The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
Ami még ennél is nehezebb, az az ha nincs is vászon. Avatar forgatásán ugye csak felvettek ilyen jelmezt, motion capture miatt vagy mi, és ott nem is számít a háttér meg semmi.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

böröczk
Azt én se értem, egy erdei jelenethez miért kell blue box , persze van, amikor nélkülözhetetlen, egy félbevágott test akár, de tényleg sokszor lehetne mellõzni.

Kumiho #2179

precision
persze nem jelent gondot egy jó színésznek, csak azért kicsit kiábrándító, hogy már _mindent_ zöldvászon elõtt vesznek fel és utólag pakolnak oda dolgokat számítógéppel

rengeteg hasonló videó van fent youtubeon nem csak sorozatokról hanem nagy mozifilmekrõl is... az a baj, hogy olcsóbb egy stúdióban felvenni pl egy párbeszéd-jelenetet vászon elõtt, és az operatõröket elküldeni pl a Niagara vízeséshez (vagy rosszabb esetben lopni vmi természetfilmbõl Niagarás jelenetet) és azt "odabaszni" a színészek mögé, mint ha ott állnának és ott beszélgetnének

mint technika-addikt ember azt mondom, hogy wow, mert rohadtul nem látni a különbséget, de mint film rajongó azt mondom, hogy szánalmas és kiábrándító 😊

Bazinga!

w77d
egy jó színésznek ez nem jelenthet gondot

vixo

Jim Morrison
meg idõjárás jelentésnek.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

jó ne nézz hülyének 😄 de akkor is most gondold el... régen nem volt ennyi számítógépes trükk, sokkal egyszerûbb volt 😄 most meg pofázhatsz egy kék vászonnak

w77d
ezt hívják színészetnek...

lol de szar lehet egy ilyen kék vászonon mutogatni meg úgy csinálni mintha ott lenne valami 😄

vixo
ezt már én is próbáltam elmagyarázni nekik,zéró siker faktorral, még azóta is ezen lovagolnak, kicsit azért rossz lehet nekik, mert elképzelni sem tudom,h így bármilyen sorozatot-filmet képesek lennének élvezni, szomorú 😞
sry,ha már volt:

s1 ben a pacit is elég könnyen szétkapták😊 Egyébként semmi bajom a sorozattal, de remélem a mellékszereplõkön is lesz hangsúly.T-dognak hány sora volt 10 rész alatt?<#hehe>

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

Jesszusom emberek ez csak egy film 😄DD FIKCIÓ kitalált dolog, miért ne téphetné fel a hasát bammeg? honnan tudod, hogy a vírus ugyan átváltoztatja az embereket, de mondjuk kicsit erõsebbek lesznek? 😄D most csak mondtam valamit, de ha úgy ültök le a rohadék sorozat elé, hogy húú na most aztán kivesézem és ha egy zombi elesik egy rajzszögbe és felordít akkor már flamelek össze vissza 😄 egy film egy sorozat úgy élvezetes ha meg próbálod nem úgy végig nézni mint egy kritikus 😊

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

Herold
Igen, valóban életszerû, hogy egy negyvenkilós zombi ledönt a lábáról egy közel 80 kg-os embert, és az utána sem tudja egyszerûen ledobni magáról.
Még akkor is, ha nincsenek zombik.

böröczk
Te, igazán nevetséges, hogy ennyi témalezárás után te nekem estél. Szövegértelmezésed neked sincs a topon. Én egyetlen jelenetrõl, és annak röhejességérõl, szürrealitásáról beszéltem, nem általánosságban. Mostmár szerintem le lehet szállni a témáról, haladjunk tovább.

Kumiho #2179

cylonflatus
Most te tényleg azon rugózol, hogy egy zombi valójában szét tud szakítani egy embert, vagy nem? Elõször is megkérdezném: mi alapján nyilvánítod ki, hogy ez lehetetlen? Nem tudom ,mennyire vagy otthon ebben a témában, de a saját szubjektív véleményeden kívül van valami ami ezt alá tudja támasztani (én olvastam 1-2 zombis cuccot ami egyáltalán nem zárja ezt ki, ezért kíváncsi vagyok a véleményedre, ill. hogy honnan veszed ezt a dolgot, hogy nem képesek rá.)? Forrásmegjelölés - ha van ilyen?

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

mi a bajod a csillámpónikkal?

Pedig én pont a csillámpónikat hiányolom a sorozatból.
norbi4567
Csak nekem tûnt fel hogy 15. perc környékén a pajtás résznél Lori azt mondta hogy Szóval? 😄

böröczk
Tele vagy ellentmondásokkal. Én épp negatív kritikát írtam, pedig kedvelem a sorozatot. Nem sokat nézek most, de ez közéjük tartozik, és továbbra is nézni fogom, maximum, ha csillámpónik fognak ugrálni a következõ évadban, akkor teszek le róla végleg. <#banplz>

Kumiho #2179

tommygear
nem kell magadra venni, semmi kötekedés nincs ebben, de látom ide csak az írhat aki elvakult fan, ha valakinek nem tetszik valami már leköpik <#eljen>
Andr0
Azok a németek. Magyarok a tipikus Close Enough népség.

Armin & Ayu fan

Ez a mondat ugye csak vicc. Vagy ironikusan érted? Magyarok mint igényesség tökéletesség?
komoly kis rész volt,a lényege az volt az egésznek,hogy azt a golyót amit az "idegen" számára "tartogattak" végül a csoport egyik tagja kapta,

precision
csak ennyit tudok hozzátenni a mostani részhez

a kissrácnak rém szánalmas jelenetei voltak

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amikor elõször ment be a sráchoz, ultraszánalom, aztán a motoros résznél mikor elveszi a fegyvert, ultraszánalom, a zombis rész, gigamegaszánalom, amikor mondja a faterjának, hogy "do it dad" az meg a hipergigaszánalom kategória

most nekem is olyan érzésem volt mintha génhibás papucsállatkák írnák a sorozatot...

na nembaj, lesz ez még így se 😄

Bazinga!

böröczk
Kiették, hah. Nem fogom neked magyarázni, mi volt szürreális a jelenetben (leírtuk többször is), a zombin kívül, walker, ahogy tetszik. Kötekedj velem, ha jobban érzed magad tõle, bár akárki más posztjára is válaszolhattad volna, értelmesebb nem leszel tõle, ha tovább folytatod, sem.

Kumiho #2179

w77d
régebben, míg a magyarnak volt tartása ez így volt, de most már divat lett, hogy csak szimplán semmi sem jó nekünk

Herold
Magyarok vagyunk, ezért a tökéletességre törekszünk, és ezt is várjuk el.
Így teljes a mondatod. <#nezze><#hehe>

w77d
magyarok vagyunk nna XXD

Ha nincs akcio: unalmas
Ha van: miert ilyen
Par hete: dogoljon meg az oreg, semmit nem csinal
Most: nem erdemelte meg

http://gaborszantai.co.uk/

w77d
amúgy miért nem inkább azon akadtok ki, hogy a zombi olyan irányból jött, amit Dale-nek látnia kellett volna amikor a döglött marha felé ment, ráadásul olyan közel kellett volna lennie a pusztaságban sebességükbõl kiindulva, hogy még egy félszemû csontrészeg kalóz is észrevette volna azonnal...

tommygear
az elsõ évad is tele volt kibelezett áldozatokkal, errõl ennyit
w77d
én azt hittem, hogy õ fogja pofánlõni a srácot egy elcsórt fegyverrel XD

az a kisgyerek valami csókos lehet,mert az a kifejezéstelen arc amit produkál az borzalmas.....szinészethez nemsok köze van

jaja😄

desigo
Anyja lánya <#nyes>
böröczk
Amúgy ott a pajtás jelenetnél én frankón megijedtem tõle, kicsit olyan 6th sense volt : D
Borzasztó csapnivaló színész srác amúgy.

Kumiho #2179

w77d
amúgy az egész sorozat leghülyébb és idegesítõbb szereplõje a kissrác.. olyan dolgokat tesz sorra, ami az alapvelõ emberi, de még a gyermeki logikának is ellent mond...

böröczk
<#eljen>

Kumiho #2179

desigo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bár idegesített az öreg értelmes arckifejezése azért szebb sorsot érdemelt volna.Ez a hasszétszakítós jelenet nagyon gyenge volt.Hatásvadász akart lenni de rosszul sült el.Full gagyi lett.
Idióta kissrácnak nehéz lett volna szólni,hogy a közelben ólálkodik egy zombi.
vixo
ilyen dolgokon lovagolni,h miként nyitotta fel csórit, ez már egyenesen vicc kategóriába megy, de tényleg. 😄 könyörgöm a zombi filmek 90%ban vannak ilyen és ehhez hasonlóan eltúlzott gore jelenetek, meg minek kell amúgy is ilyen fiktív dolgokon fennakadni? a Spartacus sorozatban még több ilyen eltúlzott halálnemmel szembesül a kedves nézõ és ott emberek ölnek embereket, sokszor még annyira elképzelhetetlen módszerekkel, de még sem olvasom állandóan a hozzászólásokban,h hát ezt így nem lehetett volna kivitelezni usw...

cylonflatus
Befejezted? bakker waaaóóó Pedig olvastalak volna még! húúúúhaaa 😮OOOO

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

berczely
Én amúgy kapargatom a hasamat meg nyúzom, de már az is elég fájdalmas hát még ha fel is nyitja egy járkáló <#zavart1>

Narxis
Igen. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Andr0
sokkot kapott

Armin & Ayu fan

tutituti
na ma meg is nézem.Ronda kommenteket fogok írni ide?😄

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

berczely
Én szögbelépésbe majd bele ájultam Dale meg még könnyeket sem hullajtott <#idiota>

böröczk
Szövegértelmezés 0.

Egyébként meg honnan tudod, hány kibelezésnek voltam tanúja.

Az nem reális, hogy egy walker, egy élõhalott, aki max vonaglani, karmolni, harapni tud, hogy képes akár egy döglött halat is felnyitni.
És eddig ilyen nyitogatós mániában szenvedõ zombival még nem találkoztunk a sorozatban, ha jól emlékszem. Szóval ratyi volt, valóság hûtlen, értelmetlen.

Kumiho #2179

tommygear
gondolom sok kibelezésnek voltál szemtanuja, hogy tudd, hogyan is zajlik le
böröczk
Szörnyû volt a vége, minden tekintetben, és reálisnak se érzem.

A walkerek nem harapni, enni, cincálni szoktak? Baromság volt szerintem. És az is, hogy lelõtték, mint a lovakat szokás. Ráadásul úgy, hogy végig egymás szemébe néztek, ahol a szenvedõ tag arcmimikája abszolút nem látszott fájdalmasnak egy idõ után, egy ilyen sebbe egyébkénkt rég bele kellett volna ájulnia (minimum), nem gúvadt szemekkel nézni ide-oda, pár nyögdécselést eleresztve.
Szóval nem csak az volt szörnyû, hogy kiírták a sorozatból, hanem a kivitelezés. Szerintem.
Egyébként szeretem a sorozatot, és továbbra is nézni fogom.

Kumiho #2179

Szerintetek nem lenne bármiféle jogi következménye, ha nem azt látná viszont a képernyõn ami neki is tetszik? könyörgöm 😄 nyilván van oka annak ,hogy eltérnek a képregénytõl... tuti, hogy megdumálták vele....
na befejeztem sorry 😊)

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;