The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdem sajnálni a gyereket 😄 <#idiota>#idiota>

Ez se rossz... 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Na akkor ha T-dog nem fért be, neki feltétlenül ott a helye.... 😄
I want to be a mighty pirate ever!
Amy, Andrea huga az elsõ évadból.
Amúgy ki az aki Shane és a zombi között áll a bannerban a jobb oldalon?
T-Dog a filmben sincs benne, a stáblistán tovább látni a nevét mint ameddig tartanak a jelenetei... xD
Mellesleg, az csak nekem tûnik fel hogy T-Dog egyáltalán nincs benne a bannerben? 😄 RÁSSZISTÁK!!!!!! 😄
Lehetne durvabb is:
T-DOG, GOING
WHERE EVERY BLACK
MEN HAS GONE
BEFORE...
(picture)
PRISON
T-DOG, GOING
WHERE EVERY BLACK
MEN HAS GONE
BEFORE...
(picture)
PRISON
http://gaborszantai.co.uk/
Bazinga!
😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
uhhh XD
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
megéri feliratkozni a gyerek csatijára! én már régóta fenntvagyok....elbaszott fegyókkal lövöldozik minden hlten! és hatalmas szöveget tol mellé aki szereti a fegyókat nem bánja meg!
AND AS ALWAYS HAVE NICE DAY!😄
AND AS ALWAYS HAVE NICE DAY!😄
pedig, semmi köze nincs az oroszokhoz 😛 Egy amerikai srác, a rendes neve Kyle Myers, Georgiában él 😛 Rengeteg CoD videót rakott fel FPS Kyle néven, ott hallhatod az igazi hangját.
nagyon csap ez az akcentus bazd mint vmi KGB ügynök xDDD
legnagyobb mondat "DET IZ FÁKING ÁSZOM" ja meg "watevör"
BTW: ha jön a 3. világháború akkor én AZ OROSZOKKAL VAGYOK!!
legnagyobb mondat "DET IZ FÁKING ÁSZOM" ja meg "watevör"
BTW: ha jön a 3. világháború akkor én AZ OROSZOKKAL VAGYOK!!
Armin & Ayu fan
Zombi apokalipszisre kell egy ilyen az tutkó😄
Fúúú az az orosz akcentus de fel tud idegelni xD. De a fegyver az nagy király.
Time to nut up or shut up
Hidd el, egy pillanatra elgondolkodtam, hogy vajon Rick mit tenne? Kés a koponyába vagy esetleg adna esélyt a gyógyulásra. Humánus vagyok, utóbbit választottam...egyelõre. 😄
Shotgun-t vigyél, biztos ami biztos 😛
Jah és ne engedd õket a közeledbe, hátha harapni akarnak.
Jah és ne engedd õket a közeledbe, hátha harapni akarnak.
A halál csupán a kezdet...
Munkahelyemen tiszta Walking Dead feeling van. Köhögõ, prüszkölõ, bevérzett szemû emberek vesznek körül. Hozattam nekik egy csomó vitamint meg gyógyszert, és tényleg úgy rohantak le, mint egy zombihorda! 😄
...egyelõre én még tartom magam.
...egyelõre én még tartom magam.
még is az átlag emberek lõnek futva meg kocsiból headshotot😄
Nagyon-nagyon szeretném. Csak nem tudom hol beszerezni. Külhoni vagyok és ez sajnos kizárja az MO-i könyvesboltokat. Itt meg aligha találnám meg. Könyvtárban meg valszeg kiröhögnének 😄
Az nagyon jó kis könyv.
A kép inkább arról szól hogy azért egy eléggé inkompetens csapatról van szó. 😊
A kép inkább arról szól hogy azért egy eléggé inkompetens csapatról van szó. 😊
Elolvastátok a World War Z-t? 😊 Utána mehet a vita ilyenekrõl 😊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
DE a katonak nem hasznalnak AIMot a 100% headshothoz, es nincs 60taras shotgunjuk sem. 😊
fuck mmo's..i.,
hiába a kiképzés és a szervezettség, ha ott vannak a frontvonalban, harcolnak és nem pedig menekülnek és bujkálnak, mint a civilek
Hát azért szerintem ez nem így van.
A katonákat évekig képezték lõni, harcolni és egyéb dolgokra. A katonaságnak márcsak azért is kéne túlélnie mert olyan szervezetten mûködnek, hogy csak na... ha meg parancsot is tagadnak a tapasztalatuk miatt is túl kéne élniük.
De ez egy ilyen film. Mindenféle realizmust számûztek belõle 😄
A katonákat évekig képezték lõni, harcolni és egyéb dolgokra. A katonaságnak márcsak azért is kéne túlélnie mert olyan szervezetten mûködnek, hogy csak na... ha meg parancsot is tagadnak a tapasztalatuk miatt is túl kéne élniük.
De ez egy ilyen film. Mindenféle realizmust számûztek belõle 😄
a katonáknak kevesebb az esélye, mivel parancsot követnek, nem hátrálnak meg, a probléma felé mennek harcolni stb.... vagy ha megtagadja a parancsot, akkor már egybõl egy olyan egyszerû ember, mint a fentiek.
Ez mennyire igaz...

Hát én eléggé avasnak látom. Szerintem annak már csak a zsír adja a formát.
Észrevette valaki hogy milyen jól be van lõve a haja a Shopia-nak?
Link 1
Engem megrágnának biztos kócosabb lennék.
Vagy....
Volt bent a pajtában egy gondoskodó zombimagdianyus!
Link 1
Engem megrágnának biztos kócosabb lennék.
Vagy....
Volt bent a pajtában egy gondoskodó zombimagdianyus!
RACISM!😄
lolol
Ez erõs picit...

nekem tetszik 😊
Point'n'Click kalandjáték lesz, <#fejvakaras>#fejvakaras> hát nem tudom... elég akciósnak néz ki. Lehet jó lesz.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Okey, now going to the first gunshop!
Képregényes spoiler csak és kizárólag saját felelõsségre elolvasni!!! (ha már a harapós témánál tartunk)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ugyan én nem olvasom a képregényt(még),de akarva/akaratlanul belefutottam abba a képbe,ahol Rick-nek levágják az egyik karját, ráadásul az a "gonosz?" kormányzó a vétkes ebben asszem és ez csak saját következtetés,h gondolom azért történt a kézcsonkítás,mert megharapták és ezzel akarták csökkenteni a vírus terjedését?