The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FAIL: 9-et lo, utana vagas, barmi tortenhetett. Amikor a nok beszelnek 7-et lo, megint vagas...

Ezt nagyon beneztek, akik egy vagott videora hagyatkoztak.

http://gaborszantai.co.uk/

Benelli M1 Practical 9+1

kep

Steve Downie
Ebben a vidiben 2-nél több vágás biztosan nincsen és itt bõven 20 fölé megy az öreg. Amúgy meg úgy írtad a hsz-t, mintha ezt a Hersheles dolgot mi találtuk volna ki itt az sg-n (mert nem figyeltünk), közben meg az amerikai fórumokon még a legnagyobb TWD rajongók is hatalmas poénként beszélnek a jelenetrõl.

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Fenrir
12 gauge nem azt jelenti, hogy 12 töltény fér a fegyverbe szvsz.

A halál csupán a kezdet...

12 lovedeket is tudnak egyes tipusok kipumpalni (12 gauge pump tactical shotgun)

Seth
Oké,látjuk tárazni, de hányszor is? 2x kb.Van, hogy 5-6 lövést lead egyhuzamban ,vágás és újra lõ ennyit ? 😄 Lol, egy ilyen pump action shotgun 3-4 töltényt fogad magába egy töltéssel.
Ha akkor tölt mikor a kamera mással van elfoglalva, honnan varázsolja elõ a töltényeket,amik ugye nem éppen légpuskába való méretûek, a zsebeiben látszólag nincs semmi, pedig mennyit is lõ? 40-et ? Ennyi tölténnyel a zsebben úgy menne mint akit seggbe szexuáltak 😄

Mozgó jármûbõl meg senki nem osztogat 3 fejlövést egy huzamban 😄
De minek is ilyenen egyáltalán fennakadni egy zombis filmnél ? 😄

PSN ID.: Beegabor

stargatelost
<#vigyor3>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

akkor különösen ajánlom az öreg Izraeli hírszerzõ sztoriját. 😊 Õ is rengeteg ilyen hírt derített ki míg levonta a következtetést, hogy itt bizony valami elindult.
jó ezt már nem hiszem el😄DDD
egy hónap alatt három támadás pff
és épp most olvasom World War Z-t😄
Na szóval emberek...

Megnéztem újra az utolsó részt és: 00:12:57 nél Hersel elkezdi tölteni a puskát, látom ti is figyeltetek 😄 tehát az unlimited ammo egy faszság

amásik , amikor a gyereket megölik a lakókocsiban.. nem õ nyitja ki az ajtót, hogy megölesse magát hanem belökik a walkerek...

harmadik.. amikor a kocsival körbe körbe mennek és lövöldöznek

Daryl céloz... és fejbelõ.. Glenn lõ a sotival és csak 1 walkert vagy 2 õt talál el az egyiket nem is fejbe 😄 szal kurvára nem minden lövés headshot, andrea is lõ az elején látni hogy lead 4lövést ami nem talál vagy 3at... meg lehet nézni, csak oda kéne figyelni 😄

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

Narxis
OMFG ideje felkészülni!!!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Higany
Már elkezdtem megnézni elõröl az elsõ 2 évadot 😄

Ezaaaaz😄

Ki tudja 😄
Higany
Öm nem tudom hogy kell hozzászólást törölni de nem tudom azt se milyen videót rakott be az elõbb biztos tesóm kijelölt valami hülyeséget. Na szóval : Walking Dead fanoknak egy kis véres összeállítás 😄 És bocs az elõbbiért nem direkt volt xD

Steve Downie
Nem kamu, a dobhártyám tényleg bevérzett

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Walking Dead fanoknak egy kis véres összeállítás 😄
desigo
Októberben...
w77d
mikóóó lesz mááá új rész??

berczely
"Május végén Miamiban egy valószínûleg szintetikus "fürdõsó drog" hatása alá került..."

Valószínûleg! Szóval nem olyan biztos az! Lehet csak sumákolnak valamire rá kell fogni a zombulást! <#hehe>

Scully & Mulder kell ide!

Vagy csak így próbálják elhallgatni az igazságot. 😊
Ezek nem zombik, hanem drogosok. :S
Narxis

kommersz

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

kommersz

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Narxis
Itt igazából váratlanul érte az embereket. Mi viszont ilyen filmeken, sorozatokon, játékokon nõttünk fel. 😄 Persze félnénk ettõl még, de sztem sokan itt nem hezitálnának, hogy lelõjék a zombivá vált rokonunk/haverjuk stb.

Valaki itt írta, hogy Rick miért nem puffantotta fejbe Shanet.. amikor tudta, hogy mindenki alapból fertõzött
Na már most... 1:Rick nem tudhatta biztosra csak sejtette és különben sem hitte el 100%osan amit a Doki mondott...
2: Épp akkor ölte meg a Legjobb barátját: ja bocs haver most öltelek meg de azért még fejbe lõlek... Az a vicces, hogy itt a fórum fele azt mondja, na majd én ! Ha jönnek a Zombik kinyírok mindenkit nem érdekel semmi 😄 én vagyok a fasza gyerek, de emberek.. valljuk be, ha tényleg megtörténne komolyan azt gondoljátok, hogy nem fosnánk le a bokánkat és nem kéne valahol megbújnunk egy biztonságos sarokban, hogy lelkierõt vegyünk magunkon, hogy kimerjünk lépni az utcára? kétlem, hogy nem fosnánk össze magunkat😄 bocs.. nincs több, hogy 😄 amúgy alig várom a 3. szezont😊 és a játék rohadt jó volt!

Higany
Hehehehehe! 😄

tutituti
a bb golyó nem viszi át a zombi fejét😄

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

w77d
van, 1000 skulo is van hozzá.. remélem elég lesz XD

berczely
Haverkáim most szerezzen be mindenki fegyvert amíg van!

Narxis
O-M-G

Higany
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Narxis
LOL és tényleg 😄D

tutituti

w77d
mascarun
w77d
2 percnél a srác stukkert ránt, csak aztán valamiért mégsem lõ.. nagyon könnyen tragédia lehetett volna belõle

Hát meg a végén ha elkapták azok a fekete srácok, akkor lehet jól helybenhagyták. 😊

A kosárlabdával is majdnem sikerült fejen kúrni az egyiknek! 😄
Waczkor
Mindaddig vicces amíg egy veterán meg nem látja hogy valaki üldöz másokat,elõkapja a fegyverét és lepuffantja😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor

ez csak egy szolgáltató a sok közül, kábelen meg a többi mûholdason ettõl még nézhetõ lesz
Narxis

tutituti
Attention DISH customers: AMC is being dropped. The #1 drama on DISH is The Walking Dead.

Tell DISH you want to keep The Walking Dead & other original AMC shows: Call 1-855-KEEP-AMC or click www.keepamc.com

Na ezt is elkaszálják még a végén..

where is Carl?
Higany
Találtam valamit: itt <#wow1>