The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hájájájájájájájájjj
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
végre, a ribanc kinyírva, már csak mindenlébencarlt kéne kiiktatni!!!!!!! 😄
minden egyes alkalomkor mikor látom felteszem a kérdést: KIAFASZOMAZAGYAREK REAL LIFE,hogy NEM BASSZÁK KI PÁROS LÁBBAL EGY ORBITÁLIS POFON KISÉRETÉVEL HOLLYWOOD-ból! ,de feltud baszni😛
alakul a mandula
CArlnak vigyorog a gáré😄

alakul a mandula
CArlnak vigyorog a gáré😄

áhhh pedig már kezdtem megkedvelni😞((
ez a váltogatás a két helyszín közt nagyon nem tetszik, igazából a kormányzós részek unalmasak
ez a váltogatás a két helyszín közt nagyon nem tetszik, igazából a kormányzós részek unalmasak
T-DOG!!! mennyi szöveg😄
Egy apró megjegyzés azért:
1, Lorit azért fejbevághatták volna, mielõtt hasfelmetszik, úgy mégis reálisabb lett volna.
2, Carl ismét borzasztó érzelemmentes volt, semmi fejlõdést nem mutat.
Borzasztó, ezt a srácot én nem bírom elviselné, remélem a rendezõk is látják, egyszerûen nem való oda, és nem a karakter, hanem ez a rettentõ pocsék színész gyerek.
2, Carl ismét borzasztó érzelemmentes volt, semmi fejlõdést nem mutat.
Borzasztó, ezt a srácot én nem bírom elviselné, remélem a rendezõk is látják, egyszerûen nem való oda, és nem a karakter, hanem ez a rettentõ pocsék színész gyerek.
Kumiho #2179
Na ez a rész ötcsillagos volt. <#eljen>#eljen>
Az elsõ évad elsõ 4 részének színvonalát abszolút ütötte végre.
Bár az egész eddigi évad részemrõl ugyanott tart színvonalban, mint amikor a sorozat elkezdõdött. <#gonosz1>#gonosz1>
Az elsõ évad elsõ 4 részének színvonalát abszolút ütötte végre.
Bár az egész eddigi évad részemrõl ugyanott tart színvonalban, mint amikor a sorozat elkezdõdött. <#gonosz1>#gonosz1>
Kumiho #2179
Alias @AliasSubs
Állítólag nagyon WTF az új TWD rész.
The Walking Dead 3x04 felirat:
Maraxush ma vizsgázik (tessék neki sok sikert kívánni), ezért mai segítõtársam J1GG4 lesz. A magyar felirat a szokásos idõpontban: délután 1 és 2 között várható, ha az ég is úgy akarja.
Állítólag nagyon WTF az új TWD rész.
The Walking Dead 3x04 felirat:
Maraxush ma vizsgázik (tessék neki sok sikert kívánni), ezért mai segítõtársam J1GG4 lesz. A magyar felirat a szokásos idõpontban: délután 1 és 2 között várható, ha az ég is úgy akarja.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
"az emberek és ott is úgy van, h bárhogy hal meg az ember, zombivá változik."
\"Erről van szó!\"
itt is úgy van.... a vírus mindenkiben ott lakozik! tehát aki meghal az Zombi lesz....
Ja az jó film,és tényleg, jó az összehasonlitásod. + ott még társadalmi rétegek is voltak, pl a gazdagok a felhõkarcolóban éltek míg a többi átlagos embör az utcán sátorozott.
Hasonlót a Fallout 3 ban tapasztaltam, Tempenny tornyánál. <#taps>#taps>
Hasonlót a Fallout 3 ban tapasztaltam, Tempenny tornyánál. <#taps>#taps>
Tegnap néztem a Viasat 3-on a Holtak földjét. Régebben már láttam, de már nem nagyon emlékeztem rá. Egy körbebarikádozott, folyók által körbevett városban élnek az emberek és ott is úgy van, h bárhogy hal meg az ember, zombivá változik. Volt is egy kis bonyodalom, amikor egy ember felakasztotta magát, majd feltámadt és megpróbálta felfalni a családját. <#vigyor>#vigyor>
Ma olvastam el én is a börtönös részt a képregénybõl és tényleg WTF feeling!
Ricsi és Nyomi kisbabája vajon tényleg megszületik?
És ha igen akkor mennyit fog szerepelni? Igazi kisbabát használnak majd?
Hogy fognak vigyázni rá és menekülni? Vagy átmennek kedvencek temetõje stílusba? <#eplus2>#eplus2>
Sok kérdés sok válaszra vár.
És ha igen akkor mennyit fog szerepelni? Igazi kisbabát használnak majd?
Hogy fognak vigyázni rá és menekülni? Vagy átmennek kedvencek temetõje stílusba? <#eplus2>#eplus2>
Sok kérdés sok válaszra vár.
<#whatever>#whatever>
<#alien>#alien>Guvenörnek elég szép akváriuma van.
Tök felesleges ez az egész civilizálósdi játék.
A városban bárki meghalhat betegségben, öregségben. És akkor belsõ zombik áradata lepi el a kis csilli villi sziszi várost.
Tök felesleges ez az egész civilizálósdi játék.
A városban bárki meghalhat betegségben, öregségben. És akkor belsõ zombik áradata lepi el a kis csilli villi sziszi várost.
+1
Mint megtudtam, és ha valóban megvalósul a 3. évados képregényben történtek 50%-a akkor ez egy nagyon durca évad lesz, legdurcább, kegyetlenebb börtönbezáróbb mind közül😊
A harmadik évad elsõ 3 része eddig verte az elsõ két évadot hangulatban és megvalósításban is. Remélem kitart ez a lendület mert eddig baromi nagyot nõtt a szememben a sorozat <#eljen>#eljen>
A halál csupán a kezdet...
off
tudom, de azért kösz. amúgy a trailer alapján Matthew Fox lopni fogja a show-t, Lilly-t meg szimplán imádom és mivel már rég láttam filmben/sorozatban + PONT a Hobbitban fog feltûnni csak nehezíti a várakozást.
tudom, de azért kösz. amúgy a trailer alapján Matthew Fox lopni fogja a show-t, Lilly-t meg szimplán imádom és mivel már rég láttam filmben/sorozatban + PONT a Hobbitban fog feltûnni csak nehezíti a várakozást.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Jöhet, merthát elõfordulhat hogy nem úgy lesz a filmben.
Észrevettem hogy minden csoport másként hívja a zombikat.
Nem zombik! hanem máshogy, nekem kicsit kiábrándító ha egy zombis filmben zombiknak hívják a zombikat <#idiota>#idiota> pl: - itt egy zombie XD
Rick csoportja járkálóknak, a rabló fickók a kocsmából megint máshogy nem emlékszem.
Most meg a városiak harapósoknak nevezik õket.
Én Bkv bliccelõknek nevezném õket mert olyan sokat gyalogolnak mint én XD ha meglátok egy ellenõrt <#vigyor5>#vigyor5>
Nem zombik! hanem máshogy, nekem kicsit kiábrándító ha egy zombis filmben zombiknak hívják a zombikat <#idiota>#idiota> pl: - itt egy zombie XD
Rick csoportja járkálóknak, a rabló fickók a kocsmából megint máshogy nem emlékszem.
Most meg a városiak harapósoknak nevezik õket.
Én Bkv bliccelõknek nevezném õket mert olyan sokat gyalogolnak mint én XD ha meglátok egy ellenõrt <#vigyor5>#vigyor5>
Én egy alexandrában random beleolvastam a képregénybe, és igen durván kikészültem😄
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Hát megírhatom privátban ha annyira érdekel bár nem tudom miért akarod lelõni magadnak a poént 😄
Engem érdekelne mi várható a közeljövõben...
Hullajó lett a vége, 1:1 😊
Lehagytad a mondat elejérõl hogy...
Kaaatteee
Amúgymeg:
Kaaatteee
Amúgymeg:
Pontosan, amúgy az év hátralévõ részében a Lostosok még kavarnak egyet, már megy a mozikban Jack Shepard filmje:
Alex Cross,
Illetve Decemberben a Hobbitban Kate Austin Fog vernyákolni, és könnyes szemmel nagyokat pislogni.
Alex Cross,
Illetve Decemberben a Hobbitban Kate Austin Fog vernyákolni, és könnyes szemmel nagyokat pislogni.
Errõl eszembe jut egy idézet egy másik sorozatból:
"Nem tudsz te semmit havas Jon" <#whatever>#whatever>
"Nem tudsz te semmit havas Jon" <#whatever>#whatever>
A kormányzó még lehet nála is tökösebb.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"nemtom amúgy mit szívjátok a feka csaj vérét
fegyveres emberek tartják fogva õket, nem adják nekik oda a fegyerét... persze nem bántják õket, de érzi, hogy valami nem smakkol... felismeri az álszent vezér alakot, vagy csak simán nem jön be, hogy egy valaki irányít mindenkit"
+1
Pontosan. Semmi gond nincs vele, engem nem is idegesített, õ egyszerûen ilyen bizalmatlan, nehezen alkalmazkodik ehhez a hirtelen gyökeresen megváltozott szituhoz, és jobban örülne, ha a katanával a kezében settenkedhetne tovább, a maga útját járva. Szerintem tök jó karakter.
Én nem értem hogy Merle mért csicskázik a kormányzónak?
Az elsõ évadban olyan vezér tipus volt. És rasszista is.
Az elsõ évadban olyan vezér tipus volt. És rasszista is.
Erre kaptál egy pluszt <#smile>#smile><#eljen>#eljen>
SPOILER!
nemtom amúgy mit szívjátok a feka csaj vérét
fegyveres emberek tartják fogva õket, nem adják nekik oda a fegyerét... persze nem bántják õket, de érzi, hogy valami nem smakkol... felismeri az álszent vezér alakot, vagy csak simán nem jön be, hogy egy valaki irányít mindenkit
Andrea meg megint idióta, mint szokott 😊 persze õt is meg lehet érteni... csak túlságosan közvetlen és kb. 2 perc alatt elkezdett ráhajtani a Governorra 😊 fél nappal elõtte meg kb. a halálán volt
nemtom amúgy, hogy mi a gáz a Governorral amúgy eddig... oké, nézegeti a zombi fejeket az akváriumban 😄 meg kinyírja akit kell a túlélésért... amolyan Shane és Rick keveréke arc... de reméljük valami durvább kiderül róla, mert így nem elég badass a karaktere még, simán lehet "szeretni" is... mittudomén, akiket összegyûjtött embereket azon kísérletezik és/vagy tõlük indult el az egész járvány dolog ahogy a doki haverjával kísérlétezgettek... képregényes spoilert pls ne 😄
nemtom amúgy mit szívjátok a feka csaj vérét
fegyveres emberek tartják fogva õket, nem adják nekik oda a fegyerét... persze nem bántják õket, de érzi, hogy valami nem smakkol... felismeri az álszent vezér alakot, vagy csak simán nem jön be, hogy egy valaki irányít mindenkit
Andrea meg megint idióta, mint szokott 😊 persze õt is meg lehet érteni... csak túlságosan közvetlen és kb. 2 perc alatt elkezdett ráhajtani a Governorra 😊 fél nappal elõtte meg kb. a halálán volt
nemtom amúgy, hogy mi a gáz a Governorral amúgy eddig... oké, nézegeti a zombi fejeket az akváriumban 😄 meg kinyírja akit kell a túlélésért... amolyan Shane és Rick keveréke arc... de reméljük valami durvább kiderül róla, mert így nem elég badass a karaktere még, simán lehet "szeretni" is... mittudomén, akiket összegyûjtött embereket azon kísérletezik és/vagy tõlük indult el az egész járvány dolog ahogy a doki haverjával kísérlétezgettek... képregényes spoilert pls ne 😄
Bazinga!
Kizart, az a Dexter. De ez meg mindig a WD topic, aminek igy a 3. Evadot elnezve szinten van eselye hasonloan jo cimre palyazni 😄
Kumiho #2179
WE HAVE TO GO BACK!!!!!!!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
a Lost szerintem is minden idõk legjobb sorozata, amit azóta sem tudott megközelíteni semmi, épp most nézem végig negyedjére. ennek csak annyi hátránya van, hogy minden mást a Losthoz mérek, a TWD-t is. a Lostban súlya volt annak, ha egy szereplõ meghalt, itt nincs (kivéve Shane-t), ahogy azt lentebb ecseteltem, igaz, az egy nagyon durván karakterközpontú sorozat volt, ahol a végére már Locke bácsi kedvenc színét is megtudtuk, míg a TWD-ben néha a kvázi fõszereplõk neve sem ugrik be 2 évad elteltével. történetvezetésben is jobb volt - meg igazából minden másban is -, bár két nagyon eltérõ koncepciójú sorozatról beszélünk, a forgatókönyvet meg inkább ne is hasonlítgassuk.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
hát azért ahogy indult és ami lett belõle... én ott "untam" meg, de végignéztem persze, amikor eljöttek a szigetrõl aztán visszamentek pff
ezermillió titkot betoltak elsõ két évadba amit már nem tudtak kimagyarázni, sõt felét el is felejtették szerintem xD
ezermillió titkot betoltak elsõ két évadba amit már nem tudtak kimagyarázni, sõt felét el is felejtették szerintem xD
Divat ezt mondani, de már a 3. évad körül megvolt a vége, és be is jelentették a készítõk, hogy 6 évadban tudják elmesélni. Pontosan tudták mit akarnak. Így is lett, kurva jó is lett, világ legjobb sorozata lett 😄 A legnagyobb közhely meg a nyavalygás a vége miatt 😊
Na de ez off 😄
Na de ez off 😄
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
A Lost jól indult, csak aztán a vége felé már a készítõk se tudták, hogy mit akarnak. A vége meg egyenesen botrány lett.