The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berczely
Dead Island!

Punker
feliratot mikorra ígérték?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Narxis
Left 4 Dead 2

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

mijki
OFF:

Tudtok olyan zombis játékot, amiben nagyjából úgy kell menni mint itt a filmben? Lopakodni, gyûjtögetni és ha kell akkor ölni.

Válaszotokat elõre is köszönöm.

ON:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mascarun
Képregény izelítõ!

Ha gondolkodtatok ti is hogy megvennétek de nem tudjátok mire számítsatok (minõségre) akkor nézzetek bele a videóba hátha kedvet kaptok!

Vol1
Vol2

mascarun
Narxis
Jön a tél aztán meghalnak a zombik, ennyi.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

trident
Vagy akár csak önmagát emészti, mûködnek a mitokondriumok valami groteszk módon, ami biztosít elég energiát egy kezdetleges, rossz izommûködéshez. Az izommûködés és rothadás is hõvel jár. De szerintem sem kell belemenni a zombi biológiába...<#vigyor0>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Tudom, h egy kicsit off, de gondolom az idejárókat érdeklik a zombis témák. Szóval:
1. rész
2. rész
Jó olvasást 😊
tutituti
Ha az öreg meghal szerintem történetileg a legnagyobb érvágás lenne.Õ a békítõ és a legokosabb/bölcsebb egyben.
Ezt a mostani részben ráaggatott 'mindenbe beleszólok' szerepet nem kellett volna erõltetni.Mert elõzõ évadban meg mindenki imádta most meg közellenség mert rendes!És amúgy is magyar vonatkoztatású a papi😄ale Horvath a neve ugyebár😉
Én Andreát csaptam volna már le rég.Ez az öngyilkosság és a csapat veszélyeztetése miatt már shut up,get uot! lett volna a sorsa.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

desigo
Még ha volt benne pár logikai bukfenc hozta az elsõ évad hangulatát.
Remélem méghogyha ha nem is pörögnek fel az események megmarad a nyomasztó,izgalmas hangulat.
Az öregember kicsit irritál a nagy szónoklataival meg bárgyú nézésével.
Többi karakterrel nincs bajom.
Leteztek, leteznek zombik, de azok nem halottak, hanem tudatmodosito szereken (novenyi fozet) alapulo voodoo magia.

http://gaborszantai.co.uk/

tigeroo
ez egy zombis film, felesleges tudományos attribútumokon gondolkozni 😄
[HUN]Crassus
mivel gondolom nem rendes emésztésük van így csak minimális tápanyagot szív fel a test,mert gyomorfunkciók biztos nincsenek....ez az egész zombi mizéria csak egy reflex...mármint ,hogy enni kell hús-hús-hús,de hasznosítani a halott test már nem tudja így szerintem egy Zombi a "való életben" kb 2 hét után összesne és képtelen lenne létezni....SZERINTEM😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Malakai
Habár nem ez volt a lényeg, de egyébként képregényben Rick októberben ébredt a kórházban. 😊
Tehát ott hamar a tél küszöbén állnak.

Kirkman egyébként nem igazán szeret a részletek magyarázatába belemenni, elméletileg a végleges pusztulásig elrohadnak idõvel, de ugye akkor elég hamar vége kéne lennie és mostmár igencsak sok idõ eltelt (ahol tartok ott már túl vagyunk a tavaszon), a hullák meg csak jönnek... 😊

Az, hogy a kajálással húzza ki úgymond ezt az idõt az teljesen oké teória szerintem. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Az elsõ rész gyomorszondázásról jut eszembe... Mondta a vadász csóka már tapintásra hogy "nemrég evett". Ez azt feltételezi hogy akkor ezek szerint távozik és néha a Z-k gyomárból az anyag mert különben már rég szétdurrant volna. Ezek szerint valamilyen szinten mûködhet az anyagcseréjük? Lehet hogy valamennyit hasznosítanak a bezabált húsból és pl emiatt lassabban rohadnak?
Azért egy ilyen szép nyári idõben ha pl nyár elején is kezdõdött a zombivész az elsõ fagyokig elrohadna a Z-k 90%-a és probléma megoldva.
Lehet hogy a kajálás miatt viszont lassabban rohadnak? Vagy beállnak egy ilyen köztes állapotba amikor is nem rohadnak tovább?

Azért a legtöbb zombi sosem férgektõl hemzsegõ félig szétrohadt felpuffadt húsú váz hanem olyan mint a filmekben...
tutituti
felettéb😄

Ebben az esetben a szõke csaj csúnya véget ért volna.
sztem vmi vadász lõtt rá az õzre,aztán a kis srác útba volt..

tutituti
semmi gond.Ezek szerint elévültõs a dolog.
makrók gomb alatt ott van.
[ spoiler] Spoiler szöveg [ /spoiler]

mijki
Bocsánat, ezt nem tudtam.

Mi a SPOILER kódja, amibe bele kell írni a szöveget?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Herold
Ez a kiscsávó nem ugyanaz, mint aki a Falling Skiesban játssza a törpe rambót? Csak ott valamivel idõsebbnek tûnik.

[HUN]Crassus
sorozatos topikokban egy napig él a spoiler veszély.....utánna aki nem látta és beleolvas az magára vessen....

tutituti
S-S-S-S-SPOILER ALERT!!!!!

Ilyet máskor spoilerben mert van aki nem látta!!
<#ejnye1>

mijki
Sziasztok!

Hát ez a sorozat nagyon ütõs. Egyszerûen fantasztikus. Most néztem meg a második évad 1. részét, és nagyon jó. A kis kölköt pedig nagyon sajnálom. Nem hiszem hogy meg fog halni, de akkor is hasba lõtték.

tutituti
Ezt speciel én is megkérdeztem magamban.
eleve egy lomha,nehéz,rosszul forduló és öreg lakóbusszal mennek,ha ezt leváltják két kombira már nincs is annyi gond,több a kaja és ital cipelésére használható hely.
Na meg én azért az ablakokat ledrótoztam volna hogy ha elütök vagy felmászik a kocsira pár zomboid akkor ne ugorjanak be egybõl.
ilyesmik
De persze akkor nincs cselekmény,nem robbannak le,és vígan elszáguldoznak a falka mellett.

[HUN]Crassus
humorizáljunk😛

De miért ragaszkodnak szinte minden ilyen filmben/sorozatban a 30 éves, lepukkant járgányukhoz?!
Itt is, az autópályán tologatják odébb a Ford Expedition, F-150 és hasonló finomságokat, de ahelyett, hogy átcuccolnának valamelyikbe, inkább javítgatják a roncsaikat.
tutituti
Igen a motel rémlett nekem is,meg hogy lesz/lenne majd valami lakópark szerû hely is majd(az télen játszódik ha minden igaz),én azt várom.

A lényeg hogy nem kell az apróbb hibáért elásni a sorozatot.Eleve ritkaság a minõség,fõleg ebben a mûfajban.
És az új gárda is kitett magáért,bár várom még pár részt.Mert ugye lázongtunk az elsõ évad utolsó részein,most meg már 2-3 hónapja itt ugráltunk örömünkben ha kijött egy két leaked kép.

Itt is az volt, ahogy mentek az autok fele a szalagkorlatok kozott, igaz a kozvetkezo resznek egy motelnek kellett volna lennie, jo kis mesterlovesz puska a reklamtablanal...

tutituti
Na tegnap meglestem felirattal.
ÉS hát igen.Nálam befutó(olvastam a képregényt is)!
Már hintem megint ismerõsök között a jóságot.Az új részig meg L4D2

[HUN]Crassus
LOLOL

Jim Morrison
lol 😄DD

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Herold
Az epizódot látva örülök, hogy még nem találták fel a szagos filmet. <#eplus2>

talking dead show-t nézte valaki?
Robert Kirkman beszélt arról (is), hogy annyira azért nem jó a szaglásuk, ezért nem vették õket észre a kocsik alatt
meg volt még behind the scenes a belezésrõl, infók az autópályás jelenetról, és egy klip a következõ részbõl

+szavazás 😄
Herold
Ki ez a Mike nevû fordító? Még nem hallottam a nevét.

<#worship><#worship>
tutituti
köszönjük!

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

mascarun
Azt azért ne feledjétek hogy elvileg volt egy rendezõváltás.
Lehet hogy õ már másképp látja a dolgokat vagy csak nem nézett utána az elõzõ évadnak, amit kétlek.

tigeroo
szerintem azt nem feltétlenül a szagok miatt csinálták. akkor az esõnek nem lett volna értelme, a szagot nem mossa le egyszerûen róluk.
Es a karavanban hangra figyelt fel a zombi, aki ahogy te is mondod vegignezett mindent...

Nekem is feltûnt egy logikai buktató: a zombik az elsõ évadban fõként a szagok alapján különböztették meg az embereket, a városi jelenetnél még be is kenték magukat zombivérrel, amit aztán az esõ lemosott. A mostani részben viszont lazán továbbsétáltak, mintha csak a szemük alapján tájékozódnának.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Az tényleg fura volt mert pl ha egy nagyobb autó mögött lett volna 10 azt megértem de utána már hirtelen a TELJES AUTÓPÁLYA tele volt velük. Nyilt terepen legalább 2 kilométerrõl észre kellett volna venni ekkora tömeget.

Mellesleg helyükében én kocsikba ûltam volna vissza. Ajtó bezár lekuporodás az ülésre és még kisebb lett volna az esélye annak hogy felfedeznek. Idõ lett volna mert ezek nem sprinterek.
tigeroo
közí 😊
Jim Morrison
en is neztem 😄 meg akkor veszik eszre hogy van 100zombi 😄 hirtelen kibujtak biztos egy combibol 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Edes istenem, mi ez, Tom es Jerry?
Tavcsoben tavol vannak, leeresztik es 2m-re???

Nem normalis a rendezo es operator, ez nagyon amator😞

Kellemes elsõ rész volt. Tulajdonképpen csak 1 probléma megoldásáról szólt az egész. Amíg ilyen izgalmasak a részek nem érdekel ha nem követik a képregényt. Tõlem akár teljesen sorozat original irányba is elvihetik de legalább ennek a résznek a minõségét üssék meg.

Az egyik fegyvert meg egy az egyben a Dead Islandból szedték át. 😊
mascarun
Privátbae!

tigeroo
és leírnád hogy kb. a képregényben hogy folyt ez a rész (meg egy kicsit leírod a jövõbeli történéseket?)

kíváncsi vagyok mennyiben tér el. (wikin csak summa van, nincs részletesebb leírás "részenként")