The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a szõke picsa honnan jött?
T-dognak volt végre 1 mondata:D
Armin & Ayu fan
Egy rész alapján nem mertem volna ezt kijelenteni! Lehet megint ellövik az elején a puskaport azt helo!
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
azért a rambó karlnak lekevertem volna 2-3 pofont ezért a részért is:D
aki megint annyit szinészkedik mint a topik bannerja:D
http://gaborszantai.co.uk/
Szintúgy éreztem. :D
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Amúgy meg tényleg szõrszálhasogatás ez már, bazeg kaptunk egy eszméletlen ütõs nyitást zombihenttel, ne akadjatok már fenn ilyenen. Ez tipikusan annak a jele, hogy úgy ült le valaki a rész elé, hogy "na akkor ez szar lesz és keresem a hibákat." (Mert nem heverte ki a farmos dolgokat, mivel ez egy drámasorozat.)
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Lõ azzal a baszadék nagy távcsöves puskával és meg sem mozdul a keze! Válla egy cseppet sem megy hátrébb! Ki vannak ezek így edzetve vagy mi? Ne mond már nekem, hogy semmiféle rándulást kis kéz hátramozdulást nem lehet lövéskor látni! Akarva akaratlanul is belerándul a keze az embernek a lövésbe hiszen visszarúg a fegyver!
Ez nem szõrszál hasogatás! Nagytotálban mutatják, hogy lõnek a fegyverekkel és teljesen ingerszegény az egész! Meg sem mozdul a kezük csak húzgálják a ravaszt a többi meg utómunka...
Már az új fõcímtõl is kirázott a hideg jó értelemben.
Ha pörögni fognak az események akkor jobb lehet ez az évad mint az elõzõ volt.
ezt mindenki görgesse le aki azt mondta, hogy nem rúg vissza a fegyver és mindenki ilyen jól lõ
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Jó rész volt.
DE:
- Mé' nincs visszarúgása a fegyvereknek? Röhej.
- Gondolom nincs mindenhol üzemanyag, akkor mi a f***ért benzimzabáló szörnyetegekkel járják az utat.
- Milyen sznájper lett mindegyik survivor. Még a kis Rick is, 40m-rõl lövi a headshotokat, ráadásul olyan erõs legényke hogy a pisztoly még egy mm-t se mozdul meg a kezében. De ez vonatkozik mindegyikre.
- Olyan gáz, hogy eddig sehol semmi, aztán még a csapon is zombik folynak.
- Herschel miért olyan felelõtlen, hogy átlép egy Walker felett? Én hiába halott akkor is legalább 1,5m-re kerülném el õket.
- Az étkezõben eddig Rick-nél mindig volt olyan nevezzük "ajtózár"-nak, most miért nem rakott oda. Tudom, fontos dolog volt levágni H. lábát, de azért mégis.
Egy jó dolog is:
- A szõke kis csajt tolnám.<#zavart1>#zavart1>
A fegyverek nem rúgnak vissza. A zombikat a kerítésen keresztül könnyedén fejbe szúrták fa rudakkal meg csövekkel... mintha nem is lenne koponyacsontjuk és csak egy kilós kenyérbe dögködnek.
Kezdésnek amúgy jó volt! Vártam már vissza!
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
remelem eleg tokosek lesznek a keszitok es az lesz a vegkifejlet ugyanazzal a kivalto okkal amit olvashattunk.
Ez a mix szerintem csak a készítõjének volt mókás! Én ezen nem tudok nevetni. :(
Per Aspera Ad Inferi.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Yo, Bitch!
A másik, hogy az éretlen, primitív stílusodat nagyon tudod villogtatni, de a szöveget amire elvakultan reagálni próbálsz nem vagy képes értelmezni.
Már a társalgás elején leírtam, hogy elhiszem, hogy sokaknak tetszik, a sorozat nézettsége 3 milliót esett, de így is 9 millióval zárt, ami kábel szinten teljesen jó. Továbbá mint írtam volt, az elsõ évad tetszett, várom a harmadikat. Csak ezt már nem voltál képes felfogni, mert rá kellett cuppannod arra a 3 mondatra ami sértette a kicsi lelkedet. Dióhéjban, tök felesleges és értelmetlen volt a kirohanásod, csak magadból csináltál hülyét. Majd kinövöd, "dude".
[merlinw.org]
Minap volt az összegzés és erõsen hanyatló volt a mutató!
Tehát lehet valakinek tetszik, lehet másnak nem.
De az egységes vélemény ami itt a fórumon elfogadott.
Ami nem más mint az unalmas és elnyújtott sztori.
ennyi.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
én is olvastam a képregényt :D ÉS? a Gyûrûkura filmek se azt mutatják be 100% ban ami a könyvben volt még is nagyszerû mind a 3 rész:)
Hát szerintem épp ez a probléma, hogy nem fogod fel a dolgot és rávágod, hogy értéktelen nulla.. pedig nem az .. amikor nem tudták eldönteni, hogy mit csináljanak Randallal, hogy megöljék e vagy ne.. hidd el elég sok mondanivalója van emberileg , hogy hogy döntenél és, hogy mennyire nagy felelõsség egy másik ember életérõl dönteni... a 2. évad nagyon jó volt... és nyilván nem fogok én se elmenni a farmról, ha az biztonságot nyújt nem igaz?:) ha zombi hent kell mondtam... menny resit nézni az úgy is neked való:) a színészek meg nagyon jól alakítanak teljesen beleillik az apokaliptikus környzetbe... igen még Carl idegesítõ szokásai is. Lori idegesítõ tény de ez is egy karakter... vannak ilyen emberek a valóságban is :)tehát... leszarom ha neked nem tetszik kit érdekel?:D ne nézd nem kötelezõ én nézni fogom mert engem odaszögez:)
Nekem ez nem tetszik.
De majd az új évad!!!
Érzem hogy jó lesz:)
Yo, Bitch!
Véleményt meg hadd nyilvánítsunk,ha nem haragszol meg!
Valszeg azért nézzük mert nincs ebben a témában más.
Yo, Bitch!