The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ozzyehh
Egyébként a nézettségi rekordokat látva nem csak nekem😊

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Ozzyehh
Nekem ez a best😄😛

stargatelost
Lol 😄 Ehelyett már magad mögött tudhatnál százszor jobb sorozatokat is, minthogy ezt megnézed kismilliószor 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Ozzyehh
Nevezzetek õrültnek állatnak, mindennek, de most kezdek bele megint az elsõ évadb ztán a másodikba... asszem ez az 5. 😄 megunhatatlan számomra+angol gyakorlás

Az elsõ 6 rész legértelmesebb cselekedete volt otthagyni Sophiát. Ezt teljesen jól tette Rick. Szóval nem értek veled egyet.
Azt meg szerintem minden nézõ sajnálja, hogy a hülye nem maradt ott 😄
<#zavart1> nagyon komolyan vetted, pedig alattad írják a lényeget 😊
Kongy
Biztos imdb-n is tévednek a 8.6 ponttal... : //

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Narxis
lol, tényleg, igaz 😄D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Zenszkij
agyhalott nem? tele van zombival 😄😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Narxis
naaaaaaaa

zsivany20
Jó, csak akkor ne panaszkodj... senki nem mondta, hogy úgy nézd...<#vigyor0>

Kongy
mert értem anélkül is? nehezebb, mint felirattal, de nem árt a gyakorlás.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

zsivany20
Miért felirat nélkül nézed?😊

mekkkora eszmecserék mennek itt, miközben ez csak egy amerikai agyhalott sorozat😄DDD
Kongy
Nem az, hogy nem értettem meg, hanem hogy maradt 1-2 kérdésem, és akkor már rögtön hülye az ember? És amúgy amikor azt kérdeztem még nem fejeztem be a 2. évadot, mert annak a végén mondja Rick is, ami alant elhangzott. Ja, és nem tudom te hogy boldogulnál angolul, felirat nélkül megnézve, oké, nincs egy bonyolult nyelvezete, de azért kell tudni hozzá kicsit angolul.

stargatelost
Te hány éves vagy? Nem igazán bonyolult megérteni egy ilyen drámasorozatot, de te mégis butaságokat beszélsz, meg kérdezel...

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Kongy
*csaj

Kongy
Jaa, az a néger csak akirõl volt már kép? 😄

Ozzyehh
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Már tudni kiaz 😄

Kongy
2. évad végén Andrea-t egy elég durva kinézetû mentette meg, nem is láthattuk az arcát, de 2 karnélküli négert vezetett láncon... DAFUQ? XD

Ozzyehh
"Right now, I do see the prison storyline lasting through both Season 3 and 4. I do think that is a major storyline. I know we were on the farm, perhaps, longer than people wanted. There were reasons for that. What we want is for that prison to not feel claustrophobic. I think the farm played a little claustrophobic for some people. Now that the entire landscape has fallen victim to the zombie apocalypse, zombies are literally at the gates of this prison. That prison is a very small safe corner. There is a lot of danger around. It won't feel like we are bottled up, the way we were on the farm. I do think that prison is a significant storyline, but we are also interested in opening up this world. The Governor has the world of Woodbury. There are other factors out there, other groups. I do think that Rick's group is stumbling into a much larger world."

"There is a lot of great material from the comic book. This show would have to go on for twenty years to get to all of it. I think the Tyrese character is someone we are interested in introducing at some point. We still have Morgan and Dwayne, who are out there from the pilot. We are interested in them. There are new characters that will be original too the series. Not coming straight from the comic book. I think the first two seasons have served as a prologue. Now we are hitting the ground running. I see Season 3 resetting the show in terms of what I really hope to convey."
Read more at http://www.comicbookmovie.com/fansites/rorschachsrants/news/?a=56739#Cmjj3lOYyhhRQ4Qu.99

Spoiler hegy(Angol)😊 kiket várhatunk és hogy mit várhatunk a 3-4. évadban

Ozzyehh
2 nap? a saját gyerekedért?? hát nem tudom😊 én életem végéig keresném az biztos , vagy legalábbis addig amíg meg nem találom vagy õt vagy a holtestét.., de mint mondtam különbözõek vagyunk😄

Kongy
Én abbahagynám, 2 nap után már biztosan. Hiába áltatja az ember olyanokkal magát, hogy majd megtaláljuk, ha mást nem akkor a holttestét, ilyen veszélyes szituációban nem kockáztatnám az életemet, többször is. Daryl is majdnem belehalt.

Ozzyehh
Gondolj bele, ha a te gyereked tûnne el te abba hagynád a keresést? 😄
Szerintem Rick is így volt ezzel, ha Carl tûnne el õ is mindent megtenne nem érdekelné meddig tart... ráadésul volt benne egy adag lelkiismeret furdalás is

Kongy
Másik meg az, hogy Hershell-ék megemlíthették volna, hogy találtak egy kislányt, bár az azzal lett magyarázva, hogy Otis intézte a walker-eket.

Kongy
Hát igen, de azért én nem mondtam volna neki, hogy menjen vissza, mert még kisgyerek, egyértelmû, hogy eltéved ilyen szituációban ráadásul. A másik meg az, hogy nem tud racionális döntéseket hozni még vészhelyzetben, ami nem is baj, mert sok felnõttnek sem megy. A lényeg, hogy Rick-nek azt kellett volna mondania, bármi történik, ki ne mozduljon. Még így sem biztos, hogy nem futott volna el félelmében, de kicsit több esély lett volna rá, hogy megtalálják, ha mondjuk több ideig marad. Mindegy, nem kell ezen filózni, de én akkor is balfaszkodásnak tartom ezt az egészet...

És k.rvára irritált az, hogy vagy 5 részen keresztül keresték, holott Shane is megmondta, hogy 70 órát adtak egy eltûnt gyereknek, DE még az apokalipszis elõtt, úgyhogy eleve értelmetlen volt keresni ennyi ideig, mert még ha nem is harapták volna meg, akkor is lazán éhen halhatott volna, vagy szomjan annyi idõ alatt, szóval én a második nap után fájó szívvel, de abbahagytam volna az értelmetlen keresést.

Ozzyehh
De Rick azt mondtaneki, hogy maradjon ott😄 õ mondta neki... csak azt mondta, hogy ha esetleg nem jönne vissza akkor mennyen vissza az útra..
de a hülye csajszi nem is várt hanem elindult a francba, szal ez nem Rick hibája volt, ha úgy tett volna Szopi😄 ahogy Rick mondta még mindig életben lenne...

Kongy
Igen, elcsalta a 2 walkert, DE! visszamehetett volna érte, megmondhatta volna neki, hogy bármi történjen maradjon ott, és ne próbáljon vissza menni az autópályára! És akkor nem tévedt volna el. Másik opció, hogy vitte volna a kislányt magával, és megvédte volna, bár ez elég rizikós.

Shane akkor kattant be teljesen, mikor lelõtte Otis-t, amit mondjuk valahol megértek, mert az a pasas semmit sem jelentett a számára, és mindent megakart tenni Carl-ért. Valószínûleg ebbe bolondult bele, hogy Rick visszatért, és Lori nem lehet az övé, ráadásul Rick kiosztotta és megmondta neki, hogy csak azt teheti amit õ mond, és Shane nem egy olyan ember, aki behódolna... Amiket Rick mondott, az szerintem is egy kissé durva, de másrészt érthetõ is, én Shane helyében leléptem volna a szõkével, kár, hogy az csak egy alkalmi kapcsolat volt, és az igazi szerelme Lori.

Most kicsit hülyén hangzik, de Shane karaktere emlékeztet Anakin-éra, aki a szerelméért állt át a sötét oldalra, hogy megvédje õt is és a születõ gyerekét is 😄

Ozzyehh
A kedvencem amikor Dale azt mondja Please Lets just do whats right😊

Ozzyehh
Hát ebben nem értek veled egyett , de mindenkinek más a véleménye.. Rick sokkal emberibb mint Shane... és Rick is nagyon bátor, nem hagyta magára Sophiat, hanem elcsalta a 2 walkert , hogy a kislány életben tudjon maradni, mert nem volt más választásuk, a fogoly csávórol meg annyit, hogy az volt számomra a legjobb rész amikor arról vitatkoztak megöljék e vagy ne, itt jött ki a sorozat igazi lényege, hogy vajon képesek vagyunk e emberek maradni ebben a szörnyû világban, Shane megkattant ez tény, nem volt már önmaga.. hidegvérû gyilkos lett.

Kongy
Basszus, spoiler lemaradt 😞

Kongy
Köszi! 😄 Most már minden világos 😄 Én eddig csak úgy gondoltam, hogy a zombik a walking dead-ek mert õket hívták "walkers"-nek végig. 😄

Amúgy én nagyon sajnáltam Shane-t, és nem bántam volna, ha lelövi Rick-et, mert Rick egy seggarc, valljuk be õszintén. Olyan durva hibákat ejtett, minthogy magára hagyta Sophiát, aztán hagyta hogy a fia vele menjen, ezért lõtték le, ráadásul a fogollyal is balfaszkodott.... Shane meg nem tökölt soha, mindig megtette amit meg kellett, még ha nem teljesen egyenes úton is. Szimpatikusabb volt számomra, fõleg a bátorsága, mindenre elszántsága miatt. Sokkal alkalmasabb erre a világra, mint bármelyik másik szereplõ, beleértve Rick-et is. teljesen megérthetõ, hogy kicsit elszállt az agya, nem tudom ki meddig bírná ép ésszel ezt a zombiinváziót...

Ozzyehh
We are all inflected.. ezt mondja Jenner doki Rick nek miután elhagyták a CDC-t , Whatever is this we all carrying, szal.. mindenkiben benne van, mindegy, hogy hogy halnak meg õk maguk a Walking Dead, ha érted mire célzok😊

Kongy
Emberek! Valaki magyarázza már meg legyen szíves!

Miért változik át Shane meg Randall, a fogoly is zombivá miután meghalt?? Az egyiket leszúrták, a másiknak kitörték a nyakát, ergo NEM fertõzõdtek meg!!! Akkor mégis miért??

tutituti
megint csak humoros képet hoztam.hátha gyorsabban telik az idõ

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

rooney8
közben megtaláltam hol olvastam 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Én azt hittem ez csak egy kamu plakát. Pff 😄
stargatelost
He? Syfy tömve van asylum filmekkel.

rooney8
már nem tudom melyik oldalon olvastam, de ott azt írták, hogy asylum lesz. na mindegy, akkor sorry a téves infóért

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

MerlinW
Nem Asylum lesz, SyFy nem ad le olyat. Egyébként Trejo miatt nézõs lesz.😊

[merlinw.org]

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

<#eljen>
rooney8
inkább az elõzõbõl, az jobb<#zavart1>

precision
ne offoljunk de tudományosan bizonyított tény, hogy az elsõ emberek Afrikából indultak el meghódítani a Föld többi részét és bizony sötét bõrûek voltak... szóval ezt buktad 😊

persze ha vallásos vagy akkor lehet abban is hinni hogy Ádám és Éva szép tejfehér bõrû kék szemû árjanépség volt 😊

off vége.

Bazinga!

De nem ám 😊
Narxis
ez jó 😄DD csinálhatnának belõle 1 részt is a sorozatban 😄

hiába na, az ember színe fehér

Zenszkij
blokkolnám a combjait keményen...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

rooney8
hát jó 😊

na szóval pár haverral elmentünk egy strandra, de ez nem egy szokványos strand volt, hanem mintha kereszteztek volna egy ezer éves gyárteleppel 😄 szóval voltak medencék meg minden, de közvetlen mellette egy hatalmas gyárépület volt (de ilyen ijesztõ, régi stílusú) és azon belül is voltak medencék. na szóval átöltöztünk meg minden, fürödtünk egyet, aztán gondoltuk megkeressük a gyárban a medencét és ott is csobbanunk egyet. ez is megtörtént, de a visszafele úton eltévedtünk és bolyongtunk az épületbe. már kezdtünk kicsit beszarni, aztán megjelent egy pofa és elmondta merre van a kijárat. visszamentünk, de minden megváltozott. eltûnt mindenki, nem értettük mi történik. aztán hirtelen megjelent egy zombi és elkezdett kergetni 😄 végül egyik haverom leütötte és végleg meghalt. aztán megint egy képvágás és már a családommal voltunk vidéken a keresztszüleimnél. itt már javába folyt a zombi apokalipszis, ezért csöndben kellett lenni a házban. végül valamin nagyon összekaptunk, elkezdett mindenki ordibálni mindenkivel, kimentünk a házból és ott is folytatódott a vita. ezt meghallották a zombik, de szerencsére csak páran voltak, azokat likvidáltuk és mondtuk, hogy nem akarunk tovább itt maradni, ezért autóba szálltunk és eljöttünk.

mondjuk ez elég unalmas volt, a múltkori sokkal jobb volt 😄
volt még pár részlet, de azokat már elfelejtettem 😞 pl. ott vidéken is volt valami gubanc egy zombival, de már nem emlékszem mi

Narxis
Nem offolsz, úgysincs még októberig sorozat szal ráérünk. 😄 Írd le.