The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
Ilyen nézettség mellet még rengeteg évad várható.

Yo, Bitch!

mascarun
Gyanítom hogy lesz még pár évad ha amcsiban ekkora a sikere. Biztos elõ fognak még kerülni.

A néger apáról+fiáról nincs valami hír? Vagy õk csak ilyen mellékszereplõk voltak?

Time to nut up or shut up

Ha lett volna eszük már a képregényben hagyják, hogy Carl meghaljon és helyette Rick örökbefogadja Otis-t. Õ úgyis olyan jó fej volt...de Carl megölte õt is =(

Egyébként nem értelek titeket... végül is a képregény alapján kezdték el az egészet és azért a képregényekben szokott lenni pár "furcsa dolog"
nem si tudom ki ecsetelte azt, hogy Carl pont a rohadt szarvas elõtt állt és pont rohadtul eltalálták rajta keresztül.. hát ez volt a képregényben is 😄

“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”

A képregényben is ez volt... hogy bekenték aztán leázott.. elkezdtem olvasgatni a bookokat... akkor hû de baszott nagy külömbség történetbe nincsen a farmig szint ugyan az volt, azon kívül , hogy a comocban fegyverekért mentek azon a bizonyos esõs napon 😊

“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”

jó hát igen azon kívül...
de szerintem kicsit életszerûbben vagy sokkal inkább emberközelibbre csinálhatták volna. Értem én ezalatt a gondolkodásmódjukat meg ilyenek.

Én igazából 2 nap alatt néztem végig a 2 évadot. Azt mondták, hogy nézzem meg mert teljesen más mint a többi Zombi horror, pl.: Zombieland, Holtak hajnala, Holtak naplója... Ami részben igaz is mivel egy sorozat de viszont itt is ugyan azok az elcsépelt dolgok vannak. Az esetek 90%-ban 10 percel a dolgok elõtt tudtam mi lesz.
Megint a zombikenegetõs részt hozom fel: amikor bekenték magukat már mondtam magamba:"itt esni fog az esõ..."

DeerHunter01
Például, hogy zombi-apokalipszis van 😄

\"Erről van szó!\"

Igen emlékszem rá amikor az iskolához viszik el a kis sánta bicebócát.

Én inkább szagolnám meg aprítanám a zombik belét minden alkalommal, minthogy a zombik aprítsák az én belemet. 😄 Az esõ ellen meg...eddig egyszer volt az egész sorozatban. Elég mediterrán egy éghajlat van ott. Na meg 1x mennydörgés amikor az a szerencsétlen Lori breakelt a kocsival...

Sok fura dolog van a filmben, ami szerintem eléggé ellent mond a józan észnek. De azért várom a kövi részt, évadot.

vixo
Nem arról szólt az a jelenet,h Carl nem bír lelõni egy beragadt szerencsétlen walkert,hanem,h egy idióta #### és ahelyett,h rögtön headshootolta volna szerencsétlent,játszadozott vele,utána meg beszart,h kiszabadult közben...

A 2.évadban is nem rég volt egy olyan jelenet,h Rick befeküdt pár kifeküdt walker alá és a többi eleven kolléga nem szimatolta ki õt. De mint elõttem is említették,eléggé undorító megoldás lenne állandóan walkerbe bugyolálva mászkálni meg hasonló. Meg hát elsõ évadban sem bizonyult hú de szuper beépülési technikának,ha visszaemlékszel. 😊

Narxis
A zombiszaft kecibüdös volt, meg fél óriág kenegettek 2 embert még az elején. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

sparrow35
Az is egy elég gagyi jelenet volt...

I want to be a mighty pirate ever!

fuck logic 😄

http://kosadz0r.mybrute.com/

Ha valaki nem emlékezne(bár tudom sokan igen): az elsõ évadban a bolond járványügyis doki elmondta, hogy ez egy vírus szóval csak lappang az emberben és az agyat újraindítja ha meghal az ember. És az átváltozás tarthat 8 órába vagy 2-3 percbe is.

Carl meg... amikor a mocsárnál van fél méterrõl remegõ kézzel nem bírja lelõni az enyhén röhejes kecskeszakállas manust, de Shane-t kb 10 méterrõl kiszedi a végén. Facepalm

Az elsõ évadban meg rájöttek ha megfürdenek a zombiszaftban akkor nem érzik õket. Miért nem csinálják mindig azt akkor?!?

Hát most ilyen hülyeségbe bele lehet kötni, csak az értelmét nem látom: ha te a nyitott kocsidban hagyod a laptopodat, s én meg eltulajdonítom, akkor nem tõled loptam el, hanem találtam?
Herold
Nem Daryltõl lopta, hanem a Darylnek adott motorban találta.

Amúgy mindenki apró revolverekel(kiv. Rick) meg csinos Glock okkal rohangál..a gyereknek meg adnak egy kéziágyút.

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

böröczk
hazudott : D
Amúgy nem figyeltem, de akárhogy is, BÛZLIK.

Kumiho #2179

A kisminkelt képeken szinte nem is lehet ráismerni.
Nem, mert mondta, hogy ez az a pisztoly, amit ellopott Daryltól.
böröczk
Itt más a szerepe.
És a sminket is mellõzik (már amennyire ugyebár, látszólag nincs egyikõjükön se), kivétel talán Lorillát, akin (bár a rendezõk biztos ellenkezõleg remélték) az enyhe smink se segít.
Várom már, mikor láthatom olyan formában, mint a topic banner közepén ékeskedõ hölgyeményt.

Kumiho #2179

szucsy89
Jaja, az Odaátban más volt a haja, ott még jobb volt😊
böröczk
lehet, hogy megtalálta a Shane által gondosan avar alá rejtett fegyvert : DDD
<#banplz>

Kumiho #2179

Steve Downie
Nekem Maggie jön be a legjobban 😊

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

http://www.imdb.com/name/nm0564350/

Most nézem hogy nagyon kellemes arca van ennek a nõnek. Nem egy szépség de a maga módján jól néz ki.
Jó tudni, köszi.
precision
lesz még egy rész ebben az évadban, a 2x13 -as
aztán szünet gondolom, és 3. évad... ha jól rémlik már évad elején-közepén berendelték a következõ évadot

Bazinga!

3. évad esetleg????
Most a 12. rész után várható még vmi, vagy ezzel le is "zárták" a sorozatot?
Ha viszont Carl nem ejti el a pisztolyt, akkor meg ott lett volna egy logikai bukfenc, hogy akkor nem kellett volna elfutnia, hanem lelõhette volna a walkert. Ha lelövi, akkor meg ilyen formában nem tudták volna kiírni a sorozatból az öreget. Akárhogy nézzük, az írók részérõl nem volt ez jól átgondolva.
Blacksheep333
Kurva nagy baki... Off-screen visszament érte.

Az operációs rendszeren is túl...

Herold: kihangsúlyozom a FÕLEG szót a válaszomból.. közben nagyon összebratyizott Rickel az öreg, + Glennt is úgymond befogadta.. és még mindig azt mondom ha figyelnél, akkor nem kérdeznél hülyeségeket.
Steve Downie
😄😄

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Hát igen... vagy a zombi aki felnyitotta dalet bekopogott, hogy az a kis kölyök aki megdobálta elhagyott egy pisztolyt, és utána ment és kinyiffantotta az öreget^^

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

Valóban az volt a kérdés: hogy került Carlhoz a pisztoly, amit odaadott Shanenek, mert azt a mocsárban hagyta. S erre nincs válasz, illetve van: hatalmas baki a sorozatban a készítõk részérõl.
Olvass vissza 😊)) a hogy került a Carl-hoz kérdésre tökéletes válasz , hogy Rick adta neki vissza😊) mert így is történt... az már más tészta, hogy a közbensõ szakasz gyakorlatilag kimaradt 😊

„Azoknak akik nem tudnák, hogy , hogy került vissza Carlhoz a fegyó:
Volt egy párbeszéd Rick és Carl között a pajtában és akkor adta vissza.”

Nem tudom eldönteni, hogy most ezt viccnek szántad, vagy komolyan írod. A mocsárba ragadt walkernél ejtette el a fegyvert Carl, s elfutott a fegyver nélkül, az ott maradt a mocsárba. S Carl ezt az „elhagyott” fegyvert adta Shane-nak, aki továbbadta Ricknek, s Rick ezt az eredetileg mocsárba hagyott fegyvert adta Carlnak.
Ability
A-a. Már Shane-nek sem adhatta volna oda, mert elhagyta az erdõben amíg a zombival játszott.
Jah tényleg köszi

Jim Morrison
nyomd meg a makrók gombot, ott van minden... amúgy spacek nélkül:
[ spoiler] Spoiler szöveg [/spoiler ]

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

és elmondhatná valaki, hogy kell SPOILER tag-et rakni ,mert nem rég kicsit elszóltam magam és majdnem meglincseltetek KÖSZI! 😄

Azoknak akik nem tudnák, hogy , hogy került vissza Carlhoz a fegyó:
Volt egy párbeszéd Rick és Carl között a pajtában és akkor adta vissza..

RatBaG
hát pont ez az! eddig miért érdekelte volna, hiszen arra számított, hogy szedik a sátorfájukat és elhúznak...

Per Aspera Ad Inferi.

Jim Morrison
most megnéztem a 12. et... felbasz komolyan 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

precision
nyugi, mi is szívesebben látnánk ahogy Zombieledel lesz belõle... 😊

Bazinga!

Jim Morrison
elmúlt pár napban elég sokat írogattatok ahogy látom. Én most néztem meg a 11. részt. Ez a kölyök hogy lehet ilyen gyökér? fölb*szta az agyamat már elnézést.

Herold
Okostojás, az hogy lesz tél, azt akkor is tudta, amikor még el akarta küldeni õket.

Herold, a tél miatt engedi be õket fõleg, ezt mondta is... Minek nézel filmet/sorozatot, ha nem figyelsz oda rá?
Shane anno bemutatta a zombin. Szíven, gyomron, tüdõn lõtte de csak ment tovább.
A 28-as infectedek ha szívlövést kaptak akkor úgy maradtak.