The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mascarun
Azért ha belegondolsz szerintem õk azt is belekalkulálták hogy mi az ami kevesebbet fogyaszt mert gondolom nem vannak eleresztve üzemanyaggal.
Gondolom a japó mustang-ját sem véletlenül hagyták hátra, szerelték ki a jobb alkatrészeket.

tigeroo
a jerichot mégsem sikerült felülmúlniuk ilyen tekintetben, ahhoz képest valóban logikátlanabbak az emberi érzelmek bemutatásai.
Nekem pont ez tetszik a sorozatban. Nem mennek el szappanopera szintû csöpögõs, nyáladzós szenvedésbe, de van benne dráma is. Sokkal jobb így, mintha csak zombihentelésrõl szólna a film. Így egy kicsit "reálisabb", életszerûbb. Már ha lehet ilyent egy zombis filmre mondani 😄.
[HUN]Crassus
mondjuk ez nálam is sarkalatos pont,hogy ott egy rakat katona holt teste,de nem szedik össze a használható cuccokat/fegyvereket....és ha nem is tankot,de egy páncélos humwee-t vagy egy csapatszállítót használnék és nem egy NYITOTT!!! jeep-et.....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

modellmaker
Azt azért ne felejtsétek el, hogy az alapja ennek a sorozatnak, még mindig a hasonló címmel rendelkezõ képregény. Az is tele van drámai részekkel. És jól is áll neki. Értelem szerûen egy olcsóbb ezt a vonalat elõtérbe helyezni. Nem lehet 40 perc tömény zombi hentet forgatni, azt is megunnák a nézõk.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

mascarun
Mégiscsak van már a második Kötet!Úton (Második kötet)

mascarun
Képregény még nem jelent meg csak elõrendelés van ha jól tudom.
De amúgy ne is olvassatok utána mert egy lényeges dolgot már a képregény leírásában lelõnek. Gondolok én arra hogy mit súgott a doki a végén a fõhõsnek. De nem kell 100% ra venni mert a képregény kicsit máshogy is alakul mint a sorozat.

tigeroo
szerintem pont jól cselekedtek, gondolj arra hogy a fõhõs rengeteg emberért felel akiket vezet.

a nagyvárosi részben láttuk hogy mennyien vannak azok a dögök, attól hogy nyílt terepen esetleg megállnak idõzni mert nincsenek zombik még attól odacsõdíthetnek egy csomót.

a képregénynek nem néztem utána de remélem hogy visszatér a néger csávó (aki a jerichoban is bennevolt), azt a részt nagyon elcsípték érzelmileg is, igazatok van amúgy, a fasznak bele ez a melodráma 😊 erkölcsi vívódás jöhet (pl. fertõzött ismerõst lelõni ér-e stb.) de ilyen szappanoperás elem kurvára nem kéne bele.

szal várós
Ez igaz.

A közpére az a 1-2 Bartok közt zombikkal nagyon nem hiányzott. Ha ilyet "ki-kivel csalt meg" -et akarok nézni akkor megnézek egy szappanoperát, vagyis inkább nem nézek meg. 😊

Amúgy remélhetõleg fojtatni fogják az országbejárást a 2-ik évadban és majdcsak kiderül találnak e valahol túlélõket. Pl az elsõ részben is látott a fõhõs egy halikoptert + lehetelennek tartom hogy pl legalább 1-2 katonai bázis ne úszta volna meg. Végül is ezek nem bespeedezett gepárdzombik hanem max lassú futásra képes zombik.

Elég egy fal eléjük és már meg vannak lõve és nem jutnak át.
Narxis
1-2 logikátlanság, de amúgy összeségében tetszett. Ami nagyon bántsa a szemem az az, hogy soha nem kutatják át a katonai cuccokat, nem azt mondom, hogy vigyenek el egy tankot, de hogy hozzá se nyúlnak...meg ez az egy helyben toporgás. Én bejárnám az egész országot táborok, túlélõk után kutatva, ha nincs akkor telepednék le valami jól védhetõ helyre. Aztán meg ez a doki is...valahol értem, hogy kétségbe vannak esve, na de ennyire? Az, hogy nincs kommunikáció még nem jelenti azt, hogy mindenki zombi lett. Szerintem ezekbõl az emberekbõl alapvetõ túlélési ösztönök hiányoznak. De biztos a dráma miatt kellett beáldozni pár szereplõt. Bejárták kb. Atlantat és környékét és máris azt hiszik, hogy meghalt mindenki, ez kicsit vicces.

Amúgy jó sori, nézni fogom továbbra is.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

davidka003
Egyetértek. De azért bízom benne, hogy jó lesz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

[HUN]Crassus
mi nem tetszett?

16-án kezdõdik a második évad.
Btw szerintem lefelé ívelt az elsõ évadban az epizódok minõsége. A 6. rész pedig tök felesleges, értelmetlen és logikátlan volt. Remélem, hogy a 2. évadra kicsit összeszedik magukat.
Narxis
Megnéztem, tényleg durván logikátlan volt. 😄 Mikor fog folytatódni?

Nagyon tökölnek ezekkel a zombikkal, én simán elintézném az összeset, egy géppityu és egy jó autó kell, itt megint volt egy pár katonai jármû, nem hiszem el, hogy egyik sem használható. Vagy a lõszerek és fegyverek a halott katonákon...

jajj ha már az 5 részre kiakadsz akkor meg se nézd a 6 részt, attól égnek fog állni a hajad. (logikátlan lépések egymás hegyén hátán)

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Narxis
Most tartok az 5. résznél. Nem vágom, hogy miért töketlenkednek ennyit. Lopni kell egy kamiont, teletankolni, felszerelni 2 tolólapátot ferdén az elejére és meg se állni a katonai bázisig. Fegyverekkel megpakolni, aztán ha jön a zombi sereg akkor rambo styleban szétlõni mindet, meg ott volt egy tank is. Az se lenne rossz.

CharrDen
aha 😄

Hát én a Spartacusból 2-3 részt láttam, de nem jött be. A késõbbi részek is csak fröcsögõ vérrõl és kefélésrõl szólnak? <#idiota>
toysoldier
a 2. évad még csak januárban jön

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

[HUN]Crassus
hát én speciel anno a Spartacus elsõ 3 részét kb három hét alatt néztem meg...aztán mikor már egy tucat ismerõs oltott naponta ,hogy hülye vagyok bazze! nekiveselkedtem és elkapott a hév és ledaráltam pár nap alatt a többit,mert iszonyat elkapott a gépszíj...a 2. évadot már úgy vártam mint az állat! a 3.at meg úgy várom mint a messiást!😄

walking dead 2. évadot is😛😊

Narxis
Reméljük nem cseszik el. Nekem ami az elsõ 2-3 részben tetszett eddig az késõbb is tetszett, ami meg már az elsõ 2-3 részben nem köt le, unalmasnak találom stb. az késõbb is az nekem.

Szolnokboy1
én már elég sok jó pilotot láttam, de a sorozat maga szar volt. ez egyébként tényleg egy nagyon jó sorozatnak tûnik, de eddig csak 6 rész ment le, nem merek messzemenõ következtetéseket levonni. a kés/alatt elsõ 3-4 évada pl. szinte tökéletes volt, az utolsó 3 pedig egy kalap szar, így alaposan lerontotta az egész sorozat összképét, anno a prison breakkel és a heroes-zal ugyanez volt a helyzet. 3 évadot megvárok, mire nyugodtan rámondhatom, hogy ez egy jó sorozat. vagy nem.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Narxis
Én az elsõ részbõl már megérzem, am. nem rövid részek. 😛

Szolnokboy1
az elsõ részbõl hogy derül ki, hogy mennyire jó a sorozat? 😊

Narxis
Most nézem az elsõ részt, kegyetlen jó sori.

Szolnokboy1
engem meg nem hívtak vissza, pedig voltam castingon. 😞

[HUN]Crassus
ja ok😛 akkor azt láthattam egészben😄

Ezen besírtam...

"Brad Pitt õsszel Kõbányára jön, mivel új, „World War Z” címet viselõ zombis filmjének akciódús FINÁLÉJÁT Budapest XIX. kerületében, egy régi KONZERVGYÁRI épületben fogják forgatni."

Nem tudom de az ilyen konzervgyári finálé inkább az alacsony költségvetésû Asylium produkciókhoz illene mint egy 150 milliós filmhez. Valószínûleg félreértettek valamit mert nem hinném hogy ilyen "akciódús konzervgyári finálét" szánnak a filmnek. 😊 Amúgy a hírt Blikk hozta le elsõre de már minden nagyobb médium átvette tõle.

amúgy jövõ héttõl kezdõdik hazánkban WWZ film forgatása.
Malakai
Ha jól látom fél óra plussz lesz.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Andr0
ez a webepisodes picit felkeltette bennem a Walking dead hiányt 😉

Armin & Ayu fan

remélem, hogy dupla 😊

stargatelost
Minisorozat volt.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

[HUN]Crassus
az sorozat? annak egy hosszú része volt vagy tévedek??

davidka003
Aki még nem látta, nézze meg a Dead Set sorozatot. Ugyan ilyen zombis és elég jó, most nézem. 😊

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Mármint 10 nap nem? 😊okt. 16-tól kezdõdik...

A minisorozat jó volt csak úgy tûnik hogy az "elsõ zombiról szól" bejelentést azt tényleg az idõrendileg elsõ zombira értették.

Szívesen megnéznék egy jó kis pörgõs sorozatot a vírus terjedésérõl amikor még nem, volt ennyire halott a világ.

Na de már csak 7 nap. Kíváncsi leszek hogy a képregényt sztoriját viszik vagy valami egészen más sorozat-only irányba viszik el a történetszálat.
Személy szerint nem lenne rossz ha a letelepedés elõtt lenne egy kis utazgatós-zombiölõs évad.
1,5 óra reklámmal együtt. valószínûleg annyi lesz, mint a pilot volt (kb. 66p)
Vajon az elsõ rész dupla lesz vagy csak sima?
böröczk
Nézhetném. Idióta autójavító.

Kumiho #2179

böröczk
Nem tudtok oldalt, ahol esetleg megkérhetném streamen keresztül,mert jelenleg külföldön tartózkodom, és csak telefonnal rendelkezem, még egy hétig.

Kumiho #2179

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A film elején a kislány, akit lelõ az nem ugyanaz a zombi, akivel elõször találkozik idõrendi sorrendben. Az volt az elsõ zombi a filmben, akit láttunk, de tulajdonképpen nem az elsõ zombi, akivel találkozott. A biciklinél levõ félig hiányos zombival találkozik elõször. Az elsõ lelõtt zombija pedig ha jó emlékszem, akkor egy rendõr, aki a lövöldözésnél is ott volt, amikor megsérül Grimes.
hy hy. Felirat készûlõben van??

Jim Morrison

Elsõ rész

-Jamie?!Jamie?!Jamie?! Valaki?
-ArghaRghAr
-Ide

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Freddycom
De akivel elõször találkozik, az az akit le is lõ, nem? A kislányt. Vagy a kislányt nem lövi le?

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Eh, rosszul írtam.
Nem az elsõ zombiról szól, akit lelõ, hanem az elsõ zombiról, akivel találkozik.
tutituti
Ehhez kéne egy felirat,hogy ne kelljen megerõltetnem az agyamat csak olvasnom..

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Szolnokboy1
ááááá, munkába most nem tudom megnézni...

Huhu. Ez nagyon jó volt 😊. Nem a kislánytól szól, akit lelõ Grimes az elején,
hanem az elsõ zombiról, akit idõrendi sorrendben kinyír 😊.
Nagyon tetszett, tiszta libabõr lettem a végén 😊
Kaplan
Valami itt nem stimmel. Most akkor két websorozat lesz? Mert akirõl konkrétan szólt ez a websorozat: "Ennek történései Hannah-ra koncentrálnak, õ volt az a kislány" <- Az biztos nem õ volt 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!