12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
Belkar #3582 Ez bannernak?
Csak le kéne kicsinyíteni :\ -
Zenszkij #3581 Én már marhára unom a jelenlegi bannert, nem igaz hogy nem váltjuk le. A fél gárda már kihalt, de mi Shane-t bámuljuk a sotgánnal, hagyjuk már. Egyébként se akkora sztár ez a banner. CSERE CSERE CSERE -
#3580 Nem en csinaltam, csak tetszett a koncepcio, majd meg keresgelek. -
Hoz_Hun #3579 De nem csak rajz van hanem kép is és valahol ötletes, ráadásul 10x jobban megrajzolva. -
#3578 De már.
És a mostani banneren tán nem a képregényes megfelelőjük van? -
#3577 LOL :D:D -
Hoz_Hun #3576 Javítottam a bannert.. HAHAHAHA
-
#3575 -
#3574 Ha már itt tartunk mindenkinek elég elcseszett képe van :D Rick Jason-re emlékeztet kb :DDD -
Hoz_Hun #3573 Nemá, hogy nektek ez a banner tetszik. Ez valami képregényes topikba elmenne, de ide... ráadásul, hogy néznek ki. A néger csaj olyan mintha maga is zombi lenne, Rick meg mint a gyilkos a Haloweenben (mondjuk egyre inkább úgy viselkedik.) A kisrácon meg rajta sincs a kalap se.
A legjobb szerintem a #3535 -
#3572 nekem tetszik -
#3571 Shanea! xD -
#3570 Az nem probléma. :D -
Evoluti0N #3569 Shane? De hát lány a szerencsétlenje :) -
#3568 ez jó -
#3567 Én a gyereket kibaszásból shane-nek nevezném el, rick nagyon örülne neki! -
#3566 De miért baj az, hogy rajta vannak a szereplők?
Az évad, sorozat részei, és szerintem jobban is néz ki.
Alapvetően róluk szól a történet.
-
Garga Pitic #3565 Adventi naptár stílusban milyen lenne? Ha valaki megmurdel, csak átrajzolni zombinak, amúgy maradhat. -
#3564 ez lenne a legjobb. ezen nincsenek rajta a szereplők, így ha valaki meghalna nem kéne új banner.:) -
#3563 persze méretre kellene vágni és a feliratot úgy elhelyezni, hogy látszódjon...
a #3561-as képen meg eléggé érdekes a kép bal széle... -
#3562 szerintem hangulatos, jó banner lehetne....az nem baj, ha direkt elnagyolt -
-
#3560 Ez milyen?
Bár arány ügyileg rossz, tény.
-
Susarc #3559 ha már Karl...figyeljétek meg,hogy azt a másfél mondatot amit szerepelt a mostani részben,hogyan adja elő...sírok kínomban....ez a gyerek egy dupla 0! szinészileg! Nulla mimika/gesztus/hangjáték.....komolyan ki a csuda vette fel? Biztos valami csókos lehet,mert ez a viccnél is rosszabb! -
Susarc #3558 jaja HIBA HIBA!:D -
#3557 jah, így alig ismertem meg XD -
bega82 #3556 Csak Carl-ra kéne a kalap. -
Susarc #3555 EZ KIBASZOTTUL JÓ! -
Hoz_Hun #3554 Ez se rossz.
-
bega82 #3553 Hejes akarommondani helyes! -
Hoz_Hun #3552 jaja, észrevettem ... javítva. -
bega82 #3551 hejérehelyére. -
Hoz_Hun #3550 Mi lenne, ha az elhullók képe helyére egy-egy zombit tennénk be mindig. Mégis csak sítulsosabb mint valami piros X. Hahahaha -
#3549 szerintem meg nem fontos rajta lenni az összes szereplőnek a banneren... sőt
inkább valami walking dead feelinget árasztó banner kéne, max 2-3 karakterrel -
Hoz_Hun #3548 Akár zombi is mehet Lori képe helyére. :) -
#3547 amúgy sem élnék túl az idősek az első hullámot. Van néhány anomália, de ennyi:D -
Hoz_Hun #3546 Tetszik!
Csak a jobb alsó képet ki kell belőle venni. T-Dog akár maradhat is, de a jobb alsónak mennie kell.... helyére mehet tüzijáték. -
#3545 Én nem is láttam olyan hú de idős embert... am meg ha valaki haldoklik sztem az akváriumban végzi úgy is -
Belkar #3544 Nem hiszem hogy olyan túl sok 60 évnél idősebb lenne ott... Meg amúgy is éjszaka járőröznek stb szóval erre azért vigyáznak. -
#3543 Azért meglepetésszerűen nem szoktak az emberek végelgyengülni...