The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de már nem írom le, nem akarok ennyit offolni 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
http://gaborszantai.co.uk/
a házunkban voltunk, ami egy külvárosi családi ház és annak is a felsõ emeletén. lent biztonsági zár volt, így elég strapabíró volt a zombikkal szemben. pár ember társaságában voltunk, és épp arról beszéltünk, hogy kellene valami vészkijáratot csinálni, ha ne adj isten valami gubanc lenne... meg is csináltuk, köteleket kötöttünk az ablakba, 1gy ha gáz volt, ott gyorsan el tudtunk surranni.
aztán késõbb egyszer csak kiáltásokat hallottunk kintrõl, kinéztünk az ablakon és egy ember volt, akit üldöztek a zombik, gyorsan lementünk és beengedtük... nagy hiba volt, mert ezután özönleni kezdtek a zombik, amit már a lenti biztonsági ajtó sem bírt ki, ezért menekülésre kényszerültünk. még szerencse, hogy megcsináltuk a vészkijáratot, gyorsan le is ereszkedtünk... elfutottunk a közeli erdõbe, ahol egy ideig tanyáztunk, aztán hirtelen képvágás és az erdõ közepén lévõ "zombibunker"-ben találtuk magunkat... egész biztonságosnak tûnt, fegyveres õrök voltak, szögesdrótos kerítések stb... a bunkerben volt egy tesco (<#idiota>#idiota>) is, a bajtársaimmal épp bementünk, hogy bevásároljunk... aztán megszólalt a riasztó és bemondták, hogy a zombik elárasztották a környéket és mindenki készüljön fel a harcra... mindenki keresett magának valami jó kis fegyvert (gondolok fegyver alatt, pl. baseball ütõre, vascsõre... stb.) én is valami vascsövet találtam, aztán odaálltunk az ajtókhoz és vártuk a zombikat. késõbb meg is érkeztek,én álltam szinte legelöl rá is b*sztam egyet egy zombira, de mintha mi sem történt volna... elfutottam és kerestem egy jó hosszú kést és azzal tértem vissza. ezzel már rendesen tudtam irtani a mocskokat... mindent elleptek a zombik, lángokban állt minden, ekkor már kimentünk a szabadba, megtaláltam a barátaimat és együtt henteltük a zombikat... a végén még volt valami izgalmas, de sajnos már nem emlékszem rá 😞 😄
na hogy tetszett?<#idiota>#idiota>
mint álom jó volt, de azért a valóságban nem akarom ezt megélni 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Bazinga!

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Bazinga!
http://www.youtube.com/watch?v=ShQz68Zkb3Y
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
a Loris témához meg annyit, hogy Shane egy idióta... ott volt Andrea aki rá volt kattanva mint az állat, de neki a taplóképû kellett 😊
én is bírtam Shane -t, mert emberi volt, igazi túlélõ típus, de azért valljuk be, hogy alapjáraton nem az a mintapolgár típus volt 😊 szenvedett a csapat idiótaságai miatt (és valljuk be némelyik jogos is volt) holott simán leléphetett volna a szöszi csajjal és annyi
Bazinga!
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
http://www.ign.com/articles/2012/07/06/activision-reveals-walking-dead-first-person-shooter
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Vegyük pl pont azt a részt amikor a srácot megmentik. Te mit tennél ott? Azzal bíbelõdnél, hogy leszedd egy vascsõrõl azt az embert aki 10 perce még simná agyonlõtt volna miközben a zombik már majdnem a hátadat vakarják? Ne már...Érdekes, hogy Rick-ék elõtte gond nélkül agyonlõtték egy csomó haverját, de õt naná, hogy meg kell menteni. Minek?
A farmot is miért nem készítették fel soha semmilyen védelemre? Eszükbe sem jutott, hogy készleteket halmozzanak fel vagy összepakoljanak némi csomagot arra az esetre ha bármi baj történne.
Most úgy húzták el onnan a belüket, hogy embert is vesztettek és semmilyen készletük nincs.
Ettõl függetlenül nézem a harmadik évadot is mert hátha jobb lesz a forgatõkönyv, a Falling Skies-nál már látszik a haladás miután le lettek tolva, hogy nagyon gyenge a script.
A halál csupán a kezdet...
tudod mekkora súlya van ennek? ezért vacilláltak és ezért rágták 3 részen keresztül
mert emberek õk még emberek és az volt a lényege az egésznek, hogy mennyire nehéz dönteni, mennyire nehéz azt mondani, hogy rendben öljük meg esélyt se adva arra , hogy túlélje, hogy megpróbálja... te ilyen helyzetben 1 perc alatt tudnál dönteni valakinek az életérõl? tudva, hogy õ is olyan mint te? akár mit tett... lehet hogy tele van dumával és kevesebb az akció, de elég sok mindent lehet belõle tanulni én úgy érzem , hogy vannak érzéseink, tudunk dönteni jó és rossz között és ez választja el õket a walkerektõl ez tartja õket életben.... hogy õk.. még megmaradnak embernek ebben a szörnyû embertelen világban.. 😊
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Nem a megvalósítással van a gond hanem, hogy a történet és a cselekmény helyenként gagyi/szánalmas/gyenge, a szerepõk 70%-a érdektelen, erõtlen, semmi hasznuk a sorozatban a rinyáláson kívül.
Meg lehet nézni a The Wire címû sorozatot, ott minden szereplõ érdekes és jól ki van dolgozva, egyikre sem lehet azt mondani, hogy csak úgy van a sorozatban. Mondjuk nem véletlen, hogy IMDB-n Top1.
Ez a sorozat is lehetne jó, ha kicsit odafigyelnének a történetre és pár szereplõ több lehetõséget kapna. Tudom, hogy bizonyos szinten követni kell a képregényt, de úgy tudom, hogy már így is elég sok helyen letértek róla.
1000-et senki nem lott, azt meg egyik oldal sem tudja bizonyitani, hogy vagas kozben toltott-e vagy sem.
Egy túlélõs sorozatban ahol mindennél jobban számítanak a fegyverek és a hozzá tartozó töltények akkor egy shotival ne lõjön már egyik karakter sem 100-at, töltés nélkül. Erre igazán odafigyelhettek volna, nem tudom, hogy mi lett volna abban olyan nagy dolog ha néha megáll és bedob pár töltényt.
amúgy meg nem kell belõle nagy ügyet csinálni. Jó a sorozat és kész..
Amugy asszem ezt a filmet nem a BBC Documentaries stabja keszitette. Bar lehet vannak zombik is, csak en maradtam le valahol...
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.