The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Az eszközhasználat meg régebbi filmekben alap volt, klasszikus jelenet hogy a zombi húzza a betonon a baltát
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
De sztem ez nem lehetett több mint valami alapszintû ösztön, mint pl amikor egy majom nádszálat használ a termeszvárnál, vagy kõvel törné fel a tojást. Vagy csak a kezében maradt. Amint bejutott volan eldobta volna gondolom. Talán ilyen minimális ösztön létezhet de szerencsére messze vannak az IQ zombiktól.
Ez a hasonlat most megcsinálta a napomat 😄DDDD
A Z-k csak agyatlan élõ húsra vágyakozók, és nyilván az elérhetõbb közelségben lévõt célozzák meg inkább, vagy az "egyedül" lévõt. Te is azt a kolbászt lopnád el könnyebben, ami mondjuk leesett a hentes asztaláról. : D <#idiota>#idiota> Nem kell érte bemászni a pult mögé..
Kumiho #2179
oké, lehet, hogy vissza kellett volna rúgnia a fegyvereknek, de számomra ez a rész élvezeti értékébõl rohadtul nem vont le semmit... sõt, még észre sem vettem (vagy csak nem akartam észrevenni, mert jól szórakoztam)... lehet kövezni 😛
Bazinga!
kijönnek a falból vagy mi? semmi hangjuk nincs egy olyan helyen ahol minden visszhangzik stb. ....
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

nekem az baszta a csõröm, hogy folyton közel mennek a zombikhoz, van hogy szinte ölelgetik õket, fürdenek a zombitrutyiban. a nap végén gondosan átvizsgálják egymást, hogy nincs-e rajtuk sérülés/karcolás... majd elkezdik egymás bõrérõl lecsókolgatni a szmötyit, gratulálok. <#idiota>#idiota> /spoiler]
Per Aspera Ad Inferi.
jaj, már megint ez a kérdés... attól, hogy képregény adaptáció - abból is a realistább fajta, nem szuperhõsös, stb - még abban az elvonatkoztatott világban is léteznek fizikai törvények, ergó a fegyverek bizony visszarúgnak. ennyi erõvel el is repülhetnének a szereplõk, vagy buszokat dobálhatnának a jó öreg zombikhoz, akkor is azt mondanád, hogy de nem baj, mert ez képregénybû van? na ugye. a magyarázat arra, hogy a fegyverek nem rúgtak vissza nem az, hogy gyakorolták a szereplõk a fegyverhasználatot, hanem az, hogy egyszerûen gagyi volt. elszúrták. és a helyzeten az adobe after effects-szel odabigyesztett torkolattüzek csak rontottak. a sorozat készítésénél ez tényleg egy apróság, mert csak annyit kellett volna mondani a színészeknek - ha már maguktól nem jöttek rá -, hogy "figyelj csak, te gyökér, rángasd már kicsit azt a szart, mintha tényleg lõnél" vagy használhattak volna akár vaktöltényt is. engem ez a dolog nagyon kizökkentett, béna volt és kész.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Tényleg nézzetek Discovery Channelt ha arra vágytok, hogy fegyver visszarúgásokat lássatok 😊
Amúgy ez a Carl vs. kiscsaj szál csak szerintem gázos? így ránézésre van köztük 3-4 év, ami ebben a korban még elég sok
Rick viszont egyre jobban tetszik, eddig Shane -t tartottam nagyobb túlélõnek, de Rick sokkal badassebb lett 😊 én már csak azt várom, hogy mikor kever le egy jó embereset már Lorinak 😛
Bazinga!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Kár hogy elsõ adandó alkalommal úgyis be fogja engedni a zombikat a börtönbe. 😊
A többiek is jól kiképezték magukat a télen.
remélem mostantól nem csak dráma lesz...
Jól kezdõdik ez az évad😊 Remélem nem lesz tele klisékkel pl.börtönlakók rácuppannak a csajokra meg ilyenek
A hangtompítóba nem akartok belekötni?
Mellesleg Carl elsõ jelenete: bemegy egy házba😄
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
de a cliffhanger miatt még szinte várom is a következõt, pedig odáig nem voltam lenyûgözve, de azért jobbnak ígérkezik mint a "farm ahol élünk"
ez még országos adón is nagyon jó nézettség lenne, nem hogy kábelen..
Yo, Bitch!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson