The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Kumiho #2179
rengeteg hasonló videó van fent youtubeon nem csak sorozatokról hanem nagy mozifilmekrõl is... az a baj, hogy olcsóbb egy stúdióban felvenni pl egy párbeszéd-jelenetet vászon elõtt, és az operatõröket elküldeni pl a Niagara vízeséshez (vagy rosszabb esetben lopni vmi természetfilmbõl Niagarás jelenetet) és azt "odabaszni" a színészek mögé, mint ha ott állnának és ott beszélgetnének
mint technika-addikt ember azt mondom, hogy wow, mert rohadtul nem látni a különbséget, de mint film rajongó azt mondom, hogy szánalmas és kiábrándító 😊
Bazinga!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
sry,ha már volt:
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
Még akkor is, ha nincsenek zombik.
Kumiho #2179
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Kumiho #2179
a kissrácnak rém szánalmas jelenetei voltak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
most nekem is olyan érzésem volt mintha génhibás papucsállatkák írnák a sorozatot...
na nembaj, lesz ez még így se 😄
Bazinga!
Kumiho #2179
Így teljes a mondatod. <#nezze>#nezze><#hehe>#hehe>
Ha van: miert ilyen
Par hete: dogoljon meg az oreg, semmit nem csinal
Most: nem erdemelte meg
http://gaborszantai.co.uk/
Borzasztó csapnivaló színész srác amúgy.
Kumiho #2179
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Idióta kissrácnak nehéz lett volna szólni,hogy a közelben ólálkodik egy zombi.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Egyébként meg honnan tudod, hány kibelezésnek voltam tanúja.
Az nem reális, hogy egy walker, egy élõhalott, aki max vonaglani, karmolni, harapni tud, hogy képes akár egy döglött halat is felnyitni.
És eddig ilyen nyitogatós mániában szenvedõ zombival még nem találkoztunk a sorozatban, ha jól emlékszem. Szóval ratyi volt, valóság hûtlen, értelmetlen.
Kumiho #2179
A walkerek nem harapni, enni, cincálni szoktak? Baromság volt szerintem. És az is, hogy lelõtték, mint a lovakat szokás. Ráadásul úgy, hogy végig egymás szemébe néztek, ahol a szenvedõ tag arcmimikája abszolút nem látszott fájdalmasnak egy idõ után, egy ilyen sebbe egyébkénkt rég bele kellett volna ájulnia (minimum), nem gúvadt szemekkel nézni ide-oda, pár nyögdécselést eleresztve.
Szóval nem csak az volt szörnyû, hogy kiírták a sorozatból, hanem a kivitelezés. Szerintem.
Egyébként szeretem a sorozatot, és továbbra is nézni fogom.
Kumiho #2179
na befejeztem sorry 😊)
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”