12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
bcrics #2782 Nemsoká jön a Django, az is beteg lesz. -
sata75 #2781 ah, a kultúrközönség:) örül a szívem:)) -
#2780 -
#2779 Apokalipszis előtti beszerzési lista:
-sg.hu backup
-végtelen sok zombi prince koktél -
#2778 csak sg.hu legyen a többi nem számít! -
#2777 háhá :D -
#2776 Na ezt beszerzem és megtanulom minden mondatát! -
#2775 ...keményen bepipázott niggereket. -
bcrics #2774 K.O. :D -
bcrics #2773 Há gázsi tezsvírem te vagy az? mikor köttetéék be a fonál netet tesókám?:) -
sata75 #2772 http://holtakvilaga.hu/
-
#2771 Egyébként ismeri valaki a Holtak világa című könyvet?
Nemrég olvastam róla. Valami magyar zombiregény! 3 részesre tervezik.
Az elsőt most akarom megvenni. Gondolom olyan nagyon rossz nem lehet! -
#2770 a legjob könyv egyike a világon! -
#2769 Aki ilyeneket mond, az nem olvasta a World War Z-t :P A tenger sem igazán megoldás. Egyébként Max Brooksnak van egy másik könyve is, sajnos nem jött ki még itthon, így csak angolul van: The Zombie Survival Guide. Ebben valószínűleg benne vannak a fontosabb dolgok, hogyan éld túl :)
-
Prof William #2768 -
Prof William #2767 Az alábbi képek jól körüljárják ezt a témát. :)
-
#2766 En ugy vagyok vele, hogy par napig/hetig atelnek egy ilyet (de tudod ilyen filmesen, hogy meg a legnagyobb slamasztikabol is kimenekulnek), de aztan visszaternek a normalis elethez :D
Amugy ma megint zombisat almodtam :D kezdek kicsit felni, van jo pszichologus ismerosotok?:DD -
#2765 jaja, vándorolni a kihalt városok között, élni... zombikat vadászni. Valamilyen szinten új meg izgalmas életforma, de nem tudom meddig lenne jó nekünk civilizáció nélkül...:D -
#2764 mondjuk zombi egy `nem lehetséges dolog` de ha valami csoda folytán tényleg lennének zombik az egy kicsit király lenne valahol...:D csak valahol osztogassák is az eszközöket meg a maroudereket :D -
korodi77 #2763 LOOOOOoOOL:
http://megverjukvvcristofelt.com
LOOOOoOOOoOOOOOOL -
sata75 #2762 LOL
szal van 7 milliárd ember, annak mondjuk az 1%-a éli túl, az 70 milla ember. csak beleférünk már ebbe a 70 millába:) az 10 magyaro.
ennyien nem nézik a zombis sorozatokat világszerte és aki nem nézi az benézte...:) -
#2761 az amcsik. -
#2760 Akik nem nézik a sorozatot! xD
Én első meglepetésemben lehet elrohannék a picsába.Hacsak nem én leszek a nulladik alany! -
#2759 én nem értem, miért gondolja mindenki, hogy ő lesz a nagy zombiapokalipszis-túlélő. ha mindenki túlélő lesz, akkor kik lesznek a zombik? -
#2758 A vízihullák nem hogy lebegnek a vízen? Akkor nem is kell tudni úszni! :) -
#2757 Jaja, autó nem is kell, lesz egy csomó ha már mindenki bezombult. :D -
sata75 #2756 ...feszítővasat, hegesztő pisztolyt.
-
#2755 Beszereztem pár fegyvert, késeket, kardokat. :D -
#2754 vett egy óceánjárót... a zombik nem tudnak úszni
persze ha elfogy a kajád akkor idővel meghalsz és zombiként támadsz fel újra -
sata75 #2753 akkor: felkötötte cserkészcsomóval (derendesenám) a kötelet a gerendára. -
bcrics #2752 Az nem megoldás, te nem voltál kiscserkész? -
#2751 feldobta a kötelet a gerendára:D -
bcrics #2750 Hogyan készültél fel? -
#2749 Durva. Lényeg, hogy mi már felkészültünk. -
bcrics #2748 Már nem az első eset hogy bedrogozva vki nekiesett falatozni a másikból:
http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/ehezett-igy-aldozataiba-harapott-2103589
Akkor vhogyan így fog indulni a járvány--- -
#2747 sajna angolul nem találtam meg.. -
#2746 3. kép -
#2745 Október 14. -
#2744 mikóóó lesz má új rész??? -