12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
IXEMGabeo #11539 baszki tenyleg:S -
IXEMGabeo #11538 de egyszeruen nem ertem amikor a kozelebe nem volt egy zombi sem...vagy mikor fustgranatoztak akkor valamelyik megkarmolta volna?
egyebkent pont mikor vegre az evad derekara szimpatikussa es emberive kezdett valni kicsit akkor tortenik ez:S
raadasul nekem az is fura volt, hogy Jerry , Carol es Rick egy autoba kerultek az elejen erre pillanat alatt szetszeledtek es talaltak kocsit:D szegeny csavoba pedig belementek...6. evad vegen minden utat le tudtak zarni ilyen alapon Carolt is el kellett volna kapniuk... -
IXEMGabeo #11537 ugy hogy a fobb emberie bent voltak...csakhat azt nem mutattak...
csoportokra szeledtek szet, Gavin, Simon, Negan ...ezt Rickek beszoptak, es Maggie pedig jo dontest hozott -
#11536 Miota is varok erre az epizodra? Season1? :D -
hapi #11535 olyan szintű logikátlanságok, értelmetlenségek meg bénázások vannak már a sorozatban, hogy mostantól narrációval kérem. szeretném érteni. -
#11534 Dramaturgia szarik erre... -
#11533 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!na meg a bunyó közben épp hol kolbászolt negan kis csapata? rick is szabadon kommandózott, michonne is csak úgy besétált, sehol senki. -
#11532 Ja,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az a bunyó lehetett volna színvonalasabb, de az az elvágódás király volt. Abból MÉM kell most! :D -
bega82 #11531 Hát nekem felemás volt ez a rész... egyrészt tetszett, mert egy órás volt, és mert végre jó sok minden történt, pörögtek az események. Másrészt viszont megint voltak nem teljesen egyértelmű jelenetek (legalábbis számomra). SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Például amikor Carol meg a szamuráj felvették Rick-et... utána ugye annyit láttunk, hogy oldalról telibe verte őket valami jármű, villanás, vágás... majd a szamuráj már fogságba ejtve a bajszossal,
Carol egyszercsak visszament a királyhoz, Rick meg már Alexandriában vigéckedik. Most akkor wtf? Ezt azért kifejthették volna jobban. Meg amikor Rickékre tüzet nyitottak, akkor a kukások csak úgy eltűntek? Ennyi volt a nagy részvételük a harcban? -
Zozo0122 #11530 Jaja, itt történik meg:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Zozo0122 #11529 Na végre, ez rohadt jó rész volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Carl-lal már az elején sem stimmelt minden. Izzadt mint állat és írt egy levelet az apjának. Felajánlotta Negannek is, hogy megváltja a többieket, tök jó ez így szerintem. Viszont ez most rohadtul el fog így térni a képregénytől. Talán a srácnak elege lett a WD forgatásokból?
Vagy ez forgatókönyvírói döntés? Carl-nak nagy szerepe lett volna még a jövőben, ő és Negan érdekes dolgokon mennek még keresztül elvileg.
Amúgy mennyire rohadt jó volt már amikor Negan elvágódott :D Ott ütöttem volna darabokba, akár annak az árán is, ha utána hülyére lőnek az emberei :D
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.12.11. 20:46:16 -
The Walking Dead 8x08 magyar felirat beküldve...
LETÖLTÉS:
(HDTV-BATV, HDTV-AFG, HDTV-IFT, HDTV-RMX, 720P-BATV, 720P-PSA,720P-RMTEAM)
Időzítések J1GG4 jóvoltából:
WEB-DL/WEBRIP(RARBG, 720p-1080p) | WEBRIP/WEB-DL(AMZN, CasStudio, Strife, Internal)
Alias nevében is jó szórakozást mindenkinek! ;)
Cassone
Folytatás: 2018. február 12-én, hétfőn! -
Madi92 #11527 Én azt nem értem,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hogy honnan akasztott le Negan megint ennyi embert? Azt hittem, vagyis úgy látszott, hogy teljesen a végén vannak kb 10-15 harcra fogható ember + a munkások, erre megint annyian vannak, mint az elején. -
Quantumleap #11526 De igen! Azóta olvasgattam a híreket. Valóban ez a helyzet, megerősítették interjúkban.
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2017.12.11. 16:42:12 -
Prof William #11525 Nincs akkora szerencsénk. :) -
Quantumleap #11524 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most akkor Carlnak meszeltek? Az zombimarás volt? -
IXEMGabeo #11523 na baszki, az hagyjan, hogy csavart tettek a vegere, de nem mutattak mikepp tortent az eset a dolgok kozepette...nem is fogjak ez egy gyorsan elokapott drama, amit prezentaltak...nem volt rossz felevadzaro, de volt mar jobb is -
IXEMGabeo #11522 azaz egyik legjobb evadzaro (4. evad) es evadkezdet volt (5. evad) az a ket epizod -
IXEMGabeo #11521 hat az volt szamomra is az igazi, amikor bedurvult es egymaga szetrobbantotta a hordokat Rickeket elfogtak a kannibal banda..mar nem is remlik a nevuk, ok is valami megvaltok voltak:D -
Zozo0122 #11520 Valójában semmiféle karaktere nincs, a képregényben még a börtönben öngyilkos lett.Én már rémesen unom Carolt, amikor elindult Rickéktől és elkapták a megmentők, na ott kellett volna hősi halált adni neki az utcán mikor Morgan megmenti. Mostanra idegesít, hogy ide-oda áll, egyszer nem harcol, ja mégis, ja mégsem, hagyjál békén Ezi, jaaa, hogy most meghalt a bandád meg Shiva, na jó, megvigasztallak. Unom már :D Inkább nézném meg, ahogy egyszer Simon beindul, akárki ellen, csak durvuljon be :D -
IXEMGabeo #11519 en speciel nem banom, hogy 7 resz alatt akartak volna lezavarni oket...ami jobban bosszant az az, hogy Carol alig alig akciozik:(( egy gyilkologep lehetne ehelyett a kiralyfit patyolgatja az elvesztett tigrise utan:(( nem hozzak ki a karakteret... -
#11518 Ez Darylék jól elbaszták, elsiették a dolgot De hát sorozat kell a fordulat.... -
IXEMGabeo #11517 nagy a csend szoval lenyegeben Rick csak elerte, hogy a kukasok mellette legyenek bar mar megint bevetettek ezt a szajkosaras zombit ellene:D ha komolyan mar...
Negan arcan nem latszodott, de be volt rendesen szarva es Eugenetol varta a megvaltast ugy tunik pont akit elhappolt Rickektol az az embere mentette meg ot... -
The Walking Dead 8x07 magyar felirat beküldve...
LETÖLTÉS:
(hdtv-batv, hdtv-afg, hdtv-rmx, 720p-batv, 720p-psa,720p-rmteam)
Időzítések J1GG4 jóvoltából:
CONVERT.WEB-TBS; CONVERT.WEB.720P-TBS | WEB-DL/WEBRIP(RARBG, 720p-1080p) | WEBRIP/WEB-DL(AMZN, CasStudio, Strife, Internal)
Alias nevében is jó szórakozást mindenkinek! ;)
Cassone -
IXEMGabeo #11515 nekem nagyon tetszett, mint kb az osszes Eugeneos resz:)
azert a ket kettos ugynok szepen osszejatszott a vegen:) Dwight es Eugene...sok bennuk a kozos meg akkor is, ha mindketten total ellentetes termeszetuek -
bega82 #11514 Ja értem. Köszi. -
#11513 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Rádiózásról is beszélt. Szándékosan nem mutatták, ez cliffhanger és köv részben lesz vagy majd valamikor máskor. -
bega82 #11512 Csak az én figyelmemet kerülte el, vagy tényleg nem hangzott el pontosan, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mi is volt Eugene terve a kiszabadulásra? Mer az egy dolog, hogy újra lőszereket csinál, de hogy jutottak ki? -
#11511 Történt valami, de ez a rész is fura volt. Rosita irritálósága meg tényleg határtalan. -
#11510 Ebben topikban bármelyik kommentben több értelem van mint az egész évadban... -
#11509 Fogalmam sincs minek ment oda. Várjuk ki a végét. Lehet, hogy valami csavar lesz, lehet hogy valami hülyeség, de ettől még annak a kommentnek se volt sokkal több értelme. -
#11508 de minek ment oda? értelme??? nyilván ha elfogják, megölik, az jó hatással lesz a tervükre, a fiára, a csapatra stb! De legalább ha nem kamuzott volna, és a többiek tényleg kint lennének...de még az se... 5 évesek írják a forgatókönyvet, az már világos egy ideje.. -
Prof William #11507 Ez az évad eléggé lejtmenet, de úgy hallom hogy a következő már EGÉSZEN MÁS lesz... :)
-
#11506 Mert amúgy most olyan rohadt könnyen tudnak mozogni Neganék
mert amúgy rohadt fontos ám a rádió, nem is tudnak odaszólni... személyesen
mert amúgy bármi változna, ha meghalna Rick? abbahagynák a harcot vagy mi?
Meg amúgy mi értelme a Neganos felvetésnek. Már eleve úgy ment be, hogy lehet, megölik a KUKÁSOK, ergo felesleges továbbvinni a gondolatmenetet. Vagyis ha azzal a tudattal megy be, hogy megölhetik a kukások, akkor miért kéne fosni, attól, hogy átadják Negannek? -
#11505 Szerintem csak szimplán nem hallották, ahogy mögéjük lopóznak a zombik -
Prof William #11504 Itt mindenki idióta. :) Most már értem hogyan bírt kihalni az egész világ a csoszogóktól. Ha mindenki ekkora balfék volt nem is csoda. :) -
Zozo0122 #11503 Értelmetlen gyökérség az egész. Negan nem idióta, a minimum amit adott a kukásoknak egy nagy távolságú CB rádió. Annyi lenne az egész, hogy a Kukás nő odaszól, hogy figyu már, itt van Rickyboy, gyertek el érte :D -
#11502 Mert jobb ötlete nem volt a forgatókönyíróknak. Az is logikátlan, hogy nem ölték meg. Mondhatnák azt, ha rajtuk keresik, hogy "nálunk nem is járt megették a zombik". :) -
#11501 Rick amúgy miért is fogatta el magát? :D -
#11500 Lesz egyszer olyan hogy valamelyik szereplő tökösen viselkedik és azt teszi amit kellene vagy nem bénázik? Szánalom már, mikor huszadjára ismétlődik ugyanaz.. a béna szamuráj belerug egy teniszlabdába, a másik elejti a pisztolyát, kurva gáz.. Maggie meg miért nem lőtte le azt a faszt amelyik a fegyverért nyúlt? nevetséges