The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja nekem is feltunt hogy a ferfiakrol beszelt...untig eleg hogy Aron meleg...

olyan semmilyen resz volt...

Sasha szerintem felaldozta magat...Eugene pedig varhato volt hogy nem megy veluk

Rosita mielott elmenekult volna es felnezett az a nyilpuskas pali ki lehetett? Dwight netan?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Szerintem még simán összehozzák Maggie-vel.

Pedig úgy néz ki, de én már sokallom.
Olyan miért nincs, hogy Rositia nekiesik valami másik cuncinak? 😄
<#zavart1> reméljük hogy nem.

party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo

a legfontosabb dolog a részben:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
most akkor jézus is ratyi?

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

cassoneitaly

The Walking Dead 7x14 magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

(HDTV-SVA, HDTV-AFG, HDTV-IFT, HDTV-RMX, 720P-AVS, 720P-PSA, 720P-RMTEAM)

Időzítések J1GG4 jóvoltából:

(WEB-DL) | (WEBRIP-Cyphanix) | (WEBRIP - CASSTUDIO)

Alias nevében is jó szórakozást mindenkinek! 😉

Cassone

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

DasIsFuck
Ez most megint egy borzalmas rész volt😞

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Tikal
de legalább az autók még mindig beindulnak egy kis vezetékeléssel 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ez valami vérlázítóan semmit érő rész volt...semmi értelme nem volt de tényleg. fúúú.
Ami engem halálra idegesít ebben a sorozatban mostanra, az ez a gyökér szálankénti feldarabolás. Francért nem lehet párhuzamosan vinni a dolgokat, mint a GoT-ban. Az sokkal jobb, mint ez így. Mint az előző évadban mikor az események közepébe lett betéve a Morgan külön epizód. Istenem. A másik meg az állandó cliffhangerezés és a túl hosszú várakozás. Tuti nem lesz még harc. Tudjátok mi lesz ennek az évadnak a vége? Tuti vmi olyasmi, hogy Negan nagyon keményen néz a kamerába, megmarkolja Lucille-t, majd jól bebassza maga mögött az ajtót, indul a háborúba 😄DDDD
molnibalage83
Sajnos az a jelenet tényleg elég ökörség volt, de ami a végén jött, az badass volt. Hosszú idő után ez volt az első rész - kivéve az elejét - ahol nem akaram a végén én pofánrúgni Rositát...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Egyrészt klisé, másrészt mekkora hülyeség már!!! <#szomoru1>
Mért jobb ezzel, hogy egyedül megy be? Végképp semmi esélye nincs így... meg mi az, hogy a másik csaj keressen valami célt az életben. Miért nem ő keres? Miért nem együtt? Na mindegy, az ilyen hatásvadász jeleneteket én sem értem. De legalább a Rosita megmarad, úgyis ő a jobb csaj. <#vigyor>
Kaplan
Hát, úgy érzem, hogy most már csak becsületből nézem ezt a sorozatot. Évadonkénti 3-4 kiemelkedőbb rész nagyon kevés. Egyszerűen borzasztóan unom már az egészet, megint számomra teljesen szétesett. Engem már nem tud lekötni, nem sikerült számomra összefogni ezt a világot megfelelő intenzitással.

Kár érte, nagyon jól indult, Negan elvitte a hátán az évadot, de mostanra már teljesen érdektelen lett számomra. Nem fér bele, hogy elfelejtsék részekig ha ő az egyik központi karakter.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

RatBaG
miután sikeresen a másik WD topicba kommenteltem délután:

jajj, ez az "elveszem tőled a lehetőséget, bemegyek egyedül, feláldozom magam, még nem jött el a te időd" annyira klisé...

Per Aspera Ad Inferi.

Dynamic
Nekem most esett le, hogy már csak 2 rész van. Jól sejtem, hogy nem lesz harc ebben a szezonban? Gondolom az évadzáróban még mindig csak rákészülnek, aztán várhatunk egy újabb évet a csatáig <#fejvakaras>
remelem meg Negan nem hal meg egyhamar, mert ezt az evadot, ha szerepel o viszi a hatan abszolut😊) a masik Rick tovabbra is es most Morgan kezd eledezni...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

szabii98
Nyilván a képregény sok helyzetben más, vannak olyan szereplők amik a sorozatban benne vannak, a képregényben viszont sosem voltak, pl. Daryl, illetve olyanok is akik itt már régen meghaltak, a képregényben viszont élnek és virulnak.

Az eddigi tematika az volt, hogy sok dolgot változtattak, de azért a fő sémát tartják, dehát kitudja hogy Kirkman mit csinál legközelebb😊

Képregény spoiler
A képregényben is meghal mind Abraham, mind Glenn, annyi különbséggel, hogy Abraham akkor hal meg amikor az orvos csajt fejbelőtték nyíllal. Gyakorlatilag "szerepet cseréltek".
Az is sokat számíthat, hogy a csak tv-t nézők többsége megölné Negant, ezért lehet hogy ez majd pont máshogy fog alakulni, viszont erre van még idő, mert szerintem csak az évad végén kezdődik az All out War, azaz a háború Neganékkal, és az azért nem lesz rövid.

I met God. She's black

És a képregényben kiket ölt meg? Mert én nem látom, hogy életben hagyják. Richard most akaratán kívül "megölt", egy viszonylag új szereplőt, amiért Morgan puszta kézzel megfojtotta. Negan rengeteg embert megölt, megkínzott, stb. Nem látom, hogy tudna életben maradni.
Ez így kissé abszurd. De ugye nem feltétlenül fogják követni a képregényt, meg amúgy sem biztos, hogy Jeffrey Dean Morgan lekötné magát két évadnál tovább.

De a cellába kerülése nyilván benne lesz, ha egyszer hangsúlyosan mutatták, ahogy Morgan megépíti.
Nyilván nem zárják ezt a vonalat ebben az évadban.

MoRT2195
Hehe, majd Negan lesz Rick legjobb barátja és jobb keze is egyben. 😄 Érdekes fejlemény volna.

Hát nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz Negan sorsa és hogy meddig fogja húzni. Nem hiszem, hogy ebben az évadban történne vele is bármi. A Kormányzót is áttolták egy másik évadba, nem hiszem, hogy Negant hamarabb lenyomják.
szabii98
képregényes spoiler, csak akkor olvasd ha érdekel
a képregényben Negan-t Morgan cellájába zárják, viszont Rick megkegyelmez neki, mert ők nem olyanok mint Negan bandája. Később, bár megfogadja, hogy sosem fogja, kiszökik, aztán visszazárják, de ha jól emlékszem mostanában már ki is engedik, megváltozott picit. Most már más a főellenség.

I met God. She's black

MoRT2195
Fogalmam sincs, hogy spoiler avagy sem, ez csak az én tippem. 😄 De attól még lehet spoiler, mert lehet, hogy igaz lesz. 😮 😄
Remélem, nem spoilert írtál.
MoRT2195
Amiből aztán kiszabadul és megint kezdődik az egész előröl. Megint megöl pár fontos szereplőt és végül rájönnek (megint, szegények mindig elfelejtik), hogy meg kell ölni a gonosz embereket.
Szerintem Ödön fogja megölni a végén Negan-t.

igen meltatlan volt, mert amugy jo karakternek tunt...kar, hogy mielott kibontakoztattak ->
meg is olettek szepen, de almomban nem gondoltam volna, hogy Morgan fogja megtenni pont...bar ez eleg meggyozo volt a Megvaltok szemeben igy legalabb elterelte a figyelmet roluk...a kep a vegen osszeall Richard mit miert tett

molnibalage83
Kicsit vontatott volt helyenként, de egész jó rész volt ez. A király is ráébredt, hogy ez nem fenntartható állapot. Viszont a Saviors egyes részét árnyalta azért.
Bár én azt vártam volna, hogy agyonlövi azt a seggfejet

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

en nekem meggyozodesem ezek utan, hogy Morgan fogja elkapni Negant es bezarni egy ketrecbe persze ez csak felteves...en latok ra raciot...

hat komolyan aki erre a reszre azt mondta, hogy szar akkor eleteben nem latott jo dramat...

nemcsak, hogy fordulatos dolgok, cselekmenyek tortentek, de vegre ugy tunik a sztori is erdemben haladt, mert atszakadt a gat a "kiralysagnal" habar Ezekiel meg mindig halogatja, hogy felvegye a harcot, de mar gondolkozik rajta. Ehhez kellett 2 lokes ->

(Benjamin varatlan halala, 2. Richard feszultseg keltese majd halala)...

Morgan papa ugy tunik kezd visszaterni...ebbol a szalbol ez volt eddig a legjobb epizod nagyon jol fel volt epitve es Richard remek teljesitmenyt nyujtott mielott kiirtak volna...sajnalom picit nem volt rossz karakter bar latszott rajta, hogy megviselte az egesz...igaza harcos tipus volt. Megmondom oszinten olyan unalmas ez az evad, 1-2 resztol eltekintve, de ez az epizod szamomra feludules volt...megtobb ilyen kellene varatlan fordulatokkal es maris szerintem mindenki elegedett lenne maradektalanul

Egész jó rész volt, de én annyira reméltem, hogy

Richard nyílt harcban hal meg, miközben magával visz 4-5 embert a Megmentők közül is 😄
Jim Morrison
lehet a szemcséződés kiszúr a codecekkel ^^

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

RatBaG
az világos, de ez dobja meg ennyire a méretet? kicsit furcsa, mikor manapság jobbnál-jobb tömörítések, codecek vannak.

Per Aspera Ad Inferi.

DasIsFuck
Nekem bejött ez a rész is.
És végre Morgan kezdi visszanöveszteni a tökeit😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

cassoneitaly

The Walking Dead 7x13 magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

(HDTV-SVA, HDTV-AFG, HDTV-IFT, HDTV-RMX, 720P-AVS, 720P-PSA, 720P-RMTEAM)

Időzítések J1GG4 jóvoltából:

(WEB-DL) | (WEBRIP)

Alias nevében is jó szórakozást mindenkinek! 😉

Cassone

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

MoRT2195
Direkt ilyen szemcsésre van megcsinálva az egész sorozat. Így adják ki a TV-be is.
acsati
Ezen már én is gondolkodtam és már jó ideje csak a kisebbik verziót töltöm, pont emiatt, mert alig van köztük különbség. Én is többet várnék a 720p-től.
Én csak belenézegettem (teljesen majd este), de nekem finoman szólva nem tűnik filler résznek.

Benjamin meghal. Morgannak előjön a korábbi énje. Carol végre megtudja Abraham és Glenn halálát.

Ha neked ezek a dolgok nem viszik előrébb a cselekményt, akkor nem tudom, hogy mi vinné.<#wow2>
molnibalage83
Jó kérdés. Szerintem szándékosan ilyen minőségben készül a film. Nekem is feltűnt ez.

RatBaG
valaki magyarázza már el, hogy a walking dead release-ek hogy lehetnek évek óta folyton 2-2.5 gb, és e mellé egy rakás szemcsés fos, amikor más sorozatok simán megvannak a feléből, sőt 1 gb alatt, és ezerszer jobb minőség mégis?
(ja igen, 720p-t szoktam szedni)

Per Aspera Ad Inferi.

dartonite
Sry ceges gepen nem fog menni a torrent, szoval max 4 utan tudok.Remeljuk addig kisegit vki.
spoilerbe elkuldenel egy linket, mert lefekves elott beszeretnem tenni a WD-t...vagy hetfoi vagy keddi programom

dartonite
Aszfalton kint van.Meg is neztem mar, nem vagyok lenyugozve ezektol a filler reszektol.
nem latom a 13. epizodot kint sehol pedig mar fent kene lennie

mi van megint szunet van a Walking Deadben?

RatBaG
<#taps>

http://metro.co.uk/video/embed/1424033/
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2017.03.07. 12:41:21

Per Aspera Ad Inferi.

molnibalage83
El lehet képzelni, hogy hány fegyerbolt és rendőrörs van az országban. Ok, elfogadom dramaturgiai elemként, hogy szükséges, de a valóságban egy fél délutános feladat lenne ennyi fegyvert összeszedni. A lőszer lenne egy idő után a szűk keresztmetszet.

Főleg hogy Rick is úgy kezdte az egészet hogy a helyi rendőrösön szerzett egy táskányi fegyvert. Jó ahhoz kulcsa volt de a sorozat során egyszer sem láttam hogy ezt megismételték volna. Vagy legalább szisztematikusan keresték volna fegyverboltokat stb...
molnibalage83
Dettó. A végén meg a csaport annyira idegesítő, hogy én lőném le őket.

ez eleg gyengus resz volt...egyedul Rick egyik monologja tetszett es talan Tara bevallotta neki a titkot miszerint talalkozott a noi csoporttal...ezenkivul veszett gyenge resz volt, nekem nem tetszik a Michonne-Rick fele omlenges...

Eugene-os resz szazszor faszabb volt