The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Üres a lakás.Lassan beizzítom én is.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
hogy gúnyosan vagy igazat adva az már nem volt egyértelmû 😊
amúgy van itt olyan aki olvasta a comicot?
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
GIGASPOILER EMBEREK!
A képregényben
Hány éves lesz az évad? 12? 22?
(úgyis elolvasod)
az a biztos hogy félúton "meggondolta magát", legalábbis amíg kihûlt a nyom...namost az 2 okból lehet: vagy walker, vagy ember miatt.
akkor már 100% hogy bottal üthetik a nyomát :S
(*amúgy én fenntartom a lehetõséget hogy egy kívülálló mentette meg)
az utolsó jelenet teljesen abszurd volt, az a vadon élõ állat már 10x elszaladt volna a valóságban, de betudhatjuk annak hogy így kellett kijönnie a dráma miatt. kíváncsi vagyok hogy ki húzta meg a ravaszt, mert ha látta a bakot (ami tuti, mert eltalálta) akkor tökéletesen rálátott a mögötte lévõ gyerekre és rickékre is.
@neon: nem a kiscsaj volt a hülye, szerintem teljesen rick felelõssége. nyilván utólag jobb ötlet azt gondolni hogy inkább maradt volna a seggén, visszamegy érte. kicsit enyhít a körülmény, hát ez kurvanehéz döntés lehetett ott az üldözés hevében (*).
fõahh, végre... ezt vártam már egy éve 😄😄😄
most kattughatunk a vándorló walkereken, a vészadáson, meg a kislány és a kisfiú sorsán még egy hétig
::::SPOILER::::
(úgyis elolvasod)
amit meg említettél well.....ha a gyereked tûnik el te mit teszel? én is mentem volna keresni mégha nem is az enyém....annyira még nincsenek az postapokalipszis közepén,hogy az emberi érzések/értékek már kihaltak volna belõlük😛
a végén meg mi a pöcs volt ez? epic hard spoiler:
miért és ki lõtte le a kissrácot?:
rendben van ez (a templomos-imádkozás azért nem kellett volna bele. a rész vége meg <#wow2>#wow2>)
spoiler:
...de már megint arról szól a rész hogy 1 ember miatt kockára teszik majd mindannyiójuk életét.
Este majd én is meglesem. Legalább addig jó sok seeder lesz.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
bár a nagyobb sorozatoknál(odaát californication) pár fordító(köszi innen) megcsinálja gyorsabban.
Már alig várom.
Link
In 2 days, regroup
You and 16.980 további ember like this.
Akkor nem csak mi várjuk! xD
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Fb-on, blogon,official site-on már hergelik a tömeget a T.W.D.-sek😊
Addig meg ma nekiálltam a dead set-nek végre.nem tudom miért maradt ki eddig a repertoármból,pedig aztán lassan beszéd helyett is hörgök annyi zombie/élõhalott filmé s játék megy nálam.