The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Time to nut up or shut up
nem si tudom ki ecsetelte azt, hogy Carl pont a rohadt szarvas elõtt állt és pont rohadtul eltalálták rajta keresztül.. hát ez volt a képregényben is 😄
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
de szerintem kicsit életszerûbben vagy sokkal inkább emberközelibbre csinálhatták volna. Értem én ezalatt a gondolkodásmódjukat meg ilyenek.
Én igazából 2 nap alatt néztem végig a 2 évadot. Azt mondták, hogy nézzem meg mert teljesen más mint a többi Zombi horror, pl.: Zombieland, Holtak hajnala, Holtak naplója... Ami részben igaz is mivel egy sorozat de viszont itt is ugyan azok az elcsépelt dolgok vannak. Az esetek 90%-ban 10 percel a dolgok elõtt tudtam mi lesz.
Megint a zombikenegetõs részt hozom fel: amikor bekenték magukat már mondtam magamba:"itt esni fog az esõ..."
Én inkább szagolnám meg aprítanám a zombik belét minden alkalommal, minthogy a zombik aprítsák az én belemet. 😄 Az esõ ellen meg...eddig egyszer volt az egész sorozatban. Elég mediterrán egy éghajlat van ott. Na meg 1x mennydörgés amikor az a szerencsétlen Lori breakelt a kocsival...
Sok fura dolog van a filmben, ami szerintem eléggé ellent mond a józan észnek. De azért várom a kövi részt, évadot.
A 2.évadban is nem rég volt egy olyan jelenet,h Rick befeküdt pár kifeküdt walker alá és a többi eleven kolléga nem szimatolta ki õt. De mint elõttem is említették,eléggé undorító megoldás lenne állandóan walkerbe bugyolálva mászkálni meg hasonló. Meg hát elsõ évadban sem bizonyult hú de szuper beépülési technikának,ha visszaemlékszel. 😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
http://kosadz0r.mybrute.com/
Carl meg... amikor a mocsárnál van fél méterrõl remegõ kézzel nem bírja lelõni az enyhén röhejes kecskeszakállas manust, de Shane-t kb 10 méterrõl kiszedi a végén. Facepalm
Az elsõ évadban meg rájöttek ha megfürdenek a zombiszaftban akkor nem érzik õket. Miért nem csinálják mindig azt akkor?!?
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
És a sminket is mellõzik (már amennyire ugyebár, látszólag nincs egyikõjükön se), kivétel talán Lorillát, akin (bár a rendezõk biztos ellenkezõleg remélték) az enyhe smink se segít.
Várom már, mikor láthatom olyan formában, mint a topic banner közepén ékeskedõ hölgyeményt.
Kumiho #2179
<#banplz>#banplz>
Kumiho #2179
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
Most nézem hogy nagyon kellemes arca van ennek a nõnek. Nem egy szépség de a maga módján jól néz ki.
aztán szünet gondolom, és 3. évad... ha jól rémlik már évad elején-közepén berendelték a következõ évadot
Bazinga!
Volt egy párbeszéd Rick és Carl között a pajtában és akkor adta vissza.”
Nem tudom eldönteni, hogy most ezt viccnek szántad, vagy komolyan írod. A mocsárba ragadt walkernél ejtette el a fegyvert Carl, s elfutott a fegyver nélkül, az ott maradt a mocsárba. S Carl ezt az „elhagyott” fegyvert adta Shane-nak, aki továbbadta Ricknek, s Rick ezt az eredetileg mocsárba hagyott fegyvert adta Carlnak.
[ spoiler] Spoiler szöveg [/spoiler ]
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Volt egy párbeszéd Rick és Carl között a pajtában és akkor adta vissza..
Per Aspera Ad Inferi.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A 28-as infectedek ha szívlövést kaptak akkor úgy maradtak.