The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
igen, igen 😊 az Amerikai Hadsereg 22 perc alatt atomjaira hullana, mert KURVA GYORSAN FUT AZ ELLENFÉL 😄

nice.

Bazinga!

mascarun
KÖvezzetek meg de nekem a második trailer amit láttam már bejövõs volt!
Olvastam a könyvet és tudom hogy köze nem lesz hozzá de azért meg fogom nézni. Az a baj a mai filmekkel hogy már nem a történetre mennek rá hanem a látványra. 3D egy kalap szar. Nolan nem 3D zett a Batman-el és akkor is jó film lett.

De a turbózombi legalább megmagyarázná, hogy hogyan bírt veszteni az emberiség. 😊

1-2 hét alatt kiirtották a világot, majd a rohadástól lelassultak és BUMM! így lett a Walking Dead. 😊
😄

egy olyan "Zombi" invázóval szemben kb. 15 percig bírja az emberiség...az USA hadserege max 22. percig aztán csoki! egy elmebeteg faszkalap csinálta azt a filemt basszus....

Narxis
Jaja, azok ellen elég nehezen bírták volna. 😄 Még a ninja redneck-el is. 😄DD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Érdekelne hogy a World War Z turbó-hangya-gepárd-songoku zombijai esetében kb meddig tartott volna a Walking Dead? Sztem úgy az elsõ rész feléig. 😊
Jim Morrison
jóó lesz ez 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tatyla
az lesz az egy jó kis filmszatíra 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Andr0
Ez nagyon beteg film lesz!!! 😄😄 biztos megnézem.

Armin & Ayu fan

Jaja. Inkább komédiának tûnik, mint Twilight majmolásnak. Szinte azt is mondhatnánk rá, h a Twilight-ot gúnyolja ki. Nekem eddig szimpi.
Narxis
OMFG

Mindenki ezt várta, már szidták is elõre de ennek ellenére a trailer egy nagyon jó kis zombi-komédiát sejtet...
ForzaInter
twilight zombi változatban?😄

Yo, Bitch!

BoneDragon
Akkor most még egyszer,

Hát ez mi a szent szar

Kongy
pedig de, nemcsak h látod azon jössz ki ember O_O

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Szolnokboy1
"R (Nicholas Hoult) élõhalott. Nincsenek érzelmei, erkölcse, emlékei és még annak ellenére is csak az éhség hajtja afféle ösztönlényként, hogy néha vannak álmai. Egy nap azonban olyan történik vele, ami addig soha: megtámad egy srácot, akinek annak rendje és módja szerint megeszi az agyát, ám a fiú minden emlékét is megszerzi és beleszeret annak barátnõjébe, Julie-ba (Teresa Palmer). R úgy dönt, hogy minden áron megvédi a lányt, aki elszökött tõle és a megmaradt túlélõk legnagyobb menedékére menekül..."

problem?

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

bency
Áhh..azt hittem ma vagy max holnap már lesz😞 Akkor várjuk a hétfõt..

Köszi 😊

:) Semmi okosság :P

BoneDragon
Hát ez mi a szent szar

precision
új rész amerikában vasárnap, nálunk hétfõn hajnalban
felirat max 1-2 nap és megvan

Bazinga!

bency
Milyen naponként jelenik meg az új rész? És mennyi idõ még a felirat elkészül általában?😊

:) Semmi okosság :P

Szolnokboy1
végre egy jó zombifilm!!

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

GYHÁÁÁÁÁ:_D😄😄😄😄

precision
hát nem nagyon... 😊

Bazinga!

Fabio Capello
Bizonyos tekintetben ez mindenkire igaz 😛

mijki
LOL<#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

egyezzünk meg abban hogy azok mutáns zombik, TWD ben meg csak zombius vulgaris

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

stargatelost
Vagy nyitni egy topikot a WWZ-nek, ahogy azt már egy ideje lehetett volna <#zavart1>
Amúgy lesz, amilyen lesz, ezen már nem lehet változtatni, inkább azért szorítsunk, hogy sikeres legyen (Brad Pitt miatt erre még van is esély), és akkor jöhet folytatás, meg más nagyszabású Z filmek. Talán...

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

ForzaInter
lehetnek, de a könyvben egészen másnak vannak leírva...

Yo, Bitch!

Narxis
A zombik lehetnek gyorsak is!

desigo
Most már mindenki látta azt a fos trailert xD akár vissza is térhetünk a sorozathoz.
<#eljen>
és a Zombikhoz😞

ForzaInter
azért anyáz mindenki mert a trailer alapján a címen kívül semmi köze nem lesz a könyvhöz.

Yo, Bitch!

BoneDragon
Én akárhogy nézem egyáltalán nem gyenge a minõsége a trailernek, de nembaj beszéld be magadnak, ettõl biztos jobb lesz a film.

precision
persze, hogy anyáztok... jobb dolgotok sincs 😛PP

amúgy még mindig azt mondom, hogy egy 2 perces pixeles trailer egy még el nem készült filmhez, amiben nem tudjuk, hogy miféle lények vannak, de a hazai és külföldi fórumozók 90% -a TUDJA, hogy nem így _kell_ viselkednie azoknak a lényeknek amikrõl még fingjuk sincs, hogy mik azok, hogyan keletkeztek 😊
szerintem valami katonai kísérlet, ofkorsz, mi más lenne... elszabadul egy vírus amivel biztos vmi szuperkatonát akartak létrehozni csak elcseszték... van egy "kis" mellékhatása azon kívül hogy erõsek és gyorsak lesznek tõle a delikvensek... ja és mindezt egy rossz minõségû kis szar trailerbõl 😊 úgy látszik ugyanolyan pro vagyok mint ti 😛

Bazinga!

Narxis
De veletek van a baj me mindig csak kritizáltok. 😛

hát jópár témába vágó hazai/külföldi fórumot átnyálaztam és a nézõk 90%a kollektívan anyázik😛 lehet nem velünk van a baj😄

Shiwo
majd otthonról megnézem, a havi 500 megás mobilnetemet most nem terhelem vele 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

precision
semmi baj nincs azzal a trailerrel

Bazinga!

nézd meg a trailert......😛

Shiwo
még nem láttam a trailert, de végül miért is ne lehetnének gyorsan futó zombik? oké, nem feltétlenül 60-nal futó zombik, de amik 30-40 km/h-val sprintelnek utánad, az még akár elképzelhetõ is.. élõholtként nem fárad, nincs az, hogy nem kap elég oxigént és ég a tüdeje, nem érez fájdalmat, stb... egyszerûen ki tudja hozni a fizikuma adta maximumot.. persze ha már kezd szétrothadni, és lebomlottak az izmai, akkor jó ha kúszni-mászni képes utánad..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

nem annyira jöttek akkor be mikor azt a filmet láttam,de aztán megbarátkoztam velük😊 én az old school lassú cammogós Zombikra esküszöm azok is elég nyomasztóak,hogy csak jönnek jönnek jönnek...nem tudsz elfutni....,de mondom a 28 napos filmek "fertõzöttjei" még határeset,de azok is csak a fejlövéstõl nyúvadtak ki véglegesen úgy tudom....
emésztenem kell még ezt a trailert,de kétlem,hogy eltuom majd fogadni ezt a bsuzborogatós ZombiCzunamit:S

Pedig milyen jó kis filmet lehetne csinálni belõle... leülnének beszélgetni aztán a történet egyszer csak megelevenedik és több különálló sztoriból összeáll az egész úgy minta könyvben. Bár most így belegondolva sorozatban ez jobban mûködne <#idiota>

Kongy
Nekem tetszett a trailer, nemtom mit kell mindenkinek csípõbõl lefikázni. Nyilván sokára jön még ki, a CGI-t is biztos finomítják még 2013 nyaráig bõven, meg a forgatás is javában zajlik szerintem.. De eddig nem rossz szerintem.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

ForzaInter
😊

a klasszikus zombikra gondoltam mint amilyenek ebbe a sorozatba is vannak:.

Yo, Bitch!

BoneDragon
Mert milyen az igazi zombi? Láttál már olyat?

ForzaInter
ja azok voltak a legélethûbbek így a legfélelmetesebbek is. de a tébolyultak zombijai sem voltak rosszak, bár azok se nevezhetõek már igazi zombiknak.

Yo, Bitch!

Lehet, hogy jó film lesz a World War Z. Csak azt nem értem, h miért ez a neve? Semmi köze sincs a könyvhöz. Mindenhol azt olvasom, h a könyv rajongói ki vannak akadva a trailer-en, akik nem ismerik a könyvet, azoknak tetszik. Szóval nem az fogja eladni a filmet, h a könyv címét viseli. Brad Pitt neve fogja eladni és az, h zombis. A zombikat pedig nem licencelte le magának Brooks, szóval lehetett volna bármi más a címe a filmnek.
w77d
Én mondom a legjobb eddig a 28 nappal késõbb zombik voltak. Nem csoszogtak, de nem is szaladtak 60-al. Annyit tudtak mint egy ember csak fájdalom nélkül és pont ez volt bennük az ijesztõ és a durva.

Tatyla
elolvasod a könyvet megérted,csak ajánlani tudom

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

mijki
De mivel ez "elméletileg" World War Z-n alapul, ezért akadtak ki annyian, mert a WWZ-s zombik, olyanok mint a TDW-s zombik, sõt Brooks azt is leírja miért.

Akkor miért nem hívják Z-nek a filmet, vagy valami másnak. A megoldás....bevétel.

Ha egyszer lesznek zombik(bár erre nincs esély), és olyan zombik lennének mint ezek, az emberiségnek esélye se lenne.

A 28 nappal késõbben, meg nem zombik, hanem fertõzõdöttek voltak, akik ugyan olyan sérülékenyek voltak mint az emberek. Húst ettek az biztos!<#idiota>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro