12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
EnxTheOne #4487 Megdögölhetne, és jöhetne a helyére egy fiatal, dögös leszbikus ázsiai csaj :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kár azért azért a rabért, jó fej volt -
G_ArchAngel #4486 Énekelni szoktuk. -
#4485 no -
syberia2 #4484 Carolt csípitek? -
#4483 végre ma új rész:D vis hajnal :P -
#4482 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak megint pont egy huszadrangú karakter halt meg. Mondjuk ha Carolt lőtte volna fejbe akkor azt mondanám, hogy ez már igen :) -
#4481 Ez kibszott nagy rész volt! A vége epic -
EnxTheOne #4480 "Am. tudjátok mi kellene? Ilyen walking dead túlélő tábor. Mekkora királyság lenne."
Amerikában a prepperek már tartottak több gyakorlatot is zombi invázió ellen. :D Meg airsoftban is össze lehetne hozni egy kis zombiskodást. :D:D -
#4479 ez kétségtelen -
#4478 Legalább próbálkozik. Ez is dicsérendő. -
#4477 szerintem inkább írd le, és ha visszaolvastad magadnak, megfelelőnek találod, akkor posztold ki a nagyközönségnek...de ezt így inkább ne -
#4476 -
NarakuRELOADED #4475 Sziasztok itt az első bemutatóm a sorozatról melyben az első évadot mutatom be. Remélem tetszik.
https://www.youtube.com/watch?v=QtdxpZHLPYY -
MaRee #4474 -
#4473 ez nagyon igaz XDDD -
#4472 -
Susarc #4471 -
bega82 #4470 Ez jó!
Nekem az tetszik, hogy a zombit játszó színészek külön kajálnak az "emberektől".
Meg mondjuk az se gyenge, hogy Merle-t snipernek nézte valaki, és kijött a SWAT! -
#4469 Mint a Játsz/mában... Nagy poén lenne. -
Prof William #4468 Valójában az egész egy gigantikus Április bolondja tréfa amit Lori talált ki a férjének, hogy ne legyen már olyan sótlan. Minden meg volt szervezve egészen eddig. Amerre csak mennek mindig amikor éjszakáznak kiürítik a soron következő területet és zombi statisztákkal népesítik be. :)
Persze mindenki benne van csak főhős nem. Jó kis poén, majd milyen nagy lesz nevetés a végén amikor az eddig halottnak hitt szereplők megjelennek. Persze Lori már 1-2 alkalommal majdnem elcseszte a dolgot, de szerencsére Rick betudta annak hogy biztos csak hallucinálta a "halott" feleségét. :) -
#4467 akkor ők most nem valódiak? :( -
#4466 +1
Születőben az új chuck norris! -
sata75 #4465 a zombik, őket soha nem fogják kiírni a sorozatból. -
fu89 #4464 Ebbe tényleg nem szabad belemenni, ez egy film, élvezni kell és kész. Amúgy meg az emberi szervezet nagyon jól ki van találva, hogy tuti ne működjön a halál után. -
#4463 már bánom h belementünk :D -
syberia2 #4462 anatómiai gyorstalpaló TWD módra:DD -
#4461 jaaértem::D köszi:D -
#4460 Mondjuk tápanyag nélkül izmaid sem működnek, ha azok nem működnek nem tudsz mozogni etc, ebbe ne menjünk bele, ez egy film :D -
#4459 az éhen pusztulás nem agyi dolog hanem leállnak a sejtjeid a tápanyag hiány miatt
ezért van az, hogy beleereszthetsz egy tárat egy zombiba, nem hal meg, csak ha fejbe lövöd... az agyukon kívül másuk nem működik -
#4458 jaja. viszont ahogy a járványügyinél bemutatta a professzor, az agynak az érzékszervi részei még működnek. tehát szagolnak, látnak, tudnak mozogni. ergó van érzetük. az érzetük az éhség, ezért gyilkolnak. ezekből adódóan muszáj lenne 'elfogyniuk', azaz éhen pusztulniuk.:D -
#4457 hogy halnának meg? egyszer már elpusztultak... -
#4456 jó, de éhségérzetük van, akkor ha mondjuk nem tudnak enni több hónapig.. [a télen pl.], akk. miért nem halnak éhen ?:D
nah mind1, én nem kötekszem a sorozatba, mert imádom :D és alig várom a folytatást:D -
#4455 nem túl eszes nép, állandó éhség érzetük van... ld. amelyik majdnem halálra ette magát és szépen meg is nőtt a bendője -
#4454 de az nem triviális, hogy hús után mennek, de mégsem halnak éhen.. -
Prof William #4453 Mivel ők az élő HALOTTAK ezért evidens hogy nicsenek légzés meg hasonló életfunkcióik. -
#4452 mer' nincs testhőmérsékletük így nem nagyon kéne, hogy látszódjon a leheletük
másrészt nem lélegeznek, szerintem -
#4451 akk most sajnálod szegényt :( -
#4450 Carl! -
#4449 Nektek ki a kedvenc szereplőtök ?:D
Nekem Daryl ! -
#4448 Biztos nem volt a stábban zombiológus.
Am. tudjátok mi kellene? Ilyen walking dead túlélő tábor. Mekkora királyság lenne.