The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😮OOO aláír, jóváhagy 3x aláhúzva 😮
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
Húúhhaaaa, csak de kár érte, hogy a neve mellett executive producer van írva, pedig a screenplay by sokkal jobban tetszene... bakker 😮OOO
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
jelezném ezt
'
------------->>>>>>Walking Dead' episode: exec producer Robert Kirkman
Húúhaa ez nem az a csávó aki a képregényt csinálta 😮OOO bakker😮OOO -.-
volt régen egy hír hogy amikor Darabont-t távozott a sorozat mögül egy színész kérte hogy írják ki a sorozatból(vagyis öljék meg) most az írják hogy Dale volt ez a szereplõ ezért nyuvasztották meg😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN ID: Lord_Mortanius
Kumiho #2179
http://gaborszantai.co.uk/
itt az elsõ éved király volt reméltem ez mégjobb lesz,de ez a "Farm ahol élünk" style ez nem jön be...persze mivel barom vagyok minden rész kezdetekkor azthiszem majd most megtürik a gyenge széria....végülis mégiscsak egy posztapokaliptikus Zombi horror....aztán koppanok😛
Yo, Bitch!
I want to be a mighty pirate ever!
Az évad második fele sokkal jobb mint az elsõ.
Pedig az ilyen részek mikor ki sem mozdulnak a farmról nem szoktak tetszeni, de ez nagyon jó volt végig.
Yo, Bitch!
Könyörgöm egy Zombi apokalpiszisben vagyunk több millió zombi flangál vérre éhezve ezek meg szenvednek 11 rész óta egy kibaxott old mcdonald farmon.....kaka
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
szvsz Hitlerhez hasonlítani a kölyköt meg nem kicsit túlzás. 😄
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
A halál csupán a kezdet...
Carl karakterével sincs gond, egy gyerek mindig felnéz arra, aki a legerõsebbnek mutatja magát, és arra próbál hasonlítani.
Olyan ez mintha Hitlert lelõtték volna a háború elõtt... aztán ott mindenki rimánkodott volna, hogy micsoda embertelenség kivégezni egy embert!!
Armin & Ayu fan
De, ha olyan kedvem van épp leülhetek ezért is egy film elé... de nem egy zombis-világvége témájú sorozatban akarom ezt látni!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
btw a 10-es ben a lopakodó zombin kinomban már sirva röhögtem :S😞
Én meg a Shane-féléket etetném meg a hordával. De még csak azt se, az ilyen tetvek úgyis megkapják, ami nekik jár, elõbb-utóbb.
Kumiho #2179
Imádom amúgy ezeket a megnyilvánulásokat, szerintem nézzél inkább természetfilmet.
Kumiho #2179
Armin & Ayu fan
Hogyan lehet puszta kézzel széttépni egy embert? Ez eléggé irreális, még akkor is ha ez egy jellegébõl adódóan, nem valóságos szituációk közt játszódó történet(a zombik puszta léte is biológiai paradoxon).
A zombik szétmarcangolják az áldozatukat, ez rendben is van, de ehhez a fogaikat használják, halálra harapni valakit ugyanis valóban lehetséges, na de kézzel feltépni egy ember testét azért túlzás.
Én nem szeretem a Terra Nova-t és a Nikita-t és nem is járok a fórumba fikázódni hónapokig hogy milyen szar! Van aki minden rész után leírja hogy nem nézi tovább és még itt van!
minden résznek van értelme , csak gondoljatok bele a dolgokba...
a szereplõk lelki folyamataira érzelmeire fókuszálnak ebben a poszt apokaliptikus környezetben, olyan dolgokat boncolgatnak amit te is meg én is megélnénk, nekem az tetszett ebben a részben ami mögötte van: hogy mennyire tudunk emberek maradni egy ilyen helyzetben, hogy képesek vagyunk e feláldozni emberségességünket valljuk be egy olyan döntéssel kapcsolatban ami végül is érthetõ... szerintem Dale volt fõleg az emberi oldalunk megtestesítõje😊 sajnáltam, hogy meghalt... számomra mind a 2 évad tökéletes
Pl. azért menne vissza, mert egyedül kint semmi esélye az életben maradásra. A kényszer nagy úr.
I want to be a mighty pirate ever!