The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Valahogy az sose jó ha filmvásznon az észérvek vs lelkiismeret kerül középpontba, mert megutálhatja a nézõ, a szereplõket és akkor nem is nézi tovább. (Mint most én, de úgyis nézem)
Dalet kinyírni a film utolsó 5 percében. Elég gyenge húzás volt.
Meg nem is értem most mit akar a rendezõ Carllal. Ennyire nem lehet hülye, hogy ott egy zombi 100 méterre a farmtól, és egy szót sem szól.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Ennek a Carl gyereknek kinézne pár pofon.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Kisasolta hol a farm, most megy leadja a drótot a spanoknak.
Az operációs rendszeren is túl...
Már rég meg kellett volna fertõzõdniük.
Shane buszos jeleneténél volt a legszembetûnõbb, és nem hiszem el, hogy se a rendezõnek, se a színészeknek, se a stábnak, se a takarítónak nem tûnt fel.
Kumiho #2179
A másik meg: érdekes, hogy a mezõn gyalogló magányos zombi odafelé is és visszafelé is az út jobb oldalán volt.
Megérte...
A halál csupán a kezdet...
Teljesen logikátlan.
Shane már volt vezetõ és elég alkalmatlannak bizonyult. Ha rajta múlna akkor még mindig az erdõ szélén piknikeznének a katonaságra várva...
Nekem ugy tunik, hogy a sorozat egy csapat hetkoznapi tulelorol szol, nem arrol van egy gonosz, akit az antiZombi rambok ki fognak nyirni, mindenki meggyogyul es megno PB Sarah melle.
Mi a szart csinaljon egy tucat ember, akik elni szeretnenek?
http://gaborszantai.co.uk/
Sophia anyja: egy nulla, számomra teljesen érdektelen, még a lánya elvesztése sem volt annyira élethû mint amikor Andrea a saját húgát lõtte le
T-Dog: volt pár jó mozzanata az elsõ évadban, de azóta ugyancsak nulla. Legnagyobb alakítása, hogy az évad elején majdnem elvérzett egy karcolásban. Azt várom, hogy Merle hátha megint feltûnik, talán akkor T-Dog-ot is leveri a víz.
Carl: belõle még lehet valami, vannak jó meglátásai és lõni is tanítgatják
Lori: no comment, a legvisszataszítóbb karakter
Andrea: jót tett neki, hogy Shane felkarolta, érdekes a karaktere. Már csak olyan pisztolyt kéne adni neki ami legalább vaktöltényt is lõ, mert a pajtás jelenet eléggé lehangoló volt.
Daryl: jó arc, igazi túlélõtípus és nem fél bemocskolni magát
Dale: idegesítõ karakter, vagy éppen áskálódik vagy hülye fejeket vág, csak azért érdekel mert hátha egyszer Shane-t rossz kedvében találja és az bever neki egyet.
Rick: kemény tud lenni ha kell (lásd Sophia lelövése), de hiányzik szerintem neki, hogy õ is elveszítsen valakit mert így túl sokszor tûnik puhánynak
Shane: az igazi túlélõ, a módszerei néhol brutálisak, de nagyon sokszor igaza van, õ jobb vezetõ lenne mint Rick
Glenn: semleges karakter, semmi jó alakítása nem volt, kivéve a kutas jelenetet 😊
Hershel bandájából, talán magát Hershel-t és Maggie-t kéne megtartani, a többiek statiszták. Mint lentebb is írták a szõke csaj nagy érzelmi mélypontja kb kutyát nem érdekel, konkrétan azt sem tudom, hogy hogyan hívják.
Szóval akit érdemes lenne megtartani az: Shane, Rick, Andrea, Carl, Daryl, Dale (egy orrbaverés erejéig), Hershel, Maggie
A többit simán meg kéne etetni a zombikkal.
Az évad végéig még kihúzom, ez már nem lesz jobb szerintem.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

http://kosadz0r.mybrute.com/
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
http://kosadz0r.mybrute.com/
Na de mi lesz Shane-bõl te jó ég?
Hasonlít a Doom-Film végére, ott is hasonlóan festett Rock.