The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Mi ez a nagy vándorlás amúgy? Az évad elején, az autópályán is ment a horda, de akkor ott nem volt helikopter.

A halál csupán a kezdet...

szega96
Helikopter ha jól emlékszem az elsõ részben is feltûnt.Az erdõbe vándoroltak, és a lövésre indultak a farm felé.

PiszkosFred
Utolso par kepsoron a magyarazat. Elotte meg a lovest hallottak meg, rossz helyen voltak rossz idoben :)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

http://geekz.blog.hu/2012/03/19/the_walking_dead_2_evad

Kérdésem lenne hogy a Zombik hogy a picsába kerültek ilyen nagy számban hirtelen a farmra?
Az aktuális részben láttuk hoyg elzúz egy helikopter és az után mennek a zombiek, de hogy a picsába kerültek a farmra?
ki vezette a helikoptert?

böröczk
Én is erre vártam az egész sorozat alatt, de sejthetõ volt, nem lesz szó róla, akár a legtöbb zombis filmben. Addig derülnek ki a dolgok, hogy vírus okozta, pont. Pl: 28 nappal késõbb, elõzményekrõl semmi szó nem esik az egész film alatt.

Én amúgy az I am legend kutyáira gondoltam. :) Bár ott is gáz, hogy csak az ebek, patkányok alakultak át, az õzikék, oroszlánok meg vígan futkorásztak a dzsungellé formálódott nagyvárosban.

Kumiho #2179

böröczk
Hoh, most nézem újra az egész sorozatot, rögtön a második részben, plázában a walkerek KÕVEL verik be a bejárati ajtó ablaküvegét. <#ijedt>

Kumiho #2179

Fenrir
Pedig akár ebbõl is lehetne kanyarítani egy történetszálat, fõleg ha úgy vezetnék, hogy a vírus hasonló lenne a T-virus-hoz, ergo mesterséges lenne amit szándékosan vagy véletlenül, de bevetettek.

szega96
Meg Merle az egyik kézfejét elhagyta :D

precision
mondom hogy nem figyeltem annyira :)

épp az állam kerestem a padlón a két láncravert zombi láttán :)

Bazinga!

ForzaInter
Nem tudom, de a készítõk azt mondták a sorozatban nem fognak ezzel foglalkozni..

Yo, Bitch!

Andr0
Hát eltértünk a képregénytõl nem kicsit, de végül Shane is meghalt... (késõn bár de csak elhullott)
Mindenesetre Lori az egy igazán idegesítõ kis anyahomorító ribanc. Nyugodtan elfoghatna már.

Armin & Ayu fan

ForzaInter
Hogy lett volna már Merle?:D Mikor közelrõl mutatták látszott, hogy néger, meg hogy csaj.:D

Yo, Bitch!

precision
felejtsük már el a képregényt
majd kiderül, nézni kell a sorozatot...

Bazinga!

Fenrir
Arról nem volt szó a képregényben, hogy a vírust hogyan kapta el mindenki? Valaki terjesztette vagy valami létezõ vírus mutálódott?

Erdekes, hogy tobben is szerepelnek mindket listan.

http://gaborszantai.co.uk/

precision
szerintem az állatokban nincs benne a vírus

Bazinga!

Fenrir
Nem hiszem, hogy fognak mutatni, ha csak nem olyan kutyákat mint a Resident Evil-ben :)

böröczk
Pont most kezdtem elejétõl a sorozatot, azok csak a döghúsra mentek.
Nem mutattak még fertõzött, átalakult állatot.

Kumiho #2179

Fenrir
Az elsõ évad elsõ részében varjak is csócsáltak halottakat.

böröczk
Egy teljesen más téma:

Ebben a sorozatban nem volt szó az állatokról. Ez a kór csak az embereket fertõzi meg?
Alapból nem is nagyon látunk állatokat, zombi formájukban pedig pláne.
Pedig egy-kettõt tutira megcsócsáltak a walkerek, mint azt a szegény lovat is a legelsõ részben.

Kumiho #2179

precision
na megint egy képregényes spoiler, de legalább ez a jobbik fajtából :D

Bazinga!

precision
jó hát olyan sokáig mutatták hogy szemügyre is tudtam venni nyilván :)
meghát az állam a padlón volt kb :) annyira epic volt :)

Bazinga!

desigo
feka csaj jutott eszembe dead islandból:)
desigo
+1

túl sok infó szivárog ki ami csökkent a következõ részek élvezeti értékébõl
inkább csak a sorozatról beszéljünk
CalebJoe
már az alkatából is látszott hogy nem Merle az
precision
BTW, mi lenne ha egyáltalán nem beszélnénk a képregényrõl? :)
Én nem olvasom, és szerintem a topiklátogatók legalább 80% szintén nem olvassa

és amikor belefutok egy képregényes spoilerbe tudom, hogy a filmben szinte biztos, hogy az ellenkezõje fog történni :)

pl az sem túl jó, hogy kiderült ki a titokzatos zombiskardos alak... én azt reméltem, hogy Merle lesz az, õ van olyan beteg, hogy ezt megcsinálja... de el van rontva a szórakozásom mert már tudom hogy valami feka csaj lesz az :| :D

Bazinga!

böröczk
Ja, bár azt nem értem, ha már változtatni akartak, miért nem Carlt nyírták ki Sophia helyett, aki pl a képregényben még mindig él. Nem mintha egy érdekes karakter lenne, de ha már választani kell. Igaz, õ nem teremtett volna ennyi konfliktust és zavart, mint Carl. -.-"

Kumiho #2179

Steve Downie
Jaja, és a pasiját keresi Sara Lori álnéven :D

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

precision
jó hát Otis is ott van a listán aki már pl régen meghalt...

nem kell ezt 100% -nak venni... sõt, 50 -nek se nagyon... szándékosan térnek el folyamatosan a képregénytõl

Bazinga!

böröczk
Más, szerintem nem spoiler: A képregényben pl Otis bõven túléli a Prisonig, és Rick lövi le zombiként.

Kumiho #2179

innen szökött meg Szkófild?:D
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Vaxi
alig várom. hülye picsa. szörnyû

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

böröczk
Amúgy a film sok helyen eltér a képregénytõl (sokszor sajnos), remélhetõleg ezúttal nem így lesz <#gonosz1>

Kumiho #2179

miért nem lehetett ilyen az egész évad?:S
12résznyáladzás szinte
Steve Downie
Szintén 3.évad/képregény spoiler

LOL... Úgy érzem pezsgõbontás lesz a topikban :D

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

böröczk
Haha, mindenben egyet értünk szerintem itt sokakkal.

Egyébként Carol meg (ugye Carol?) szerintem csak Andrea miatt volt feszült. Bûntudat, aggodalom, ilyesmik.

Kumiho #2179

Andr0
Áztákurvaélet végre történt valami :O :D:D
na most a Prisonba fog játszódni a 3. évad... kicsit változatosabb a terep végre, meg jobban védhetõ :O de baszki nagyonalázott a rész:D

3. évad-ról spoiler:
http://walkingdead.wikia.com/wiki/The_Prison a linken nézzétek meg a halottak listáját...:D

Armin & Ayu fan

böröczk

SPOILER

A képregény szerint az alsó állkapcsukat is levágta a karjaikkal együtt, így se harapni, se karmolni nem tudják,
és mint elrettentõ példa a többi walker számára, hordozza magával õket.
Azt hiszem, még valami személyes kapcsolatban is áll velük még emberi formájuk idejébõl, de valaki javítson ki, ha tévedek, képregény-olvasók :)

Kumiho #2179

RatBaG
elsõ gondolatom a film után: lori, te ostobenkó kurva! péklapáttal verném szét a fejét, legalább nem kéne még zombiként is látni.
már ott kihúzta a gyufát, amikor az autópályán az elsõ mondata az volt, hogy "shane?". aztán még van pofája elhúzódni a férjétõl, mikor az sokadjára menti meg a seggüket. az idióta kölyök már csak a hab a tortán. hogy vinnyogott már, mikor az apja végre felkötötte a gatyáját, és nem az eddig megszokott mézes-mázos stílust hozta, hogy nehogy bárki lelke sérüljön.

úgy láttam ezt még senki nem említette, de sophia anyjának meg hirtelen mi a franc baja lett? elég komolyan bújtogatta darrylt.

nem ismerem a képregényt, de van egy olyan tippen, hogy ha andrea valami durva arcok közé kerül, majd úgy alakul a jelleme, hogy bosszút akar állni a többieken, amiért otthagyták. és azt még nem is tudja, hogy shanet is kinyírták.

Per Aspera Ad Inferi.

Fenrir
Igen, ez a körbe-körbe autókázunk és mindenkit fejbe lövünk, még shotgun-nal is az elég lol rész volt.

Hihetõbb lett volna ha beállnak egymás mellé csatárláncba és folyamatosan lõnek addig amíg páran hátul táraznak és cserélik a fegyvereket.

A Jimmy nevû ápolt is minek állt meg a lakókocsival a pajta mellett? Átugranak Rick-ék a tetõre és már nyomja is a gázt. Nem, motort leállít, kiszáll az ülésbõl és még az ajtót is kinyitja, hogy tuti megegyék.

Herold
Nincs alsó állkapcsuk, nem látod?

desigo
Furcsa volt az egész évi nyugodt részek után ez a folyamatosan pörgõ epizód.
A zenék néhol már túlzóan drámaiak voltak.A folyamatos ritkán tárazó lövések nem is annyira inkább a folyamatos,pontos fejtalálatok voltak kicsit zavaróak.
Rick nagyon rosszul adta elõ a történetét Shannel.Jobban kellett volna tálalni és akkor Lori nem duzzog.
Az egész részben Andrea volt a legszimpatikusabb.Rendesen aggódtam érte.
Kéz nélküli zombik wtf?Mi hasznuk lehet?
CalebJoe
ird be walking dead making of
Mekkora lenne már Zombiestatisztának elmenni, de még ez talán érdekes lehet.
http://www.origo.hu/filmklub/blog/keszuloben/20111020-magyarorszagon-forgatjak-a-die-hard-5ot-a-good-day-to.html

Vaxi
mikor jön a 3. évad?

Vaxi
most komolyan, egy egész kibeba.... évadot kellett várni egy ilyen részért?! :D

majd kiderül...csak ne lenne olyan sokára :S

Time to nut up or shut up