The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utolsó részben mikor visszaemlékezés én a katonák a kórházban gyilkolasznak eleg vicces hogy nehány zombi rajuk nyitja az ajtót és hat katona "kinyirja egymast"... Meg a szuper bomba a vegen porrá zúzza az épületet de nem törik be egy ablak sem az autókon... Nem vagyok robbantási szakértõ de azt vártam 😊
És azt sem ertem hogy mikor fenyegetik a dokit hogy mondja el mi történik ha lejar a számláló egyiknek se jut eszébe hogy nincs értelme fenyegetni a dokit azzal hogy lelövik, vagy csak nem figyeltem😊)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mellesleg meg mernék esküdni rá hogy biztos vannak ( a World War Z mintájára) "Safe Zone" -k amiket hadsereg ellenõríz és menekültek is vannak szép számmal. Legrosszabb esetben ott van Hawai vagy Alaszka stb...
Kicsit nehéz elkpézelni hogy SENKI sem éli túl amikor egy rakás öreg + gettógyerek ott lazult a fullfertõzött nagyváros közepén, v agy hõsink akik laza erdei sátorozásnak fogták fel a dolgot mindenféle védelem nélkül...
Ezt a szintet lazán bírja hozni egy csapat katona is akik akár csak magiktól szervezõdve összetartanak.
Szóval a józan ész szerint kell lennie biztonságos zónáknak de hogy a sorozat szerint mi van az majd kiderül.
ezen besírtam😄
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
DE engem olyan részletek is érdekelnének, hogy hol a katonaság, õk voltak a legjobban felszerelve és mégis... én ezt semelyik zombis filmben nem értettem 😊 A faszi itt is talál egy tankot, és csak egy katona van benne, holott a legtutibb jármû, és nem hiszem hogy üres tankkal parkolt ott... 😊
nálam kasza a sorozat. irritál szinte az összes karakter, gyengusz nagyon, de komolyan, azt azért szép munka volt elérni hogy inkább a walkereknek szurkoljak??! semmi myst, semmit nem tudunk a világról, csak a farm van már 6 részen keresztül és kurvára nem érzem azt hogy haladna a sorozat. andrea jelenete vicc volt (elmennek nyomozgatni aztán kemény 2 skúló van a tárjában amikor jönnek a zombik, majd hirtelen fókuszál mint triniti és már mindent headshotol lefele)
nemtudom hogy direkt számolták ki ilyen low budget fos mellett a nézõszám maximalizálást, de ez már megérdemelne egy mûsortörlést, de úgy, hogy írmagja se maradjon.
nekem ez így hirtelen sok(k) volt egy részben...
ez a rész amúgy szerintem nem volt rossz, bár még mindig túl sok a dráma.
én is a feszültséget meg az izgalmat hiányolom elsõsorban, meg azért lehetne több zombi is, nem kell túlzásba vinni, de azért az vicc, hogy volt olyan rész amibe 1 zombi volt😄 ezzel a farmos dologgal elbasszák az egészet, az a jó mikor folyamatosan mozgásban vannak.
Yo, Bitch!
Az elsõ 25 percet ásítva néztem végig.
botrány :/
jó neked én meg be aludtam a 6 részen(komolyan) annyira untam, majd holnap vagy hétvégén újra neki esem hátha sikerül megtudnom mi volt a végén.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Értem én, hogy dráma, de akkor legyen drámai! Annyira súlytalanok ezek az (ál)problémák, amik még egy átlagos hétköznapon is nevetséges lenne, na de egy zombikkal fertõzött, poszt-apokaliptikus világban pont, hogy minden egyes cselekedetnek kõkemény SÚLYA kéne, hogy legyen...de NINCS!
Egyszerûen végigásítozom az összes részt, aztán remélem, hogy a következõben már történik valami, de persze azt is végigásítozom.
Még azt is sikerült elérniük a készítõknek, hogy már egy zombie feltûnése sem vált ki belõlem semmiféle reakciót, nemhogy félelmet vagy borzongást.
Alapvetõ filmes eszközöket kéne csak bedobni, minimálisan feljebbtekerni a "para-faktort", és felõlem jöhetnek a totál nem odaillõ beszélgetések, de legalább egy parával teli világban lennének.
Most komolyan, meglátja a csávó a zombikat a pajtában, és nem üvöltve-lövöldözve rohan vissza mindenkihez, hanem ilyen dedós szinten "nem mondom el senkinek-de azért valakinek csak elmondom" nyomja?! hihetõ...
"A The Walking Dead-ben Frank Darabont lelépése után az egyik állandó szereplõ is azt kérte, hogy nyírják ki a karakterét – az írók, mire ezt megcselekedték volna, a személy meggondolta magát. Kérdés, hogy mi lett a döntés ezután."
http://gaborszantai.co.uk/
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Bazinga!
De tök jó annyi részben egy kislányt keresni mint a komplett elsõ évad.. akit mielõtt eltûnt láttunk egyszer😄
Breaking Bad viszont az egyik kedvenc sorozatom... voltak benne keményen vontatott és karakterdrámára épülõ részek (vagy inkább fél évadok) és mégis mennyire jó
persze a walking dead meg sem közelíti a breaking bad szintjét, de simán nézhetõ kategória szerintem
persze akinek nem tetszik, az ne nézze... nyilván 😊
Bazinga!
Ez a sorozat rossz, nincs rajta mit megmagyarazni.
aki ezen csodálkozik, és 10 másodpercenként kifordult zombi agyvelõre és agyra vágyik az rossz sorozatot/filmet néz 😊
ez a rész azért picit jobb volt mint az elõzõek, persze sok minden egyetértek a lentiekkel, de azért én még nem temetném a dolgot
PéBéSzárá tényleg irritáló, de hát ez van... viszont a kialakuló konfliktusok a többi szereplõ között még sejtet valami "fight -ot"
a mostani részben is volt egy jó zombis rész, a többi dráma
kb eddig is így volt, csak azért tûnt pörgõsebbnek mert mozgásban volt a banda (kivéve persze a gyógyszergyáras mókát az elsõ évadban, ahol pont ugyanennyire volt vontatott a sorozat mint most)
Bazinga!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Aki olvasta kepregenyt, kerem arulja el, hogy szamithatunk-e javulasra...
I want to be a mighty pirate ever!
de már nem sokáig..... <#confused>#confused>
practitioner of the forbidden arts of death
szerintem ha csak egy kicsit is odafigyeltek volna nem lenne ez a tingli-tangli szarakodás a részek alatt...
lehet nem volt forgatókönyvük de mégis csinálni kellett valamit...pffff
http://pspfilez.extra.hu/
Remélem a második évaddal befejezik.
Ennél azért jobb sorozatokat kaszáltak.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Szerintem egyre rosszabb. Ebben a részben konkrétan kinyírtam volna már a terhes csajt ne szenvedjen annyit.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Szerintem annyira rossz rész nem volt. Bár én nem ilyet basztam volna be a félidei szünet elõtt!
Elvileg egy zombis-horror-poszt-apokaliptikus-túlélõ sorozat ígéretével kecsegtettek, de most már tényleg ott tartunk, hogy a Rózsa Bisztró szereplõi kiköltöztek egy farmra piknikezni, és megy a szenvedés (sajnos nem harapás általi) ezerrel.
Én is már csak becsületbõl, no meg persze kíváncsiságból nézem, de nem érzik a készítõk, hogy ez így kevés?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
prisonbrakeezerarcúsarát meg egy dupla csövûvel agyonlõném.. de tutira mennék, egyszerre a két csövet lõném a burájába... de sorolhatnám még.. kisgyerek hihetetlen gyógyulása kb 1 nap alatt😄 na 1 rész és szerencsére egy idõre vége..
Darabont nem véletlenül lépett le...