The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én is bejövök ide a hülye fejemmel mielõtt megnéztem volna a részt... f.szkivan.
Bazinga!
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
Szánalomkupac az a srác, a pajtába zárt kölök ezerszer többet ér nála véleményem szerint. Carl meg nagyon jól mondta, amit Shane-nek mondtott a rész elején, pontosan az õ hibájából történt, ami történt.
Kumiho #2179
Én csak annyit tudok mondani hogy "Nesztek bas**átok meg!" xD <#mf1>#mf1><#pias>#pias>
Amúgy nagyon sok Darabont filmbõl visszaköszön egy közel azonos szereplõgárda.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
És kik voltak benne?
Dale és Andrea:
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Per Aspera Ad Inferi.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Kumiho #2179
Jelenleg amúgy nem tudnék annál jobb sorozatot mondani.
Kumiho #2179
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
A túsz srác megszökne, és mivel egyedül nem tud életben maradni, így visszatérne a 30 fõs csoporthoz, akiknek beköpné a farmot. Az ellenséges banda megrohamozná a nyugodt helyszínt, és hatalmas lövészápor lenne mindkét oldal részérõl, ami odavonzana 50-100 zombit minimum. Most jön a csavar: A banda vezetõje Merle lenne (Daryl bátyja), és mikor meglátja Rick-et és csapatát azonnal lépne: T-Dogot leszúrná. Shane bíztatna mindenkit a harcra ellenben Rickel aki menekülést preferálná, és az addig húzódna amíg Shane fegyvert nem rántana Rickre, azonban a kopasz temperamentumost egy sniperes Merle tag leszedné (Mondom úgy, hogy abszolút kedvelem Shane karakterét). Ekkor a deszka terhes lotyót, Lorit, megharapná egy zombi Rick szeme láttára. Míg Rick segítene feleségének, addig Carlt elrabolna Merle, és az erdõbe menekülne vele a rendgeteg zombi miatt. A Merle banda nagy része meghalna/"bezombulna", a maradék szereplõ szintén az erdõ fele venné az irányt külön-külön, mindenki egyedül rohanva az életéért. Szerintem jó kis befejezés lenne az évadnak 😄
a napon flangáló vámpírok sem az igaziak számomra abban is az az alap,hogy a vámpír meghajlik a napon😛
másképp hogyan is ennék meg a kedvenc kajájukat, az emberi belet? úgy ahogyan láttuk... egyszerûen széttépik az embert 😊
Bazinga!
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!