The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ BAZDMEG
Narxis
Csezd meg!!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

precision
bazdmeg...

én is bejövök ide a hülye fejemmel mielõtt megnéztem volna a részt... f.szkivan.

Bazinga!

Srrry ki is ment a fejembõl 😄

“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”

Kaplan
Kösz basszus, egy spoiler taget igazán nyomhattál volna 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Hát ez nagyon jó rész volt.. eskü kicsit megkönnyeztem Shanet fõleg , azért ahogyan Rick érzelmei elõjöttek a megölése után..

“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”

böröczk
Amúgy valaki írta, hogy biztos azért nem fingatják ki Carlt, mert tré gyerekekkel ezt tenni filmben, nem ez lenne az elsõ eset, Sophiával is megtették.
Szánalomkupac az a srác, a pajtába zárt kölök ezerszer többet ér nála véleményem szerint. Carl meg nagyon jól mondta, amit Shane-nek mondtott a rész elején, pontosan az õ hibájából történt, ami történt.

Kumiho #2179

Nem, még van egy rész.
Ez a mostani rész nagyon jó volt, fõleg a vége. Az évadzáró rész kemény lesz.
mascarun
ez az évadzáró?
Én csak annyit tudok mondani hogy "Nesztek bas**átok meg!" xD <#mf1><#pias>

Basszus tényleg! Õ az a nõ aki egyedül indul haza a ködben mert senki nem ajánlkozik hazakísérni.

Amúgy nagyon sok Darabont filmbõl visszaköszön egy közel azonos szereplõgárda.
tutituti
Akkor elég sokan vannak.hmmm..

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Wow, nem is tudtam, h ez van filmben. 😊 Csak a könyvet olvastam. Éppen kíváncsi vok rá. Majd megnézem.
Szolnokboy1
meg az elsõ évadból a spanyol-latin fazon, õ volt a Mistben az egyik katona.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

szucsy89
Az anyuka is benne volt akinek meghalt a kislánya, nem tudom hirtelen hogy hívják. 😄
kommersz
Jo film en is lattam mar.De van benne meg egy ismert karakter a dexterbol.

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

tutituti
Ma megnéztem ezredszerre a The Mist-et(Stephen King féle)
És kik voltak benne?
Dale és Andrea:

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Narxis
need

RatBaG
Csak kicsit túl közel kell engedni a delikvenseket, hogy ezt használhassuk.
Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Herold
Melyik régi sorozatnak van hasonló intrója? Nem ugrik be.

<#eljen><#nyes><#nyes><#nyes>

Panzeradler
Nem véletlen<#idiota>
Herold
Nem rossz, csak ez a Cooper Black betûtípus kurvára nem illik a filmhez.

qtab986
Lemaradt. Az opening a Growing Pains címû sorozatot utánozza.

Andr0
szerintem így sokkal jobb lenne... viccen kívül.😄

Armin & Ayu fan

qtab986
Bocs, ha volt már.

desigo
tessék beszerezni vészesebb idõkre...

ForzaInter
pedig van jó pár..

Yo, Bitch!

spórolnak mindenhol az a helyzet... inkább nem baszakodnak az utazással, etc. de szerintem olyan szar néha a Walking Deades CGI hogy egybõl levágni róla azt hogy ez nem valódi...

böröczk
Ehhez csak annyit fûznék hozzá, hogy amint ezen a videón is láthattuk, egy mezei városi jelenetet zöld lepedõ elõtt vettek fel (amikor Lori meg Shane ölelkezik talán, de ez csak egy a sok közül), mert így egyszerûbb. Nyilván itt is néha kimozdulnak a szabadba, de ne mondja már nekem senki, hogy egy erdõben a fákat számítógép grafikával kell odavarázsolni. Egy ERDÕBEN : D

Kumiho #2179

jó, de ha jobban megnézed akkor Walking Deadben látszik néha hogy a háttér csak CGI... GoT-ban ez nem nagyon fordul elõ, mivel többnyire valós helyszín van. persze hogy van CGI, mutass egy olyan filmet amiben nincs 😊

böröczk
off: + a legnagyobb részét Máltán vették fel, egyébként én is ezt akartam felhozni példának.
Jelenleg amúgy nem tudnék annál jobb sorozatot mondani.

Kumiho #2179

stargatelost
off: Lehet, hogy a Got-ban kint vannak a helyszínen, de így is a legtöbb jelenet széjjel van CGI-zve. Pl.: Attól még, hogy azt látod, hogy havas a fû, az ugyanúgy nem igaz, hanem oda van rakva számítógépes utómunkával a havasság. Ja, amúgy nekem ezzel semmi gond nincs, amíg nem lóg ki a cgi lóláb 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

erre egy picit visszakanyarodva... pl. a Game of Thrones (Trónok Harca) sorozat minden egyes helyszíne valódi és nem greenscreen meg bluescreen. persze van kivétel, de a jelenetek kb 90%át valós helyszíneken veszik fel... pl. a Falon túli eseményeket asszem Grönlandon vagy hogy vették fel

cylonflatus
simán, ez nekem is az eszembe jutott. Mindenesetre Merle nagyon hiányzik, nagyon várom ár mikor jelenik meg 😊

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

w77d
szerintem nem elképzelhetetlen egy olyan fordulat, hogy Merle a másik csoportban van...

vixo
Merle is így fogja tolni majd, ha visszatér:

nem az egész keze hiányzik! csak csuklóból...

szucsy89
Ez még jó is lenne... 😄
berczely
A sötét oldal erejét használná és megrázná az embereket 😄

Csak képzelõerõ kérdése, pl: ha az övéhez vannak betéve a teli tárak, akkor tudna. Amugy nem említettem hogy pisztolyt használna.
egy vezetõnek nem muszáj harcolnia, a tábornokok sem mennek ki a frontvonalba.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Herold
Csak ott hibázik, hogy Merle semmiféle fegyveres csapatot nem fog vezetni, mivel 1 keze van, és 1 kézzel nem lehet lõni. Legfeljebb pisztollyal, de tárat cserélni már nem tud egyedül.

Narxis
lol

Gondolkoztam mi lenne az abszolút favorit befejezése a 2. évadnak, avagy az utolsó rész a második évadból. Tehát:
A túsz srác megszökne, és mivel egyedül nem tud életben maradni, így visszatérne a 30 fõs csoporthoz, akiknek beköpné a farmot. Az ellenséges banda megrohamozná a nyugodt helyszínt, és hatalmas lövészápor lenne mindkét oldal részérõl, ami odavonzana 50-100 zombit minimum. Most jön a csavar: A banda vezetõje Merle lenne (Daryl bátyja), és mikor meglátja Rick-et és csapatát azonnal lépne: T-Dogot leszúrná. Shane bíztatna mindenkit a harcra ellenben Rickel aki menekülést preferálná, és az addig húzódna amíg Shane fegyvert nem rántana Rickre, azonban a kopasz temperamentumost egy sniperes Merle tag leszedné (Mondom úgy, hogy abszolút kedvelem Shane karakterét). Ekkor a deszka terhes lotyót, Lorit, megharapná egy zombi Rick szeme láttára. Míg Rick segítene feleségének, addig Carlt elrabolna Merle, és az erdõbe menekülne vele a rendgeteg zombi miatt. A Merle banda nagy része meghalna/"bezombulna", a maradék szereplõ szintén az erdõ fele venné az irányt külön-külön, mindenki egyedül rohanva az életéért. Szerintem jó kis befejezés lenne az évadnak 😄
azért azt megkell jegyezni ahány zombis film annyiféle zombi...bár a legtöbbünknek a lassu,buta esetlen zombi az etalon...és ezért furcsa olykor ha gyors vagy gondolkodó zomnik vannak egy filmben😛

a napon flangáló vámpírok sem az igaziak számomra abban is az az alap,hogy a vámpír meghajlik a napon😛

precision
a zombik erõsek, ez "köztudott" 😊
másképp hogyan is ennék meg a kedvenc kajájukat, az emberi belet? úgy ahogyan láttuk... egyszerûen széttépik az embert 😊

Bazinga!

cylonflatus
Jól van na, éppen most fejeztem be a World War Z-t, ami elég részletesen ír ezekrõl a lényekrõl. Pl azt is, hogy a rozoga állapotuk ellenére nagy erõkifejtésre képesek, ráadásul van benne egy katona, akit pont egy ilyen "deréktól semmi" torzó akar megkóstolni, és a katona szerint hatalmas erõ volt benne. Meg azért fura, hogy ennyire a realitást keresitek - egy zombifilmben? De bocs ha kötekedésnek tûnik/tûnt, nem annak szántam. Peace

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!