The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Fõleg Rick majd meglátjátok... nem spoilerezek, de egy bizonyos jelenetnél nagyon meg lepõdtem bazdki 😄 egyre bad assebb a sori... 😊
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
I want to be a mighty pirate ever!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Tehát körbe zártak.
- Az egyetlen esélyünk ha visszamegyünk a 27-es útig, és elindulunk Greenville felé.
- Igen, arra már jártunk.
- Mintha egész télen csak
köröztünk volna.
- Igen, tudom.
- Newnannél nyugatnak fordulunk. Arra még nem jártunk.
Szóval igen, elkolbászoltak más irányba, de mivel qva sok zombiba botlottak, így visszafordultak, hogy járhatóbb utat találjanak
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
és nem trollkodok, nincs ilyenekre idõm, csak véleményt írok

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Képregényben most hirtelen csak annyit találtam hogy:
Persze én a magyar kiadást olvasom úgyhogy az amcsi már jóval elõrébb jár! Biztos kiderültek ott már + infók ."
Ez azt jelentené hogy "kell friss husi"-n kívül, gondolkoznak(?) is? Persze már az gyanús volt amikor:
az elején mondtak, hát itt jönnek ezek, itt meg azok, ha egyesülnek bekerítettek bennünket. Kajak azt hittem valami háborús filmet nézek.<#idiota>#idiota>
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A képregény szerint úgy tudom, beletörõdtek, hogy nem tudják megenni és így már nem is próbálkoznak.
A másik hogy a második évadnak emlékeim szerint azzal lett vége hogy a háttérben már látszott a börtön(?)
Akkor mi tartott annyi ideig hogy odaérjenek? Egy kiba**** tél? Vagy csak elkolbászoltak más irányba és utána visszafordultak?
Niga lány: Az oké hogy a két láncos zombinak nincs karja se alsó állkapcsa hogy harapjanak, de szerintem azért ösztönbõl csak próbálkozniuk kéne hogy megtámadják/megegyék a seggét!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Állítólag hamarosan jön a World War Z teasere amirõl már a comingsoon.net már látott is jelenetet. Bár a leírás alapján inkább Teasernek tûnik a dolog.
http://www.shocktillyoudrop.com/news/170497-trailer-description-revealed-for-world-war-z

Végül is mindegy, csak érdekes kérdés.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Sajna már ide is....
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
volt egy interjú a sorozat egyik maszkosával talán, és mondta hogy ahogy telik az idõ a zombik is bomlanak/rothadnak és ezt már az idei évadban jobban fogjuk látni.
Yo, Bitch!
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Ha belegondolsz: 1. évad 6 rész, cselekmény idõ: max 2 hét
2. évad 13 rész: max 8 hét
Ha ehhez hozzáadjuk Rick kómáját, ami 4-8 hét. Akkor ott tartunk, hogy a zombik kb 4 hónapja özönlötték el a földet. 4 hónap alatt még nem annyira gáz, ha nem rohadt mind szét szerintem. És valszeg még a 4 hónappal is túloztam.
Tudom alapjáraton a sorozatokban 1 évad=1 valós év. Na itt nem 😊
Vagy nem bomlanak? Nem tudom, volt errõl szó?
Vagy ez valami poén akart lenni...