The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
Egy par szál igencsak elvarratlan...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Most vegeztem az elso evaddal..

Utolsó részben mikor visszaemlékezés én a katonák a kórházban gyilkolasznak eleg vicces hogy nehány zombi rajuk nyitja az ajtót és hat katona "kinyirja egymast"... Meg a szuper bomba a vegen porrá zúzza az épületet de nem törik be egy ablak sem az autókon... Nem vagyok robbantási szakértõ de azt vártam 😊
És azt sem ertem hogy mikor fenyegetik a dokit hogy mondja el mi történik ha lejar a számláló egyiknek se jut eszébe hogy nincs értelme fenyegetni a dokit azzal hogy lelövik, vagy csak nem figyeltem😊)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Az elsõ részben látott egy hlikoptert a fõhõs de azóta semmi.

Mellesleg meg mernék esküdni rá hogy biztos vannak ( a World War Z mintájára) "Safe Zone" -k amiket hadsereg ellenõríz és menekültek is vannak szép számmal. Legrosszabb esetben ott van Hawai vagy Alaszka stb...

Kicsit nehéz elkpézelni hogy SENKI sem éli túl amikor egy rakás öreg + gettógyerek ott lazult a fullfertõzött nagyváros közepén, v agy hõsink akik laza erdei sátorozásnak fogták fel a dolgot mindenféle védelem nélkül...

Ezt a szintet lazán bírja hozni egy csapat katona is akik akár csak magiktól szervezõdve összetartanak.

Szóval a józan ész szerint kell lennie biztonságos zónáknak de hogy a sorozat szerint mi van az majd kiderül.
[HUN]Crassus
"Az AMC kiváló zombis sorozata/zombis áthúzva😄/ családi drámája, amiben néha van pár széjjelrohadt élõhalott is"

ezen besírtam😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

berczely
* a részben

berczely
Én ezen már meg sem lepõdtem a filmben.. puffogtam egy kicsit magamban azt kész! 😄

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

benzin helyett üzemanyag...

nem csak a felszereltség... hanem azért taktikailag õk sem segghülyék, csak számítanak arra hogy esetleg bekerítik õket... jó persze az ország összes területére nem fog elég katona jutni elég lõszerrel meg fegyverrel, de egyes támaszpontokat létrehozhatnak... és továbbra sem értem hogy helikopterek és repülõk miért nem repkednek, hiszen nincsenek repülõ fertõzöttek... bár gondolom benzinben nem dúskálnak épp, de akkor is 😄

Tikal
Az Alien vs Predatorban is mikor megérkezik a hadsereg a városba, õket ölik meg a leghamarabb a lények, nem a csapat tinit 😄

fejnelkuli
Anno én is ezt kérdeztem,de gyorsan leoltottak!

Tikal
Csak most kezdtem el nézni....

DE engem olyan részletek is érdekelnének, hogy hol a katonaság, õk voltak a legjobban felszerelve és mégis... én ezt semelyik zombis filmben nem értettem 😊 A faszi itt is talál egy tankot, és csak egy katona van benne, holott a legtutibb jármû, és nem hiszem hogy üres tankkal parkolt ott... 😊

tigeroo
megnéztem az aktuális részt.

nálam kasza a sorozat. irritál szinte az összes karakter, gyengusz nagyon, de komolyan, azt azért szép munka volt elérni hogy inkább a walkereknek szurkoljak??! semmi myst, semmit nem tudunk a világról, csak a farm van már 6 részen keresztül és kurvára nem érzem azt hogy haladna a sorozat. andrea jelenete vicc volt (elmennek nyomozgatni aztán kemény 2 skúló van a tárjában amikor jönnek a zombik, majd hirtelen fókuszál mint triniti és már mindent headshotol lefele)

nemtudom hogy direkt számolták ki ilyen low budget fos mellett a nézõszám maximalizálást, de ez már megérdemelne egy mûsortörlést, de úgy, hogy írmagja se maradjon.

nekem ez így hirtelen sok(k) volt egy részben...
ForzaInter
mégis rohadt sokan nézik, ezt a részt is 6 millioan nézték, ami kábelen rengeteg..

ez a rész amúgy szerintem nem volt rossz, bár még mindig túl sok a dráma.

én is a feszültséget meg az izgalmat hiányolom elsõsorban, meg azért lehetne több zombi is, nem kell túlzásba vinni, de azért az vicc, hogy volt olyan rész amibe 1 zombi volt😄 ezzel a farmos dologgal elbasszák az egészet, az a jó mikor folyamatosan mozgásban vannak.

Yo, Bitch!

Én csak az FB-s kommentekbõl tudom, hogy arrafelé is van zúgolódás bõven.
Herold
Az amerikai nézettségrõl lehet tudni valamit?

desigo
Amilyen jól zárták az elõzõ részt feszültség keltés szempontjából olyan rosszul folytatták a mostanival.
Az elsõ 25 percet ásítva néztem végig.
botrány :/
[HUN]Crassus
<#eljen>

"Egyszerûen végigásítozom az összes részt"

jó neked én meg be aludtam a 6 részen(komolyan) annyira untam, majd holnap vagy hétvégén újra neki esem hátha sikerül megtudnom mi volt a végén.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

<#eljen>

Én pont nem agyvelõre, csonkolásra és vérfürdõre vágyom, hanem FESZÜLTSÉGRE! Az évadkezdésben pl. a zombivonulás is egy feszültséggel teli jelent volt, pedig vér egy csepp sem esett (jó-jó, a lakókocsiban azért csak agyonlõttek egyet).

Értem én, hogy dráma, de akkor legyen drámai! Annyira súlytalanok ezek az (ál)problémák, amik még egy átlagos hétköznapon is nevetséges lenne, na de egy zombikkal fertõzött, poszt-apokaliptikus világban pont, hogy minden egyes cselekedetnek kõkemény SÚLYA kéne, hogy legyen...de NINCS!

Egyszerûen végigásítozom az összes részt, aztán remélem, hogy a következõben már történik valami, de persze azt is végigásítozom.
Még azt is sikerült elérniük a készítõknek, hogy már egy zombie feltûnése sem vált ki belõlem semmiféle reakciót, nemhogy félelmet vagy borzongást.

Alapvetõ filmes eszközöket kéne csak bedobni, minimálisan feljebbtekerni a "para-faktort", és felõlem jöhetnek a totál nem odaillõ beszélgetések, de legalább egy parával teli világban lennének.

Most komolyan, meglátja a csávó a zombikat a pajtában, és nem üvöltve-lövöldözve rohan vissza mindenkihez, hanem ilyen dedós szinten "nem mondom el senkinek-de azért valakinek csak elmondom" nyomja?! hihetõ...
Junkies-rõl😊 kis érdekesség..

"A The Walking Dead-ben Frank Darabont lelépése után az egyik állandó szereplõ is azt kérte, hogy nyírják ki a karakterét – az írók, mire ezt megcselekedték volna, a személy meggondolta magát. Kérdés, hogy mi lett a döntés ezután."

2. resz volt ez a mutettol szamitva, es lehet apjaban kriptoni ver van, ami az atfejtessel Carl szervezetebe is bekerult😊

http://gaborszantai.co.uk/

SötétBarom
Ez egy FOS. Kisgyerekbõl egy hálószobában kimûtenek egy marék sörétet, és a következõ részben lõni tanul?! Egy zombikkal teli erdõben kislányt keresnek egy hete(?) ?!!? És ekkora ökörségek tetejébe bedobják (hogy legyen valami izgi), HOGY SÁRA TERHES?!?!?!? WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

precision
már régóta nem lényeg a kislány, mármint a sorozat szempontjából, az csak egy "ürügy", hogy kimenjenek és olyan helyzetbe kerüljenek amilyenbe kerültek és olyan szituk jöjjenek létre mint amilyenek létrejöttek (pl hogy meglõtte a csaj a csávót mert azt hitte, hogy zombi - annak is a kislány keresése volt a fõ oka)

Bazinga!

Senki nem agyatlan hentet akar😊 van olyan sorozat... de pl az elsõ évad szintjét elvártam volna..

De tök jó annyi részben egy kislányt keresni mint a komplett elsõ évad.. akit mielõtt eltûnt láttunk egyszer😄

precision
HoW -t nem nézek

Breaking Bad viszont az egyik kedvenc sorozatom... voltak benne keményen vontatott és karakterdrámára épülõ részek (vagy inkább fél évadok) és mégis mennyire jó

persze a walking dead meg sem közelíti a breaking bad szintjét, de simán nézhetõ kategória szerintem

persze akinek nem tetszik, az ne nézze... nyilván 😊

Bazinga!

Most megint a Hell on Wheels-szel peldalozzak, ami szinten AMC? Esetleg Breaking Bad?

Ez a sorozat rossz, nincs rajta mit megmagyarazni.

precision
én meg még mindig azt mondom, hogy AMC... ez a csatorna egyenlõ a drámával
aki ezen csodálkozik, és 10 másodpercenként kifordult zombi agyvelõre és agyra vágyik az rossz sorozatot/filmet néz 😊

ez a rész azért picit jobb volt mint az elõzõek, persze sok minden egyetértek a lentiekkel, de azért én még nem temetném a dolgot

PéBéSzárá tényleg irritáló, de hát ez van... viszont a kialakuló konfliktusok a többi szereplõ között még sejtet valami "fight -ot"

a mostani részben is volt egy jó zombis rész, a többi dráma

kb eddig is így volt, csak azért tûnt pörgõsebbnek mert mozgásban volt a banda (kivéve persze a gyógyszergyáras mókát az elsõ évadban, ahol pont ugyanennyire volt vontatott a sorozat mint most)

Bazinga!

SötétBarom
Botrány.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Mar kepernyo felso sarkaban is luxus futtatni ezt a szart<#wilting>

Aki olvasta kepregenyt, kerem arulja el, hogy szamithatunk-e javulasra...

sparrow35
Várható volt hogy a pajta okozza majd a legfõbb konfliktust a kislányos szálat meg szépen elfelejtik mint Merle-t. 😄

I want to be a mighty pirate ever!

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Vaxi
jah 😞

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

hát jah, az elsõ évad az zsír volt! A második jól kezdõdött, de azóta csak egyre gányabb.. :S, én lehet végleg be is fejezem..
Frosty01
én még bízok benne hogy ezeknek a langyi puncsos-gecis részeknek valami nagyobb, megdöbbentõbb valami kifejlõdésében van szerepük :/

de már nem sokáig..... <#confused>

practitioner of the forbidden arts of death

öregharcsa
amilyen jó volt az elsõ évad ezt legalább annyira szarra csinálták...bazz
szerintem ha csak egy kicsit is odafigyeltek volna nem lenne ez a tingli-tangli szarakodás a részek alatt...

lehet nem volt forgatókönyvük de mégis csinálni kellett valamit...pffff

http://pspfilez.extra.hu/

Átment ratyiba a Sorozat.
Remélem a második évaddal befejezik.
Ennél azért jobb sorozatokat kaszáltak.

Akkor azért tesznek szünetet a sorozatba, hogy feljtsünk. Hátha mire újraindul az emlékek megszépítik...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ez az évad ugyanúgy megy lefelé minõségben mint az elsõ.
Szerintem egyre rosszabb. Ebben a részben konkrétan kinyírtam volna már a terhes csajt ne szenvedjen annyit.
[HUN]Crassus
mi volt benne a jó?

toysoldier
még lesz egy rész a szünet elõtt

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

mascarun
MIndig PbSarah-t fikázzátok az arckifejezése miatt pedig ha megnézitek Dale-t neki sincs több! Van neki az eltátott szájú nézése meg a csukott szájú nézéseazt annyi!

Szerintem annyira rossz rész nem volt. Bár én nem ilyet basztam volna be a félidei szünet elõtt!

[HUN]Crassus
ennyi jól megmondtad...tényleg csak becsületbõl nézem már én is...pörgetve! szégyen

Nézzetek a bannerra! Most nézzetek rá a sorozatra! Most megint a bannerra...és megint a sorozatra! Nem láttok valami gyanúsat? 😉

Elvileg egy zombis-horror-poszt-apokaliptikus-túlélõ sorozat ígéretével kecsegtettek, de most már tényleg ott tartunk, hogy a Rózsa Bisztró szereplõi kiköltöztek egy farmra piknikezni, és megy a szenvedés (sajnos nem harapás általi) ezerrel.

Én is már csak becsületbõl, no meg persze kíváncsiságból nézem, de nem érzik a készítõk, hogy ez így kevés?
[HUN]Crassus
énisénis akarom meghúzni a ravaszt! meglátom azt a nõt b+ ökölbe szorul a kezem!😄

Narxis
Nem volt ez annyira rossz rész, szegény tyúkok az elején. 😞

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Azért remélem a kisjány rózsaszín hajgumiját megtalálják meg az évad felére😄DDDDDDDDDDDDD

Sokkot kaptam annyira jó volt😄

prisonbrakeezerarcúsarát meg egy dupla csövûvel agyonlõném.. de tutira mennék, egyszerre a két csövet lõném a burájába... de sorolhatnám még.. kisgyerek hihetetlen gyógyulása kb 1 nap alatt😄 na 1 rész és szerencsére egy idõre vége..

Darabont nem véletlenül lépett le...

jah mert nem az ASAP-hoz van hanem jött belõle egy PROPER FQM.... én is örülök😊