.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

DöflingR
Legkésõbb már kedd hajnalban szokott felirat lenni.

Freddycom
A menetrendje hogy van a 720p-nek és a hozzátartozó feliratnak? Vasárnap adják AMC-n, hétfõn torrent, szerdán felirat?

Szolnokboy1
jah, a múltkor láttam a tévében, mondom full hasonlít Lincolnra.

Herold: kösz, pontosan úgy van. 😄

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

PetruZ
Egyikben sem. 😊 A kép címe alapján néztem én is, hogy õ csak valami szlovákiai X-faktoros figura, aztán eddig érdekelt. 😊
Victor1103
És az elsõ figura melyik sorozatba játszik? Én még kajak nem láttam sehol.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Herold
Nem homár! Én tanúsítom, ugyanaz a csajunk.
Igaz? <#vigyor>

Szolnokboy1
most mér?

Montanosz
közben rájöttem honnan ismerõs a fõhõs, hát a másik angol sorozatból a Strike Back-ból

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

[HUN]Crassus
atyaég te homár vagy

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Szolnokboy1
csak sztem hasonlítanak nagyon?

tutituti
<#eljen><#violent><#vomit>
már próbálom is.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Malakai
Igen, el tudom képzelni a fájdalmaktól küzdõ idegbeteg narkóst, hogy ezt teszi...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Thaison
Erre én még nem is gondoltam. A következõ részben lehet hogy tényleg fel fog kelni aztán megharap még pár embert. Ááá nagyon kíváncsi vagyok rá, állati jó sorozat, még akkor is az elsõ részbõl a tankos jelenet visz mindent😊 Kíváncsi vagyok milyen lesz majd a második évad, van egy olyan érzésem hogy ez is egy hosszú sorozat lesz...!😄

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

Dynamic
De miért kellett volna bepakolni? Elég ha a furgonból integetve magához csal néhányat, majd 5 km/h-val elõttük gurulva szépen elirányítja õket a táborhoz.
Nem volt fejen vágva, szal várható. Addig talán a néger is megöli a feleségét 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Freddycom
Naaa. <#ejnye1>

Azért ha belegondolsz bepakolni is nehéz lett volna. Ha mondjuk egyet berúgdos akkor mire mégegyet megprónálna az elsõ már kimászik 😄 persze van 1 mód, ha bedob valamit csalinak és amikor elegendõ bemászott akkor rájuk zárja az ajtót....de erre a keze lett volna a megfelelõbb, azt meg otthagyta 😄
I.C.ram
Lefogadom, hogy az lesz, hogy Merle bepakolt egy rakás zombit a furgonba, és bosszúból kidobta õket a táborban. Mondjuk ebben az esetben lenne egy hiba, mert a furgonnak nem volt válaszfala a raktér és az utastér között, tehát nem nagyon tudta volna Merle úgy elvinni õket, hogy ne kóstolgatták volna a nyakát 😊
Teppik Amon
Ez egy zombis sorozat, még viszont láthatjuk <#ijedt><#vigyor3>

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

mascarun
Szerintem nem is annyira az a baj.
Nekem nagyobb nehézséget fog okozni hogy a második évadra sokat kell várni! -.-

Andr0
Most néztem meg az elsõ 4 részt.. pff nagyon ott van a sorozat😄 az a baj hogy csak 6 részes az elsõ évad😄

Armin & Ayu fan

polluxware
mekkora sokk volt a számomra hogy megcsócsálták a kis szöszit!

anyám...... pont õt kellett kilökni a sorozatból, olyan kis tündi-bündi volt <#rinya>

van egy érzésem a következõ rész azzal kezdõdik ,hogy magához tér a kicsike......... saztán görög salátát kell csinálniuk belõle

mekkkora káááááááááááááár érte

polluxware
abba kell ám nafta is hogy mozogjon..

Mikor szétnézett a tankban nekem egybõl bevillant Bujtor hangja: "Told elõre a botkormányt!"😄

Amúgy tetszik a sorozat, többször nézõs. Csak hát igen, vannak hibái, mintha a készítõk kapkodnának kicsit. Pl. elsõ rész elején belovagol a városba mutatják a rengeteg katonai jármûvet, védelmi állásokat, biztos lenne pár gépfegyver + tár a környéken, a tank mellett ott egy bazinagy gépágyú full lõszerrel. De nekik a nyomorult shotgunok kellenek.
Apropó: a gránát hova lett? az ingébe tette, többet nem láttuk😊

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

[HUN]Crassus
az már állt....azt meg nem állítod ám ha megy😛

CharrDen
Nekem tetszett a megoldás, hogy a tankot milyen könnyen "megállították". Egyszerûen rámásznak.

[HUN]Crassus
még m1a1 abrams is volt😛 azt kapargathatták volna a zombik😊