12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
#4005 amikor az öreg rámozdult a kiscsajra, Carl nagyon nem kapcsolt
pedig kellett volna neki, legalább láttunk volna valami érzelmet az arcán
...wait? lehet, hogy reagált és lehet, hogy voltak érzelmei is... csak mi nem láttuk, mert rohadt gyenge színész :| :) -
Hellsing47 #4004 nem érthetne félre semmit, ez hülyeség -
#4003 Azért amikor a governor izgul és leveszi az övét közben pedig ilyet szól: "its me you want huh"
Michonnera kiül a wtf arckifejezés: könnyen félreérthetné...
Az előző részben is öv levétellel akart bevágódni Maggienél. -
#4002 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aggódtam hogy megharapja Michonnet Penny mikor megtalálta mert először amíg csukjában volt azt hitte vmi kis szexrabszolga akit néha megcuccolgat a governor ha nincs semmi a tv-ben (ami az apokalipszis óta egyre gyakoribb arra felé...). De legalább megtudtuk hogy a zombik olyanok mint a papagájok: ha letakarod azt hiszi este van. Lehet később megtanítanak egyet beszélni. -
#4001 jah, daryl fasza csávó, őt bírom a legjobban. nem picsog meg rinyál meg színészkedik meg drámázik mint a többi, mégis a leghasznosabb tagja a csoportnak -
Pares #4000 Szerintem is fontos volt, csak nálam ő volt a negatív karakter. Legjobban Rick meg Daryl színészi játéka fogott meg. -
#3999 Szerintem fontos szereplő volt, de mostani helyzetbe biztos habozás nélkül fejbelőné. -
Pares #3998 Sose bírtam, mindig azt vártam, hogy mikor nyírja már ki Rick... -
#3997 Shane powa!!! :)) Még jobban kigyúrta magát. -
#3996 -
#3995 Nem kell várni a februárt, jön az magától...
3x08 Behind the screens...nagyon jó kis összefoglaló, hogy készült..:)
-
#3994 Egész jó volt. A februárt igazából nem várom, de nézném már az új részeket :D -
#3993 A képregényes önmagával :)
-
MrAndree #3992 Inkább azért mert a sorozathoz nem volt köze, ilyet privátban aztán megbeszéljük. De örülj akkor ezt most bent hagyom. :) A stílusnak meg oka volt, láttad volna mi ment itt tegnap délután, gondoltam ha így fogalmazok a debilek is megértik. -
#3991 Hát nem tudom, de akárhányszor leírjátok, hogy Carl, mindig ez jut eszembe :DDD
-
#3990 Így van már csak fel kéne vágnia az ereit! -
G_ArchAngel #3989 Nem tudom, de nekem Carl kezd rendben lenni. Szerintem egyre jobban jatsza az erzelmeit magaba fojto 12 evest. -
#3988 inkább a kalap Carl fején -
bega82 #3987 Aszrian meg a topic Merle-je? :D -
#3986 Helyes! Köszönjük szépen! -
#3985 ő a topik kormányzója -
FL Zoli #3984 Ez itt már nem demokrácia..:P -
Balázs 17 #3983 utolsóba most így tényleg belegondoltam -
bcrics #3982 Jesszus, azért törölted a hozzászólásomat mert szóltam hogy házigazdához illeően ne "faszságozzál" mint egy debil?
Gratulálok, a fagyidat ne felejtsd a földön:)
-
bega82 #3981 Qrva jók ezek a képek!!! -
-
#3979 :DDDDD -
FL Zoli #3978
-
Pares #3977 Fú gyerekek, most néztem meg a 8. epizódot, kegyetlen jó lett ez is. Már várom a folytatást, csak Daryllel és Rick-el ne csináljanak semmit. :D Hogy ez a Michonne mekkora egy értetlen liba, há' miért nem tud megszólalni, amikor kéne? Annyiszor kitálalhatott volna, erre ő csak áll ott mint a búvábaszott azzal a hülye nézésével... :D -
#3976 Azért elég nagy fail lenne a készítőktől ha Michonne visszatérése és Daryl feltűnése között nem vélne felfedezni semmit Andrea...
A Left 4 Deades Coach feka itt meg már rutinból nyomja a heccsatot. :D -
MrAndree #3975 Ja lehet, csak nem akartam a nap összes hozzászólását azonnal törölni. :) -
#3974 De ha Aszrian17 hsz-ét törlöd az arra érkezett választ is kellene mert így átláthatatlan lett annak aki csak most nézett be (én vagyok az :))
-
Prof William #3973 Igaz.
Ráadásul - amit szinte MINDEN - Z filmben el is magyaráznak. Aki már élőhalott lett az többé nem a rokonod. Csak egy ragadozó aki a férjed/feleséged/testvéred/gyereked/barátod kinézetét viseli de semmi sem maradt benne abból akit szerettél.
Ilyenkor teljesen logikus hogy "megölöd" vagy inkább megsemmisíted azt lényt ami belőle lett.
El is lehetne futni, vagy hagynni őket de az igazat megvallva a hideg kirázna arra a gondolatra, hogy valamelyik szerettem élő hullaként csoszogna az idők végezetéig. -
#3972 A Shane fless nagyon jó volt!
Amúgy nekem ő a kedvencem -
#3971 A 2 színész nem ugyanaz. -
MrAndree #3970 Na takarítottam kicsit. Aszrian összest kb., meg a rá adott reakciók egy részét is. Szóval a flamelésnek itt vége, aki ezek után bepróbálkozik vele az törölve lesz. Véleményt nyilvánítani csak nyugodtan, személyeskedni nem kéne, ótvaros faszságokat írni meg aztán főleg nem. Hogy mi a faszság? Az amit én is annak tartok és ha abban jelenlévők nagy része is egyetért velem. Niggerezés, sárgázás, zsidózás és egyéb rasszista hülyeségek szintén mennek a levesbe, akinek ilyen irányú vágyai vannak az más fórumokon megtalálja a neki való tásaságot. Nyilván ha valaki négerként utal mondjuk Coach-ra azért nem törlök, de a "nigger" meg "majomember" és hasonló kedvességekért már igen. És akkor mostantól lehet beszélgetni a sorozatról is. Köszöntem. -
#3969 Ha már a humanizmusnál tartunk, az is tényleg oda tartozik, hogy a saját lányodat egy ketrecben, zsákkal a fején kényszerzubbonyban láncon tartod... -
Micsu #3968 elhiszem hogy megsajnáltad a lányt mikor kinyírták de szerintem hagyd ezt a sorozatot mert nem fogod fel mi is történik benne -
#3967 Mit ártottak neked a négerek, hogy így utálod őket? Legalább olyan rossz elítélni egy embert a bőrszíne miatt, mint megölni egy kislányt "még ha zombi is" Bezzeg ha fehér ember ölte volna meg a gyereket, az helyes lenne, mi? -
kissssss #3966 +1 hajrá