The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://gaborszantai.co.uk/
Remélem megrágják a zombik. Bár egy lefejezést már túlélt az ominózus PB sorozatban, miért itt halna meg.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
andera meg nem rossz de már elég öreg, az új csaj asszem meggie, egész jó
http://kosadz0r.mybrute.com/
Prizonbrékszárá-hoz meg annyit hogy nem csúnya csak csak mint ahogy lentebb leírták van valami játékában amitõl kinylík az ember zsebében a bicska. Más meg nem. 😊
A magas homlok nem baj mert az pl engem nem zavarna + ha megzombul még célozni sem kelne annyira a fejlövéshez szóval tiszta haszon.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Ott van Lori aki max egy alapos sminkelés után tûnhet közepes csajnak.
Angela vagy ki aki inkább kemény nõk táborát erõsíti.
Az új prizonbrékszáráról meg már nem is beszélve...
Nem azért de jó pár lányt/nõt ismerek aki smink nélkül is nagyon csinosan néznek ki akár még a világvége közben is.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
http://gaborszantai.co.uk/
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ebben a részben nem volt túl sok zombi...
a kutas jelenet fasza volt, többi dögunalom.. oké ne csak akcioról meg zombiölésrõl szóljon a sorozat, de azért legalább lehetne több izgalom benne, drámát pedig rohadtul túlzásba viszik már.. kb 90% dráma 10% akcio, izgalom.. az egyensúlyt nagyon nem találják. pedig rohadt nagy a potenciál a sorozatban. az 1 rész nagyon jó volt, ahogy az 1 évad premierje is, de ahogy az 1 évadnál most itt is, csak lefelé ível a színvonal..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Yo, Bitch!
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
én erre gondoltam.
egy könyvben nem jelent gondot elolvasni 10 oldalnyit egy személy keresésérõl, viszont ha betûre pontosan követik a 10 oldalon leírtakat egy egész évadban akkor nem csak az évad hanem a sorozat is könnyen unalomba fulladhat.
ami azt illeti a game of thrones sorozaton is nyomon követhetõk a történethûség árnyoldalai/hátrányai.
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
fogtam a fejem egyes dolgokon.a boltos dolognál csak sóhajtottam kínomban.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
http://pspfilez.extra.hu/
Eddig tartottam magamat hogy jó,de ez most már tényleg kicsit lapossá vált.(kimondtam volna?)
Remélhetõleg most már bepörögnek úgy rendesen a dolgok,mert egyre jobban kezd a született feleségekre hajazni a sorozat...ejnyebejnye<#ejnye1>#ejnye1>
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Gyengus rész volt, kezd már nekem is sok lenni ez a Sophia. A vége meg okádék. Remélem nem ebbe az irányba akarnak menni tartósan...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
még nem láttam a mait, de szerintem az lesz az évad végén a csattanó, hogy megtalálják<#vigyor>#vigyor>
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
(\__/) ( X.x) ( } . { )
De ezt el lehet annyival intézni hogy úgyis csak akkor fertõzõdik meg valamelyik ha majd a forgatókönyvíró úgy gondolja. 😊
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.