The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egy fos volt a rész...

mijki
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bazz, ezt a Carl kezd iszonyatosan idegesíteni. Mi a fa**ér kell zombival játszani? Ott volt a kezében a pisztoly, céloz, lõ, letudta az egészet és Dale nem halt volna meg. Inkább a kis srácot bontotta volna fel... A másik meg. Melyik épeszû gyerek akar kivégzést végig nézni??

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

JethroHUN
Nem spoileres, csak kicsit hosszú.
Az elõzõ rész után (10.) ez egy szar volt. Eddig tetszett, de most már nem annyira. Azon kívül hogy rámentek erre drámai lelkizésre, másról nem szólt, és egy rohadt döntést nem tudnak meghozni. Tipikus ballaszt rész aminek a 40 percében semmivel nem kerülnek elõrébb. Most mi lesz évad végégig ezen fognak görcsölni? Komolyan ez már túlzás. Meg Carl is, most már az õ kis lelki világa lesz a középpontban? Túlélõ-horror-dráma, ne az legyen belõle mint a Lostból h fél évadon keresztül, sírnak-rínak.
Valahogy az sose jó ha filmvásznon az észérvek vs lelkiismeret kerül középpontba, mert megutálhatja a nézõ, a szereplõket és akkor nem is nézi tovább. (Mint most én, de úgyis nézem)
Dalet kinyírni a film utolsó 5 percében. Elég gyenge húzás volt.
Meg nem is értem most mit akar a rendezõ Carllal. Ennyire nem lehet hülye, hogy ott egy zombi 100 méterre a farmtól, és egy szót sem szól.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Kaplan
Bazdmeg... Milyen rész volt ez? Jézusom, én nagyon szerettem, hogy Dale mindig próbált emberséges maradni és próbálta a csoport tagjait is a földön tartani. Ezt a kis Carl gyereket nagyon elbaszta Shane, tényleg kaphatna már egy kurva nagy pofont. Szerintem amúgy nagyon jó a sorozat, lassú lefolyású dráma de ezeket a morális kérdéseket egy ilyen helyzetbe mindenki megélné. Kemény volt ahogy a zombipajtás felnyitotta Dalet.. A srácot én sem nyírnám ki, de tény ami tény nem is lehet mellette állandóan egy ember. Sajnos ha esetleg elkószál tényleg odahívná a bandát, van egy farm, ház, kaja, víz, minden ami kell. (Nõ is van..) Ilyen esetekben szerintem össze kell szedni a tényeket és egész egyszerûen megszavazni. Túlságosan mély morális kérdést csinálni belõle nem szabad mert tényleg nem babra hanem a túlélésre megy ki a játék...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

mascarun
Hát asszem innentõl kezdve adhatnak más címet a sorozatnak, mert nincs semmi köze a képregénynek a szereplõkön kívül! Ezt engedi Kirkman? Vagy õ gondolja át a történetet és változtat rajta?

Gondolom innentõl a Carl vívódását fogjuk nyomon követni hogy miért nem lõtte le a zombit vagy miért nem szólt róla hogy látott egyet a közelben! -.-

az ilyen filmekben annyira utálom ezeket a fasszopó kölyköket, mindig csak a szart csinálják. ettõl függetlenül örülök hogy végre meghalt az öreg, már untam hogy állandóan az erkölcsrõl meg az emberiességrõl papol

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Narxis
OMG na neeeeeeee

Neeeeeeeeee csak Dale-t neeeeeeeeeeeee

Ennek a Carl gyereknek kinézne pár pofon.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Szolnokboy1
A heti rész már normálisabb volt, mint az elõzõ. A vége durva. 😮

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Hogy feldobják nézettséget most jönnek az okos zombik. Még pár rész és tiszta lef4dead lesz a cucc. 😊
Blacksheep333
Ezek nagyon rafkósak.

Az operációs rendszeren is túl...

Herold
Ja és átment az út túloldalán levõ mezõre?

tutituti
azaz<#nyes>

Blacksheep333
Már visszafele ment.
Kisasolta hol a farm, most megy leadja a drótot a spanoknak.

Az operációs rendszeren is túl...

Andr0
mindkettõ feltûnt... idióták.

Armin & Ayu fan

tutituti
lehet lefertõtlenítik mindig😄

böröczk
Azt a késes dolgot én is akartam írni, hogy irtó nagy baki.
Már rég meg kellett volna fertõzõdniük.
Shane buszos jeleneténél volt a legszembetûnõbb, és nem hiszem el, hogy se a rendezõnek, se a színészeknek, se a stábnak, se a takarítónak nem tûnt fel.

Kumiho #2179

szucsy89
LOL tényleg 😄
Herold
Ezek azzal a késsel vagdossák a tenyerüket, amivel a zombikat ölik? És még nem kaptak vérmérgezést?
A másik meg: érdekes, hogy a mezõn gyalogló magányos zombi odafelé is és visszafelé is az út jobb oldalán volt.

Narxis
Hát jah,de nem tudták, hogy a 2 rendõrön kívül van még ott zombi. 😄

Fenrir
Shane csak 1 golyót pazarolt volna, így meg egy egész ládányit lõttek el amikor kihozták a fiút meg amikor el akarták engedni. Plusz még majdnem õk is ott döglöttek meg.

Megérte...

A halál csupán a kezdet...

Narxis
Itt kapott volna egy esélyt mert nem kinyírni akarták hanem elengedni a semmi közepén. Csak mivel helyi srác, ismeri a farmot is ezért gondolták meg maguk. Shane kapásból lelõtte volna, Rick meg ad egy esélyt neki.

Fenrir
Azt nem értem, hogy ha ki akarták nyírni akkor miért mentették meg? Ha meg nem akarták megmenteni miért nem hagyták ott a karón?

Teljesen logikátlan.

Narxis
Az önvédelem volt. Itt van egy gyerek akit kidobnak mert nem ismerek. Mondjuk most már el lett spoilerezve, hogy miket tett de így már mindjárt más ott hagyni mint úgy, hogy semmit sem tudunk róla.

Fenrir
Pont ez a lényeg, hogy egy ilyen helyzetben szerintem nem lehet annak lenni. Lásd a kocsmai jelenet ahol lelõtte a másik 2 embert.

Narxis
Szerintem meg jó mert emberséges.

Fenrir
Ez a farm ahol élünk és a "megöljük-e a srácot miután megmentettük vagy ne, de inkább alszom egyet rá" nem igazán jó vezetõ döntések.

"Shane: az igazi túlélõ, a módszerei néhol brutálisak, de nagyon sokszor igaza van, õ jobb vezetõ lenne mint Rick"

Shane már volt vezetõ és elég alkalmatlannak bizonyult. Ha rajta múlna akkor még mindig az erdõ szélén piknikeznének a katonaságra várva...

szucsy89
"es megno PB Sarah melle"

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kicsit erdekes, hogy paran sirnak, hogy a tortenet nem halad sehova.

Nekem ugy tunik, hogy a sorozat egy csapat hetkoznapi tulelorol szol, nem arrol van egy gonosz, akit az antiZombi rambok ki fognak nyirni, mindenki meggyogyul es megno PB Sarah melle.
Mi a szart csinaljon egy tucat ember, akik elni szeretnenek?

http://gaborszantai.co.uk/

Fenrir
Nekem is pont ez a bajom. Van 1-2 szereplõ aki csak statiszta ebben az évadban.

Sophia anyja: egy nulla, számomra teljesen érdektelen, még a lánya elvesztése sem volt annyira élethû mint amikor Andrea a saját húgát lõtte le

T-Dog: volt pár jó mozzanata az elsõ évadban, de azóta ugyancsak nulla. Legnagyobb alakítása, hogy az évad elején majdnem elvérzett egy karcolásban. Azt várom, hogy Merle hátha megint feltûnik, talán akkor T-Dog-ot is leveri a víz.

Carl: belõle még lehet valami, vannak jó meglátásai és lõni is tanítgatják

Lori: no comment, a legvisszataszítóbb karakter

Andrea: jót tett neki, hogy Shane felkarolta, érdekes a karaktere. Már csak olyan pisztolyt kéne adni neki ami legalább vaktöltényt is lõ, mert a pajtás jelenet eléggé lehangoló volt.

Daryl: jó arc, igazi túlélõtípus és nem fél bemocskolni magát

Dale: idegesítõ karakter, vagy éppen áskálódik vagy hülye fejeket vág, csak azért érdekel mert hátha egyszer Shane-t rossz kedvében találja és az bever neki egyet.

Rick: kemény tud lenni ha kell (lásd Sophia lelövése), de hiányzik szerintem neki, hogy õ is elveszítsen valakit mert így túl sokszor tûnik puhánynak

Shane: az igazi túlélõ, a módszerei néhol brutálisak, de nagyon sokszor igaza van, õ jobb vezetõ lenne mint Rick

Glenn: semleges karakter, semmi jó alakítása nem volt, kivéve a kutas jelenetet 😊

Hershel bandájából, talán magát Hershel-t és Maggie-t kéne megtartani, a többiek statiszták. Mint lentebb is írták a szõke csaj nagy érzelmi mélypontja kb kutyát nem érdekel, konkrétan azt sem tudom, hogy hogyan hívják.

Szóval akit érdemes lenne megtartani az: Shane, Rick, Andrea, Carl, Daryl, Dale (egy orrbaverés erejéig), Hershel, Maggie

A többit simán meg kéne etetni a zombikkal.

Narxis
Naaaa most mi mást csináljanak? 😄

Szolnokboy1
Az utolsó rész újabb mélypont volt, lenyomta még a kutas részt is. Hogy miért? A biztonság kedvéért spoilerbe rakom:

Újfent semmi értelme nem volt a résznek, nem haladtunk az ég világon sehova. Mentek egy kört, a két sün összeverekedett a nagy semmin, mert ugye már megint Shane-nek van igaza, nem hiszem el, hogy nem tudják belátni. A másik díszmadár meg gondolkodni akar egy éjszakát a semmi kellõs közepén. Gratula az íróknak #1. A másik szálon egy roppant érdekes karakter öngyilkos akar lenni, akit most láttam szerintem elõször, bár lehet, hogy a háttérben mutatták már 1-2x. Kit érdekel, most õszintén? Az sem igazán érdekelne, ha az original csapatból akarna valaki öngyilkos lenni, mert annyira jellegtelen mindenki, pláne nem egy 20-ad rangú karakter... Gratula az íróknak #2. A hab a tortán a csodálatos párbeszédek és konfliktusok. Az egyik nõi szereplõ számon kéri a másik nõi szereplõt, hogy miért nem fõz meg takarít. MOST KOMOLYAN?? Ebbõl lesz konfliktus egy posztapok sorozatban?? Gratula az íróknak #3. Ezek az írók vagy segghülyék vagy profi trollok, nem tudom.

Az évad végéig még kihúzom, ez már nem lesz jobb szerintem.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Csacsi
Valaki be tudná szúrni a képet, ahol megkarmolták Shanet?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Narxis
loool

Jim Morrison
az uccsó két rész már tetszett, kezdenek beindulni a dolgok.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Narxis
need

öregharcsa
hát bazz ez gyönyörû... aztaqwa ..broaf... 😊)

http://pspfilez.extra.hu/

tutituti

Fenrir
Pedig lassan csinálhatnának valamit, a nulla szereplõértékû Sophia-n kívül mindenki vígan él. Legjobb lenne ha PB Sarah agyát kiennék a zombik, az adna egy löketet a sorozatnak.

tutituti
bazki.Na ez elég durva lépés az biztos.Kíváncsi leszek a kövi évadra!

12-t olvastam legutóbb de lehet rosszul emlékszem

http://kosadz0r.mybrute.com/

Kaplan
13 részes, nem?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

2 van még hátra (12)

http://kosadz0r.mybrute.com/

szucsy89
OMFG évad végét akarom most! 😄 Hány részes is ez az évad?
Narxis
Ja, az nekem is feltûnt. 😄

Narxis
OMG

Aztakurva😄.
Na de mi lesz Shane-bõl te jó ég?
Hasonlít a Doom-Film végére, ott is hasonlóan festett Rock.