12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
Bladzs #2822 Én "ilyennel" vívok 6 éve, és igen is ez egy szúró fegyver is, és egyben zúzó, nem pedig vágó. Vágni a késsel lehet, illetve a katanával ha már kardoknál tartunk. Zombikon nehézpáncél azért szerintem elég ritkán van, úgyhogy egy katanával többre mész, de persze ha tényleg kitör, én kiélezem a saját hosszúkardomat( ez egyik igazi neve ) és azzal zúzom be a koponyájukat. :) -
Susarc #2821 az egy másfélkezes "fattyú pallos" amivel a nehéz lemezpáncélt úgy vágták mint a vajat:P előnye,hogy gyors és nagyon nagy pusztitást tud végezni a nehéz páncélzattal szemben is:P amúgy meg nem szúrófegyver,tehát nem szurogatnám vele a zombik fejét hanem szép szeleteket csapdosnék le belőle könnyűszerrel!:)) -
G_ArchAngel #2820 Mire te ezzel a bekanyuzoval atszurod az agyat, addigra mar halott vagy. -
#2819 19 nap srácok... már csak 19 nap juhéé:D -
Susarc #2818 jöhetnek! egy ilyet már beszereztem!:))
-
#2817 OMG ez már lassan járvány! Zombi apokalipszis powa! -
#2816 Én szóltam... -
#2815 -
#2814 Túlélési technikák... :) -
#2813 Bizony bizony! -
#2812 Alapművek -
Evoluti0N #2811 Próbáltad már a Telltale Games Walking Dead játékát? Epizódonként jelenik meg. Eddig 3 jelent meg az 5-ből. Melegen ajánlom. -
#2810 Érdemes volt ezért a kommentért belesni ide:DDDDDD
Na akkor azt mondanám a TWD visszatért a gyökerekhez! -
#2809 Vagy elvetél és a kölök kirágja magát belőle! :) -
FL Zoli #2808 Facebook on van AMC walking dead játék, nem egy nagy szám de lehet vele szórakozni -
#2807 Arról nem beszélve, hogy holnap már szeptember van :) -
#2806 Dehogy van messze elmegy pik pakk 44 nap ugyan már... 1 hét hamar elmegy
van durván 6 vagy 7 hét.... 6 HÉT emberek az rohadtul semmi:D -
#2805 Még annyit se fog a 3. évadban. :D -
#2804 "az évad végén pedig megtámadják a zombik a börtönt és menekül a kiscsapat tovább"
nagyon remélem, hogy ezzel nem várnak egy évadot, és nem húzzák el a börtönt egy évadon keresztül. btw a képregényben nem a
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Governor emberei támadták be a börtönt?
"T-Dog pedig némasági fogadalmat köt."
Ezt már megkötötte, nem? A második évadban legalábbis nem nagyon beszélt. :D -
#2803 Lori meghal, zombiként feltámad. Olyan éhes lesz, hogy megeszi Carl agyát... őt még zombiként sem akarjuk újra látni.
Ezen kívül történhet _BÁRMI_, 10 pontos lesz a sorozat ha ez megtörténik :D -
#2802 így elírni...
suicide gif -
#2801 siucude gif játszik?:D -
#2800 A Governor és Andrea kibontakozó kapcsolatáról, Rick idegösszeomlásáról és Lori terhességéről fog szólni ez az évad, az évad végén pedig megtámadják a zombik a börtönt és menekül a kiscsapat tovább + vagy - 1-2 főszereplőváltozás lesz, T-Dog pedig némasági fogadalmat köt. ;) -
#2799 szintén :D -
#2798 Remélem ez az évad már intenzíven beindul.mészárlást akarok:) -
sata75 #2797 most is megértem félig meddig, de teljesen szeretném:)
-
Neoncsoves #2796 vagy 44 nap alatt megtanulsz angolul és felirat nélkül is megérted:D -
#2795 Bezony, nagyon messze van még. :( -
sata75 #2794 még 44-et kell aludni, +1 nap amíg a felirat meglesz:( -
#2793 2012-Oct-14 The Walking Dead 03x01 Seed
2012-Oct-21 The Walking Dead 03x02 Sick
2012-Oct-28 The Walking Dead 03x03 Walk with Me -
#2792 +18 :D -
#2791 -
#2790 :DD -
#2789 :DDDDDD -
#2788 hát ha egy kedves harmincas faszit aki virágszirmokat szór a Zombókra akkor csúnyákat fogok ordibálni az hétszentség -
#2787 Kérdés hogy a sorozat mit hoz majd ki belőle... -
#2786 Ő a mocsadék.
Zombik saját célú felhasználása,túlélők kedvtelésből leölése,diktátori viselkedés(étel,ital,fegyverek elkobzása).
nekem szimpatikus egyén,kell a ge*i egy ilyen történetbe,főleg hogy így lesz egy kis helyrerázódás a laposodó történetben -
#2785 az a Governor nevű - állítólag - nagyon geciember. a képről nekem egész átlagos faszinak tűnik, leszámítva persze azt a grizzlyölőt a kezében. :) -
sata75 #2784 bal alsó kicsoda? -