The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
A halál csupán a kezdet...
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Ha jobban figyeled akkor egyszer mutatják hogy a háztól pár száz méterre volt az esemény.(41:45-41:50közt) Kicsit korábban meg mutatják a kölköt hogy távcsõvel figyel. Gondolom kiszúrta õket!
http://gaborszantai.co.uk/
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Engem inkább az érdekelne, amit itt lentebb is említettek, hogy Carl honnan szopta vissza a fegyvert, mikor elejtette a dzsuvában? Visszament, ja persze...
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Majd a season 3-ban meg lesz egy újabb csapat.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Még a Diósgyõri várat is megemlítik. Igaz negatív példaként.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Szerintem egy sorozat és a színészi játék akkor jó ha bele tudja magát képzelni a nézõ, akár mint aktív, akár mint passzív szereplõ. Én megpróbáltam beleképzelni magam a döntéseikbe, de az én józan paraszti eszem nagyon sokszor mást mondana mint amit csinálnak.
(Szerintem)
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Annyira tele van logikai bukfencekkel a sorozat, hogy nem értem, hogy miért nézem még mindig.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amúgy a lövés miatt nem kell sírni gyerekek, ez egy képregény adaptáció 😊 mondjuk az már más kérdés, hogy hogyan a búbánatba került már megint oda az a nyominger kölyök, holott nem keveset gyalogoltak a faterjáék kitudja merre...
Bazinga!