The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szolnokboy1
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tuti nem halt meg, mert akkor T-Dog önfeláldozása hiábavaló lett volna. Él az még, a kiskölköt valakinek pesztrálni kell, ettõl függetlenül az évad végénél tovább nem hinném, hogy kihúzza.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

desigo
Szerintem még sehogy.Csak a ruhadarabját találták meg.
Gondolom elszaladt és elbújt valahol.
Kongy
Carol hogy halt meg??

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

w77d
még mindig bõgök XXD

desigo
Nagyon sírtál a végén? <#bee1>
Kongy
Ezt jól megfogalamztam.. na mind1.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Amúgy Merle és Daryl kapcsolata nem volt azért egészen felhõtlen, mert a 2. évadban Daryl haluzása közben azért voltak dolgok..

w77d
Gyerekek ez brutálisan jó rész volt. Ejha.. ilyennek kell lenni egy geci marha kegyetlen jó sorozatnak!

Shiwo
mert különösebben nem bosszant, ha beleszaladok egy spoilerbe

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Jim Morrison
elnézést, nem tudtam, hogy ilyen nyilvánvaló. Egyébként ha nem nézted még meg az új részt minek nézed a topikot?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Szerintem alapvetõen hülyeség beleolvasni a hozzászólásokba, vagy egyáltalán meglátogatni a topic-ot, mielõtt az ember megnézni az aktuális epizódot. Elvégre mi másról szólna a beszélgetés, mint a legújabb részrõl?
tommygear
igen, ilyesmit se kéne benyögni...
Shiwo
amúgy nem nézegettem a spoilereket, de már abból a kiírásból, hogy "sokan örülni fognak", tudtam, hogy vagy a csaj vagy a kölök megy a darálóba

Az a szomorú, h elméletileg
Lori halálának és az elõtte levõ búcsúzkodásnak egy szomorú, tragikus pillanatnak kellett volna lennie, ehelyett azonban én annak szurkoltam, h haljon már meg és a végén maximum örömkönnyeket hullajtottam <#hehe>
légyszives a képregényes SPOLIERT EXTRÁN jelezzétek!!!!!!!!!

köszönjük

k0trapali
Ó kísérteni fog mint Magdi néni? <#idiota>
Öcsém már azt hittem hogy velem van a baj hogy ott felröhögtem <#idiota>

Egyébként Carl-al nincs semmi baj a képregényben is ilyen érzelemmentes gyilkológép <#idiota>

Viszont azért annyira még ne örüljetek Lori halálának mert még lehet visszatér és nem csak zombiként <#whatever> Bár a képregényben másképp történtek a dolgok szóval lehet nem 😄

k0trapali
Lovári kifejezés, jelentése: nõ, csaj
mascarun
Szerintem nem! De nem is derült ki hogy hova a picsába siettek annyira!

Ezt a szót hogy "gáré" honnan a picsából szedtétek?

Jim Morrison
hát ez jó rész volt. Még nem olvastam vissza, de gondolom sokan örülnek 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Shiwo
hmm.. Rick gyásza erõsen emlékeztetett Alex 'Tig' Trager reakciójára a Sons of Anarchy idei évadából... lehet ugyanott tanulták a "tragikus veszteség" eljátszását...

Carlból meg szerintem akkora szociopata lesz - ha életben marad még egy ideig - hogy öröm lesz nézni...

én Andreából nézem ki😄

desigo
Nem hiszem,hogy könnyek között fogják egymást megölelni xD
ez az évad eddig legalább 3x jobb mint a teljes második volt
Fabio Capello
Márhogy a Governor, a doki és Merle? persze igény szerint bármit fel lehet csatlakoztatni Merle mûkarjára <#idiota>

bevágják gangbangbe Andreat mert hülye fejjel ott marad a városban. A Kormányzó bácsiból kinézem

"Carl fején nem a trauma látszott, hanem a mérhetetlen TEHETSÉGTELENSÉG" BEST EVER!😄😄

böröczk
Egyértelmûen az évad gonosz fõmuftijának ígérkezik. <#gonosz1>
Még csak elõkészítik, várom, mikor találkoznak össze Rickékkel, merthogy remélhetõleg lesz ilyen.
És arra is kíváncsi vagyok, mit szól majd a két elveszett tesó egymáshoz.
Viszont abban egyet kell értenem pár elõttem szólóval, hogy sajnos, fõleg a legutóbbi részben, a Woodsbury-s részek elég unalmasra sikeredtek. Bár lehet maga a rész alapvetõ pörgõssége tette azzá õket. A 3. rész nem volt rossz vagy fölösleges.

Kumiho #2179

látom sokak fájdalma elmúlt volna ha anyja feje után a sajátjába is eresztett volna egyet Carl 😄

desigo
Azért az elõzõ évadhoz képest durván szintet lépett a sorozat.
Pörögnek az események rendesen.
Remélem a kormányzó is csinálni fog valamit mert ezek a beszélgetések rohadt unalmasak.
böröczk
Szerintem nem sokáig fogja húzni, amúgy abszolút nem is illik a sorozatba, szerintem hamar intézkedni fognak ez ügyben.<#rolleyes>

Kumiho #2179

böröczk
És valószínûleg egy 10 éves gyerek, nem hogy a fegyvert nem lenne képes kezelni, de a saját anyját fejbelõni, miután végignézte ahogy felmetszették, még annyira sem.
Szóval ezeket szerintem hanyagoljuk, Carl fején nem a trauma látszott, hanem a mérhetetlen TEHETSÉGTELENSÉG

Kumiho #2179

k0trapali
Ki a here fogja szoptatni a gyereket? Honnan lesz tej? A dráma az megy ebben a sorozatban sírni tud az összes elég jól...
sparrow35
LORI HALOTT! YES FINALLY!

I want to be a mighty pirate ever!

Kaplan
Azt azért megnézném, hogy te milyen arccal állnál miután fejbe lõtted a testvéred születése után az édesanyád. Ennél nagyobb trauma a földön nincs valószínûleg.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

tommygear
+1
tommygear
ugyan olyan szar volt mint szokott, már nekem volt kellemetlen a vergõdése
a nap kérdése:

Honnan szedte a kis feka rab a SZARVAST B+!??😄

böröczk
Nem az volt a baj.

Spoiler

Csaszarmetszeni kellett, miutan erre jott ra, akkor dontott ugy, h inkabb a kolok, mint o. En tamogattam az otletet maximalisan😄
Normal korulmenyek kozt persze Carol vagy Hersell meg tudta volna menteni mindkettojuket.

Kumiho #2179

bármibe lefogadom,hogy kurvára baszott fejbelõni Carlitó.. és Zombi a gáré

mijki
Azért én sajnálom...

hogy az "alap" szereplõket egyre jobban cserélik ki. Pl.: TDog is végre szerephez jutott. Lori meg egy volt a TWD-vel, akármilyen hülye picsa módjára viselkedett is.<#idiota> Az meg megint hülyeség szenved 20 percet szülésnél, aztán ölj meg, ölj meg...míg más nõk órákat szenvednek a szülésnél.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Gatti
Az egyébként biztos hogy carol meghalt? mert asszem a holttestét nem mutatták csak a fejkendõt találták meg.

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

Carl jobban bírta Lori halálát mint Rick 😄 szerintem még ne nyírjuk ki Carl-t, ha így halad elég szép jellemfejlõdésen fog keresztülmenni. T-Dawgot picit sajnáltam, mindig is bírtam.

Gatti
Mindenesetre szuper rész volt megint , voltak elég véres jelenetek is. 😄

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

böröczk
Szerintem pedig ellenkezoleg. Eltorzult, igazan fajdalmas hang. Az az igazi "nem lehet igaz" siras, szerintem nagyon jol csinalta es realissa tette. Ami nem tetszett, hogy szerintem nem hanyatt kellett volna vagnia magat.

Kumiho #2179

Gatti
Én is igy gondolom , elég szarul alakított annál a résznél Rick. Érdekes hangja volt.

RatBaG
azért lori így pont a legvégén csak összehozott egy kisebb színészi alakításnak nevezhetõ valamit. csak 3 évad kellett hozzá.
t-dog sorsa meg már akkor megpecsételõdött, mikor egy másik fekete arc is megjelent. a szereposztásban csak egy alibinéger fér el 😄DD

Per Aspera Ad Inferi.

mijki
", mint egy ...csillámpóni<#idiota>, kifejezestelen arccal."

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

böröczk
En Carlon rohogtem fel, ahogy allt ott, mint egy ...(ide sokminden beszurhato), kifejezestelen arccal.

Kumiho #2179

vixo
Amikor Rick a végén odahajolt Carlhoz és sírt-rít neki,h No-hoho! Olyan cinikusan jött át az egész,mintha õ is szórakozott volna Lori halálán vagy csak én röhögtem fel azon a jeleneten? 😄DD