12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
Prof William #4931 Amikor a csajoknak itt havi nem mehetnek ki mert a zombik mérföldekről kiszúrják őket. -
JackMeadow #4930 ez a sorozat sosem a tuleles mikéntjeiről szólt
-
NovaTerra #4929 Csak itt túlélés van középpontban, extrém körülmények között. Ahhoz meg több minden kell, minthogy karddal fejen szúrják a zombikat. -
#4928 Ilyen dolgokat a világ összes sorozatára/filmjére rá lehetne húzni... felesleges. -
NovaTerra #4927 Nem azt mondom, hogy arról szóljon. De az élet kicsit összetettebb, mint ami a filmben megjelenik. Nincs senkinek semmi baja. Ennivaló is mindenkinek ízlik, egészségesek, még a hajuk sem töredezik a csajoknak.
Őszintén kétlem, hogy higiénikus az a hely, ahol mindenhol hullák vannak. -
Balázs 17 #4926 na és a havi? xD -
FL Zoli #4925 Ja, tök izgi lenne ha Carol hasmenéséről szólna az epizód. -
NovaTerra #4924 Így is viszonylag tiszták, ahhoz képes hogy egyik jelentben vérben fürdenek. Másik jelenetben meg egy kicsit koszosak. Egyébként valószínű lenne egyéb betegségük. Valahogy nem hiszem el, hogy a börtön celláiban olyan kellemes lenne pihenni, de még egy megfázás sincs, vagy gyomor rontás vagy bármi. Biztos egészségesen étkeznek. -
syberia2 #4923 na azok a részek jók is voltak!:D
-
Monoton #4922 Én meg egy ilyet:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#4921 zombi-apokalipszis esetén egy ilyet kérnék:
-
#4920 plusz nagyvársokoban lassan ideje lesz elrohadniuk a zombiknak nem? Főleg északon ahol egy év alatt durva a hőmérséklet változás :) -
#4919 ha valahol van esély még katonaságra-emberekre sztem az Washington.
ha egyszerű paraztok túlélik ilyen tömegben, akkor sztem DC-ben lehetnek többen emberek. -
Zenszkij #4918 első évad a barátod :) -
syberia2 #4917 ettől lenne bszott érdekes egy zombis sorozat, nem attól hogy bezárkóznak a börtönbe szórakozni :DD -
#4916 -
Prof William #4915 Egy jó kis zuhany mire nem képes. Már minden szereplőre ráférne, hogy legalább az esőbe kiállhatnának néha. :)
A pláza meg a rengeteg cucc tényleg jó csak erősen zsákbamacska...
Mert mi van ha pánik napjaiban már kifosztották? Menjünk egy másikhoz? És ha ott is ez van?
Ezen felül pedig egészségtelenül nagy a zombik aránya ott. Hogy megyünk át ha tele van velük az utca? Mi van ha az épületekben is vannak... Ha csak egy életed van és nem Talhasse a neved akkor az ilyen a legtöbb embert elriasztaná.
-
#4914 hát ja, túl sok ott a zombi, de van rengeteg szupermarket, plaza, gyógyszertár...stb.stb. amiknek a megmaradt készletei nem elhanyagolhatóak :) -
Zenszkij #4913 az a baj, hogy ők se mennek, peddig az lenne az igazi pattogás :D -
Susarc #4912 nem vagyok nagy Z apokalipszis túlélő expert,DE nagyvárosba még véletlen sem mennék ha egy ilyen katasztrofa bekövetkezne:P -
Balázs 17 #4911 első évadban nem esik szó DC-ről? vagy csak ilyesmi rémlik
vmelyik nagyobb amcsi várost mintha említenék -
#4910 az csak fikció és poén :D -
Niotherg #4909 köszi, és azt h Washingtonba mennek? -
G_ArchAngel #4908 http://www.tumblr.com/tagged/walking+dead -
Niotherg #4907 srácok az ilyen "inside" fotókat hol találjátok? :D nagyon jók! :D -
#4906 most ez mi? videót -
Pares #4905 Maggiet tyuknám. -
#4904 Jááá, tényleg :) -
Monoton #4903 Maggie -
#4902 Jobb szélső kicsoda? Nézem a sorozatot de nem akar beugrani -
syberia2 #4901
Bannernek :D -
ldavid #4900 andrea a kedvencem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#4899 Először egy króm, vastag küllős felnit lehet látni, aztán azt az old school vékony küllőt, aztán megint a vastag, krómosat. Ezt én is kiszúrtam.
Merle+whiskey+Motorhead=Epic -
chilisos #4898 Azt már nem néztem milyen, csak azt hogy nagyon más. De szerintem olyan volt, mint ami ezen van. -
#4897 nem normál fekete, hanem egy régi stílusú küllős felni volt... tény, hogy aki kicsit oda figyel hamar kiszúrja -
chilisos #4896 Igen, mert van rajta egy legalább 20"-as króm felni, aztán meg egy normál fekete :D -
#4895 az epic volt, ráadásul nagyon feltűnő -
RedRiot #4894 És a legjobb az volt hogy közben Motörhead szólt a kocsiban! \m/ :) -
#4893 én tippem:
woodburybe zombik be
páran kitámadnak és üldözik majd Rickéket :D egészen Washingtonig (ez már 4. évad :D) -
syberia2 #4892 mondjuk mivel a börtönben összesen nincsenek annyian, valószínűbb hogy fél woodburyt kiirtják és meghal 1 Rickék közül:D