The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha valaki nem ismerné a sorit, és úgy olvasná el itt a hsz-okat, biztos, h vígjátékra tippelne 😄
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN ID: Lord_Mortanius
Mi haszna van ezeknek az embereknek ?
Andrea, T-Dog, Lori, Carol, Glenn, Maggie és Beth Greene.
A halál csupán a kezdet...
a 2. évad második fele nekem kurvára bejön..
Yo, Bitch!
Jah igen, itt van a válasz: nem mossák el a késeket, zombi ölés után.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Nem szeretem a sört, úgyhogy megúsztad!😛
PSN ID: Lord_Mortanius
Armin & Ayu fan
By AliasSubs
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Meg eddig nem szokott ilyen spoiler gond lenni.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Kezdõdött ott, hogy a kislány (Sophie), akinek a fejébe vésték, hogy akármi van, 1 méternél nem mehet messzebbre, egyszer csak elszökött. Utána épp a világvége kellõs közepén egy vadász pont eltalál egy gyereket az erdõ mélyén, mindezt egy szarvason keresztül. Ennek a két momentumnak és következményeinek sikerült egy fél évadot lefedniük.
Majd a kis mexikói srácot aki egyébként meg akarta ölni õket, hát miért is ne mentenék ki. Miután rájöttek, hogy bizony ez nem volt jó ötlet, kitalálják, hogy kivégzik. Persze a kis srác akit egyébként 10 évesen az apokalipszis alatt mindig egyedül hagynak (az anyja kiskegyedet olvashat) és természetesen annyira bátor, hogy közel is sétál egy zombihoz, a kivégzés alatt megjelenik, amikor mindenki a házban tartózkodik, és közli, h "Do it". Ne mááááár. Annyira valótlan, annyira esetlen, annyira logikátlan.
Szóval a kis srácot, akit majdnem eltemettek, emiatt a szülei biztos nem féltenek kétszer annyira(...), így minden este kiengedik csavarogni, hátha összehaverkodik a helyi lakótelepi srácokkal.
A kivégzés estéje? Kit érdekel hol a gyerek... Elszökött a mexikói? Csak nem szökik ki újra a gyerek és csavarog Shane és az apja után, majd sebészi pontossággal kilövi a zombivá mutálódott Shane-t.
Komolyan, az anyja hol van? Mindenki barátok köztöt néz? Vagy canastáznak?
Ha Lori beltartalmát valami walker kienné, annál boldogabb befejezése nem is lehetne az évadnak. <#puszis>#puszis>
Kumiho #2179
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Miért pont Shane-t szedik ki, miért? Azt még feldolgoztam, hogy a GoT-ban meghalt a két legkeményebb karakter, Eddard Stark és Khal Drogo, de ott alapból hullanak a szereplõk, mint a legyek.
Persze pont akkor jó egy sori, ha sosem tudod mi következik és ki hal meg, de Shane legalább visszatérhetett volna még zombiként, erre 2 perccel a halála után fejbelövik...
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Még szerencse, hogy évadzáró után nem sokkal jön a Trónok harca, így nem lesz hiányérzet annyira, mert gondolom, ezek után még nagyobb durranást szánnak a befejezésre.
Kumiho #2179
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.