The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Azt meg szerintem minden nézõ sajnálja, hogy a hülye nem maradt ott 😄
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"There is a lot of great material from the comic book. This show would have to go on for twenty years to get to all of it. I think the Tyrese character is someone we are interested in introducing at some point. We still have Morgan and Dwayne, who are out there from the pilot. We are interested in them. There are new characters that will be original too the series. Not coming straight from the comic book. I think the first two seasons have served as a prologue. Now we are hitting the ground running. I see Season 3 resetting the show in terms of what I really hope to convey."
Read more at http://www.comicbookmovie.com/fansites/rorschachsrants/news/?a=56739#Cmjj3lOYyhhRQ4Qu.99
Spoiler hegy(Angol)😊 kiket várhatunk és hogy mit várhatunk a 3-4. évadban
Szerintem Rick is így volt ezzel, ha Carl tûnne el õ is mindent megtenne nem érdekelné meddig tart... ráadésul volt benne egy adag lelkiismeret furdalás is
És k.rvára irritált az, hogy vagy 5 részen keresztül keresték, holott Shane is megmondta, hogy 70 órát adtak egy eltûnt gyereknek, DE még az apokalipszis elõtt, úgyhogy eleve értelmetlen volt keresni ennyi ideig, mert még ha nem is harapták volna meg, akkor is lazán éhen halhatott volna, vagy szomjan annyi idõ alatt, szóval én a második nap után fájó szívvel, de abbahagytam volna az értelmetlen keresést.
de a hülye csajszi nem is várt hanem elindult a francba, szal ez nem Rick hibája volt, ha úgy tett volna Szopi😄 ahogy Rick mondta még mindig életben lenne...
Shane akkor kattant be teljesen, mikor lelõtte Otis-t, amit mondjuk valahol megértek, mert az a pasas semmit sem jelentett a számára, és mindent megakart tenni Carl-ért. Valószínûleg ebbe bolondult bele, hogy Rick visszatért, és Lori nem lehet az övé, ráadásul Rick kiosztotta és megmondta neki, hogy csak azt teheti amit õ mond, és Shane nem egy olyan ember, aki behódolna... Amiket Rick mondott, az szerintem is egy kissé durva, de másrészt érthetõ is, én Shane helyében leléptem volna a szõkével, kár, hogy az csak egy alkalmi kapcsolat volt, és az igazi szerelme Lori.
Most kicsit hülyén hangzik, de Shane karaktere emlékeztet Anakin-éra, aki a szerelméért állt át a sötét oldalra, hogy megvédje õt is és a születõ gyerekét is 😄
Amúgy én nagyon sajnáltam Shane-t, és nem bántam volna, ha lelövi Rick-et, mert Rick egy seggarc, valljuk be õszintén. Olyan durva hibákat ejtett, minthogy magára hagyta Sophiát, aztán hagyta hogy a fia vele menjen, ezért lõtték le, ráadásul a fogollyal is balfaszkodott.... Shane meg nem tökölt soha, mindig megtette amit meg kellett, még ha nem teljesen egyenes úton is. Szimpatikusabb volt számomra, fõleg a bátorsága, mindenre elszántsága miatt. Sokkal alkalmasabb erre a világra, mint bármelyik másik szereplõ, beleértve Rick-et is. teljesen megérthetõ, hogy kicsit elszállt az agya, nem tudom ki meddig bírná ép ésszel ezt a zombiinváziót...

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
persze ha vallásos vagy akkor lehet abban is hinni hogy Ádám és Éva szép tejfehér bõrû kék szemû árjanépség volt 😊
off vége.
Bazinga!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
na szóval pár haverral elmentünk egy strandra, de ez nem egy szokványos strand volt, hanem mintha kereszteztek volna egy ezer éves gyárteleppel 😄 szóval voltak medencék meg minden, de közvetlen mellette egy hatalmas gyárépület volt (de ilyen ijesztõ, régi stílusú) és azon belül is voltak medencék. na szóval átöltöztünk meg minden, fürödtünk egyet, aztán gondoltuk megkeressük a gyárban a medencét és ott is csobbanunk egyet. ez is megtörtént, de a visszafele úton eltévedtünk és bolyongtunk az épületbe. már kezdtünk kicsit beszarni, aztán megjelent egy pofa és elmondta merre van a kijárat. visszamentünk, de minden megváltozott. eltûnt mindenki, nem értettük mi történik. aztán hirtelen megjelent egy zombi és elkezdett kergetni 😄 végül egyik haverom leütötte és végleg meghalt. aztán megint egy képvágás és már a családommal voltunk vidéken a keresztszüleimnél. itt már javába folyt a zombi apokalipszis, ezért csöndben kellett lenni a házban. végül valamin nagyon összekaptunk, elkezdett mindenki ordibálni mindenkivel, kimentünk a házból és ott is folytatódott a vita. ezt meghallották a zombik, de szerencsére csak páran voltak, azokat likvidáltuk és mondtuk, hogy nem akarunk tovább itt maradni, ezért autóba szálltunk és eljöttünk.
mondjuk ez elég unalmas volt, a múltkori sokkal jobb volt 😄
volt még pár részlet, de azokat már elfelejtettem 😞 pl. ott vidéken is volt valami gubanc egy zombival, de már nem emlékszem mi