The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Tudtok olyan zombis játékot, amiben nagyjából úgy kell menni mint itt a filmben? Lopakodni, gyûjtögetni és ha kell akkor ölni.
Válaszotokat elõre is köszönöm.
ON:
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Ha gondolkodtatok ti is hogy megvennétek de nem tudjátok mire számítsatok (minõségre) akkor nézzetek bele a videóba hátha kedvet kaptok!
Vol1
Vol2
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Ezt a mostani részben ráaggatott 'mindenbe beleszólok' szerepet nem kellett volna erõltetni.Mert elõzõ évadban meg mindenki imádta most meg közellenség mert rendes!És amúgy is magyar vonatkoztatású a papi😄ale Horvath a neve ugyebár😉
Én Andreát csaptam volna már le rég.Ez az öngyilkosság és a csapat veszélyeztetése miatt már shut up,get uot! lett volna a sorsa.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Remélem méghogyha ha nem is pörögnek fel az események megmarad a nyomasztó,izgalmas hangulat.
Az öregember kicsit irritál a nagy szónoklataival meg bárgyú nézésével.
Többi karakterrel nincs bajom.
http://gaborszantai.co.uk/
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Tehát ott hamar a tél küszöbén állnak.
Kirkman egyébként nem igazán szeret a részletek magyarázatába belemenni, elméletileg a végleges pusztulásig elrohadnak idõvel, de ugye akkor elég hamar vége kéne lennie és mostmár igencsak sok idõ eltelt (ahol tartok ott már túl vagyunk a tavaszon), a hullák meg csak jönnek... 😊
Az, hogy a kajálással húzza ki úgymond ezt az idõt az teljesen oké teória szerintem. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Azért egy ilyen szép nyári idõben ha pl nyár elején is kezdõdött a zombivész az elsõ fagyokig elrohadna a Z-k 90%-a és probléma megoldva.
Lehet hogy a kajálás miatt viszont lassabban rohadnak? Vagy beállnak egy ilyen köztes állapotba amikor is nem rohadnak tovább?
Azért a legtöbb zombi sosem férgektõl hemzsegõ félig szétrohadt felpuffadt húsú váz hanem olyan mint a filmekben...
makrók gomb alatt ott van.
[ spoiler] Spoiler szöveg [ /spoiler]
Mi a SPOILER kódja, amibe bele kell írni a szöveget?
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Ilyet máskor spoilerben mert van aki nem látta!!
<#ejnye1>#ejnye1>
Hát ez a sorozat nagyon ütõs. Egyszerûen fantasztikus. Most néztem meg a második évad 1. részét, és nagyon jó. A kis kölköt pedig nagyon sajnálom. Nem hiszem hogy meg fog halni, de akkor is hasba lõtték.
eleve egy lomha,nehéz,rosszul forduló és öreg lakóbusszal mennek,ha ezt leváltják két kombira már nincs is annyi gond,több a kaja és ital cipelésére használható hely.
Na meg én azért az ablakokat ledrótoztam volna hogy ha elütök vagy felmászik a kocsira pár zomboid akkor ne ugorjanak be egybõl.
ilyesmik
De persze akkor nincs cselekmény,nem robbannak le,és vígan elszáguldoznak a falka mellett.
Itt is, az autópályán tologatják odébb a Ford Expedition, F-150 és hasonló finomságokat, de ahelyett, hogy átcuccolnának valamelyikbe, inkább javítgatják a roncsaikat.
A lényeg hogy nem kell az apróbb hibáért elásni a sorozatot.Eleve ritkaság a minõség,fõleg ebben a mûfajban.
És az új gárda is kitett magáért,bár várom még pár részt.Mert ugye lázongtunk az elsõ évad utolsó részein,most meg már 2-3 hónapja itt ugráltunk örömünkben ha kijött egy két leaked kép.
ÉS hát igen.Nálam befutó(olvastam a képregényt is)!
Már hintem megint ismerõsök között a jóságot.Az új részig meg L4D2
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Robert Kirkman beszélt arról (is), hogy annyira azért nem jó a szaglásuk, ezért nem vették õket észre a kocsik alatt
meg volt még behind the scenes a belezésrõl, infók az autópályás jelenetról, és egy klip a következõ részbõl
+szavazás 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Lehet hogy õ már másképp látja a dolgokat vagy csak nem nézett utána az elõzõ évadnak, amit kétlek.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Mellesleg helyükében én kocsikba ûltam volna vissza. Ajtó bezár lekuporodás az ülésre és még kisebb lett volna az esélye annak hogy felfedeznek. Idõ lett volna mert ezek nem sprinterek.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Tavcsoben tavol vannak, leeresztik es 2m-re???
Nem normalis a rendezo es operator, ez nagyon amator😞
Az egyik fegyvert meg egy az egyben a Dead Islandból szedték át. 😊