The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ellenben a The Death Valley-bol mindket rendornot barmikor, akarhanyszor. Zombit is nagyobb hatasfokkal irtanak😊

http://gaborszantai.co.uk/

Prizonbrékszárá csúnya is játszani sem tud, ebben asszem mind egyetértünk.

Remélem megrágják a zombik. Bár egy lefejezést már túlélt az ominózus PB sorozatban, miért itt halna meg.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

lori = prizonbrékszárá és kb egy anorexiás ribanc, ami illik is a szerepéhez de nem jó nõ.
andera meg nem rossz de már elég öreg, az új csaj asszem meggie, egész jó

http://kosadz0r.mybrute.com/

Angela tényleg nem rossz csak a szerepe szerinti megkeseredett elgyötört stílusa miatt nem kezdenék vele. Bár ha már éppen ránk törnék az ajtót a zombik akkor szóba jöhet egy búcsúszex.

Prizonbrékszárá-hoz meg annyit hogy nem csúnya csak csak mint ahogy lentebb leírták van valami játékában amitõl kinylík az ember zsebében a bicska. Más meg nem. 😊

A magas homlok nem baj mert az pl engem nem zavarna + ha megzombul még célozni sem kelne annyira a fejlövéshez szóval tiszta haszon.
Narxis
Az szép, nem néztem annyinak. 35-nek max.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

mascarun
Azért Andrea se rossz nõ. (Az õt alakító szinésznõ már 42 éves. )

[HUN]Crassus
a tenyérbemászó nem azért van,mert csúnya lenne😛 pusztán a grimaszai a mimikája teszi....ha mosolyogni tudna megtuknám😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

ffxi
Én a hatalmas homlokától félek. Az egy leszállópálya.

Fákjúal!

tehát akkor mégis csak csúnya. :-D

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Látszik hogy ZombiApokalipszis van mert a jócsajok is mind oda...

Ott van Lori aki max egy alapos sminkelés után tûnhet közepes csajnak.

Angela vagy ki aki inkább kemény nõk táborát erõsíti.

Az új prizonbrékszáráról meg már nem is beszélve...

Nem azért de jó pár lányt/nõt ismerek aki smink nélkül is nagyon csinosan néznek ki akár még a világvége közben is.

[HUN]Crassus
nem csúnya,DE elbaszottul szar színész és olyan tenyérbemászóan irritáló feje van,hogy még!😛

Jim Morrison
wait, wut?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

szucsy89
Komolyan, még magát ezt a vontatottságot el is viselném a sorozatban, de ez a "prizönbrékszárá" olyan szinten csúnya, hogy lehet miatta fogom kaszálni. <#idiota> Kiráz a hideg attól a csajtól...
desigo
Bezzeg Lori értelmes tekintetét tudják sokáig mutatni xD
Fordítva mennyivel jobb lenne már. 😊
Durva dolog a zombie apokalipszis: a feher nok azsiai sracokra kenyszerulnek<#zavart1>

http://gaborszantai.co.uk/

Kaplan
Én még egészen jól bírom ezt a huzavonát de már jelen van a kezdõdõ frusztráció. Reménykedem benne, hogy a szünetig hátralévõ pár részben feltornásszák az érdeklõdésem különben... Különben akkor is meg fogom nézni a teljes évadot csak kegyetlen csalódott leszek. <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

a boltos rész folytatását megtalálod bármely torrent oldal XXX részlegében <#nyes>

Jim Morrison
én is csak a kutas jelenetet tudnám kiemelni, a boltos meg rövid volt 😄 kövi résztõl már elõre félek...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Errõl a részrõl a Stargate Universe jutott eszembe ahol volt olyan rész amiben nem volt csillagkapu.
Ebben a részben nem volt túl sok zombi...

Narxis
need

szucsy89
humiariból:
ForzaInter
hát ez a rész volt a sorozat mélypontja..

a kutas jelenet fasza volt, többi dögunalom.. oké ne csak akcioról meg zombiölésrõl szóljon a sorozat, de azért legalább lehetne több izgalom benne, drámát pedig rohadtul túlzásba viszik már.. kb 90% dráma 10% akcio, izgalom.. az egyensúlyt nagyon nem találják. pedig rohadt nagy a potenciál a sorozatban. az 1 rész nagyon jó volt, ahogy az 1 évad premierje is, de ahogy az 1 évadnál most itt is, csak lefelé ível a színvonal..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mikor csaj és a ferdeszemû gyerek elment, azt hittem lesz végre valami, erre bazmeg semmi, csak dugtak egyet.. a vége meg mint valami kibaszott szappanopera

Yo, Bitch!

precision
wtf happened?

life happened! 😊

Bazinga!

[HUN]Crassus
kezdek haragudnia sorozatra! ezt a 4. már alig bírtam megnézni...semmi harc,semmi izgalom csak SZENVEDÉS az egész...WTF?! happened?D

Kösz.tehát 3 részük van rá hogy felkeltsék az érdeklõdésem megint, ha az sem jön be,akkor részemrõl kasza.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

13 részes lesz az évad. 7 részt leadnak most, utána február 12-ig szünet és utána leadják a maradék 6 részt.
én nem is a kislányra értettem.

én erre gondoltam.

egy könyvben nem jelent gondot elolvasni 10 oldalnyit egy személy keresésérõl, viszont ha betûre pontosan követik a 10 oldalon leírtakat egy egész évadban akkor nem csak az évad hanem a sorozat is könnyen unalomba fulladhat.

ami azt illeti a game of thrones sorozaton is nyomon követhetõk a történethûség árnyoldalai/hátrányai.

Hány részes lesz az évad?Mert ha ez is 6 mint az elõzõ, és tényleg ebben a tempóban haladunk,akkor talán az évad végére eljutunk a pajtába.Amien jó volt az elsõ,annyira szar a második évad,sajnos.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

tényleg egyre unalmasabb lesz! már szinte el is alszok a rész alatt!
tutituti
lusta vagyok spoiler tag-elni.de amit írtál így van.
fogtam a fejem egyes dolgokon.a boltos dolognál csak sóhajtottam kínomban.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

öregharcsa
kezd elég unalmas lenni, ellaposodott, lelkizõs, nemhogy inkább azt a vonalat vinnék mint az elsõben... sajnálnám ha ez így menne végig...

http://pspfilez.extra.hu/

Kraft ebben a részben sem volt igazán, ennek ellenére 1 nek elment , de ez nagyon kevés 😞

a kutas jelenettõl egyenesen röhögõgörcsöt kaptam. Van 5db kút a tanyán , de abból az 1 bõl feltétlenül ki kell halászni azt a zombit aki napok\hetek óta ereszti a béltartalmát az egész biztosan nem fertõzõ vízbe.! + Ami tök természetes , hogy a város közepén kikötök 2 lovat a közért elé , majd 1 ZOMBIAPOKALIPSZIS közepén nekikezdek odabent kurálni 😄😄 a következõ részért sem kell aggódni a promo alapján lesz megint dráma a farmon, kislány keresés , de legalább fel fog tûnni 1 rég elfelejtett szereplõ. Remélem odacsal vagy 50 zombit Hershelékhez "mi van a pajtában?"

tutituti
végre volt bél😄
Eddig tartottam magamat hogy jó,de ez most már tényleg kicsit lapossá vált.(kimondtam volna?)

Remélhetõleg most már bepörögnek úgy rendesen a dolgok,mert egyre jobban kezd a született feleségekre hajazni a sorozat...ejnyebejnye<#ejnye1>

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

cylonflatus
Tessék A hosszúpé nekem most nem ment az elõbb

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Narxis
Má van. husszupuskan

Gyengus rész volt, kezd már nekem is sok lenni ez a Sophia. A vége meg okádék. Remélem nem ebbe az irányba akarnak menni tartósan...

Barni
mikor lesz felirat? 😊
még ma várható?

Avanti Italia!

Jim Morrison

még nem láttam a mait, de szerintem az lesz az évad végén a csattanó, hogy megtalálják<#vigyor>

mascarun
Képregényben nem tünt el. 😊

nos igen ilyenkor mutatkozik meg a képregényhûség árnyoldala.

Sajnos ez egy vicc😞

Victor1103
Ez az évad idáig olyan semmitmondó :/ Meddig fog még ez a keressük meg Sophiát szál menni?

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Tudom mire gondolsz mert olvastam a képregényt de...

A sorozatban több alkalommal is találtak hullákat, pl kint a kocsikban amig meghaltak de mégsem zombultak be. És fejbelõttnek sem tûntek. A Képregény szerint mindegy hogy halsz meg zombi leszel de nem kizárt hogy a sorozatban ez másképp lssz.
mascarun
Malakai
Fogjuk rá nagymennyiségben kell bekerülnie a szervezetbe ahoz, hogy öljön, egy harapás pedig valószinüleg elég sokat bejuttat a gyilkos vírusból. Ezen a téren klasszikus Romeros stílusú, legalábbis a képregényben ez volt a cél. A zombiktól nem azért kell félni, hogy elkapod tõle a kórt...
...azt már megkaptad réges rég...
...hanem mert a harapásuk mindenképpen végzetes.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Monjuk tényleg fura volt hogy pl ott maszkoztak az elsõ részben a múlt részben meg csak úgy turkáltak a a zombi beleiben. Veszett álatnál is elég ha csak mikrosérülés van a kezünkön é már meg is kapjuk...
De ezt el lehet annyival intézni hogy úgyis csak akkor fertõzõdik meg valamelyik ha majd a forgatókönyvíró úgy gondolja. 😊
mascarun
Vagy csak nyállal terjed.
Fene se tudja pontosan ennek a logikáját.

Gondolom úgyvannak hogy ha eddig nem kapták meg akkor már most se fogják. Vagy lehet hogy a vírus úgy virulens ha rögtön gazdaszervezetbe kerül. Szabadban meg hamar elpusztul.
Második részben még maszkot is viseltek a szem-száj közelébe fröccsenõ vér ellen, most már lazábbak.

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

Andr0
igen nekem is feltûnt, hogy nem figyelnek túlzottan oda az ilyen fertõzés terjedés formákra.. csak a harapásra.

Armin & Ayu fan