12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
#3903 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nesztek... ez tényleg jó kis rész volt :)
akik fikázták Michonne -t azok most remélem behúzzák a farkukat :) a kedvenc karakterem lett, a bizonytalanságával és ember(i)ségével együtt... ja és kibaszott nagy badass, simán átszúrta a kormányzó lányának a fejét :)
Andrea mikor kap már észhez... szerintem még ezután is vágyni fog a governor-kolbászra, hiába akvárium fejek, hiába zombikislány, hiába nyilvános kivégzés? :)
Carl karaktere még jó is lehetne ha nem ez a szardarab színész játszaná el... ennél még én is jobban tudnék színészkedni
a Merle - Daryl egymásranézés nagyon nagy volt... várom a folytatást -
#3902 nekem szimpatikus volt az aktuális néger, kár érte :( -
FL Zoli #3901 ő csak azért tűnt fel, hogy egyensúlyt hozzon a "sötét" oldalra -
#3900 na őt hogy az anyámba akarják visszahozni XXD -
F2004 #3899 SPOILER
És még Shane is feltűnt! :D -
Balázs 17 #3898 tuti mind2 túléli és összeállnak:P -
hapi #3897 A kormányzó= orbán
Andrea= magyar nép
rickék a teroristák= IMF+EU+előző8 év -
G_ArchAngel #3896 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!IMDB szerint vegig jatszik ebben az evadban. -
#3895 Daryl nem fog meghalni jó ideig szerintem,ő fontos karaktere a sorozatnak és szeretik is az emberek...hülyeség volna megölni. -
#3894 hát ez igen jó rész volt megint
fene egy meg, hogy most jön a szünet
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mikor megjelent az új feka már tudtam, hogy a réginek annyi :DD kíváncsi vagyok mi lesz a tesókkal. merle meghalhat, őt nem bírom, de daryl maradjon életben :D -
#3893 az
drótba az egyik kedvenc karakterem volt, jó újra látni egy minőségi sorozatban. remélem sokáig húzza majd:D -
#3892 SPOILER!
az új feka szinkronhangja nem a
Left 4 dead 2-s Coach szerintem az :D -
G_ArchAngel #3891 Nem a keritesnel mentek be, hanem azon a reszen, ahol anno a szemelyzet es orseg lakhatott. -
#3890 +1
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az új csapat a börtönbe mégis,hogyan jött be a tönkrement kerítésnél? Többször körbementek és ellenőrizték már korábban,hogy rendben van. -
#3889 Lost. Ez már Lost bazmeg, megvan az utód!!! Nem misztikumban, meg teóriákban, de történetvezetésben, izgalmakban, remegve várni a következő résztben simán méltó ez az évad! Hell yeah! Kibaszott nagy volt ez a rész is! -
#3888 epic -
#3887 A botrányosan szar második évad után ez a 8 rész valami hihetetlen volt. Abszolút 180 fokos fordulatot vett a sorozat és már én is alig várom hogy végre februárban folytatódjon -
#3886 készen van a felirat -
#3885 -
#3884 Ez az utóbbi rész abszolút megerősítés arra, hogy az emberek rosszabbak a walkereknél is.
Most komolyan szünet lesz? Beleőrülök azt hiszem.
SPOILER:
Annyira tipikus volt a végén, ahogy a sok ostoba agyhalott üvöltözi, hogy "kill them, kill them all", annyira tipikus, gondolkodás nélkül elhisznek bármit, és rögtön az a megoldás, hogy öljék meg őket, elég szomorú, de talán a valóságban is így lenne. -
#3883 Na neeeeeeeeeeeeeeee, így nem mehetnek szünetre!!! :D
Eldobjátok majd az agyatokat ettől a résztől, hogy stílusos hasonlattal éljek. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megjelenik egy új néger erre egyből kipurcan a másik, ez azért már LOL.... :DDD
Az epizód végén lesz trailer, majd nézzétekSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Carl fejét :DDD -
#3882 :DDD -
#3881 Ááááááde kár volt belenézni!
Most enni fog a fene estig. :(
De legalább megjött a focista gyerek! -
#3880 tudom, tudom nem mai, de szívhez szóló :D
-
#3879 Inkább aki hülyeségeket írkál annak megkérjük a szomszédját hogy menjen át és verjen karót a modemjébe! -
#3878 -
#3877 kis muzsika -
#3876 Ezzel azt akarod mondani, hogy vallalnad, igaz? :D
Lehet, hogy mindjart lemegy az utolso resz, de jovore is lesz ev, hacsak nem lesz vege a vilagnak december 21-en. -
G_ArchAngel #3875 -
#3874 Úristen, mi a f@sznak? Valaki nem bírja elviselni, hogy néha van egy két hozzászólás, ami nem vérkomoly és nem a sorozathoz kapcsolódik közvetlenül? Vasszigor legyen, mint valami apácazárdában vagy mi? Sose értettem az ilyen embereket, egy netes topikról van szó, nem valami csúcskonferenciáról. -
#3873 Minek ide házigazda? Eddig teljesen jól megvolt a topik. Flémet nem láttam, offolás se volt és az évad sem szül annyi feszültséget mint az előző. Poszt is inkább csak 1-1 rész megjelenéskor van.
Elvagytok ti hg nélkül is.
Ez nem lebeszélés csak észrevétel. (Nem írogatok ide mostanában, csak lelkes olvasó vagyok) -
#3872 Mindjárt lemegy az utolsó rész, utána csak a flame marad... -
#3871 Meg az,hogy az idióta postok mielőbb törölve legyenek és így ne legyen belőle flém... -
#3870 lol -
#3869 Én szerintem tökmind1 amíg van banner...! az fontos a jó banner! -
#3868 Én? Micsoda? Zavart érzek az erőben! Most tényleg, hogy jöttem ide? :) Igazából csak annyit tudok mondani mint Narxis. -
Prof William #3867 Csak Carlra. :) -
#3866 haha :D én majd a Revolution topikban leszek
á nem, már nem nézitek így nincs mit törölnöm.... :D -
#3865 Köszönöm a jelölést de én átadom a helyet másnak mert lusta vagyok az ilyenekhez. :D De tényleg kéne már egy házigazda.
Aki vállalja az írja be és nyomunk rá +1et és mehet a levél az illetékesekhez. -
#3864 Narxis ne legyen, mert akkor törli a fikázó hsz-eket . Mondjuk erre az évadra rossz szó nem lehet :)