The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
hát ez kurva jó volt így kezdésnek..

Yo, Bitch!

Andr0
az de egy beteg rész volt :D Tetszik anyitás... Mondjul Lori azzal a hordóval olyan kényelmesen rush-ol xD Mondjuk azt bírnám még végignézni, hogy Lori babája belülrõl felfalja :O

Ez a szõke picsa honnan jött?
T-dognak volt végre 1 mondata:D

Armin & Ayu fan

mascarun
"amúgy jó rész volt! szerintem a készitõk is látták,hogy a dráma nem eladható:D"
Egy rész alapján nem mertem volna ezt kijelenteni! Lehet megint ellövik az elején a puskaport azt helo!

desigo
Inkább õ :)

mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

amúgy jó rész volt! szerintem a készitõk is látták,hogy a dráma nem eladható:D

azért a rambó karlnak lekevertem volna 2-3 pofont ezért a részért is:D

azt majd a kis Karl tolja LOLOL:D

aki megint annyit szinészkedik mint a topik bannerja:D

mascarun
Mondjuk ez az én hibám hogy elõre beleolvasok a kommentekbe, de onnantól kezdve már nem is bírok leülni úgy megnézni hogy élvezzem a filmet mert a hülye hibákat figyelem én is amiken itt kiakadnak.

Ez egy nagyon jó rész volt! ennél rosszabb soha ne legyen :) Én nem értem mit várnak a fanyargók!
En majdnem kaszaltam, de ez a resz visszaadta a hitemet.

http://gaborszantai.co.uk/

mijki
" Szõke kiscsajt hegeszteném, Carl csak ne nézegesse..."

Szintúgy éreztem. :D

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Narxis
Gyerekek ez egy brutális évadnyitó volt, a végén lévõ trailer alapján meg simán Grammy-re vagy Oscar-ra vagy nemtommire esélyes sorozat! Szõke kiscsajt hegeszteném, Carl csak ne nézegesse...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

stargatelost
A sorozat világában kell helytállnia a fizikának. A sorozatban zombik vannak, ezt nem vitatja senki, de a fizika többi törvénye attól még létezik. :)

Amúgy meg tényleg szõrszálhasogatás ez már, bazeg kaptunk egy eszméletlen ütõs nyitást zombihenttel, ne akadjatok már fenn ilyenen. Ez tipikusan annak a jele, hogy úgy ült le valaki a rész elé, hogy "na akkor ez szar lesz és keresem a hibákat." (Mert nem heverte ki a farmos dolgokat, mivel ez egy drámasorozat.)

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Jó, akkor miután kitárgyaltátok, hogy nem valósághû a fegyverhasználat, folytassuk azzal, hogy márpedig zombik nem is léteznek, így alapvetõen hülyeség az egész.

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

k0trapali

Lõ azzal a baszadék nagy távcsöves puskával és meg sem mozdul a keze! Válla egy cseppet sem megy hátrébb! Ki vannak ezek így edzetve vagy mi? Ne mond már nekem, hogy semmiféle rándulást kis kéz hátramozdulást nem lehet lövéskor látni! Akarva akaratlanul is belerándul a keze az embernek a lövésbe hiszen visszarúg a fegyver!
Ez nem szõrszál hasogatás! Nagytotálban mutatják, hogy lõnek a fegyverekkel és teljesen ingerszegény az egész! Meg sem mozdul a kezük csak húzgálják a ravaszt a többi meg utómunka...
desigo
Jó volt ez az elsõ rész.
Már az új fõcímtõl is kirázott a hideg jó értelemben.
Ha pörögni fognak az események akkor jobb lehet ez az évad mint az elõzõ volt.
Ozzyehh
Hát ti mi az isten ****át néztetek emberek ?:D
ezt mindenki görgesse le aki azt mondta, hogy nem rúg vissza a fegyver és mindenki ilyen jól lõ

1. Nem tudom mit néztetek, de amikor Rickék a legelején bemennek a házba és Rick lõ tisztán látszik, hogy hátra húzza a fegyvert... ráadásul Carlnál is látszik, hogy ott is hátrahúzza... amikor Hershel és Carl fent vannak a toronyba ott is tisztán látszik, hogy herselnek hátra rúg fegyver.. aztán Szofija annya amikor lõ az AK-val ott is látszik, hogy hátrarúgott:D valami baj van a szemetekkel egy pisztoly nem egy ágyú.. egyáltalán nem nehéz elsajátítani és lõni vele látszik, hogy soha nem lõttetek :D ráadásul carl nõtt... ez kb már a durva szõrszál hasogatás szint :D

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

mijki

Jó rész volt.
DE:
- Mé' nincs visszarúgása a fegyvereknek? Röhej.
- Gondolom nincs mindenhol üzemanyag, akkor mi a f***ért benzimzabáló szörnyetegekkel járják az utat.
- Milyen sznájper lett mindegyik survivor. Még a kis Rick is, 40m-rõl lövi a headshotokat, ráadásul olyan erõs legényke hogy a pisztoly még egy mm-t se mozdul meg a kezében. De ez vonatkozik mindegyikre.
- Olyan gáz, hogy eddig sehol semmi, aztán még a csapon is zombik folynak.
- Herschel miért olyan felelõtlen, hogy átlép egy Walker felett? Én hiába halott akkor is legalább 1,5m-re kerülném el õket.
- Az étkezõben eddig Rick-nél mindig volt olyan nevezzük "ajtózár"-nak, most miért nem rakott oda. Tudom, fontos dolog volt levágni H. lábát, de azért mégis.

Egy jó dolog is:
- A szõke kis csajt tolnám.<#zavart1>

k0trapali
Nem bír kinõni ez a sorozat a gyermekbetegségeibõl!
A fegyverek nem rúgnak vissza. A zombikat a kerítésen keresztül könnyedén fejbe szúrták fa rudakkal meg csövekkel... mintha nem is lenne koponyacsontjuk és csak egy kilós kenyérbe dögködnek.
Kezdésnek amúgy jó volt! Vártam már vissza!
jAsOn VoOrHeEs

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

jAsOn VoOrHeEs
Ma már biztos, hogy meglesz. 350 sor az egész és nem túl hosszú szövegûek a párbeszédek. A nyers fordítás már el is készült.

Alias & maraxush a készítõk, Twitteren követheted a felirat állapotát.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

w77d
gyerekek felirat mikor lesz?

Ozzyehh
Hát ez kurva jó volt :D most megint 1 hét várakozás:/

Megoldjak azt majd ne aggodj :)
remelem eleg tokosek lesznek a keszitok es az lesz a vegkifejlet ugyanazzal a kivalto okkal amit olvashattunk.

mascarun
Ja-ja! És most másnak a lábát kellett levágni a nagy eltérés miatt! Ki fogja így felszántani az udvart?

Sajna meg mindig sehol nincs a kepregenyhez kepest de a masodik evadnal mindenkepp jobb volt

mascarun
Megy az aprítás, örvendjetek!

mascarun
Na én már töltöm is a Dexterrel karöltve! :)

Ez a mix szerintem csak a készítõjének volt mókás! Én ezen nem tudok nevetni. :(

RatBaG
http://www.youtube.com/v/CyfhI1GxeUA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Per Aspera Ad Inferi.

Jim Morrison
lesz holnap mit nézni :D

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ForzaInter
amerikában ma. kora reggel már fent lesz mindenhol az új rész.

Yo, Bitch!

Pontosan mikor kezdõdik az új évad?
Ozzyehh
Én nem provokáltam semmit :) én reagáltam egy baromságra a tények nem azt igazolják, hogy az s2 egy fos lett volna mint ahogyan alattam is ezt igazolják... nem vagyok fanboy van több sorozat amit sokkal jobban szeretek :) szal

Jim Morrison
na most már én is utána nézek :D

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

stargatelost
Nem, a 2x01-et 7.3 millióan nézték, az évadzárót pedig már 9 millióan. Mindkettõ rekord volt. Nem csökkent itt semmi.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

ForzaInter
7 millioval kezdett az 1. rész. a nézettség folyamatosan nõtt, nem csökkent.

Yo, Bitch!

Jim Morrison
az nem lehet, hogy s2-t 12 millióan kezdték el nézni, és a végét csak 9 millióan nézték?

stargatelost
Wut? Mégis mikor veszített 3 milla nézõt? A pilotot több mint 5 millióan nézték, az s2 finálét pedig majdnem a duplája, 9 millió, ahogy te is mondtad. Folyamatosan növekedett a nézettség.

MerlinW
Én leírtam a véleményemet. A saját szubjektív véleményemet. Mert kiprovokáltad. Ennyi. Hidegen hagy hogy egyet értesz-e velem vagy sem.
A másik, hogy az éretlen, primitív stílusodat nagyon tudod villogtatni, de a szöveget amire elvakultan reagálni próbálsz nem vagy képes értelmezni.

Már a társalgás elején leírtam, hogy elhiszem, hogy sokaknak tetszik, a sorozat nézettsége 3 milliót esett, de így is 9 millióval zárt, ami kábel szinten teljesen jó. Továbbá mint írtam volt, az elsõ évad tetszett, várom a harmadikat. Csak ezt már nem voltál képes felfogni, mert rá kellett cuppannod arra a 3 mondatra ami sértette a kicsi lelkedet. Dióhéjban, tök felesleges és értelmetlen volt a kirohanásod, csak magadból csináltál hülyét. Majd kinövöd, "dude".

[merlinw.org]

tutituti
azért tudod ugye hogy ha megtömök egy termet rajongókkal attól még nem lesz akkora nézettsége hogy ne kaszálják el.Ezek az adatok csupán csak úgy vannak és a 2. évad végétõl nõ a nézettség szöveg meg a világ legnagyobb baromsága,ne haragudj meg!

Minap volt az összegzés és erõsen hanyatló volt a mutató!
Tehát lehet valakinek tetszik, lehet másnak nem.
De az egységes vélemény ami itt a fórumon elfogadott.
Ami nem más mint az unalmas és elnyújtott sztori.
ennyi.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

BoneDragon
Hát ez nagyszerû, remélem ezek után jobban alszol. Esküszöm ezt úgy írtad le, mintha te készítenéd a filmet és mekkora állat sikered van, eszméletlen. Ami neked tetszik nem biztos, hogy jó...

Ozzyehh
És ha utána nézel a TWD hivatalos fészbúk oldalán mindenki várja szal FAIL :D comiconon a 6000res terem tele volt be se fértek :DD de biztos igazad van ráadásul Brazíliából jöttek kérdéseket feltenni ahol lemondták, hogy minimum 25000res tábor van .... tényleg egy szar... jah és fészbúkon 10 millió fölötti like.... és ez a tendencia a 2. évad végétõl folyamatosan nõtt... tényleg egy szar, de dude elárulok neked valamit ez teljesen relatív, ami neked nem tetszik az nem biztos , hogy szar.. :)

Ozzyehh
Jah igen... a másik, a papmpogásod miszerint nem követi a KÉPREGÉNYT
én is olvastam a képregényt :D ÉS? a Gyûrûkura filmek se azt mutatják be 100% ban ami a könyvben volt még is nagyszerû mind a 3 rész:)

Ozzyehh
A problémám csupán, hogy a második évad forgatókönyve egy túlnyújtott, érdektelen, nulla. Ahogy a színészek is.

Hát szerintem épp ez a probléma, hogy nem fogod fel a dolgot és rávágod, hogy értéktelen nulla.. pedig nem az .. amikor nem tudták eldönteni, hogy mit csináljanak Randallal, hogy megöljék e vagy ne.. hidd el elég sok mondanivalója van emberileg , hogy hogy döntenél és, hogy mennyire nagy felelõsség egy másik ember életérõl dönteni... a 2. évad nagyon jó volt... és nyilván nem fogok én se elmenni a farmról, ha az biztonságot nyújt nem igaz?:) ha zombi hent kell mondtam... menny resit nézni az úgy is neked való:) a színészek meg nagyon jól alakítanak teljesen beleillik az apokaliptikus környzetbe... igen még Carl idegesítõ szokásai is. Lori idegesítõ tény de ez is egy karakter... vannak ilyen emberek a valóságban is :)tehát... leszarom ha neked nem tetszik kit érdekel?:D ne nézd nem kötelezõ én nézni fogom mert engem odaszögez:)

tutituti
Amúgy nem az egész évad szar.CSak van tizenx rész csinálnak egy jót majd követi négy vontatott.
Nekem ez nem tetszik.
De majd az új évad!!!
Érzem hogy jó lesz:)

ForzaInter
lehet véleményt nyilvánítani, de itt már sokan csak ismételgetik folyamatosan ugyanazt. nem kell leírni egy csomószor azt, hogy mennyire szar volt a 2. évad..

Yo, Bitch!

tutituti
Nem a mi hibánk ha elcseszik.
Véleményt meg hadd nyilvánítsunk,ha nem haragszol meg!

Valszeg azért nézzük mert nincs ebben a témában más.

mert mindig azt hisszük épp csak az adott rész volt szar:D 2. évad tényleg kuka....

ForzaInter
csak unalmas már sokadjára olvasni azt, hogy mekkora a szar a sorozat.. minek néztek valamit ha nem tetszik?

Yo, Bitch!

<#eljen>