12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
#4687 Kár, hogy igaza van.. -
#4686 Tőled nem vártam mást... -
#4685 és? akkor el kell baszni mások kedvét, ha még nem volt ideje esetleg végigjátszani? -
#4684 Neeeem, de most már így utólag bánom, hogy nem. :D -
MrAndree #4683 Nincs köze, tekintve hogy a képregényen alapul nem a sorozaton. És a sorozat főbb karakterei sem igazán tűnnek fel benne. A világ ugyanaz, ennyi. -
#4682 De köze van a filmhez. Ez kb olyan mintha nem láttál volna még egy 10 éves filmet ezért ne spoilerezzék. Ha akarnád be tudnád pótolni. :) -
#4681 Én is csak a 4. résznél tartok amúgy.. -
MrAndree #4680 Először is mert ez nem a játék topikja hanem a sorozaté. A másik meg, hogy azért mert kint van régóta még nem mindneki vitte végig (köztük én se). -
#4679 Mindig csak geci, meg bunkó válaszokat adtál? :D :D -
#4678 Miért is ne? Elég régóta kint van... -
MrAndree #4677 A játékot se nagyon spoilerezzétek ha nem muszáj. -
#4676 Én nem bőgtem, sőt élveztem, hogy olyan lehetek mint a Kormányzó vagy Shane. Ők a példaképeim. xD -
syberia2 #4675 én csak egyszer, másodikat nem mertem, mert azt már végig bőgtem volna:DD -
#4674 Már több mint nyolcvan 2012-es Év Játéka díjat bezsebelt. Nem véletlen :)
-
#4673 Nagyon jó az a gamma, kétszer is végigtoltam. -
#4672 Nem tudom, érdekes. :D mindegy, én maradok a Telltale-féle WD-nél, jön ősszel az új évad! -
#4671 Szerencsére nem jön pc-re. -
Lantee #4670 Annak legalább hangulatos, képregényszerű grafikája volt, és az simán megbocsátható. Ezt a videót nem nagyon értem, mert folyamatosan gameplay megy, de alul ki van írva, hogy "Nem hivatalos gameplay". Akkor mi? Valami barkácscucc, amit a srácok gyorsan összedobtak a bemutató kedvéért? -
#4669 Nem valami bizalomgerjesztő. Mondjuk a másik WD játék is ronda, és finom, az utóbbi időben a legjobb játék amivel játszottam! -
Lantee #4668 Ez mi? Valami CS mod 2001-ből? -
Susarc #4667 -
#4666 nagyon jó -
#4665 ez a lényege :DD
amúgy kurvajó, tényleg minden sorozat akkor így kezdődött, legyen az akció, vígjáték stb :D -
#4664 lol nekem is :D -
#4663 Erről miért a Dallas jutott eszembe? -
#4662 -
bega82 #4661 De basszus, milyen települések vannak már ott a közelben? Rome, Athens, London, Oxford, Cleveland (ez gondolom egy másik Cleveland), Sparta... tök zsír! :) -
#4660 Most mit vársz egy 13 éves kisgyerektől? -
granat00 #4659 én örülök hogy Lennie James (Morgan)visszatért,ha már csak 1 epizód erejéig akkor is,jó színész még a Jerichoból szerettem meg. remélem majd "csatlakozik" hozzájuk,mert őt már megint nem írták ki,szóval terveznek vele valamit szerintem a jövőben. -
Susarc #4658 Carl pedig élőben is egy kis pöcs:D -
#4657 Daryll a legjobb arc élőben is -
#4656 -
#4655 bocsi, a mondat eleje jutott el jobban az agyamhoz -
NovaTerra #4654 Ha sikerült értelmezni, amit írtam, akkor nem tudom miért írod ezt nekem.
Idézem magam szó szerint: "jóval több minden közbejöhet út közben, szóval több is lehet az út időtartama."
-
G_ArchAngel #4653 Azonos suly kisebb feluletre koncentralodo utkozes eseten nagyobb kart okoz, tehat a kutya jobban osszeverne a karosszeriat mondjuk egy negyed negyzetmeteres feluleten, mint egy ember, akinek elobb a laba, majd a felsoteste, addigra az energia egy reszet elvesztve csapodik az autohoz. -
#4652 bár gondolom a kutya méretéből adódóan lepattan a kocsi elejéről / beesik a kocsi alá, míg egy ember ráborul a motorháztetőre és nekicsattan a szélvédőnek... és ott vagy szétposszan, beterítve vérrel az egészet, és azért nem fognak utána kilátni vagy ha még nem puhult fel eléggé, akkor akár be is törheti.. legalább is nem hinném, hogy carmageddon módra, 140-nel repesztve csak úgy át lehetne gázolni bárkin.. kamionnal vagy egy nagyobb terepjáróval azt mondom oké, de személyautóval szerintem necces -
G_ArchAngel #4651 Mondjuk egy atlagos ferfi (ugye itt mar nincsenek nagyon amerikara jellemzo tulsulyos emberek) csontvazanak sulya az elo tomeg 15%-a. Akkor egy vegso stadiumban levo walker lehet annyi, mint egy nagytestu kutya.
Horpadast okozna, mast nagyon nem. -
Prof William #4650 És ahogy Lori esetében láttuk már egy zombi is mennyi bajt okozhat az úton. :) -
#4649 Elég korán kell akkor neki kelni, 100-150km az kurva sok. Meg mi benzipénz lehet az naponta, te jó ég. :D -
#4648 nincs rendőr, viszont tele van az út autókkal, romokkal, zombikkal (utóbbi ha 140-es tempónál felkenődik a szélvédőre, akkor legyen bármennyire megrothadt, sztem eléggé meg fogja rongálni az autót)