The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Drephis
masszív spoiler évad végébõl, kiszivárogtatott képpekkel.. hátha valakit érdekel itt.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Episode 11 "Judge, Jury, Executioner"

Episode starts with Daryl beating the shit out of Randall in a shed. Randall reveals that their group has about 30 people, including women and children, and that he doesn't know where they're staying since they're always on the move. He also says that they're heavily armed and tells a story about how they once found a guy with two young daughters while out scavenging and proceeded to rape the girls, letting their father live so he could watch. Daryl beats him even harder. Cue theme music.

Daryl leaves the shed and reveals to the others what he found out. Based on that knowledge, Rick decides that they must kill Randall. Only Dale argues against it and asks Rick for one day to talk to everybody and convince them to let Randall live. He gets no support from Daryl, Hershel, Shane or even Glenn. Then there's this big discussion about whether to go through with it. Dale vehemently objects, telling everyone that this is murder and means forever giving up hope for a civilized society. In the end, only Andrea sides with Dale. Majority rules, so Randall is to be executed.

Meanwhile, Carl sneaks into the shed to look at Randall who begs Carl to help him escape. Shane finds Carl there and drags him out, telling him to stop trying to get himself killed. Carl then immediately goes and calls Carol an idiot for believing that Sophia is in heaven. Rick asks him to apologize and start thinking before opening his mouth. Carl then steals Daryl's gun, finds a walker stuck in a swamp and tries to shoot it. Before he can do that, the walker breaks free and attempts to grab Carl, who freaks out and runs away.

At nightfall, Rick takes Randall to the barn and prepares to shoot him, but Carl comes in to watch. Rick can't kill Randall in front of his son, so he decides to hold Randall in custody for now. Near the woods, Dale finds a mutilated cow and is attacked by the same walker from before, who freed itself from the swamp to follow Carl. Dale doesn't get bit, but the walker tears open his guts before it's killed by Daryl. Dale's wounds are too grave and Daryl performs a mercy killing by shooting him in the head. End episode.

help

Az Amerikai közúti szolgálat nem törõdik holmi Zombi Apokalipszisekkel.

Ha javítani kell akkor javítani kell...

Mellesleg meglepõen sokáig eltérõek maradnak az útjavítások színei. A sok autó "fakítja ki" idõvel. Jelenleg elég kicsi a digók esélye szóval elképzelhetõ hogy tovább látszik.
mascarun
És a keresztezõdésben a majdnem frissen elkészült útfelújításra ki lett figyelmes!
Feltételezzük hogy xy hónapja megy már az egész! Nem kellett volna már kifakulnia ebben a rohadt nagy napsütésben, hõségben?

Amig nincs masik fekete vagy azsiai, addig ket szereplonek biztos a helye😊

http://gaborszantai.co.uk/

Hát eddig is részenként max 2-3 sor szöveget kapott szóval ez nem újdonság 😄 Remélem beáldozzák mert így ennek sok értelme nincs...

Ha már annyira néger karaktert akarnak akkor behozhatnák a képregénybõl Tyreese-t. Igazából nem is értem miért nincs még velük már rég fel kellett volna bukkannia.

szucsy89
Én is most lettem rá figyelmes, eléggé hanyagolják, gondolom majd valamelyik részben meghal... 😄
tutituti
aham.ott volt a kutas jelenetnél.
az öreggel bandázik a lakókocsinál.
gondolom befogták munkára(racism)

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Zenszkij
tényleg a néger srác még él? LOOOL

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

tutituti
elsõ évad 3.-4. rész után úgy pár millió nézõ<#zavart1>

cylonflatus
és ki lepõdött meg? 😊

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

szucsy89
pazmek 😄S😄SD😄DDDDDDDDDDdd
tutituti
rájöttem mire is hasonlít a sorozat.Rákerestem páran külföldön is erre gondoltak😄D

tutituti
<#eljen>
Ahogy nézegetem az angol képregényt,elég sok szereplõ van ott.Bár kell is mert hullanak mint a legyek.Bezzeg a sorozatban mostanság alig halnak😄
Kár.

precision
"ha a készítõk ragaszkodnak a képregényhez... "

de nem ragaszkodnak, ez már egyértelmû nagyon-nagyon rég óta 😄 szóval nem kell meglepõdni azon, hogy eltérnek tõle...

Bazinga!

Narxis
Jön majd helyette õ: http://comment.blog.hu/2012/02/28/david_morrisey_lesz_a_walkin

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

cylonflatus
Az eredeti sztori szerint Shane-t Rick kisfia lövi fejbe. Kíváncsi vagyok a képernyõn meddig hagyják még élni, mert már az elsõ évadban elpatkol ha a készítõk ragaszkodnak a képregényhez...

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

precision
lehet mutálódik/fejlõdik a vírus és gondolkodó zombikat avagy fél-zombikat hoz majd létre 😄

Bazinga!

szucsy89
Szerintem nem fog meghalni, elvesztené a sorozat az egyik legjobb karakterét... mellesleg HA tényleg zombi a SPOILERES képen, akkor valahogy nem foghat rajta a vírus, mert a zombik nem szoktak fegyvert fogni az ember fejéhez...
tutituti
Hát az én véleményem az,hogy nem lesz zombó.túl snassz lenne.Jobban jönne ki ha látnánk ahogy széttépik a járkálók.vagy õt is otthagyják valami reményvesztett helyen.Illetve ha Andrea-val elmennének(dugi jelenet,végül közös halál).nekem ez tetszene.

szucsy89
AZTAKURVA! Mik lesznek itt, mondjuk már bánom hogy megnéztem 😄
Kaplan
Véleményem:

A kép alapján nekem úgy tûnik, hogy Shane fogja a pisztoly Dale fejéhez, majd mutatják õt is. Akár el is lehet törve az orra. Viszont eléggé sápadtra van sminkelve Shane (de lehet, hogy csak a fények csalókák) illetve a szeme sem tûnik túl emberinek. (de ez is lehet a fények miatt) Minden esetre remélem, hogy egy ütõs finálénk lesz.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

vixo
vélhetõen hatalmas spoiler a 2.évad végérõl,csak saját felelõsségre tessék megtekinteni:
úgy néz ki tényleg "megvakarták" Shane-t a buszos jelenetben.Eléggé errõl árulkodik ez a spoiler kép!

Ja hogy még forgatókönyvet is váltottak?

Akkor már tényleg mindegy.
Zenszkij
onnan sejtem

tutituti

tutituti
de akkor még teljesen más forgatókönyv volt.
Én azt csodálom a felállás megmaradt az se2-re.
Sok minden megváltozott,még írtuk is anno.De mivel totál nem követi a comics vonalat így valszeg nem ezt mondta.Pedig én ezt vártam:

ÉS még egy kis érdekesség amit most találtam:

Lehet azt mondta: "A nõd terhes és nem te vagy az apa hanem az a köcsxg Shane. Kellemes túlélést! " 😊

Amúgy igen az a képregényben van...

Ha így van a sorozatban akkor viszont...

A kocsikban lévõ hullák az elsõ részben természetes halállal haltak meg mégsem éledt fel egyik sem.
tutituti
több fórumon azt írják hogy igen,ott de azért ne vegyünk rá mérget.
Bár én elejétõl fogva arra gyanakodtam hogy a jó öreg árnyékkormány mindenkit megmérgezett.Így van is értelme.
De szerintem ezt a sugdolózás-rejtély megoldását sose tudjuk meg.

Ez a comicsba van?
tutituti

tutituti
amit mondott az nem más:
"you are all infected."

zenszkij: ha majd kiderül a sorozatból valamikor, akkor elõre nem érdekel, de ha elvaratlan száll maradt, akkor érdekelne, de ugye ezt elõre nem igazán lehet tudni. Jól gondolom, hogy te a comicból tudod?

szucsy89: az elõzõ évad legvégén a kutatóintézetben a kutatóorvos az öngyilkossága elõtt, mielõtt felrobbant az épület, hosszasan belesúgott valamit Rick fülébe, amire Rick arcára kiült a döbbenet, de azóta se derült ki, hogy mi volt az az info.
Loool. 😄
Köszönöm, nincs is több kérdésem. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Narxis
Rendõrök... 😄

Magyarázza meg nekem valaki, hogy ki az a hülye, aki szándékosan megvágja magát egy olyan környezetben, ahol pont nyílt sebbel terjed a kór? Pláne, miután találtak két hullát, akikrõl azt állapították meg, hogy elég volt egy karc, hogy megfetõzõdjenek.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

szucsy89
Ez mi is volt? Nem emlékszem már erre 😄
precision
írd le ide spoilerben

Bazinga!

Zenszkij
én tudom, ha érdekel privateben megírom

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Ez így van, elég gyenge szereplõgárdát sikerült összehozni sajnos.

PSN ID: Lord_Mortanius

Fenrir
Elég sok gyenge szereplõ van, kezdve a bambaképû PB Sarah-val...

A halál csupán a kezdet...

Kár, hogy ezt a faarcú csókát tették be a fõszereplõnek. És hát finoman fogalmazva a színészi képességei se a legjobbak szegénynek. Nekem nagyon unszimpi.

PSN ID: Lord_Mortanius

Történt ez meg az, de nem történt semmi.

kommersz
NEkem tunt csak ugy,hogy tortentek a dolgok de megsem tortent ISMET semmi?

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Szerintetek az kifog derülni, hogy az elõzõ évad végén a doki mit súgott Rick fülébe, vagy ez elvarratlan száll marad?
Narxis
Ez azért durva ha így van!

mascarun
Nem feltétlenül karcolástól haltak meg!
Lehet hogy megmérgezték magukat! Valahol már volt szó arról hogy a vírus mindenkiben benne van. A képregényben is egy idõ után rájöttek hogy aki természetes úton halt meg vagy erõszakos halált halt ugyan de nem érintkezett zombival akkor is visszatért!

Hiába no a fõhõsök immunrendszere mindig magasan veri az egyszerû halandókét.
Andr0
Amúgy kiindulva abból, hogy a két zsaru egy karcolásból fertõzõdött meg Rick és Shane már rég Zombik lennének.. szarrá verték egymást aztán a nyílt sebeikre konkrétan öntötték a zombivért... 😮

Másik pedig úgy általánosságban:
Jó volt a rész meg mindenki meg akar már mindenkit ölni, de mikor megyünk el a farmról ?😮 Látnék szívesen egy Zombirohamot a farmon aztán vissza az útra... 😊

Armin & Ayu fan

ForzaInter
ez a rész is jó volt sztem.

a 2. évad második fele fényévekkel jobb mint az elsõ fele.

lehet Darabont távozása ebbe közrejátszik..

Yo, Bitch!