The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Nem szokásom a téma topikjában lehúzni az adott témát, de csak kiharcoltad.

Hidd el felfogom a lényeget, anno olvastam a képregényt is. Nekem nem azzal van bajom, hogy dráma a sorozat, vagy hogy lassú. Szeretem a drámákat.
A problémám csupán, hogy a második évad forgatókönyve egy túlnyújtott, érdektelen, nulla. Ahogy a színészek is.
A problémám csupán, hogy egy egész évadon át nyújtottak egy képregényfüzetnyi tartalmat. A második évad történéseit maximum három epizódban kellett volna elmesélni.
A problémám csupán, hogy a második évad értékelhetetlen sz@r lett.
Ennyi a problémám.

Egyébként, ha utánanézel, egyedül a "fanboy"-ok nincsenek ezen a véleményen.

[merlinw.org]

BoneDragon
<#zavart2>

dráma? akkor kellenének normális drámai szinészek és nem Lorik meg Carlok:P akinél egy barátök közt statiszta többet nyújt!:D

NEKÜNK HENT KELL!!!:DDD

Narxis
Tegyél pár helyre olyan kommentet amivel sokan nem értenek egyet.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

mascarun
Ezt a lenyitós spoilert hogy csináljátok?

Ozzyehh
Látom egyes emberek még mindig nem képesek agyilag felfogni a sorozat lényegét és, ha elég intelligensek lennének akkor nem whineolnának:)
ha zombihent kell mennyetek Resident evilt nézni az a fos úgy is nektek való:) ez egy DRÁMA ,NEM AKCIÓ FILM... , de ha ez nem tetszik nem kell megnézni:) lehet, hogy sokak szerint egy fos..., de szerintem nem, mert iszonyat sok mondanivalója van az életrõl a döntésekrõl ... rólunk emberekrõl, de úgy látszik nehéz ezt megérteni és felfogni:)

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

és Sons Of Anarchy-t:P

MerlinW
Nézz Spartacus-t, vagy Dexter-t. Azokban 100% hogy nem fogsz csalódni.

[merlinw.org]

ZOMBI APOKALIPSZISRE:P

BoneDragon
Második évadon el fogsz aludni...

wantonly
Ez nem hangzik túl jól.

Én nem vagyok oda a sorozatokért, de gondoltam ebbe belekezdek. Az elsõ évadot nézem és hát.. finoman szólva nem vagyok elájulva. Számomra semmi különös nincs benne, már-már unalmas. Azért mert már ezerszer láttam ilyet filmen és játékban is egyaránt. Lehet, hogy reálisabbak ezek a belassult zombik, de unalmasabbak is. A "szerelmi-szál" meg nem izgat. Ha azt mondod ez az évad még jó, akkor milyen lehet a többi? :D

Érdemes tovább nézni, tartogat még meglepetéseket, csavarokat? Vagy ennyi?
ForzaInter
azért a 2. évad második fele már nagyon jó volt. ott már volt akcio, pörgés és izgalom.

az elsõ fele tényleg dögunalom volt sajnos.

Yo, Bitch!

Szolnokboy1
"Komolyan nem értem mit szerettek ebben a sorozatban."

a koncepciót leginkább. a forgatókönyvön kívül minden más nagyon minõségi. a 2. évadot elbaszták, de nem annyira, hogy ne tudjanak javítani rajta a következõben. ezzel a készítõk is tisztában vannak.

Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.

MerlinW
Az elsõ évad baromi jó volt. Azért néztem (szenvedtem végig) a másodikat és reménykedem, hogy a harmadik ismét jó lesz. Ha nem, akkor én is kukázom.

[merlinw.org]

BoneDragon
Meg se nézem... Komolyan nem értem mit szerettek ebben a sorozatban. Biztos velem van a gond. :)

MerlinW
Hogy meddig húzzák? Végig...:) Én is tekergettem már az utolsó részeket. Négy epizódban történik valami az egész évad alatt..

[merlinw.org]

BoneDragon
Most tartok a 2. évad 5. részénél. Most ez komoly? Meddig húzzák még ezt a farmos dolgot? Elsõ évadban 1 rész alatt több minden történt mint itt 4 rész alatt. Esetleg nem akarják felszántani a területet? Azt is elhúzhatnák 4-5 részig. Vicc komolyan... Ezért a filmért vagytok oda?<#nemtudom>

Szolnokboy1
az a baj, hogy 12 részt is sikerült nagyon elhúzni, én szkeptikus vagyok. szerintem a 16 sok.

Tower Guard
Na ennek nagyon örülnék! Sok mindent ki lehet még hozni! :)

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

ForzaInter
16 részes lesz az idei évad elvileg..

Yo, Bitch!

Tower Guard
Okt 14

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

mijki
Mikor jön a kövi évad? Okt.13?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Tower Guard
Kendal vagy hogy hivták!

Tower Guard
Az elsõ évadbeli feka simán visszatérhet végülis nem?

Tower Guard
Jöhetne már az évad basszus! :)
El tudnám viselni ha több rész is lenne nem csak 6-13 meg ebben most 10 ami lesz.
Túl hamar véget ér! :S

desigo
Ezen felnevettem :)

http://gaborszantai.co.uk/

CalebJoe
várható szereplõk a következõ évadban<#nevetes1>
szucsy89
Annyi új üzenet volt, hogy azt hittem már kiszivárgott az elsõ rész. Függõk vagytok E!
Ozzyehh
kereken 10 nap emBEREK :D

mascarun
Ha követi a képregényt akkor is csak 1 élõ niga lesz! Bár erre nem kell számítani!

Támogatom. De akkor bonuszként az anyját is tömje mellé.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Most valami börtönbe mennek, nem? Ott bizos lesz egy csomó néger.... :)

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

mascarun
Hány nap még? Hogyhogy nincs kint egy visszaszámláló? xD

Nem rossz ötlet. :)
precision
ilyen elven jöhetne egy másik kisgyerek, hogy Carl végre elfoglalja méltó helyét... egy zombi bélrendszerében

Bazinga!

Es mivel mar ott is volt a cliffhanger-ben a csaj, aki szinten fekete...

Õ a "Nehogy már csak fehérek éljék túl a zombiapokalipszist" tényezõ a sorozatban.

Ez természetesen azt jelenti, hogy amint behoznak egy másik fekete bõrû színészt a sorozatba, abban a pillanatban megpecsételõdik a sorsa. :)
Szolnokboy1
polkorrektség-manager

Andr0
+1
Kötelezõ csoki? :D

Armin & Ayu fan

Ozzyehh
Szerintem némafilmes <#idiota>

Faji egyensulynak hivnam.

rendezõi asszisztens:P

Narxis
T-Dog am. milyen kategóriában van? Mellékszereplõ vagy statiszta?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Na de emberek? T-Dog a fil,/sorozattörténet elsõ négere aki nem hal meg egy horrorfilm/sorozatban hiába nincs SEMMI szerepe.

Õ egy filmtörténeti unikum.
Kongy
Nemár :D T-Dog akkora egy béna töketlen seggfej :D De komolyan. Csapatokra osztották egymást az emberek, és õt a 60 év körüli Dale-hez rakták, vajon miért :DD

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

mascarun
Az a következõben volt!
Nem úgy van az hogy csak úgy pikk pakk összevágom a leghosszabb szövegemet! -.-

Szolnokboy1
abban a részben volt az is, amikor lenyomta azt a bõ 10 perces monológot az életrõl és a halálról, nem?

Piszkos  Fred
Az egyik részben volt asszem, valami néger aki majdnem belehalt hogy elvágta a kezét

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Az ki?

<#idiota>