The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Gyerekek az elõzõ évadhoz képest eddig 1000%-os akciónövekedés van... 😄 De jöhetne már a Kormányozó, õ lesz igazán badass. Igaz a sorozatban olyan irodalom tanár kinézete van... 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

jAsOn VoOrHeEs
k0trapali
Este felé lesz csak.
Valaki dobna magyar felirathoz linket? (s03e02)
Ozzyehh
Uram jézus isten 3. évad második rész valami eszméletlenül durva 😄DD
Fõleg Rick majd meglátjátok... nem spoilerezek, de egy bizonyos jelenetnél nagyon meg lepõdtem bazdki 😄 egyre bad assebb a sori... 😊

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

sparrow35
Köszönöm.

I want to be a mighty pirate ever!

desigo
sparrow35
Valaki a fordító(k) "hivatalos" oldalát be tudná linkelni (ahol elõször kiteszik a feliratot)?

I want to be a mighty pirate ever!

csokalaci
<#nyes>

http://facebook.com/musicleander

Andr0
csak annyit mondanék, hogy:
"Shit Happens" 😄😄

Armin & Ayu fan

Higany
Igen, mert nem tudtam így hírtelen és kellett az infó! Köszi! 😉

Amíg én élek a földön, addig rohamosan fogy a sör készlet.
w77d
gyerekek így sörözgetve eszembe jutott, hogy ha bekövetkezne a zombi apokalipszis, akkor a föld sör készlete vajon mennyi ideig tartana ki? illetve remélhetõleg a zombik nem kapnak rá XD

Shiwo
párbeszéd-idézet az elejérõl
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

- Tehát körbe zártak.
- Az egyetlen esélyünk ha visszamegyünk a 27-es útig, és elindulunk Greenville felé.
- Igen, arra már jártunk.
- Mintha egész télen csak
köröztünk volna.
- Igen, tudom.
- Newnannél nyugatnak fordulunk. Arra még nem jártunk.

Szóval igen, elkolbászoltak más irányba, de mivel qva sok zombiba botlottak, így visszafordultak, hogy járhatóbb utat találjanak

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

stargatelost
Ööö, a második évad legvégén valóban felmegy a kamera, és mi nézõk látjuk a börtön körvonalát a sötétben, de õk kurvára nem tudták, hogy ott van. Ezen kívül eltelt egy tél (vagyis legalább 3-4 hónap, ha nem több) a 2. és a 3. évad között, addig ott császkáltak, túléltek a környéken, míg végül meglelték a börtönt, ezt láttuk most a nyitásban. Ennyi.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Narxis
Ez jól lefedi a 2. évadot. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

azt hiszem a második évad úgy ért véget, hogy bejutnak a börtönt mutatták, nos 40 perc alatt sikerült nekik elõtte henteltek egy jót ez való igaz ínyemre való volt, viszont a néger nõrõl nem tudtunk meg semmit, a cliffhangeres záró momentum ütött az is tény és az elõttem lévõ kép meg tök igaZZ!!
és nem trollkodok, nincs ilyenekre idõm, csak véleményt írok
Ha volt már akkor bocsi 😄

stargatelost
Holnapután kiskedden. Azaz hétfõn Ilyen nehéz egy airdate-es oldalt megnézni? 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Higany
Mikor lesz a köv. rész?

stargatelost
troll

precision
<#merges2>

te ugyanazt nézted amit mi? 😊

Bazinga!

istenem, alig történt valami az elsõ részbe, azt hittem a 3.évad pörgõsebb lesz, de látom ez is elég vontatott lesz..
Szolnokboy1
nem tudom, a képregényt nem olvastam, csak ezt az infót hallottam, de gondolom majd kiderül késõbb.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

mascarun
Ahhoz már több kellene mint az alapvetõ "ösztönök"! Vagy rosszul hiszem?
Képregényben most hirtelen csak annyit találtam hogy:

A niga lány mondja hogy "már jó ideje nem veszélyesek!
Persze én a magyar kiadást olvasom úgyhogy az amcsi már jóval elõrébb jár! Biztos kiderültek ott már + infók ."

mijki
" beletörõdtek, hogy nem tudják megenni és így már nem is próbálkoznak."

Ez azt jelentené hogy "kell friss husi"-n kívül, gondolkoznak(?) is? Persze már az gyanús volt amikor:

az elején mondtak, hát itt jönnek ezek, itt meg azok, ha egyesülnek bekerítettek bennünket. Kajak azt hittem valami háborús filmet nézek.<#idiota>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Szolnokboy1
"Az oké hogy a két láncos zombinak nincs karja se alsó állkapcsa hogy harapjanak, de szerintem azért ösztönbõl csak próbálkozniuk kéne hogy megtámadják/megegyék a seggét!"

A képregény szerint úgy tudom, beletörõdtek, hogy nem tudják megenni és így már nem is próbálkoznak.

BoneDragon
Biztos õk is lelassultak a hidegtõl. <#idiota>
Amúgy csak simán nem vették észre...

precision
<#eljen>

Bazinga!

mascarun
Rohadás témához: Nyáron a meleg azért szinte katalizátorként hat és már szét kellett volna rohadniuk nagyjából véleményem szerint!

A másik hogy a második évadnak emlékeim szerint azzal lett vége hogy a háttérben már látszott a börtön(?)
Akkor mi tartott annyi ideig hogy odaérjenek? Egy kiba**** tél? Vagy csak elkolbászoltak más irányba és utána visszafordultak?

Niga lány: Az oké hogy a két láncos zombinak nincs karja se alsó állkapcsa hogy harapjanak, de szerintem azért ösztönbõl csak próbálkozniuk kéne hogy megtámadják/megegyék a seggét!

ritka gagyi
BoneDragon
Legalább már tudom ki volt az akiért Rick visszament.

BoneDragon
<#worship>

Fabio Capello
Nem sokat hallottam a filmrõl. Sõt! Nem is láttam még semmit se belõle. Még képet se. A könyvet olvastam. Kíváncsi vagyok, h mennyire lesznek hûek hozzá.
Kongy
Bocs, hogy belinkeltem... Abszolút illett ide szerintem... Mármint arra a hozzászólásra, amire válaszoltam vele.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Ha már zombik... Ide rakom mert ez a topic most pörgõsebb..

Állítólag hamarosan jön a World War Z teasere amirõl már a comingsoon.net már látott is jelenetet. Bár a leírás alapján inkább Teasernek tûnik a dolog.

http://www.shocktillyoudrop.com/news/170497-trailer-description-revealed-for-world-war-z
BoneDragon
Azért én megnéztem volna 1-2 teles részt.

Eltelt ott több idõ is. Sõt tél is volt, csak nem láttuk. Emlegették a legújabb részben.
Szolnokboy1
és az is lehet, hogy az egyik szereplõnek levágják a karját és felszerel a helyére egy láncfûrészt vagy egyéb más vágó eszközt... ööö, egy pillanat.

És átmegy az egész ilyen fantasy hentbe.
Köszi a rohadós zombis válaszokat.
Végül is mindegy, csak érdekes kérdés.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ja ismerem csak nem szeretem. Túl sok helyet foglalnak és rondák. 10-bõl 9 nem vicces, a maradék egyet meg mindenki belinkeli mindenhova.
Sajna már ide is....

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

BoneDragon
Akkor kövi évadban már csontvázak fognak szaladgálni.

ForzaInter
de rohadnak. mikor a rohamrendõrösrõl levette talán rick a sisakot jött vele együtt az arcáról a bõr is.

volt egy interjú a sorozat egyik maszkosával talán, és mondta hogy ahogy telik az idõ a zombik is bomlanak/rothadnak és ezt már az idei évadban jobban fogjuk látni.

Yo, Bitch!

Ozzyehh
3. évad elsõ rész Lorinak már elég nagy a hasa tehát 9 hónap eltelt naggyából😊 remélem kirágja magát onnan a gyerek<#idiota>

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Volt egy olyan rész, amikor Rick azon filózik, hogy majd ha jön a tél, akkor biztos belassulnak.

Ha belegondolsz: 1. évad 6 rész, cselekmény idõ: max 2 hét
2. évad 13 rész: max 8 hét

Ha ehhez hozzáadjuk Rick kómáját, ami 4-8 hét. Akkor ott tartunk, hogy a zombik kb 4 hónapja özönlötték el a földet. 4 hónap alatt még nem annyira gáz, ha nem rohadt mind szét szerintem. És valszeg még a 4 hónappal is túloztam.

Tudom alapjáraton a sorozatokban 1 évad=1 valós év. Na itt nem 😊
stargatelost
OFF:

Enegm ezekben a zombi filmekben csak annyi szokott zavarni, hogy hogy a fenében nem rohadnak el ennyi idõ alatt. Mostanara a többségnek már rég össze kellett volna esnie mert bomlik (az agya is).
Vagy nem bomlanak? Nem tudom, volt errõl szó?

Ez mit keres itt?
Vagy ez valami poén akart lenni...