The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hidd el felfogom a lényeget, anno olvastam a képregényt is. Nekem nem azzal van bajom, hogy dráma a sorozat, vagy hogy lassú. Szeretem a drámákat.
A problémám csupán, hogy a második évad forgatókönyve egy túlnyújtott, érdektelen, nulla. Ahogy a színészek is.
A problémám csupán, hogy egy egész évadon át nyújtottak egy képregényfüzetnyi tartalmat. A második évad történéseit maximum három epizódban kellett volna elmesélni.
A problémám csupán, hogy a második évad értékelhetetlen sz@r lett.
Ennyi a problémám.
Egyébként, ha utánanézel, egyedül a "fanboy"-ok nincsenek ezen a véleményen.
[merlinw.org]
NEKÜNK HENT KELL!!!:DDD
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ha zombihent kell mennyetek Resident evilt nézni az a fos úgy is nektek való:) ez egy DRÁMA ,NEM AKCIÓ FILM... , de ha ez nem tetszik nem kell megnézni:) lehet, hogy sokak szerint egy fos..., de szerintem nem, mert iszonyat sok mondanivalója van az életrõl a döntésekrõl ... rólunk emberekrõl, de úgy látszik nehéz ezt megérteni és felfogni:)
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Én nem vagyok oda a sorozatokért, de gondoltam ebbe belekezdek. Az elsõ évadot nézem és hát.. finoman szólva nem vagyok elájulva. Számomra semmi különös nincs benne, már-már unalmas. Azért mert már ezerszer láttam ilyet filmen és játékban is egyaránt. Lehet, hogy reálisabbak ezek a belassult zombik, de unalmasabbak is. A "szerelmi-szál" meg nem izgat. Ha azt mondod ez az évad még jó, akkor milyen lehet a többi? :D
Érdemes tovább nézni, tartogat még meglepetéseket, csavarokat? Vagy ennyi?
az elsõ fele tényleg dögunalom volt sajnos.
Yo, Bitch!
a koncepciót leginkább. a forgatókönyvön kívül minden más nagyon minõségi. a 2. évadot elbaszták, de nem annyira, hogy ne tudjanak javítani rajta a következõben. ezzel a készítõk is tisztában vannak.
Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
El tudnám viselni ha több rész is lenne nem csak 6-13 meg ebben most 10 ami lesz.
Túl hamar véget ér! :S
http://gaborszantai.co.uk/
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Bazinga!
Ez természetesen azt jelenti, hogy amint behoznak egy másik fekete bõrû színészt a sorozatba, abban a pillanatban megpecsételõdik a sorsa. :)
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Õ egy filmtörténeti unikum.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Nem úgy van az hogy csak úgy pikk pakk összevágom a leghosszabb szövegemet! -.-
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
<#idiota>#idiota>