The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én támogatom az új banner ötletét mert ez a mostani már marha unalmas. Arról nem is beszélve, hogy a fél banda már nincs is benne a sorozatban, viszont vannak új szereplõk.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

a 2005 ös Holtak földjében(ha jól emlékszem) már lõfegyvert is tudtak használni<#bohoc>
Az eszközhasználat meg régebbi filmekben alap volt, klasszikus jelenet hogy a zombi húzza a betonon a baltát

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

stargatelost
A meme-t meg conspiracy keanu-nak 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Én is. Úgy hívják, h Keanu Reeves.
Oncsi
én ezt a srácot ismerem 😄

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Fabio Capello
Ugyan már, csak azért nem merik meglépni az IQ zombikat, mert hogy nézne már ki, hogy egy mezei Z-nek több agya van mint Lorinak és Carlnak együttvéve? 😄

Meg egy téglás is volt.

De sztem ez nem lehetett több mint valami alapszintû ösztön, mint pl amikor egy majom nádszálat használ a termeszvárnál, vagy kõvel törné fel a tojást. Vagy csak a kezében maradt. Amint bejutott volan eldobta volna gondolom. Talán ilyen minimális ösztön létezhet de szerencsére messze vannak az IQ zombiktól.
elsõ évadban amikor bemenekülnek egy supermarketbe az egyik ZÉ egy botot vesz fel és azzal veri be az üveget😛

böröczk
Akkor milyen kár, hogy mindjárt vége 😛

Kumiho #2179

Fabio Capello
"Te is azt a kolbászt lopnád el könnyebben, ami mondjuk leesett a hentes asztaláról"

Ez a hasonlat most megcsinálta a napomat 😄DDDD

böröczk
Belelátod.
A Z-k csak agyatlan élõ húsra vágyakozók, és nyilván az elérhetõbb közelségben lévõt célozzák meg inkább, vagy az "egyedül" lévõt. Te is azt a kolbászt lopnád el könnyebben, ami mondjuk leesett a hentes asztaláról. : D <#idiota> Nem kell érte bemászni a pult mögé..

Kumiho #2179

precision
ha rendesen mûködnének a fizika törvényei akkor egyrészt már rég meghaltak volna a szereplõk, talán 1-2 kivétellel, másrészt akkor nem filmnek neveznék a The Walking Dead -et hanem ismeretterjesztõ filmnek a Discovery -n 😊 meg egyébként is, a Hershel féle végtelen lõszeres shotgun után miért kell ilyen apróságokon fennakadni? 😛

oké, lehet, hogy vissza kellett volna rúgnia a fegyvereknek, de számomra ez a rész élvezeti értékébõl rohadtul nem vont le semmit... sõt, még észre sem vettem (vagy csak nem akartam észrevenni, mert jól szórakoztam)... lehet kövezni 😛

Bazinga!

amúgy az a rész elég hülyeség szerintem, sose bírtam a filmekben se ezt a végigmegyünk valahol sehol semmi minden tiszta, aztán hirtelen 8 irányból jön minden
kijönnek a falból vagy mi? semmi hangjuk nincs egy olyan helyen ahol minden visszhangzik stb. ....
Kongy

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

stargatelost
Belelátod.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Fabio Capello
Lehet hogy ez hülyén hangzik, de...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lehet hogy a Z-k elkezdtek valamilyen formában gondolkozni, taktikázni? Elõször ugye becélozzák a házat, ahova bemenekültek, úgy hogy elvileg nem hallhatták õket, hiszen kézifegyverrel és hangtompítóssal nyomatták. Utána a börtönben, amikor próbálják a kerítésnél felhívni magukra a figyelmet, mintha a nagy többség egyszerûen csak ignorálná õket, és Rickre figyelnének. A végén pedig mintha egyenesen csapdát állítanának nekik ott a folyosó végén... Persze, lehet csak belelátom 😄

Shiwo
szerintem már az eredeti sem a legjobb PS munka, nekem jobban tetszik a mostani banner

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

arra gondoltál már, hogy jó íze lehet?
Ez igaz de attól még magát a kórt, vagyis a "lázas leszek majd meghalok" verziót sztem elkaphatják cseppfertõzés útján.
Carl meg a kiscsaj nézései után akaratlanul is egy másik pedofil eset jutott eszembe: <#idiota>

BoneDragon
Most már amúgy is mindegy, hisz tudják az igazságot...

Van benne valami. Az elsõ évadban a 2. részben még teljesen beburkolva magukat osztották a zombikat, h ne menjen vér a szemükbe esetleg, újabban azonban már nem nagyon zavarja õket, h rájuk fröcsög a vér.
RatBaG
sokan itt a fegyverek visszarúgásán, meg egyéb dolgokon voltak kiakadva...
nekem az baszta a csõröm, hogy folyton közel mennek a zombikhoz, van hogy szinte ölelgetik õket, fürdenek a zombitrutyiban. a nap végén gondosan átvizsgálják egymást, hogy nincs-e rajtuk sérülés/karcolás... majd elkezdik egymás bõrérõl lecsókolgatni a szmötyit, gratulálok. <#idiota> /spoiler]

Per Aspera Ad Inferi.

ricknek kicsit nagy a feje..de am.ó 😄

k0trapali
The new banner? <#zavart1>

Ha! használatba kerül elõtte át kell rakni egy biztosabb tárhelyre!<6apro>
BoneDragon
Na olvasva a kommenteket felbuzdulva megnéztem a 2. évadot.
Várható volt, hogy shane kikerül a sorozatból, de én hiányolni fogom. Jó kis feszültséget okozott és õ tartotta életben a Dallas részeket... Kár érte. Ezek után úgy érzem magam, mint a Supernaturalnál. Végére megölnek mindenkit és csak Rick marad a családjával, de Lorit azért felzabálhatnák. <#idiota>

Szolnokboy1
"Emberek... mióta keresünk egy _KÉPREGÉNY-ADAPTÁCIÓBAN_ realizmust? 😊"

jaj, már megint ez a kérdés... attól, hogy képregény adaptáció - abból is a realistább fajta, nem szuperhõsös, stb - még abban az elvonatkoztatott világban is léteznek fizikai törvények, ergó a fegyverek bizony visszarúgnak. ennyi erõvel el is repülhetnének a szereplõk, vagy buszokat dobálhatnának a jó öreg zombikhoz, akkor is azt mondanád, hogy de nem baj, mert ez képregénybû van? na ugye. a magyarázat arra, hogy a fegyverek nem rúgtak vissza nem az, hogy gyakorolták a szereplõk a fegyverhasználatot, hanem az, hogy egyszerûen gagyi volt. elszúrták. és a helyzeten az adobe after effects-szel odabigyesztett torkolattüzek csak rontottak. a sorozat készítésénél ez tényleg egy apróság, mert csak annyit kellett volna mondani a színészeknek - ha már maguktól nem jöttek rá -, hogy "figyelj csak, te gyökér, rángasd már kicsit azt a szart, mintha tényleg lõnél" vagy használhattak volna akár vaktöltényt is. engem ez a dolog nagyon kizökkentett, béna volt és kész.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

stargatelost
Szerintem kurva jó a mostani banner, igaz, hogy hullottak már belõle, de akkor is fasza ez a kontrasztos beállítás. A linkelt képek meg szarok, mármint sima promó fotók, nem különösebben bannernek valók.

mijki
Badass(S3E1 spoiler)

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
Basszus, miért nem tudnak olyan jó karaktereket írni a sorozat írói, mint a játék készítõi? Õk érzéseket váltottak ki belõlem, de õk...Max. Carl-t utálom azt hiszi õ a nagy legény, aztán egy kis 10 éves pö**...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

precision
vigyázat, spoileres lehet egyes embereknek 😊

esetleg lehetne ez banner... vagy ez vagy ez

de valaki csinálhat sajátot is 😊

Bazinga!

precision
Amúgy meg egy új banner jó lenne, nem? 😊

Bazinga!

precision
Emberek... mióta keresünk egy _KÉPREGÉNY-ADAPTÁCIÓBAN_ realizmust? 😊

Tényleg nézzetek Discovery Channelt ha arra vágytok, hogy fegyver visszarúgásokat lássatok 😊

Amúgy ez a Carl vs. kiscsaj szál csak szerintem gázos? így ránézésre van köztük 3-4 év, ami ebben a korban még elég sok

Rick viszont egyre jobban tetszik, eddig Shane -t tartottam nagyobb túlélõnek, de Rick sokkal badassebb lett 😊 én már csak azt várom, hogy mikor kever le egy jó embereset már Lorinak 😛

Bazinga!

Jim Morrison
Idõt szakítottam rá én is, azt kell mondjam jóóó lesz 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Carl milyen kis sniper szupersztár lett már. Kispisztolyal 20-30 méterrõl egy toronyból, olyan hedshotokat osztogatott, hogy csak na.

Kár hogy elsõ adandó alkalommal úgyis be fogja engedni a zombikat a börtönbe. 😊

A többiek is jól kiképezték magukat a télen.
Akkor kellett volna rázárni az ajtót, majd elutazni pár évre az ország másik felébe...
nagyon jó volt, micsoda hentelés ment, ez hiányzott már
remélem mostantól nem csak dráma lesz...

Jól kezdõdik ez az évad😊 Remélem nem lesz tele klisékkel pl.börtönlakók rácuppannak a csajokra meg ilyenek
A hangtompítóba nem akartok belekötni?
ezeréves filmes mítosz hogy a hangtompítós fegyver nem ad ki nagyobb hangot mint egy sunyi fing

Mellesleg Carl elsõ jelenete: bemegy egy házba😄

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

BoneDragon
Nem is, mert Dallas.

Vaxi
véééégre!!! micsoda rész😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

és akkor még a Dish Networknél (~14M elõfizetõ) nem is fogható az AMC...
desigo
ForzaInter
18-49-ben: 5.7

országos tv-n futó sorozatokat is veri😄

Yo, Bitch!

áh, amilyen fasza volt a régi fõcím olyan gyenge a mostani
de a cliffhanger miatt még szinte várom is a következõt, pedig odáig nem voltam lenyûgözve, de azért jobbnak ígérkezik mint a "farm ahol élünk"
stargatelost
Atomdurva. <#wow1>

ForzaInter
"Rég imádott közönség ennyire sorozatot: a The Walking Dead a kábeles rekordokat döntögetõ S2 után a 3. szezont 10,9M nézõvel nyitotta."-sorozatjunkie

ez még országos adón is nagyon jó nézettség lenne, nem hogy kábelen..

Yo, Bitch!

Kongy
Én is gondoltam amúgy, hogy ilyesmirõl lehet szó.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

mascarun
Képregényes spoiler
Állítólag az egyik a barátja meg annak a cimbije volt! És amíg vele vannak addig a többi zombi nem támad a niga bulára!

Panzeradler
Amikor sétáltak el, akkor volt rajtuk 2táska, ebbõl gondolom, hogy egyszerûbb azokkal cipeltetni a cuccot
Kongy
Na, jól indult ez az évad 😄 Volt izgalom rendesen. Bár az új szereplõ(k) terén még van bõven magyarázni való szerintem, de lesz rá elég idõ, hogy minden kiderüljön.

Az én fantáziámat leginkább az a 2 láncra vert zombi piszkálja. Mi a szerepük?