12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
#2742 LORI. Egyértelműen :D -
#2741 http://www.televisionwithoutpity.com/tubeys/nominees.php
"Least Favorite Character" :DD -
Balázs 17 #2740 ahahhahaaa kurvajó:D -
Zenszkij #2739 ez nagyon tetszett, kár hogy itthon nem látni ilyet -
#2738 ez nagyon nagy :DD előttem teremne egy ilyen tuti beszarnék :D -
#2737 -
#2736 3 hsz-el előtted apci! -
#2735 Új zombis MMo készül!
Ha még nem írták volna be a hírt!
LINK -
#2734 thx srácok! :) -
#2733 Ott van a Dead Island. Tele van henteléssel :) -
#2732 készülődik egy ilyen is:
war z topic -
#2731 Activision Reveals Walking Dead First-Person Shooter (Amúgy volt már linkelve) -
#2730 na jó, elfogadom :)
jó is lenne egy Walking Dead fps valami fasza grafikai motorral, nem ez a mostani "pointandclick" style amit kiadtak... -
G_ArchAngel #2729 Az is kell a kepen ott vannak a jarmuvek, kell a kulcs inditani:) -
#2728 akkor legyünk teljesen pontosak és használjuk az IDFA -t, K(ey) nélkül :) -
G_ArchAngel #2727 Azt hittem fegyverekrol van szo... -
#2726 IDDQD -
G_ArchAngel #2725 IDKFA -
Zenszkij #2724 asdf :D -
#2723 adbbb -
#2722 1. A
2. B
3. B
4. B
5. A -
#2721 -
#2720 és a ciánkapszula?:) -
#2719 Túlélőcsomag zombi-invázióra! -
Neoncsoves #2718 Dexter is jó sorozat, Breaking Bad-et pedig most nézem, 2. évad 7. résznél járok, eddig tetszik -
#2717 Már megérte írni a Breaking Badről ha ennyien elkezditek.:)
Killing a másik ami szintén zseniális. Főleg a 2. évad, az egyszerűen hibátlan. Az AMC valamit nagyon tud ha drámáról van szó.. -
#2716 ha már úgy is offolunk mer miért ne, akkor ajánlok még két sorozatot a Breaking Bad mellé
tessék ezeket is nézni ne csak NCIS meg CSI meg ilyeneket :)
Burn Notice
The Killing -
#2715 én most a nyári uborkaszezonban levezetésként megnéztem a hawaii five-o második évadát. eddig is bírtam, de most már teljesen rákattantam, ott van a kedvencek között. ezek a gyönyörű tájak addiktívek, függő lettem
plusz a falling skies. egy langyi első évad után úgy alágyújtottak a másodikban, hogy a walking dead nyugodtan példát vehetne róla... -
Garga Pitic #2714 Az üzenet egyértelmű: soha de soha ne szórakozz a kémiatanárral :) -
#2713 Heh ha már Breaking Bad. Mi egyik kémiaórán azt néztünk :P -
#2712 első két rész megnézve
eddig tetszik, kíváncsi vagyok hogyan alakul a történet -
sata75 #2711 na akkor csak leszedem a Breaking Bad első évadot ha már ennyien azt mondjátok, hogy kiváló sorozat.
de ha nem fog tetszeni nyakon váglak benneteket!! :) -
#2710 Ne dőljetek be a trükknek. :) Nincs jó vagy rossz sorozat. Olyan sorozat van ami valakinek tetszik valakinek nem. :) -
#2709 Én is szedem lefelé, ennyi pozitív hszt még a világ nem látott. -
#2708 én anno azért nem akartam elkezdeni a Breaking Badet, mert nem volt szimpatikus a főszereplő. De aztán kiderült, hogy Bryan Cranston elég tekintélyes helyet foglal el az utóbbi 10-15 év top10 legjobb TV-s színészei között. a sorozat történetvezetését pedig önmagában tanítani kellene. -
#2707 én is pont most töltöttem le
nemsokára neki is kezdek :D -
#2706 ismerőseim is már annyit mondták ezt a breaking badet, meg most itt is, lehet érdemes lenne elkezdeni. de sosem akartam mert nekem 4-5 is elég:D -
#2705 -
#2704 Breaking Bad magasan a legjobb sorozat jelenleg, sőt megkockáztatom, hogy az elmúlt mondjuk 5-10 évet figyelembe véve is a legjobb. Zseniális, ez a legjobb szó rá.:) Nálam olyan sorozatokat megelőz mint a Sopranos vagy a Wire, amik szintén nagyon jó sorozatok.
-
#2703 Pedig drámában, történetvezetésben, és képi világban(!!! Elképesztő vizualitással operál - vágás, kameranézet, szűrők) a mai felhozatalban a Breaking Bad a legjobb sorozat.
De a jó a Walking Dead is, nem azt mondom... :)