12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
#4769 azert jopar zombinak esett baja ebben a reszben is ;) -
#4768 amiről te beszélsz az ami nem illik a sorozatba... mit akarsz tudni a virusról még? nem látod hogyan terjed? :) A világ többi részén valószínűleg ugyanaz a helyzet, ezt talán mondták is korábban... ez a sorozat az emberekről szól, hogy hogyan élik meg az egészet... -
Pares #4767 Én jobban örülnék, ha végre abbahagynák az egymással való balfaszkodást. Nekem például amikor a katonai bázison voltak, az a rész nagyon tetszett, mert legalább valami érdekeset megtudtunk a vírusról, meg hogy hogyan terjed. Jó lenne megtudni, hogy a világ többi táján mi a helyzet. Ezt az egymással való hadakozást már rég unalmasnak és nem ebbe a sorozatba illőnek tartom. -
Susarc #4766 amikor a fánál áll és a kamera 30 centiről mutatja az arcát lemertem volna fogadni AKÁRMIBEN,hogy a fa mögé "LOPAKODIK?!" 'nyád majd egy Zombi és elkapja....és b+ nem elkapta? és hírtelen szemből is jött 2.....az ilyen balfaszságokra hárklis vagyok! -
#4765 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem is megharapták, nagyon takargatta a testét. bár ki tudja, lehet csak megsebesült. na mindegy, ettől függetlenül jó rész volt, látjátok lehet zombi hentelés nélkül is jó részt csinálni :D -
G_ArchAngel #4764 Az hagyjan, de valami jeladonak is kell lennie a testeben, hogy a kormanyzo elobb megtalalja akarhol is van, mint egy vadaszkutya.
Tudom, hogy poszt-apokaliptikus fantasy sorozat, de boduletesen nagy baromsagok vannak benne:((( -
#4763 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Andrea úgy viselkedett mint egy buta picsa.Fegyver nélkül gyalog nekiáll elfutni a börtönhöz.Arról ne is beszéljünk,hogy nem vitte el a kormányzó autóját vagy legalább rongálta volna meg.vicc -
Evoluti0N #4762 Bocs. Szar poén volt. Értem különben. Nem az ő kezét vágták le. -
Evoluti0N #4761 A farkát? -
G_ArchAngel #4760 A képregényben ugyebár nem a kormányzó kezét csapják le, hanem... -
#4759 looool -
Susarc #4758 egy ilyen is volt a kikészitett kinzóeszközök közt baszki....
-
#4757 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez mind szép és jó de a paraszt a testét takargatja azt meg nem igen lehet lecsapni ,vagyis le lehet de akkor meghal :D -
#4756 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem megharapták. Az előző részben a doki kérdezgette Hershelt, hogy milyen módon úszta meg a harapást,erre ő azt mondta h lecsapták a lábát :D gondolom nem véletlenül írta fel a naplójába ezt az infot. -
Neoncsoves #4755 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Andrea :D ezt jól beszopta -
#4754 Azta700át! Ez jó kis rész volt. -
#4753 na, hát ez érdekes rész volt..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sajnálom Andreát, de remélem a kormányzót megharapták.. Amennyi zombi ott volt, csak-csak nem úszta meg ennyivel. Rick meg nem tudom minek őrködött, amikor mindenki tudja, hogy lát dolgokat, amiket nem kéne. Szerintem más kiszúrta volna az integető Andreát. :/ -
#4752 -
#4751 és kajak :D:D -
#4750 loool -
#4749 na még egy utolsót :D
-
#4748 :D
Kép a fináléból:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Evoluti0N #4747 Kösz. Vizuális típus vagyok és ahogy elolvastam, rögtön elképzeltem magam előtt. Sírva röhögtem rajta :D -
#4746 gyerekek mindenki meghal és a következő évadban a zombikat bámulhatjuk... talán még egy narrátort is felvesznek és akkor természetfilm lesz belőle XD -
syberia2 #4745 ? :DDD -
#4744 az rövid film lesz... :D -
#4743 Csak Carl, és a következő évadban azt nézzük hogyan éli mindennapjait egyedül. -
syberia2 #4742 Csak Andrea -
#4741 Csak Rick fogja túlélni. -
#4740 biztos a Zombi-statisztákat is belevették ebbe a számba -
#4739 Woodburyben van. Másra nem tudok gondolni, hogy kijöjjön a 27 :) Bár azt is jó lenne tudni, milyen újság ez, megbízható forrásnak lehet-e mondani :) -
#4738 van összesen ennyi szereplő? -
#4737 lol 27 karakter... -
#4736 -
#4735 2013-Mar-17 The Walking Dead 03x14 Prey
2013-Mar-24 The Walking Dead 03x15 This Sorrowful Life
2013-Mar-31 The Walking Dead 03x16 Welcome to the Tombs -
#4734 ez jó hír, mivel szándékosan szoktak eltérni a képregénytől :)
byebye Andrea, remélem megdöglesz :D -
#4733 Ugye? Merle nagyon cool. -
Prof William #4732 Lori halála óta erre nem szorulok rá. :) -
G_ArchAngel #4731 Hehe, ha kicsit is követni fogják a képregényt, akkor jobb, ha minden törékenyt és amit a képernyőhöz vághatsz, elteszel a közeledből :D -
#4730 shanebe nem volt szerelmes xd csak egy futo kaland volt. gondolj bele a helyzetebe apokalpszis minden szar legalabb szex legyen :D szex v pia enis igy tudnam csak elviselni.