The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd kiderül miért hordja õket, talán kulcstartónak<#idiota>#idiota>
Time to nut up or shut up
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/walking-dead-michonne-danai-gurira-301498

Ez már igazán szõrszálhasogatás.
Nem okolom a rendezõket ezért, inkább válogattak volna egy kicsivel jobb szereplõket...
És igen Rick fejlõdése tényleg érdekesnek látszódik.
Ja és böröczk már utánaolvastam. Tényleg nem olyan nagy dolog. Csak tényleg az a két zombi mögötte az úgy lázba hozott.
Bocs a hosszú commentért. Hosszú comment is hosszú...
En mar letoroltem, ha valaki felismeri a fegyver tipusat, akkor talan kereshetunk konkret adatokat, addig en is csak a google-re tudok tamaszkodni.
http://gaborszantai.co.uk/
A halál csupán a kezdet...
Azt meg elnezem a keszitoknek, hogy az egesz epizodban nem rajta allt a kamera, igy akar ket vagas kozott szinten tolthetett.
http://gaborszantai.co.uk/
Nem egy nagy durranás.
Szerintem azért mutatkozott be így, hogy még inkább várjuk a harmadik évadot, ami csak szeptemberben lesz :/
Kumiho #2179
Kumiho #2179
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Kumiho #2179

Elõször is nagyon jó rész volt, végre valami. Amit észrevettem Herschel végtelen lövõ fegyvere, meg a mindenki bum headshottt(autózás közbe, terepen!!!!). Össze vissza mindenki rohangált, fejetlenség volt, de nagyon.Szerintem ideálisabb lett volna autókkal beállni egy vonalba az útra, onnan támasztva lõni, és ha a zombik túl közel érnek, elmenekülni. A másik meg a fegyverek megint nem rúgtak vissza. Nem hiszem el, hogy egy ilyen nézettségû sorozatnak nincs pénze vaktöltényeket venni, olyan szar így. Rick meg tényleg egyre szimpatikusabb karakter lett, Daryl és Andrea mellett. 😊
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
De nyilván jobb úgy utálni egy karaktert, mint Shane-t egy sorozatban, mint azért utálni egy karaktert, mert egyszerûen nem való a sorozatba, haszontalan, akár egy tyúktojással is helyettesíthetnék.
Mindenki figyelmébe:
http://everybodyhateslori.tumblr.com/
Kumiho #2179
Merle is hatalmas karakter... attól még hogy gonosz, "primitív" vagy "emberi" még nem feltétlen idegesítõ
akárhányszor Lori bejön a képernyõre az ideggörcs határán vagyok 😄 a leggonoszabb superevil sem képes erre szerintem 😊
Bazinga!
nekem egyikõjük sem hiányozna... megemésztõdhetnének már valami zombigyomorban végre...
Bazinga!
Bár legalább arra jó lehetne, hogy csökött kezével széttrancsírozza Lori bárgyú fejét. Carl meg mehetne desszertnek.
Kumiho #2179
Rick jellemfejlõdése meg zseniális, én bírtam õt az elején is, és most is.
Amúgy sokakat rendítene meg szerintetek, ha Carl megmurdálna? És Lori mekkora veszteséget jelentene 1. a sorozatnak, 2. a csapatnak, 3. a nézõknek, komolyan? Maximálisan useless a karaktere is, az már más dolog, hogy egy csapnivaló színész, egy tehetségtelen félNÓTÁS. : D
Más:
Kumiho #2179
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
egy szánalmas ribanc...
az új Rick pedig erõteljesen bejön... kb olyan mint ha Shane "lelke" beleszállt volna... értsd.: mint ha összegyúrták volna a két karaktert... megvan még benne a régi Rick, de megvan benne az a tökösség is ami Shaneben volt
a zombi rabszolgás szamurájkardos ismeretlen pedig odabaszott!!!
jöhetne már a következõ évad
Bazinga!
ha ilyesmire vágysz kapcsold be a Nat.Geo -t vagy a Discovery Channelt... 😊
Bazinga!
Különbözõek vagyunk neked bejött,de nekem szinvonal alatti volt:S
Nézz már meg egy Bruce W. filmet, kérlek.
Hagyjuk már ezt a szõrszálhasogatást, komolyan ne nézz semmilyen szórakoztatás céljából készült filmet vagy sorozatot, még a végén agyvérzést kapsz.
Mert a Dexter vagy a Fringe nincs tele hasonlókkal, mégis batárjó sorozatok, és imádják õket az emberek.
Kumiho #2179
a terepen mozgó autóból leadott pisztolyos meg shotgunos fejlövések is szánalomkategóriába mentek át.....miért kellett igy eltulózni ezt az attackot? értem én,hogy epikusat akartak,de épp ez ütötte agyon a dolgot.
fiatalkori exbarátnõm bátyusa 3x-os IPSC bajnok volt annó....az az ilyen szituációs lövõ,de õ is hétvégi kismiska lenne ezekhez képest😄
Okés Zombik sem léteznek ,de ezeket a harci jeleneteket életszerúbbre is lehetett volna csinálni,mert igy ilyen Asylum mozi szinvonalra degradálták le a filmet....
Amúgy ezt az Andreat meg egyre jobban bírom, Daryl mellett õ a másik kedvencem, de Szotyiszemet is csípem a kis barátnõjével együtt, az õ életükért végig szorítottam, szorítani is fogok : D
Kumiho #2179
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Más: Ez a Carl mekkora egy tehetségtelen trágya : D
Én ezzel még mindig nem tudok megbékélni.
Vannak jó gyerekszínészek, hogy eshetett a választás mégis erre?
Ennyi kifejezéstelen arcot. Legalább vették volna újra és újra a jeleneteket, amíg egy kis érzelmet vagy némi kifejezõképességet sikerül kicsikarni a srácból.
Kumiho #2179
#2146:
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.