The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legnagyobb bajom nem a realis vergodessel van, hanem a nagyon gyenge kepi vilaggal. Ertem, hogy ez a realitas, de ez nem szippant be, nincs folyamatos belso feszultseg, amit egyszeru trukkokkel - sotet, eso, jobb kameraallasok - meg lehetett volna oldani.
En elhiszem, hogy kepregenykent jo, filmkent is lehetne, de ez a csapat nagyon gyengen dolgozik.
http://gaborszantai.co.uk/
Én megelégszek ennyivel is😊)
Bár a sorozat irány fanatikusan elvakult a látásmódom,tehát ritka a negatív hozzászólásom😄
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
DE ez már egy kisebb seggberúgás lett.Megindítja a történéseket talán.
többet nem mondok mert spoiler.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Mert nálam ez megint visszabillentette a mérleget a jó irányba!
-----
A fura hogy pl a poszt-apok filmre példa a The Road.Abba se volt több esemény mint ebben.És az is van ilyen jó,de ugye az film és nem sorozat.Ott nem tûnik fel ha kicsit kevesebb a cselekmény.
Az meg hogy zombis és nincsenek az utóbbi részben elõtérbe helyezve azért van mert akkor mindenki sírna hogy már megint leöltek 46 zombót és nem történik más csak megyünk-ölünk-megyünk-ölünk.
Az a baj hogy sokan szapulják(miért ne tehetnék!) de mégis hétrõl hétre megnézik az új részt.
Ha annyira szar lenne akkor már rég el kellene személyesen kaszálni, és nem kéne megbotránkozni az új részek "monotonitásával".
Szerintem legalább is.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Egy zombis, poszt-apokaliptikus sorozat hogy a fenébe lehet ennyire unalmas, fel nem foghatom! Szinte az összes karakter szánalmasan vergõdik, nyivákol mindenért, ahelyett, hogy valami értelmes dolgot csinálnának. Nagyjából midnenki tesz magasról a kislányra, de senki nem indul el, inkább piknikeznek egy debil család farmján. Annyira ostobák, hogy zombik nélkül is kinyírják magukat vagy egymást, minden részben valamelyik súlyosan megsérül, de zombi még a közelben sincs.
Kezd már nagyon tele lenni a púpom, azt hiszem megvárom a végét, aztán majd egymenetben átpörgetem, mert ez így heti 42 perc színtiszta idõpazarlás.
SPOILER
Most tényleg azért ültem 42 percet, hogy találjanak egy BABÁT VAZZEG!?
Ennyi fért az egész epizódba, egy nyavajás BABA?!?!? pffff
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Van aki meghal van aki épp hogy tovább él van aki nem szerepel benne vagy pont hogy a fene se tudja honnét húzták elõ...
Nem tudom a képregényírónak van e beleszólása az eseményekbe.
A Shaun féle "vegyüljünk el a zombik között" tervben tuti helye lenne.
Komolyan már olyan dolgokon tudtok fennakadni, hogy az hihetetlen. Így is vontatott a sorozat, most nézzük négy percig amíg prájzonbrékszárá ül és nézi a teszet, hogy pozitív lett-e? 😄
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Amúgy meg úgyse maradhatnak egy helyen mert akkor be is lehetne fejezni a sorozatot. Tuti továbbállnak, így vagy úgy...csak idõ kérdése.
Bazinga!
De ez csak az én elméletem, elvileg mindenképp tovább állnak még a szünet elõtt...
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
az a daryl gyerek ér valamit, a többi tajgetosz pozitív.
a kutas résznél meg majdnem kikapcsoltam, oké hogy kell valami izgulós jelenet, de ne ilyen logikátlanságra épüljön már omg (10 emberbõl szerintem 8 valami hurok ledobására gondolt volna mint problémamegoldás), kár átmenni jackassbe a zombiapokalipszis idején...
végén az egyarcú nõcikénken meg komolyan beszartam, hát még pisilés közben is UGYAN AZT a kurva értetlen fejet vágja!!!!!