The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A halál csupán a kezdet...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Kérdésem lenne hogy a Zombik hogy a picsába kerültek ilyen nagy számban hirtelen a farmra?
Az aktuális részben láttuk hoyg elzúz egy helikopter és az után mennek a zombiek, de hogy a picsába kerültek a farmra?
ki vezette a helikoptert?
Én amúgy az I am legend kutyáira gondoltam. :) Bár ott is gáz, hogy csak az ebek, patkányok alakultak át, az õzikék, oroszlánok meg vígan futkorásztak a dzsungellé formálódott nagyvárosban.
Kumiho #2179
Kumiho #2179
Bazinga!
Yo, Bitch!
Mindenesetre Lori az egy igazán idegesítõ kis anyahomorító ribanc. Nyugodtan elfoghatna már.
Armin & Ayu fan
Yo, Bitch!
http://gaborszantai.co.uk/
Nem mutattak még fertõzött, átalakult állatot.
Kumiho #2179
Ebben a sorozatban nem volt szó az állatokról. Ez a kór csak az embereket fertõzi meg?
Alapból nem is nagyon látunk állatokat, zombi formájukban pedig pláne.
Pedig egy-kettõt tutira megcsócsáltak a walkerek, mint azt a szegény lovat is a legelsõ részben.
Kumiho #2179
meghát az állam a padlón volt kb :) annyira epic volt :)
Bazinga!
túl sok infó szivárog ki ami csökkent a következõ részek élvezeti értékébõl
inkább csak a sorozatról beszéljünk
Én nem olvasom, és szerintem a topiklátogatók legalább 80% szintén nem olvassa
és amikor belefutok egy képregényes spoilerbe tudom, hogy a filmben szinte biztos, hogy az ellenkezõje fog történni :)
Bazinga!
Kumiho #2179
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
nem kell ezt 100% -nak venni... sõt, 50 -nek se nagyon... szándékosan térnek el folyamatosan a képregénytõl
Bazinga!
Kumiho #2179
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Kumiho #2179
12résznyáladzás szinte
LOL... Úgy érzem pezsgõbontás lesz a topikban :D
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
Egyébként Carol meg (ugye Carol?) szerintem csak Andrea miatt volt feszült. Bûntudat, aggodalom, ilyesmik.
Kumiho #2179
3. évad-ról spoiler:
Armin & Ayu fan
SPOILER
A képregény szerint az alsó állkapcsukat is levágta a karjaikkal együtt, így se harapni, se karmolni nem tudják,
és mint elrettentõ példa a többi walker számára, hordozza magával õket.
Azt hiszem, még valami személyes kapcsolatban is áll velük még emberi formájuk idejébõl, de valaki javítson ki, ha tévedek, képregény-olvasók :)
Kumiho #2179
már ott kihúzta a gyufát, amikor az autópályán az elsõ mondata az volt, hogy "shane?". aztán még van pofája elhúzódni a férjétõl, mikor az sokadjára menti meg a seggüket. az idióta kölyök már csak a hab a tortán. hogy vinnyogott már, mikor az apja végre felkötötte a gatyáját, és nem az eddig megszokott mézes-mázos stílust hozta, hogy nehogy bárki lelke sérüljön.
úgy láttam ezt még senki nem említette, de sophia anyjának meg hirtelen mi a franc baja lett? elég komolyan bújtogatta darrylt.
nem ismerem a képregényt, de van egy olyan tippen, hogy ha andrea valami durva arcok közé kerül, majd úgy alakul a jelleme, hogy bosszút akar állni a többieken, amiért otthagyták. és azt még nem is tudja, hogy shanet is kinyírták.
Per Aspera Ad Inferi.
Hihetõbb lett volna ha beállnak egymás mellé csatárláncba és folyamatosan lõnek addig amíg páran hátul táraznak és cserélik a fegyvereket.
A Jimmy nevû ápolt is minek állt meg a lakókocsival a pajta mellett? Átugranak Rick-ék a tetõre és már nyomja is a gázt. Nem, motort leállít, kiszáll az ülésbõl és még az ajtót is kinyitja, hogy tuti megegyék.
A zenék néhol már túlzóan drámaiak voltak.A folyamatos ritkán tárazó lövések nem is annyira inkább a folyamatos,pontos fejtalálatok voltak kicsit zavaróak.
Rick nagyon rosszul adta elõ a történetét Shannel.Jobban kellett volna tálalni és akkor Lori nem duzzog.
Az egész részben Andrea volt a legszimpatikusabb.Rendesen aggódtam érte.
Kéz nélküli zombik wtf?Mi hasznuk lehet?
http://www.origo.hu/filmklub/blog/keszuloben/20111020-magyarorszagon-forgatjak-a-die-hard-5ot-a-good-day-to.html
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Time to nut up or shut up
Hasonlót ha találtok jöhet:)