The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Speciális esetet képvisel az ún. vezetõ producer (az angol executive producer fordítása), akinek nincs konkrétan meghatározható feladata a munkában. Szerepe lehet csak jelképes, pl. aláír, jóváhagy, biztosítja az anyagi javakat stb., de felügyelheti más producerek munkáját, ellenõrizheti a munkafolyamatokat, sõt, õ maga is részt vehet bennük.
😮OOO aláír, jóváhagy 3x aláhúzva 😮

“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”

Húúú de hát akkor is köze van hozzá tehát õ is rábólint a dolgokra húúú csak nem?😮

cylonflatus
wáóóó, csak nem?
Húúhhaaaa, csak de kár érte, hogy a neve mellett executive producer van írva, pedig a screenplay by sokkal jobban tetszene... bakker 😮OOO

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Csak a sok nyavalygónak aki azt mondja, hogy hát ez a képregényhez képest eltér és , hogy mekkora egy fos ez a képregény sokkal jobb wáááóó
jelezném ezt
'
------------->>>>>>Walking Dead' episode: exec producer Robert Kirkman
Húúhaa ez nem az a csávó aki a képregényt csinálta 😮OOO bakker😮OOO -.-

Érdekességnek😊

volt régen egy hír hogy amikor Darabont-t távozott a sorozat mögül egy színész kérte hogy írják ki a sorozatból(vagyis öljék meg) most az írják hogy Dale volt ez a szereplõ ezért nyuvasztották meg😊

Narxis
Errõl van szó.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Maga a morális, erkölcsi kérdések számomra érdekesek voltak, ezért nem volt unalmas.

tommygear
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
végre megpusztult a vénember, persze egy kalap szar volt megint ez a rész
Én általában nagyon nem bírtam ezeket a lelkizéseket itt a második évadban, de a mostani részben ez most folyamatosan fenntartotta a figyelmemet és nem untatott.

PSN ID: Lord_Mortanius

böröczk
Hanyagoljátok már ezt a Farm ahol élünk hasonlatot, mert a farmon kívül semmi közös nincs a kettõben. Valaki elkezdte, pár idióta meg azóta is majmolja. Amúgy az évad eleje nekem se tetszett, de mostmár kifejezetten jó, úgy fejezek be egy részt, hogy várom a folytatást.

Kumiho #2179

w77d
én sajnáltam az öreget, szerintem az egyik legérdekesebb karakter volt eddig...

http://gaborszantai.co.uk/

úgyvagyok vele mint anno a spartacussal....az elsõ három részt majdnem két hét volt mire kinomban megnéztem aztán beindult és most alig várom a részeket.....

itt az elsõ éved király volt reméltem ez mégjobb lesz,de ez a "Farm ahol élünk" style ez nem jön be...persze mivel barom vagyok minden rész kezdetekkor azthiszem majd most megtürik a gyenge széria....végülis mégiscsak egy posztapokaliptikus Zombi horror....aztán koppanok😛

ForzaInter
Ha szerinted szar minek nézed? Nem értem az ilyen embereket.. Ha valami szar, akkor én azt elkaszálom, és nem kínzom magamat vele, és pláne nem járok a sorozat topikjába fikázni, hogy mekkora szar az egész.

Yo, Bitch!

sparrow35
A hasfeltépõs jelenet tényleg iszonyat kínos volt minden szempontból...

I want to be a mighty pirate ever!

ForzaInter
Szerintem is jó rész volt.

Az évad második fele sokkal jobb mint az elsõ.

Pedig az ilyen részek mikor ki sem mozdulnak a farmról nem szoktak tetszeni, de ez nagyon jó volt végig.

Az öreget nagyon sajnáltam a végén, eléggé sokkoló volt a halála, egyáltalán nem számítottam rá
Sokakkal ellentétben engem nem idegesített, sõt bírtam nagyon.

Yo, Bitch!

jó arányban?????????????? te mit nézel? ebben a részben kb. 2 és 1/2 fél perc "izgalom" volt a 40 bõl.....a lopakodós hasfeltépõs zombi inkább kinos volt mintsem izgalmas....és a mocsaras jelenet is harmatgyenge volt.
Könyörgöm egy Zombi apokalpiszisben vagyunk több millió zombi flangál vérre éhezve ezek meg szenvednek 11 rész óta egy kibaxott old mcdonald farmon.....kaka

Tinman
<#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Narxis
Szerintem meg pont jó arányban van lelkizés és izgalom is + ez a lelkizés értelmesebb témáról szól nem pedig pl. PB Sarah terhességérõl. Amúgy ha minden részben lenne valami komoly akció akkor egy idõ után megszoknánk.

Zenszkij
Errõl, hogy ez egy dráma lelkizõs sorozat és, hogy ez errõl szól csak annyit, hogy aki olvasta a képregényt annak már forr az agyvize. Ott is van dráma, de ez? Ez a kölök benne sincs a képregényben. Ez az egész szituáció a rendezõ agyszüleménye. Könyörgöm húzzanak már a farmról, mert ami a képregényben ezután jön, az baromi ütõs. Felejtsük már el ezt a drámai vonalat (SG Universe is kampót kapott miatta). T-dog, az a karakter meg röhej, mért nem szólal meg, egyáltalán minek van benne? Megsértõdött rá a stáb?

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

vixo
erre megint csak azt lehet mondani,h ha Rick-ék nem küldenék el a farmról a srácot,akkor nincs oka visszarohannia azokhoz,akik hagyták volna meghalni. tehát,ha "befogadják",akkor visszaszökne a társaihoz(???),h igaz srácok,h ott hagytatok zombi vacsinak,de spongyát rá,sõt szeretném is viszonozni a szívességet,gyertek itt egy jó kis farm,kaja-pia-nõk...no way! nem is látszott olyan szemétnek a kölyök,mint az a kettõ,akit Rick kicsinált a bárban.
szvsz Hitlerhez hasonlítani a kölyköt meg nem kicsit túlzás. 😄

szánalmas volt,hogy mikor megfordult ott állt a zombi....

kommersz
az oreg miert volt hulye? jarorozott ahogy szokott.

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Semmi baj nem volt ezzel a résszel ha csak az nem, hogy már nem féltem a fõszereplõket. A kis srác mikor bajban volt, dögöljön meg ha hülye, anyja mikor kocsival felborult, dögöljön meg aki hülye (és még idegesítõ is), öregnél szintén.
Fenrir
Pedig ha arra kerülne a sor akkor szerintem a Shane-félék azok akik túlélhetik ezt az egészet.

A halál csupán a kezdet...

Szerintem nem volt probléma a résszel. Olyan elvi témákat boncolgatnak, amelyek megosztják az embereket, egy ilyen helyzetben fõként. A sorozat mûfaja dráma, így aki zombigyilkolást vár, az ne is nézze, mert a dráma nem (csak) arról szól. A reakciók, a döntésképtelenség teljesen emberi tulajdonság. Lehet, hogy képernyõn keresztül nagy biztosan mindenki megtenné XY dolgot, de a való életben ez egészen más tészta...
Carl karakterével sincs gond, egy gyerek mindig felnéz arra, aki a legerõsebbnek mutatja magát, és arra próbál hasonlítani.

Andr0
Nem csak szerintem a kissrác tényleg veszélyes. Mármint gondolj bele, életben marad megszökik a bandára hozza a másikat és meghal kb 20+ ember... Így meg 1 meghal és mindenki boldog. (Amúgy szavazásnál én csak annyit mondtam volna: "Lássunk vért!")

Olyan ez mintha Hitlert lelõtték volna a háború elõtt... aztán ott mindenki rimánkodott volna, hogy micsoda embertelenség kivégezni egy embert!!

Armin & Ayu fan

szucsy89
"Nem az emberség idegesít... az hogy nem azért ülök le egy film elé, hogy 40 percnyi nyavalygást nézzek."

De, ha olyan kedvem van épp leülhetek ezért is egy film elé... de nem egy zombis-világvége témájú sorozatban akarom ezt látni!
JethroHUN
Nem az emberség idegesít... az hogy nem azért ülök le egy film elé, hogy 40 percnyi nyavalygást nézzek. De ez rossz rész volt, rossz volt az egész forgatókönyv, utolsó 5 percben megölni egy karaktert, következõ rész csak arról fog szólni h most rajta nyavalyognak, és a srác sorsát megint nem döntik el. Meg a nagy emberség, mindenki azon van fen akadva, hogy jah ki kell nyírnunk, az senkit nem zavar, hogy beküldtek hozzá egy õrültet, h "faggassa" ki.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

akkor ugord át engem sem érdekel a te véleményed......

btw a 10-es ben a lopakodó zombin kinomban már sirva röhögtem :S😞

böröczk
Senkit nem érdekel. Az elõbb valaki pont a hozzád hasonlókról írt nagy igazságot.

Kumiho #2179

én már csak becsületbõl nézem....kegyetlen fos lett ez a sorozat

böröczk
+1

Én meg a Shane-féléket etetném meg a hordával. De még csak azt se, az ilyen tetvek úgyis megkapják, ami nekik jár, elõbb-utóbb.

Kumiho #2179

böröczk
Veled se szívesen találkoznék.
Imádom amúgy ezeket a megnyilvánulásokat, szerintem nézzél inkább természetfilmet.

Kumiho #2179

Narxis
ejnye de sokakat idegesít az emberség, azt hiszem ez egy jó felmérés arra, hogy mi is történne egy ilyen világban... :/

Andr0
végre meghalt az öreg. Idegesített már a nagy embersége.

Armin & Ayu fan

Csak egy kérdés.
Hogyan lehet puszta kézzel széttépni egy embert? Ez eléggé irreális, még akkor is ha ez egy jellegébõl adódóan, nem valóságos szituációk közt játszódó történet(a zombik puszta léte is biológiai paradoxon).
A zombik szétmarcangolják az áldozatukat, ez rendben is van, de ehhez a fogaikat használják, halálra harapni valakit ugyanis valóban lehetséges, na de kézzel feltépni egy ember testét azért túlzás.
mascarun
Szerintem is igaza van Zozzancs-nak!
Én nem szeretem a Terra Nova-t és a Nikita-t és nem is járok a fórumba fikázódni hónapokig hogy milyen szar! Van aki minden rész után leírja hogy nem nézi tovább és még itt van!

😄 De kell

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

Narxis
Naaa azért ennyire nem kell védeni. :p

Nem értem azokat az embereket egyébként akik azért vinnyognak, mert unalmas és semmi nem történik...akkor azok ne nézzék 😄

minden résznek van értelme , csak gondoljatok bele a dolgokba...

vixo
de ha Rick-ék nem küldik el,akkor nem megy vissza hozzájuk és a kör bezárul. 😊

Drámai lelkizés... na az ilyenek miatt megy föl az agyvizem... direkt el lett mondva, hogy ez a sorozat más mint a többi zombis hentelõs cuccos
a szereplõk lelki folyamataira érzelmeire fókuszálnak ebben a poszt apokaliptikus környezetben, olyan dolgokat boncolgatnak amit te is meg én is megélnénk, nekem az tetszett ebben a részben ami mögötte van: hogy mennyire tudunk emberek maradni egy ilyen helyzetben, hogy képesek vagyunk e feláldozni emberségességünket valljuk be egy olyan döntéssel kapcsolatban ami végül is érthetõ... szerintem Dale volt fõleg az emberi oldalunk megtestesítõje😊 sajnáltam, hogy meghalt... számomra mind a 2 évad tökéletes

ki lenne olyan barom,h vissza megy azokhoz az emberekhez,akik hagyták volna megpusztulni õt???

Pl. azért menne vissza, mert egyedül kint semmi esélye az életben maradásra. A kényszer nagy úr.
vixo
sztem sem volt baj ezzel a résszel. pont azért jó ez a sorozat mert láthatóan megosztja az embereket. elég csak itt a fórumban olvasni a hozzászólásokat. Én Dale mellé álltam volna, sztem teljesen igaza volt. bár sztem ezt a megöljük-ne öljük meg a srácot dilemmát egy pontnál le lehetett volna zárni. a legnagyobb félelmük az volt,h vissza megy a társaihoz és visszavezeti õket a farmra, de ki lenne olyan barom,h vissza megy azokhoz az emberekhez,akik hagyták volna megpusztulni õt??? amikor felmerült ez a kérdés,sztem már itt meg is állhattak volna,mert nem hiszem el,h lenne ilyen hülye ember,lehet csak magamból indulok ki,hogy nem szívesen látnám viszont azokat az embereket,akik hagytak volna meghalni...jó lehet egy nagyon deviáns elmebeteg állat igen,de az már egy szélsõség 😄 a srác meg egyáltalán nem néz ki olyannak.

Ez a Carl gyerek, ez olyan hülye, hogy mutogatni kéne.
Herold
Ezek a zombik lassan már szupererõvel fognak rendelkezni. Egy élõ embert könnyebb lesz legyûrni, mint egy mászkáló halottat.

szucsy89
Érdekes, nekem most tetszett a rész. A vége csak hab volt a tortán, várjuk az utolsó 2 részt!
sparrow35
Ez a rész volt a leggyengébb eddig, nem is értem az utolsó 5 percet hogy képzelték...
Nagyon gáz volt hogy puszta kézzel feltépte egy ember mellkasát a zombi, még a trikót is nehezen tépte volna el ilyen szögbõl a valóságban. Ha meg akarják ölni a szereplõt miért kell ennyire gagyin kivitelezni...?

I want to be a mighty pirate ever!

ez tényleg egyre szarab, 😞 de azért a motoron az SS jelzés tetszetös volt 😄DD