12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
ldavid #4246 hááh nagyon komoly :D -
#4245 NEED -
#4244 Teljesen beteg... -
#4243 -
Pares #4242 Itt nem konkrétan csak agyatlan zombikra gondoltak, hanem főleg vámpírokra. A vámpíroktól való félelem sokkal nagyobb volt, olyanról nem is hallottam, hogy zombiktól féltek volna a viktoriánus korszakban, az később jött. A vámpír meg nem agyatlan, az ki tudna mászni, és merre mászna, hát a fedőlapon keresztül, tehát a kijáraton. Erre gondoltam. -
Susarc #4241 Unaloműzésre kis Zombis websorozat
http://www.youtube.com/playlist?list=ELiZmggvcfkjc -
#4240 Biztos úgy gondolja, hogy a zombi átrágja a követ... -
#4239 és szerinted egy zombi esetében mennyire állja meg a helyét a "logika" kifejezés? -
#4238 A rács azért van ha a külap esetleg zombivá válna... -
#4237 srácok a web epizodoat le lehet valahol tölteni? vagy nézni esetleg? -
Pares #4236 Szerintem azért logikus, hogy először a kijáraton próbálsz kimenni, nem pedig a falon. Vagy nálatok ez másképp van? -
Lantee #4235 ...és ha az egész sír eleve egy rácskeretben van beásva? -
#4234 Gondoltak, ez is a feny fele megy, mint a magbol kikelt csira :) -
#4233 akkor minek a rács? ha azt feltételezték, hogy a felső kövön átrágja magát, akkor ennyi erővel az oldalsó kövön is át tudja a föld alatt, ahol nincs rács. ezt nem gondolták át rendesen.
-
#4232 Oldalt is kő van. -
Prof William #4231 És ha oldalra ássa ki magát? Az mégiscsak könnyebb mint a kőlapon áttörni. -
#4230 -
#4229 Valami klip van kint,első 2 perc az új részből. -
EnxTheOne #4228 Kint van az uj rész? Ugy tudtam hogy csak 10.-én lesz, de hosszupskán már van s03e09 felirat :S -
Pares #4227 Nem talált. -
remélem még nemvót' -
kissssss #4225 -
#4224 looooool -
Susarc #4223 ezdebeteg -
#4222 -
Prof William #4221 Ja. Máskor már egy közepes koccantástól lánggolyóvá válik a kocsi, de úgy tűnik Lorira az égiek vigyáztak. -
#4220 -
#4219 Kár volt érte az szent. Persze ilyenkor nem tud az a rohadt benzin begyulladni mint a rendes amerikai filmekben... Na mind1, hamarosan úgyis kicsinálja őt fapofa Carl, addig kibírom. -
Susarc #4218 BAZZZZZEEE!!! ezt láttátok?:D
-
Susarc #4217 gyhááááá:D
-
#4216 engem meg az amikor Lori túlélte az autóbalesetet :( -
#4215 Sziasztok!
2-szor újrakezdtem az elejéről, hogy mire megérkezik az új epizód felfrissítsem az emlékeket. Engem legjobban az a rész rázott meg amikor Sophia előkerül a pajtából...fergeteges!
Üdv -
Prof William #4214 Még 4 hónapra van a megjelensése.
Szerintem a következő komolyabb trailer után ha más nem majd én nyitok neki egy új topicot.
Csak a zombis referencia miatt linkeltem. -
#4213 Csak azért mondtam, mert mindenféle szir-szar filmnek is topikot nyitogatnak, ennek meg azért lenne kibeszélési alapja, lásd: az első trailer megjelenése. -
#4212 annyira nem lesz nagy szám, és még nincs itt az aktuális rész. sztem bőven elfér. -
#4211 Komolyan nem nyit senki a WWZ-nek topikot? Biztos lesz majd még duma róla, ne ide menjen a félig off... -
Prof William #4210 Nem Walking Dead, hanem inkább Running Dead, de legalább zombik...
Fél perces World War Z tv-spot.
-
#4209 ha az eredeti színészekkel menne akkor az nagyon csapna.. de szerintem új lesz a stáb. -
#4208 http://comment.blog.hu/2013/01/25/az_amazon_forgatja_a_zombieland-sorozatot -
#4207 Errol beszelek... Nyilvan nem az epp szemet fogja becsukni, mivel akkor nem lat semmit. Es erre mondtam, hogy hiaba csak egy megrendezett felvetel, attol meg annyi esze van, hogy ne a bekotott szemevel celozzon, mert akkor nem lat semmit.