12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
#4729 elég beteg ízlése van akkor
ráadásul egy jó pár nap eltelt e két esemény között: megtudta hogy Rickék élnek és hol vannak illetve megtudta, hogy Shane már nem él
ezzel szemben rohadtul leszarta a dolgot, pedig úgy rémlik hogy Shanebe is "szerelmes" volt (gy.k. ő is tömködte a nuniját :)) -
bega82 #4728 Lehet, hogy szerelmes? Az érdekes dolgokat tud ám művelni az emberrel... -
#4727 viszont ha Andrea nem pusztul el 1-2 részen belül akkor nagyon-nagyon-nagyon-nagyon morcos leszek...
most is mikor vége a tárgyalásnak, simán beül a Governor mellé... pedig a "másik oldalon" ott van az összes barátja... és Michonne is ugyebár
tudja, hogy a Governor beteg és úgy is fight lesz... inkább a barátai ellen megy csak hogy be legyen tömködve a nunija kormányzó-kolbásszal?
mondjuk a rész végén lévő előzetes talán némi javulást mutat Andrea személyiségében, de lehet csak megint ügyes félrevezetés... nem az első eset lenne ilyen téren... -
#4726 Talan mert ok az okosabbak jelen esetben:) -
#4725 Sőt, én is. -
#4724 nyilván Rickékre értettem azt, hogy van bennük egyezkedési szándék
bár a Glenn-Merle-Michonne féle vonal eléggé holtan akarja látni a Governort :) -
#4723 Ha a kormányzó egyezkedni akarna (amit persze nem akar) mondhatta volna,hogy költözzenek oda hozzájuk a városba és éljenek boldogan együtt. -
#4722 nekem Shane hiabyzik. governoros ugyhoz is lenne 1-2 szava aztem. -
#4721 Annyira zseniálisan írják mostanában ezt a szart, hogy merle lett a kedvenc karakterem. -
bega82 #4720 Maximálisan egyetértek minden szavaddal! -
#4719 nekem semmi bajom nincs ezzel az évaddal... az előző évadban szappanoperáztak a farmon, itt meg legalább bemutatják az igazi embert, aki simán elhajt egy bajbajutott mellett az úton :) mert ez a valóság, ez nem egy mese ahol 100% pozitív és 100% negatív karakterek vannak
Rick "jó ember", de vannak hibái, ami emberivé teszik őt (Shane már patkányabb volt, de őt is lehetett "szeretni")
jön a Governor aki egy "árnyalattal" rosszabb mint Rick de pont elég ahhoz hogy ő legyen a főgonosz :)
én még mindig azt mondom, hogy ez egy AMC dráma elsősorban, és másodlagosan zombi hent film és képregény adaptáció, vagy legalább is nem ez a fő csapásirány
Rickéket meg tudom érteni... nem akarnak megint útra kelni a bizonytalanba, tetszik nekik a börtön, egyezkedni is készek, ha hajlandó lenne rá a másik fél... de ha kell szembe szállnak és gyilkolnak is, hogy megvédjék magukat és a helyet ami biztonságot jelent nekik... nincs ezzel semmi baj, törtek már ki háborúk kevesebbért is a történelem folyamán... ilyenek vagyunk, egy részünk még az állatvilághoz tartozik :) -
syberia2 #4718 Szerintem is kéne. Fogalmam nincs, hogy haladt a képregényben a sztori, de van egy olyan érzésem hogy még rengeteg rész fog a hülye rivalizálásról szólni. Meg is értem az írókat, a 3. évadot már nem menekülhették végig, meg semmiről nem szólna akkor, de kicsit sok már ez a letelepedés dolog. Jöhetne megint egy horda, mint a farmon, csesszék szét Woodburyt meg a börtönt is a francba. Előtte jöhetne még pár új gang tag, mert gáz, hogy minden mellékszereplő meghal valahogy poénból (az is mi hogy az egész *szott börtönből senki sem úszta meg élve, mindet meg kellett ölni, mielőtt megszerethettük volna valamelyiket). Mondjuk az, hogy a hordát helikopterek csalták oda, úgyis hülye kifogás, abból kihozhatnának egy új szálat, teszemazt így volt tervezve, szándékos volt, mások is vannak még, satöbbi sablon zombifordulat. Csak menjenek el valahova, a babának meg szerezzenek egy walker dajkát. -
#4717 Butaság gondolkozni itt bármin is.
Az a kevés ember aki van lelkileg kivan,nem profi harcosok.
Minden egyes emberélet veszteség amit el fognak szenvedni.
Rég pakolniuk kellene és továbbállni. -
#4716 Persze, csak elozo nap meg zombikat hozott a bortonbe, lovoldozott rajuk, ki akarta nyirni merle-t meg a tesojat meg a tobbieket is... Azota mi is valtozott? :) -
#4715 "Lorri" már a prisonbreak-es stevensegalmimika-versenyben örökre a szívembe zárta magát, jó poén hogy pont egy börtönbe patkolt el itt:D -
#4714 Sztem, semmi gond nincs ezzel. Ilyen a valo elet. Mikor kapsz vmi jo ajanlatot, de magad sem hiszed el, de azert ott motoszkal, mi van, ha megis osszejohet. -
#4713 Most a rick-nek elment az esze vagy mi? már majdnem azt hittem átlátja a dolgokat, erre a végén megint azzal zárnak hogy gondolkodik michone átadásán? -
#4712 omg -
#4711 Nekem sincs semmi bajom Andreával. Sőt, személy szerint még Lorival sem. Ne értsetek félre engem is baromira idegesített sokszor, de erről ő tehet, hogy ilyennek írták a karakterét? Sőt, hogy tovább feszítsem a húrt, én Lorit jó nőnek is tartottam, és meg... izé, meg bizony. -
#4710 Kongy! A másik nagy kedvenc sorozatom a Maffiózók, azt vetítette a retekklub. Igaz nem volt annyira véres mint a WD de abban is előfordult jócskán gyilkolászás. Szal nem értem én sem, h miért nem játszák sehol, mert igény lenne rá. -
bega82 #4709 Nekem rohadtul tetszett. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Rick és a Kormányzó megbeszélése alatt végig ott volt a feszültség, komolyan mondom jobb volt, mint az akciódús hentelős részek. És sejtettem, hogy nem fogja átadni Michonne-t, meg hát át is látott a szitán, hogy nem elégedne meg ennyivel a governor. :)
Glenn-t meg rohadtul irigylem... az a Maggie nem gyenge fehérnép! :D -
NovaTerra #4708 Valószínű túl drágán adnák. Majd megveszik, ha olcsóbban adják.
Nekem tetszett, szeretem amikor az emberek vannak a középpontban a darálás helyett.
Azt nem értem mi baj van Andreával. Elég jó és összetett karakter. Látszik, hogy őrlődik, nincs ő egyáltalán könnyű helyzetben. Szerintem a színésznő is jól játssza. Bár itt egyeseknek minden női karakterrel van valami baja valamiért. :/ -
#4707 pusztuljon már ki ez a hányadék Andrea... -
#4706 Te is tudod, hogy hülyeséget írsz. Eleve fizetős csatornán lenne, ha lenne, HBO vagy hasonló, szval nem a retekklubra kell gondolni itt. Amúgy én sem értem, hogy egy Spartacust, ami szvsz azért kicsit durvább képi világban ennél a sorozatnál, és mégis vetítik. Meg az is érdekes, hogy a képregényeket lehet kapni itthon magyar nyelven, akkor a sorozatot miért nem? -
#4705 Mert olyan műsorok vannak porondon mint a Bariközi, éjjelnappal Budapest, Jóbanrosszban...
Egyszerűen nem üti meg a szintet! -
#4704 amúgy mi okból kifolyólag nem vetíti egyik hazai tv társaság sem ezt - a manapság oly divatos zombi témájú - sorozatot? -
#4703 Ez a szám baromira illett a végére. :)
-
#4702 Ez lazább rész lett de azért gyülekeznek a viharfelhők. -
#4701 ki írta, hogy bármi is el lett spoilerezve?
erre a köpedék hozzállásra reagáltam -
Susarc #4700 első dolgom egy gumicső beszerzése lenne Z apokalpiszis idején,hogy "tankolni" tudjak a sok kocsiból:P -
#4699 Miből gondolod, hogy én nyomtam ? OMG -.- annyira leszarom ezt a pontozást, hogy senkire kb nem nyomok semmit. -
Belkar #4698 A képregényben az út nagy részét kocsival tette meg csak mikor kifogyott a benzin akkor talált rá a lóra. A sorozatban már nem tudom hogy volt de szerintem itt is úgy. -
syberia2 #4697 csak az kemény mondjuk hogy kentuckyból Atlantába lóháton ment. Vagy erre rosszul emlékszem már?
-
Belkar #4696 Márpedig de. Az hogy a sorozatban rosszul ábrázolják az idő múlását az más dolog. -
syberia2 #4695 nem mehettek el Georgiából Kentuckyig, tele van az usa ugyanolyan nevű városokkal, a közelben is van egy Cleveland, meg Ohioban is. :D -
Belkar #4694 Talán majd így -
syberia2 #4693 ez nem az lesz -
Belkar #4690 Csak hogy helyre tegyük a távolságokat Rick-ék otthonától a börtönig ~750 Km
Itt a térkép -
#4689 Igen biztos, főleg hogy nem lett spoilerezve -
syberia2 #4688 Ne spoilerezzetek már légszíves, mert mindjárt elárulom itt mindenkinek miről szól a legújabb képregény, végül is az sem mai darab, ugye?