The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Bazinga!
...
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
ááááááááá megõrülök ha csak megpillantom a képernyõn!😄
elég pro lett a srác, mennyi idõs is?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Most komolyan hagyta volna a hátában, hátha még eljár néhányszor a keze? Gyorsan rövidre zárta a problémát.
Hershell amikor exitált már reménykedtem hátha leharapja Lori arcát de "szerencsére" nem történt semmi.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
gondoltam a sablonos sztori jön, hogy majd csak az utolsó részekben lesz vmi, úgyh meglepett és mindenképp jó pont 😄
Mekkora volt amikor a sittes népek elkezdték elsõnek leverni a zombikat a többiek meg csak néztek.
besírtam xDDD
/egyszemüvel azért pofoznám én is😄/

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Yo, Bitch!
Itt már nem ez a séma.
Daryl volt eddig a kedvenc karakterem, Rick baromi gyorsan feltornázta magát mellé, mekkora badass karakter lett! 😄
Jah és a kissrác is szépen megkomolyodott. A köv rész meg a trailer alapján meg mekkora wtf lesz aztarohadtéletbe! 😄
Nagyon várom.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Bár még mindig zavar, hogy olvastam a képregényt, még jóval a sorozat elõtt, és ugyan nem egyezik meg vele pontról-pontra, azért a magja csak megmaradt. Így kicsit fura, hogy nem minden történik úgy, ahogy emlékszem rá. De csak hozzászokom majd egyszer. 😄
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ezen felnevettem
http://gaborszantai.co.uk/
Yo, Bitch!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Elõ is jött az érzés ami az elsõ évadnál kapott el, és amit a második évad majdnem kasztrált...
Phû mi lesz itt kérem szépen hölgyeim és uraim.
Másik író gára?
Hát ezek Lórit tuti telibasszák vmi mocskos halállal, áhh alig várom kirágja magát a kiskölyök a nõ hasadékából..
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.