The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

En elkezdtem a masik AMC sorozatot, a Hell on Wheels-t, egyelore az elso resz utan messze jobb, mint ez.
A legnagyobb bajom nem a realis vergodessel van, hanem a nagyon gyenge kepi vilaggal. Ertem, hogy ez a realitas, de ez nem szippant be, nincs folyamatos belso feszultseg, amit egyszeru trukkokkel - sotet, eso, jobb kameraallasok - meg lehetett volna oldani.

En elhiszem, hogy kepregenykent jo, filmkent is lehetne, de ez a csapat nagyon gyengen dolgozik.

http://gaborszantai.co.uk/

tutituti
Hát ezek után nagy csodát nem vártam!
Én megelégszek ennyivel is😊)
Bár a sorozat irány fanatikusan elvakult a látásmódom,tehát ritka a negatív hozzászólásom😄

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Igen de ez a rész egyenlõre csak megakasztotta a sorozat sülyedését😊

tutituti
ha végeztél vele várom a véleményed.Mint mondtam,én is talonba raktam volna ha ez is ugyanolyan lett volna mint az elõzõ 3-4 rész.
DE ez már egy kisebb seggberúgás lett.Megindítja a történéseket talán.
többet nem mondok mert spoiler.

PetruZ
Szerintem volt egy sztorijuk 5-6 részre és ezt húzták szét 13-ra, amikor siker lett az elsõ évad, ettõl lett szappanopera-jellegû, ami se nem zombis, se nem családregény, hanem valahol a kettõ között billeg - és ettõl ennyire kibírhatatlan. Én már az elõzõ után kaszálni akartam, ennek a résznek még adok egy esélyt.
Narxis
Nem mondom, hogy nem tûnhetett unalmasnak a rész, de azért van benne realitás. Nem keresik a bajt, én se keresném. Az meg biztos, hogy ha minden részben leölnének egy tucat zombit akkor tök természetesnek vennénk.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

tutituti
Közel álltam hogy megvárom amíg kifut az összes rész és akkor darálom le.De jól tettem hogy megnéztem.
Mert nálam ez megint visszabillentette a mérleget a jó irányba!

-----

A fura hogy pl a poszt-apok filmre példa a The Road.Abba se volt több esemény mint ebben.És az is van ilyen jó,de ugye az film és nem sorozat.Ott nem tûnik fel ha kicsit kevesebb a cselekmény.
Az meg hogy zombis és nincsenek az utóbbi részben elõtérbe helyezve azért van mert akkor mindenki sírna hogy már megint leöltek 46 zombót és nem történik más csak megyünk-ölünk-megyünk-ölünk.
Az a baj hogy sokan szapulják(miért ne tehetnék!) de mégis hétrõl hétre megnézik az új részt.
Ha annyira szar lenne akkor már rég el kellene személyesen kaszálni, és nem kéne megbotránkozni az új részek "monotonitásával".
Szerintem legalább is.

Azt 15 korul megtalaljak, a maradek 27-rol magadnak kell magad fele elszamolnod😊

toysoldier
jól indult, de aztán csak sikerült már megint összehozniuk egy unalmas szar részt

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Nem tudom mit vagytok oda ezért a részért, de megint végigásítoztam az egészet. A vége meg már kb. 2 epizód óta egyértelmû.

Egy zombis, poszt-apokaliptikus sorozat hogy a fenébe lehet ennyire unalmas, fel nem foghatom! Szinte az összes karakter szánalmasan vergõdik, nyivákol mindenért, ahelyett, hogy valami értelmes dolgot csinálnának. Nagyjából midnenki tesz magasról a kislányra, de senki nem indul el, inkább piknikeznek egy debil család farmján. Annyira ostobák, hogy zombik nélkül is kinyírják magukat vagy egymást, minden részben valamelyik súlyosan megsérül, de zombi még a közelben sincs.

Kezd már nagyon tele lenni a púpom, azt hiszem megvárom a végét, aztán majd egymenetben átpörgetem, mert ez így heti 42 perc színtiszta idõpazarlás.

SPOILER
Most tényleg azért ültem 42 percet, hogy találjanak egy BABÁT VAZZEG!?
Ennyi fért az egész epizódba, egy nyavajás BABA?!?!? pffff
tutituti
Magyar felirat!!!!!

Az eleje beszabehú!

Narxis
hehe, majd elmondjuk privátban, hogy mi történt 😄D

Freddycom
Na akkor ebbe a topicba csütörtökig be sem nézek, csak akkor tom megnézni a részt. 😄

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

tutituti
Tûkön ülök egy feliratér!

Narxis
Adom. Itt már eldurvultak a dolgok!

Jim Morrison
áááá ne mondj semmit úgy megnéztem volna, de 4-szer 5ször is megszakadt a letöltés ááá

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

mascarun
Na aki ezt a részt nem találja érdekesnek az szerintem fejezze is be a sorozat nézését! 😊

Jim Morrison
letöltõ oldalról próbáltam 4szer letölteni mindegyik megszakadt... dexter is... 😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

mascarun
Fenrir
Õ a piros dimenzióban van, álá Fringe 😊

A halál csupán a kezdet...

Shanunnál a "Shaun of the dead" -film re gondoltam. Ott tudna Szárá nagyon elvegyülni a holtak között. Ott volt egy hasonló jelenet...
mascarun
Ne baszogasd! Lehet õ egy alternatív dimenzióban nézi! xD

Fenrir
Nem kötözködésképpen, de:

Angela - Andrea
Shaun - Shane

A halál csupán a kezdet...

mascarun
Kb az egyetlen. 😊

Malakai
Daryl mondjuk kimondottan jó adalék lett. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

mascarun
Az a baj hogy még csak azt sem mondhatom hogy nem fog mert nagyon nem követik már a képregény vonalát. Sok minden egész másképp alakul mint ott.
Van aki meghal van aki épp hogy tovább él van aki nem szerepel benne vagy pont hogy a fene se tudja honnét húzták elõ...
Nem tudom a képregényírónak van e beleszólása az eseményekbe.

Sztem hamarosan úgyis meghal és élõhalott lesz és most arra gyúr. 😊

A Shaun féle "vegyüljünk el a zombik között" tervben tuti helye lenne.
mascarun
Mert van neki? 😮

Miközben teljes színészi repertoárját megcsillogtatná. 😊
Jim Morrison
hallod az izgi lenne<#idiota>

Kaplan
😄DDDDDDD

Komolyan már olyan dolgokon tudtok fennakadni, hogy az hihetetlen. Így is vontatott a sorozat, most nézzük négy percig amíg prájzonbrékszárá ül és nézi a teszet, hogy pozitív lett-e? 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Narxis
Jó hát most nem fognak egy hugyos terhességi tesztet mutogatni. 😄D

mascarun
Én egyébként azt nem értettem a terhességi tesztnél hogy ugye álánátúr rápisil és hogy utána nem kellett volna húgytól fényesnek lennie vagy csillognia? A másik meg hogy ezeknek a cuccoknak is kell pár perc vagy egybõl kinyomja hogy mi az ábra?

Narxis
Simán el tudom képzelni. 😄 Ugye õ azt is mondta, hogy szentül hiszi, hogy ez a zombiapokalipszis csak átmeneti és a természet csak "kiegyenlíti" a viszonyokat, túl fogja élni az emberiség ahogy a pestist vagy a spanyol náthát is.

Az öreg valszeg még zombiapokalipszis idején is fehér, tiszta életû és katolikus férjet akar majd az párjának.
Narxis
Úgy emlékszem azt mondta a csaj, hogy 5 kút van a farmon, ebbõl 2-bõl jön a házba víz, másik 3-ból az állatokat itatják, de embereknek is jó az a víz. A zombi szerintem abba esett bele amelyikbõl az állatokat itatták. De még így is maradt 4 kút.

Herold
Fúrt kutakból.

Vizuk most honnan lesz/van a hazban eloknek?

Narxis
Nagyon vallásos a fickó + mikor visszajöttek a lányával akkor mondta egybõl a csaj, hogy nem történt semmi. Persze ezt érthette a zombikra is, de nekem nagyon gyanús volt, hogy nem-e az atyai szigor miatt mondta.

Amúgy meg úgyse maradhatnak egy helyen mert akkor be is lehetne fejezni a sorozatot. Tuti továbbállnak, így vagy úgy...csak idõ kérdése.

DeerHunter01
miért mi van abba, hogy meghúzta? 😄

\"Erről van szó!\"

Narxis
Igen, de lehet, hogy hajlandó lenne befogadni õket, csak aztán majd megtudja ezt a patika kufirc dolgot.

precision
már eddig is el akarta õket küldeni... csak a sheriff kikunyizta, hogy gondolja át a dolgot

Bazinga!

Narxis
Lehet írtam már de szerintem nemsokára elküldi õket az öreg és azért mert megtudja, hogy az ázsia megfarkalta a fogadott(?) lányát.

De ez csak az én elméletem, elvileg mindenképp tovább állnak még a szünet elõtt...

Jim Morrison
<#banplz>

XD

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

precision
True story! 😊 Shane is for president!

Bazinga!

Narxis
😄DD

tigeroo
tigeroo
jó ez, most menedékben vannak, mi történjen könyörgöm? örülök neki hogy legalább mostmár kezd mélyülni ez a rilésönsip dolog a szereplõk között, nem az a klikkesedés van mint az elsõ részben.

az a daryl gyerek ér valamit, a többi tajgetosz pozitív.

a kutas résznél meg majdnem kikapcsoltam, oké hogy kell valami izgulós jelenet, de ne ilyen logikátlanságra épüljön már omg (10 emberbõl szerintem 8 valami hurok ledobására gondolt volna mint problémamegoldás), kár átmenni jackassbe a zombiapokalipszis idején...

végén az egyarcú nõcikénken meg komolyan beszartam, hát még pisilés közben is UGYAN AZT a kurva értetlen fejet vágja!!!!!
Frosty01
sajna igazad van. én a seriff helyében õt lõném le elsõnek, annyira idegesítõ. és még idegesítõbb hogy folyton azt hallani hogy õ mennyire szereti õket meg blablabla

practitioner of the forbidden arts of death