The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Steve Downie
😄DDDD

Ha valaki nem ismerné a sorit, és úgy olvasná el itt a hsz-okat, biztos, h vígjátékra tippelne 😄

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A kissrác Carl inkább a helyi félmeztelen, mocsárlakó zombikkal haverkodik. <#idiota>
vixo

Számomra is õ volt a legszimpibb. De hogy lett belõle hirtelen élõhalott?

PSN ID: Lord_Mortanius

Ezeket a kérdéseket megválaszolhatnátok !
Hogy került vissza Carl-hoz Daryl pisztolya mikor a kisgyerek elejtette a mocsárban, amikor rátámadt a félmeztelen zombi. Mikor volt ideje visszamenni érte ? Ellógott Dale temetésérõl és megkereste ?

Mi haszna van ezeknek az embereknek ?
Andrea, T-Dog, Lori, Carol, Glenn, Maggie és Beth Greene.
Az útonállók miért nem találtak rá a Hersel-Farmra, ha Randall szerint nem messze volt a tanyájuk ? Hogy lophatta ki a fáskamrából Shane Randall-t feltûnés nélkül ?
szucsy89
Õk a következõ részben fognak hullani. <#ravasz1>
Fenrir
Kár, hogy az egyetlen érdekes karaktert ölték meg, pedig van rajta kívül nagyon sok filler.

A halál csupán a kezdet...

ForzaInter
na úgy látom ezután a rész után már nem nagyon vannak elégedetlenkedõk😄

a 2. évad második fele nekem kurvára bejön..

Yo, Bitch!

desigo

ennyi zomb ellen nem sokan fognak életben maradni...
szucsy89
<#taps>
A vége annyra gagyi volt... még ott feküdt Shane, de a kiscsávó már felemelte a fegyvert és az apjára célzott... honnan tudta, hogy fel fog kelni? Ez a szökés-duma is gagyi volt, amit Shane kitalált, hogy kajálhatta be mindenki? Mindegy, a végén ütött a több száz zombi, a ház felé menetelvén. Valószínûleg lesz az utolsó részben egy epic lövöldözés, és a házat annyira szétbasszák a zombik, hogy el kell majd onnan jönniük, nem tudom elképzelni, hogy még egy évadot a farmon töltsenek...
Fenrir
Ez lefed kb mindent. Carl meg tényleg elbaxott egy gyerek.

A halál csupán a kezdet...

desigo
depresszív egy rész volt...
JethroHUN
Ez nagyon jó rész volt. Fogyni fog a lõszer a következõ részben, az biztos. Én tényleg azt hittem az apjára fogja rá <#wilting> Rick is bevette, lol Fogynak a szereplõk <#idiota> De ez már nagyon érett Shanenek.
Jah igen, itt van a válasz: nem mossák el a késeket, zombi ölés után.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Nagy rész volt srácok!
w77d
nnnna ez a rész BESSSZARÁS volt!! kurvára várom a következõ epizódot!

games4ever: Akkor maradunk a töménynél 😄
games4ever
Itt ni!
Nem szeretem a sört, úgyhogy megúsztad!😛

Aki elsõnek bedobja a linket, az vendégem egy jó korsó sörre 😄
w77d
én is emiatt mondom, egyébként onnan szoktam levadászni...

szucsy89
Nem jön be a hosszupuska oldala, úgyhogy jöhet a felirat majd ha lesz.
w77d
ha van felirat linkeljétek már be légyszi

LINKET 😄
desigo
kész van,most ellenõrzi...
Tényleg egyébként az elsõ részben szereplõ néger csóka és a fia fognak még vajon szerepelni? Nagyot ütne, hogyha valamikor visszahoznák õket.

PSN ID: Lord_Mortanius

Andr0
Az azért csípõs volt...😄 Kíváncsi leszek az évadzáróra. Amúgy az elején az a FreeStyle zombigyilkolás meg Shane visszatérése elõtti ilyen mutáns-zombi bevillanások az WTF? Mi volt az?

Armin & Ayu fan

berczely
"9-10 között. Még csak most állok neki, szart meg nem adok ki a kezembõl, csakhogy hamar kész legyen."

By AliasSubs

Sõt, neki kell fordítania. 😄

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Panzeradler
Ezért most neked kell linkelned a feliratot amint lesz<#nevetes1>
Én is itt szoktam tájékozódni felirat felõl. Elég hamar szokott lenni.
Meg eddig nem szokott ilyen spoiler gond lenni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

szucsy89
Pl. hogy van-e már felirat, amúgy én reflexbõl kattintottam a topikra, amint láttam, hogy van új üzenet. 😄
Aláírom, hogy zozzancs lépése nem volt elegáns, hogy nem használta a spoiler taget, de mi értelme idejönni a fórumra annak, aki nem látta az aktuális részt. Mi másról szólna a diskurzus, mint az aktuális részrõl?
Bazzeg, nehéz lett volna spoiler tagba tenni?????

ez ütött! nagyon jól látod! legszivesebben leforditanám és elküldeném a rendezõnek egy FUCK YOU-val a végén😄

tigeroo
....
Steve Downie
<#taps>

Megérett bennem, hogy kifejtsem a véleményemet a sorozatról...

Kezdõdött ott, hogy a kislány (Sophie), akinek a fejébe vésték, hogy akármi van, 1 méternél nem mehet messzebbre, egyszer csak elszökött. Utána épp a világvége kellõs közepén egy vadász pont eltalál egy gyereket az erdõ mélyén, mindezt egy szarvason keresztül. Ennek a két momentumnak és következményeinek sikerült egy fél évadot lefedniük.
Majd a kis mexikói srácot aki egyébként meg akarta ölni õket, hát miért is ne mentenék ki. Miután rájöttek, hogy bizony ez nem volt jó ötlet, kitalálják, hogy kivégzik. Persze a kis srác akit egyébként 10 évesen az apokalipszis alatt mindig egyedül hagynak (az anyja kiskegyedet olvashat) és természetesen annyira bátor, hogy közel is sétál egy zombihoz, a kivégzés alatt megjelenik, amikor mindenki a házban tartózkodik, és közli, h "Do it". Ne mááááár. Annyira valótlan, annyira esetlen, annyira logikátlan.
Szóval a kis srácot, akit majdnem eltemettek, emiatt a szülei biztos nem féltenek kétszer annyira(...), így minden este kiengedik csavarogni, hátha összehaverkodik a helyi lakótelepi srácokkal.
A kivégzés estéje? Kit érdekel hol a gyerek... Elszökött a mexikói? Csak nem szökik ki újra a gyerek és csavarog Shane és az apja után, majd sebészi pontossággal kilövi a zombivá mutálódott Shane-t.
Komolyan, az anyja hol van? Mindenki barátok köztöt néz? Vagy canastáznak?

berczely
Este 7-8 óra körül lesz.

Panzeradler
Magyar felirat még nincs?:/
böröczk
Mert köze nincs a legkeményebb karakterhez, legfaszlámábbtróger címre inkább pályázhatna az a szereplõ.
Ha Lori beltartalmát valami walker kienné, annál boldogabb befejezése nem is lehetne az évadnak. <#puszis>

Kumiho #2179

úgy hogy még véletlenül sem az apját lõtte agyon

Kaplan
Hát visszatért zombiként, a kis faszagyerek meg azonnal fejbe lõtte egy halálpontos lövéssel.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Steve Downie

Miért pont Shane-t szedik ki, miért? Azt még feldolgoztam, hogy a GoT-ban meghalt a két legkeményebb karakter, Eddard Stark és Khal Drogo, de ott alapból hullanak a szereplõk, mint a legyek.
Persze pont akkor jó egy sori, ha sosem tudod mi következik és ki hal meg, de Shane legalább visszatérhetett volna még zombiként, erre 2 perccel a halála után fejbelövik...

Narxis
Ez brutális rész volt, a vége ütött!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

kurvanagy rész volt

böröczk
Ah, köszi, ez megmagyarázza. Logikus amúgy.

Még szerencse, hogy évadzáró után nem sokkal jön a Trónok harca, így nem lesz hiányérzet annyira, mert gondolom, ezek után még nagyobb durranást szánnak a befejezésre.

Kumiho #2179

Szolnokboy1
A képregény szerint mindenki fertõzött alapból, így a halál után mindenki visszajön, kivétel persze, ha a halál oka agyi trauma.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Herold
arsnl
Daryl az állapította meg, h eltört a nyaka. gondolom elesett. ezek szerint akik természetes halált halnak azok is zombik lesznek? vagy kell vmi sérülés is (Shane betört orra, Randall sebes csuklója)

áá nnneeeeeeee és elolvastam az utolsó mondatod <#falbav><#falbav>
böröczk
Jó rész vót.

Kérdésem lenne azokhoz, akik látták:

SPOILER

Hogy lett zombi a kölök, ha nem harapták meg? Ezt nem igazán értettem,

Kumiho #2179