The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Másnál is rossz az idõzítés a feliratnál?

PSN ID: Lord_Mortanius

[HUN]Crassus
ez a szerelmi melodráma nem áll jól a sorozatnak.....ez is bszott szar rész volt megint:S

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

felirat kint...

Frosty01
AliasSubs Alias
75%
2 minutes ago

practitioner of the forbidden arts of death

Mondjuk lehet buzi kakas😄

tigeroo
TROLOLOL'D

de amúgy viccen kívül...tyúkot mondott nem nõt... meg van vagy 5-6 nõ a sorozatban 😛 szal...kis spoiler! legalább nem megy a rinya hogy semmi se történik
Ez tyúk?<#idiota>

tigeroo

?

miért ti mire gondoltatok?
:-DDD

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

berczely
Kösz b+ 😄 bejön az ember és egybõl ezt látja! <#idiota>

Jim Morrison
SPOILER <#szomoru1>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

davidka003
Szar volt. Szegény tyúk is meghalt az elején. 😞

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

szucsy89
Na bazz, kár volt ide bejönni, már úgy fogok nekiállni hogy szar lesz 😄
Kaplan
Jaj istenem, annyira nem akarom kaszálni a sorozatot. De rossz olvasni ezeket a kommenteket, hihetetlen, hogy ennyire elérdektelenítik a sorozatot..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Soldiers
hát basszameg ekkora fos sorozatott a 2. rész óta semmi nem történik kalap szar már unalmas mint a bûn fõleg a mostani rész pffu ennyit neki <#boxer><#violent><#oooo>

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Elõször gondoltam spoilert kiáltok, de aztán rájöttem hogy nem is😄DDDDDDD

Semmi, nulla rész volt ez is.

Van már új rész? Továbbra is Barátok Közt Zombikkal vagy történt valami érdekes?
mascarun
isohunt-ról lehet tölteni az új részt!

Narxis
xD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

tutituti
tudtam én!😄

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Narxis
vótmá

tutituti
lehet hogy vótmá'

MrSpock
A sorozat továbbra is szar de azért nézem! 😄 Mazo vagyok,és bezombultam 😄
Kielégítõ válasz volt részemrõl?😄

Go Jeff Go!!!!

A megjegyzés globálisan, az interneten fellelhetõ összes fikázóra vonatkozott: "szar, de nézem tovább, hogy legközelebb én szólhassam le elõször" típusú trollokra vonatkozott. Más sorozatoknál is elõforduló példányok.
En fikaztam, de nem is nezem felirattal😊

http://gaborszantai.co.uk/

berczely
Bocsánat a nevet elírtam: Desigo akart lenni!

berczely
Nem nekünk szól konkrétan e topic látogatóinak, hanem a felirat készítõje írt gondolom az általa feltöltött felirat alá kommentárként amit Designo bemásolt nekünk ide, beidézett!

Herold
Ennek mi köze a TWD-hez?

senki sem mondott itt olyat hogy abba hadija a sorozat nézését, maximum annyi hangzott el hogyha nem javul a sorozat színvonal akkor nem kezdenek bele a második évad második felébe, ennyi a lényeg.

ócsárolni meg senki sem ócsárolta, csupán néhányan szóvá tettek egy két logikátlanságot és értelmetlen jelenet ami a sorozatban van.
nem kell minden sarokba játék,film, vagy sorozat gyûlölõket/fikázókat képzelni.

vége a nagy sztorinak. <#wave>

berczely
Azokról akik elkezdték ócsárolni a sorozatot és gondolom mondták, hogy nem nézik tovább stb. na rólunk van szó!

milyen fikázokról beszélsz te?

desigo
AliasSubs :
"Kíváncsi lennék ez a sok TWD fikázó, nemnézemtovább ember hova lett, mivel a felirat letöltése exponenciálisan nõ minden héten." <#nevetes1>
Glenn azért fog meghalni mert dugni fognak megint, elkapja a herpeszt, lerohad a farka, aztán a csaj inkább bedobja a zombik közé

sokszor van, hogy ~30 évesek játszanak középiskolás tiniket, nem újdonság

#1302 Graham/Cohan nem ugyanaz
A kepen pedig siman 35-nek neztem.

Narxis
Kegyelmet nem kapna.<#szeret>

Fenrir

A halál csupán a kezdet...

berczely
Ezkiez?

mascarun
Majdnem 30 a csaj! És így alakít egy 22 éves kiscsajt! Bár annyinak is néz ki kb!

???

tigeroo
komoly rész volt.
nah ebbõl is látszik hogy MINDIG a nõk a hibásak! ha 5 percre egyedül hagyják a kiscsajt már rögtön nyoma vész, félrekúrnak (prizonbrékszárá), beleütik az orrukat mindenbe amibe nem kéne (szegény daryl), a koreai srácunk meg hála a vendégszeretõ csajnak álló farokkal találta szembe magát egy egész pajtányi zombival.

kíváncsi leszek hogy mi fog történni a jövõ héten (bár gondolom takarodniuk kell elfele a farmról)

csak nehogy azon menjen el a következõ rész hogy rick-ék el akarják pusztítani azokat a walkereket, a dokiék meg siránkoznak hogy ugyan mégse. az õ dolguk, de tuti kifogják adni az utilaput nekik.

gondolom mostmár a plot is beletapos a gázba.
Frosty01
a japánoknál csak a diákok és a dolgozó 50 éves ffi irodai alkalmazottak zombulnak be <#idiota>

practitioner of the forbidden arts of death

Vajon mi lehet a világ többi részén?

Az angolok valószínûleg megõrizték a híres hidegvérüket és egy zombitól sem tûrik el hogy belerondítson az ötórai teájukba.

A görögök sztoikus nyugalommal a kávézók teraszán fogadják a dolgot.

A Kis japók meg vagy megússzák vagy kiderül, hogy náluk teljesen máshogy zajlik a Zombi Apoklipszis. Zombiapoklipszis Japán Módra
Tinman
Ejj de korrekt... van szemem nekem ehhez ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Narxis
De nekem ilyen poszt apokaliptikus kellene. 😄 Ahol a természet törvényeivel és valamilyen ellenséggel(zombik, ûrlények, mutánsok akármik) harcolnak az életben maradásért. 😄 Falling Skies pl. ilyen volt de most szüneten van... Valamilyen szinten a V mint Visitors is ilyen volt. Hiányoznak az ilyen sorik.

tutituti
American Horror Story igen beteg annyi szent😄

berczely
Én American Horror Story-t nézem ezzel párhuzamosan (most indult) nem világvége sorozat hanem horror vagy miféle 😊 elég agybeteg az egész! 😄
+ How I Met Your Mother 7. évad, hogy nevessek is egy kicsit!

Narxis
Európára is átterjedt, még ott a kutatóközpontban a doki azt mondta, hogy a franciák jutottak a legtovább a kutatásban csak aztán elfogyott az energiájuk vagy mi.