The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
na és mivan a négerrel? õ szerintetek vissza fog térni? nekem õis szimpatikus volt

(amúgy a fõszereplõ már a legelején meggyõzött, amikor a saját házában összeszakadt)
I.C.ram
Húúú a PBben is milyen embertelen gagyi volt a fõszereplõ Szkófild. Utálom azt a színészt is. Baromi tehetségtelen.
Nem képregény!

ZOMBIS képregény!

Van különbség <#ejnye1>

Herold
Ki az, aki manapság képregényt olvas? Azt hittem az már évtizedek óta kiment a divatból.

PetruZ
Még csak az elején járok, de nem igazán lehet összefoglalni, mirõl is szól, mert a képregény sokkal tempósabban halad elõre. Gyakorlatilag, mint a sorozat, csak már totál más szálon fut a kettõ. 😊
tigeroo
aki olvasta a képregényt az nem akarja leírni kis spoilerben hogy mirõl szól az a 79 füzet?😛 vagy ha van a cselekményrõl "rövid" leírás angolul/magyarul azt linkelhetnétek
PetruZ
Norman Reedus (Daryl) viszont ott van a felsorolt nevek között a fõcím közben. Én is bírom a fickót más filmekbõl. 😊 A Dixon tesók egyébként nem a képregénybõl vannak, vszleg ezért is nincsenek rajta a képen.
tigeroo
dettó.

hülye választás volt az a picsa.
Nekem a legegyszerubb: PB Sarah-n kivul senkivel nincs bajom😊

http://gaborszantai.co.uk/

Danka88
Deryl? Na, már azt hittem csak én vagyok ilyen elb*szott, hogy öt birom a legjobban. 😊
Remélem fontos szereplõ (bár eddig ugytünik, hogy az) lesz végig. Bár nem látom a bannerban ahol gondolom a ténylegesen fõbb szereplök kaptak helyet. (Bár a szöszi is rajta van aki meghalt, ha jól látom)

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

ROCKnROLLA
Monitorsugárzás 😄DDDDDDDDd ezen besírtam

Engem is csak Lori zavar, de õ viszont hihetetlen módon. egyszerûen irritál. Nekem is a Deryl a favorit 😊

Szolnokboy1
az, hogy ilyenre írták a karakterét nem a színész hibája. sztem lincoln elég jól hozza az elvárhatót, ha még azt is hozzácsapjuk, hogy brit létére hiteles déli akcentust beszél, még jobb a helyzet.

Lorit (sarah wayne callies) leszámítva sztem nincs gond a színészekkel, a kis szõke csaj(emma bell) elég bénácska volt színészileg isten nyugosztalja, az andreát játszó színésznõ (laurie holden) alapból nem szimpatikus, mert defaultban olyan fejet vág, mint akinek folyamatos székrekedése van. amúgy nincs baj a gárdával. a személyes kedvencem daryl (norman reedus), de nem a színész hanem a karakter miatt.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Koztunk elnek, de egyelore WOW-playereknek alcaztak magukat es monitorsugarzast esznek😄

???

valótlan helyzet?

Te meg mirõl beszélsz?
Mindenki tudja hogy a zombi-apokalipszis meg fog történni, csak idõ kérdése, addig kell felkészülni az elkerülhetetlenre amíg még van idõ.

<#nezze>

Ezen gondolkodtam minap en is, de aztan forditottam egyet az allaspontomon:
Szerintem jo ez a kicsit rutintalan szinesz, mert sokkal esendobb tole a karakter. Valljuk be, ebben a helyzetben senki nem lenne szuperhos. Itt inkabb egy egyszeru emberre van szukseg, egy kisvarosi sheriffhelyettesre, nem pedig John Rambora.

I.C.ram
Igazából én a színészeket dobnám ki. Tele van nagyon gyenge színészekkel. A fõszereplõ szerintem kifejezetten gyengén játszik.
banyek, pedig rákerestem... akkor del pls, htx.

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

Hoppa, 7 kommenttel lentebb mar olvashato!

Hoppá, mai hír...

Frank Darabont kirúgta a The Walking Dead íróstábját, s a második évadot valószínûleg angol mintára szabadúszókkal fogja elkészíttetni. Az 1. évados DVD egyébként tavasszal jön.

sorozatjunkie.hu

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

6

(valojaban ez 0., premier evad)

hány részes az elsõ évad?

http://kosadz0r.mybrute.com/

Herold
Ráadásul nem is egyformák. Ha az ember jobban megnézi, simán meg tudja különböztetni a japánt, a kínait és a koreait.

Herold
Nem lehet, hogy pont abból a kutatóintézetbõl szabadult el a zombivírus?

ROCKnROLLA
LOL 😄DDD nem néztem, de pár napja pont ezt álmodtam 😄

mascarun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha nézted annak idején a "Sliders" címû sorozatot ott kiderült már hogy a zombik fogyasztó szerként alkalmazott nikotintablettáktól változtak át! xD

PetruZ
"Frank Darabont kirúgta a The Walking Dead íróstábját, s a második évadot valószínûleg angol mintára szabadúszókkal fogja elkészíttetni. Az 1. évados DVD egyébként tavasszal jön." ('junkie)

Lehet az öreg is érzi, hogy valami elcsúszott így, a vége felé?
Jim kellene neki, mar fertozott, de meg el😊

AntiHero
Inkább foglalkozzunk azzal mi lesz az új szereplõ szerepe.

Szerintem azért engedte be õket, hogy legyen min kísérleteznie. Alapból elgurult már nála a gyógyszer szerintem valami pcihopata lesz.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Glenn koreai, nem kinai. Rohadtul tele van f.sza a koreai es japan haverjaimnak, hogy az osszes azsiait reflexbol lekinaizzak.

Valoszinuleg talalnak majd fegyvereket, ezen nem kell kattogni, egyelore van eleg a jelenlegi helyzetben is.
De mint lentebb is irtak, eselyes, hogy elsokent mindenki fegyverert indul.
A nagy fegyverkezes es fegyvertartas nem jellemzo egesz USA-ra. Ez szinten csak egy filmekbol felkapott baromsag.

Vizieromuvek evtizedekig tudnak emberi beavatkozas nelkul mukodni. USA-ban jelentos reszet az aramnak innen nyerik. Ha gond merul fel, az automatika le tudja kapcsolni a hibas szakaszt es csokkentett energiaval mukodhetnek tovabb. Szeleromuvekre ugyanez igaz. Elosztokat, trafohazakat is automatizaltak, most sem all meg Mo.-on sem Jozsi bacsi a relek mellett es kapcsolgatja at a felmerulo igeny szerint.
Ettol fuggetlenul meghibasodos lephet fel, de a katasztrofa csak par hete tortent a filmben, igy mukodnie kellene az aramnak, hacsak nem direkt kapcsoltak le valakik, valahol, valamiert.

Az 5. resz kutatolaborjaban pl. volt aram, a kamerat arammal mukodtettek, vilagitas volt, mikor az ajto kinyilt...

ROCKnROLLA
azt tudom, ennyire azért én is figyelek 😄 csak vmi konkrétumra gondoltam, h tömegnövelõ szertõl (😄D) vagy mitõl volt..

mascarun
Jahm! SPOILER!!

mascarun
"Futótûz MSB3417 adás megkezdve.194 nap telt el, mióta a Futótûz életbe lépett, és 63, mióta a járvány világszerte elterjedt."

Csak figyelni kell! Nyilván valami fincsi kis kísérlet! Mint általában.

Shaman
Szerinted az "internetnek" nem kell áram? ha a te szavaddal élhetek...
Szerverek mind-mind elektromos árammal mennek. Az erõmûvek amelyek az áramot termelik emberi beavatkozás nélkül hamar leállnak.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

ROCKnROLLA
Én már csak arra vagyok kíváncsi, h mikor derül ki, h mitõl lettek zombik a népek

AntiHero
Igen, mer felkészülünk hátha lesz ilyen😄.

Majd ha lesz ilyen rakok ide be képeket. Persze csak ha lesz net😄.

Vaxi
nem tudom, hogy jól látom-e a dolgot, de ti most egy láthatóan valótlan helyzetet feldolgozó sorozat valóságtartalmáról vitatkoztok? 😊

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Megtörhetetlen
Elõször is tudom hogy nem egyszerû lõni vele de ne felejtsd ez Amerika... Ot tne mannyira nagy különlegesség egy fegyver , valamint 2 rendõr van velük meg az öreg is elég rutinosan kezeli azokat a fegyvereket és az íjász gyerekbõlk is kinézem hogy simán tud lõni, ergó maradt az a 3 csaj a gyerek meg a kínai, szerinted olyan hülyék hogy nem tudnának megtanulni lõni????

A másik ezért mondtam a kisvárost, mivel ahol lakott a rendõr az õ rendõrállomásukon is volt egy nagycsomó fegyver szerintem találnának még olyan kisvárost nem 1-et nem 2-t...

Az meg hogy nem egyszerû hozzáférni, van egy olyan érzésem hogy ha a fegyverboltokat ki is fosztották szerintem a lángvágókat meg a erõvágókat nem vitték el...
Az internet meg szerintem a legkevesebb ugyanis nem az internettel van a gond hanem hogy áram kéne... Honnan van az áram? Erõmûvekbõl, azok sem maguktól mennek ám... HA nincs aki vigye õket egy darabig még menne az aggregátor vagy valami de utána annak is vége lenne és szerintem 2 hónap elég hogy az le álljon ha leáll a szerver akkor baszhatod mert nem fog menni a net, ugyanis a gépedbe hiába van bedugva a lan, ha az átjátszó nem megy, max mindenféle direkt ilyen vész célokra kialakított hálózatok lennének a bunkerekbe ahová most mentek...
tigeroo, nem spoilerként de pont a következõ részben magyarázzák meg hogy miért és hogy mennek, az agyad irányít mindent pici áramütésekkel ha az agyad nem áll le attól még Te menni fogsz...

fry day fry day sálálálláláá

CharrDen
És a 2 hónap alatt ennyire elrohadt testükkel létrára másznak :/

tigeroo
na igen. a jerichoban az EMP bombákkal legalább lezárták az elektronikus kütyükkel való interakciót

mondjuk kár értelmet keresni az egészben, mikor keringés nélküli húsdarabok hallanak, látnak és emberhúst esznek 😛
Szolnokboy1
"Ebben is van valami, de ott voltak a katonák, mindegyik kezében ott a fegyver... "

azt mondod, hogy van benne valami, de mégis rákontrázol. minek vennének el tõlük egy nagy valószínûséggel üres fegyvert? ha tele is a tár, nem sokáig elég. meg ezek zömében civilek, szerinted tudnának normálisan lõni azokkal a fegyókkal? te például tudnál? nem. eltalálnál mindent, csak a zombit nem. nem olyan egyszerû lõni azokkal, mint a filmekben. a katonai központokban meg a rendõrállomásokon pedig el vannak zárva a fegyverek sztem nem olyan könnyû hozzájuk férni.

"Amerikában nem 1 fegyverüzlet sokkal egyszerûbb lenne oda bejutni "

mivel már kábé 2 hónapja tart a zombiláz, nem gondolod, hogy a fegyverboltokat már az elsõ héten kiürítették? De amúgy már említettem itt, hogy a képregényben onnan "vásárolnak be."

ha nagyon hibát akarunk keresni, akkor én az internet hiányát hoznám fel. az internet túlélne egy atomháborút is, a zombikat meg aztán pláne. de senkinek sem jut eszébe azon kommunikálni, megnézni, hogy hol van biztos zóna, túlélõk, stb. ez mondjuk minden zombis filmben hiány, nem egyéni dolog a walking dead esetében. ez bizonyára azért van, mert az internet igencsak megkönnyítené a szereplõk dolgát, és nagyon felgyorsítaná az eseményeket. 😊

tigeroo
ez az 5ös rész kicsit összecsapott volt.

sokszor csak a fejemet fogom hogy milyen hülyeségekbõl csinálnak konfliktust. amúgy eddig jó sorozat, csak tényleg nemsok minden történt benne eddig, de persze megértem, ha a lélektaniságra mennek rá akkor valamit valamiért 😊
Megtörhetetlen
Ebben is van valami, de ott voltak a katonák, mindegyik kezében ott a fegyver... Hát nah... Meg alapból például én azt sem igazán értettem, hogy a mexikóiakkal nekiálltak fightolni pár stukkerért, holott ott van
Amerikában nem 1 fegyverüzlet sokkal egyszerûbb lenne oda bejutni mint a nyílt utcán egy zsák fegyverért harcolni, vagy ha nem is ez ott a sok katonai központ a rendõrállomások, és még sorolhatnám ami tele van fegyverrel és lõszerrel, például ahonnan jött a fõszereplõ onnan sem vitték el közel sem az összes fegyvert simán átmehettek volna egy másik kisvárosba, ahelyett hogy a nagyba mennek kajáért, ugye ahol összetalálkoztak, nem tartott volna semeddig kissebb városba menni, kevesebb zombi, és tisztán fegyverhez is tudtak volna jutni.. No de min1 nyilvánvalóan abban kevesebb az izgalom 😊

fry day fry day sálálálláláá

Szolnokboy1

Szolnokboy1
jah, ki tudja mennyi zombi volt ott? a másik meg, ha fel is vesznek egy-két automata fegyvert, nem kezdhetik el a testeket - lehetséges zombikat - átvizsgálni plusz tárért nyilván, az a lõszermennyiség, ami a fegyverben van - már ha van - úgysem elég. most van puskájuk elegendõ lõszerrel, minek kockáztassanak?

Amit en neztem, abban a reszben inkabb sietos volt biztos helyre jutni a leheto leggyorsabban, mielott megjonnek a walkerek, mint kutatni a fegyverek utan...
Azt lehet akkor is, amikor a nok es gyerekek mar biztonsagban vannak.

de nagyon nem. meg az egész valahogy túl hosszú volt
AntiHero
Ja igen, amikor elindultak az a zene valahogy nem illet oda.
Ez:

AntiHero
Tyûû hamar vége lett ennek a résznek😞 . Nekem bejött nagyon. De az engem is idegesít, hogy ott van rakat tank, dzsip, minden ami létezik, de nem néznének bele. Pedig lehet bennük fegyver vagy zombi😄 ne adj isten benzi :S.

Gyûjtögetni csak kéne, nem barom módjára megindulni, jó igényesen a semmibe.

MrSpock
Ezt a részt végigszenvedtem. Mindig bennem volt most majd lesz valami,történnek az események,de maga a párbeszédek,meg úgy alapjában a dolgok valahogy elég laposak. Most unatkoztam rajta. De remélem javul,és nem pörgõ akcióra vágyom,csak tényleg haladjanak,tegyenek dolgokat.

Go Jeff Go!!!!

I.C.ram
Azt nem értem, hogy mindig a fegyverek meg lõszer miatt sopánkodnak, aztán elmennek egy komplett katonai bázis mellett, és semmit nem hoznak el. Meg a jármûveknél is megy a sopánkodás, aztán úgy mennek, hogy egy autóban utazik kb 1 ember... A lakókocsit is minek viszik magukkal? Csak a baj van vele, és még kaját se visznek benne.