The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄😄😄

RatBaG

EEEEE macarenaaa!

Per Aspera Ad Inferi.

k0trapali
Mind1 azok is rohadt gagyik voltak.
Ettõl függetlenül jó film.
Fenrir
Azok nem is zombik voltak szvsz.

A halál csupán a kezdet...

k0trapali
I Am Legend zombik is rohadt gyenge CGI izék voltak... köhm. no offense!
1024-ben is boritják a Buszt 60-al szaladnak és gúlát épitenek😛😊

precision
ember... ez egy 360p minõségû TRAILER... ja te már láttad a végleges filmet mozi v. hd minõségben és ezért fikázod a CGI -t

egy szóval sem mondta senki, hogy ezek zombik... vagy ha azok is (vagyis annak nevezik õket) mivel nem létezõ dolog, ezért nincs szabály arra, hogy milyennek _KELL_ lenniük... éppen ezért bármiféle elvárás ezzel kapcsol butaság

mint mondtam, meg kell nézni az I Am Legend -et, ott is gyorsak a zombik és nem olyanok mint itt a Walking Deadben

a kritikával semmi gond nincs, de talán majd akkor ha már láttad a filmet... nem egy pixeles 2 perces trailer alapján, és pláne nem ilyen öngyilkos hangulatban 😛

de te tudod amúgy 😊

Bazinga!

jó igazad van! sajnos nemtudom megérteni,hogy miért nem jön be,hogy 60-80km/h-val rohanó zombiáradat buszokat dönt fel.....velem van a probléma sorry😛

jah és 200 millió dollárból egy ilyen fostenger CGI-re telt....sorry azért a kritikáért is😛

precision
még is mi lenne? vmiféle fertõzött emberek másznak felfelé egymáson mint az állat

vagy most komolyan még egy olyan filmre vágysz amiben a zombik pont ugyanolyanok mint az ezelõtti többtucat filmben? az I Am Legend -ben pl mások voltak és mûködött a film teljesen jól... ahogy nézem itt is hasonlóak lesznek a "zombik"

ha meg egy trailer ennyire felzaklat akár fel is kötheted magad 😊 omg. az élet legnagyobb problémái 😊 ki mondta, hogy kötelezõ megnézni a filmet? úgy küldöd el õket az anyjukba, mint ha bármiféle szabálynak vagy NEKED kéne megfelelniük

Bazinga!

most finom leszek és nõies:

MÉNEMMEGY A BÚS FRANCBA AZ A BAROM AKI EZT íGY KITALÁLTA?!?! HÁT MIAFAXOM EZ?

szerintem csak 2 dolog van elbaszva a trailer megtekintése után:
1,Zombik
2,CGI

Tegnap megnéztem a legutóbbi részt.
WÁHÁHÁHÁHÁÁÁÁ... hahahahaha....
Végre megszabadultunk a legidegesítõbb szereplõtõl. Nem T-Dogra gondolok. A sorozat nézhetõsége 30% megnõt.
Bár ez már egyszer metörtént a Prison Breakben. Akkor visszajött...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Errõl a Walking Dead jáék jut az eszembe ahol elméletileg 1-2 napig voltunk eszméletlenek de a úgy néztek ki, mint akik már hónapok óta rohadnak a tûzõ napon.

Amúgy láttátok a trailerben, hogy a nagy térképen a repterektõl terjedt a cucc? Hátha meg lesz magyarázva a dolog.

Valamint mintha az egyik jelenetben egy nuke is befigyelt volna.
"egy kicsit az sem tûnt annak."

Ez mondjuk elég logikus hiszen azok a zombik akik alig pár órája vagy napja változtak át jó hogy nem véresen rongyokban meg elrohadt testrészekkel mászkálnak hanem inkább hasonlítanak egy élõ emberre. Viszont a gyorsan szaladgáló zombikat én annyira nem szeretem :\

Nekem tetszett. Itt aztán tényleg nem lacafacáznak majd a méretekkel.
CSOCSO
Szvsz brutal volt az utolso resz.
CSOCSO
Hyundai szponzoralja a sorozatot. Minden reklamnal a film kozben hyundajozas van.
Kaplan
World War Z trailer. Furcsa, egyetlenszer sem mutatták normálisan a zombikat, amikor látszódott egy kicsit az sem tûnt annak. Nagyon kapkodós lett sajnos a trailer...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

oké oké! értem azt a verziót is,hogy elõbb olvasol utánna filmezel😛

mascarun
Nem vagyunk mazohisták! Egyébként rengeteg minden máshogy van! A szereplõk közül is van akinek máshogy alakul a sorsa vagy pusztán kimaradt a sorozatból vagy a képregényben nincs benne! Nem ugyanaz a kettõ! 😊

Én úgy láttam, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
elvágta a köldökzsinórt a késsel, nem? Mondjuk az tényleg érdekes volt, hogy "megtisztult" a kölök... 😄
Narxis
jah azon én is röhögtem 😄DD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Lentebb linkeltem.

A WWZ-s hordával kissé jobban meggyûlne a baja Rickéknek. 😊 Megnézném hogyan csapdosnak fejbe percenként kb4000 zombit.
már kiakadtam én is délelõtt.....kb. Starship troopers bogarak feeling....mocskosul elbaszták a Zombikat:S😞

Kicsit off, de zombis téma. Láttátok a World War Z teaser, trailer, akármi apjafaszát? Szerintem katasztrófa. A könyvet imádtam és a trailer, teaser, trailer trailere akármi után a fejemet vertem a falba. Mi a faszomok ezek? Zombik vagy bogarak vagy mik? Szörnyû.
Andr0
hát LOL most volt egy kis casting rendezés... Így több idõ jut a csoportra😉

Armin & Ayu fan

Kongy
Jó, most a sorozat kedvéért nem lesznek õsemberek, ez azért érthetõ 😄 Ez is csak szõrszálhasogatás 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

tommygear
tommygear
redneck = paraszt
mondjuk aki ilyesmiken rugózni az ne nézzen filmet/sorozatot mert bármelyiknél fel lehet tenni 100 kérdést amire nincs válasz

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Én erdõt láttam, és az AK-47 est kereste õ is hogy álmukban kinyírhassa a csapatot

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

mi a faxt keres egy félénk növényevõ vadállat egy betontegerben ahol kilóméterekre bûzölögnek a hullák?😄

És még ki is vannak sminkelve.
desigo
A csajok haja is mindig patent és a hónaljuk is makulátlanul borotvált...
A szarvas dög volt,
Gov emberi közt veterán katonák is voltak.
Attól hogy shane bedugta a pömpölõjét még nem teszi alkalmassá lórit a szülésre

Amúgy meg sose alszanak, minek õr😄
Rick nek 7 epizódon keresztül egy gránát volt az ingébe rejtve, szal ilyeneken ne akadjál ki😄

"lõszerrel meg minden oszt egyszer nem láthattuk kinél mennyi van és milyen fegyver stb"
4. évadban már lesz HUD is😄

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

ami minden részben elõjön az nem zavar?

KI MOSSA ÉS POLIROZZA LE A KIBASZOTT KOCSIJAIKAT?!😄😄 úgy csillog az összes mindig mint a Salamon töke!
könyörgöm világégés van!!!😄😄

k0trapali
" Miért nem tudta kinyomni a lukából amit már Shane szarrá járatott? "

<#taps> áááááááá milyet nevettem! <#nyes><#idiota>
Igazából nekem ez az évad egy teljesen hatalmas összevisszaság.
Jól látod, egyetértek veled amit leírtál.
Kezdve ott az egészet hogy megtalálták a börtönt, oké! De hogy nekiállnak hentelni mint Rambó mikor elborul az agya az már frusztráló XD
Ha ilyen kemények, akkor miért nem tisztítják meg az egész államot a zombiktól? :Y

Azt mondják hogy ne pazaroljatok a lõszerrel meg minden oszt egyszer nem láthattuk kinél mennyi van és milyen fegyver stb...
Semmibõl kerülnek elõ a fegyverek és tûnnek el. Kérdés hogy az M4-es meg az ak47-es hová lett az elsõ részbõl? + 1* nem láttam hogy õrködött volna valaki a toronyban, nehogy véletlenül valamilyen banda benyomuljon álmukban és kinyírjanak mindenkit. pff XD

Carl egy vízipisztolyt nem tudna normálisan megtölteni és kezelni, nemhogy egy igazit! szánalom + sosem látni hogy töltenék a fegyvereket hahaha.... Carol pl egy 6 lövetû revolvert használ, ahhoz képest úgy használja mintha, mintha infinity ammo, + super fegyver lenne a doom filmbõl.

Lori unalmas bizony de õ legalább nem hentel mint egy Rambo.
A zombik hol megjelennek, hol eltûnnek. Már jó ideje elfoglalták a börtönt, miért nem kezdtek hozzá egybõl a hullák elégetéséhez? + miért nem állítanak õrt hogy ne történjen meg az olyasmi ami a mostani részben történt?

Andrea és a feka csaj története lapos és unalmas. A guvenör egy fasz, Merle mint valami iskolás focicsapat tagja úgy viselkedik.

Riasztóra meg a sok lövésre miért nem gyütt egy egész horda és nyírt ki mindenkit?

Hogy vadászott a kis feka szarvasra? És mivel ölte meg? hogyan maradt seggpucéran életben? Hogy tudott egy egész osztag nemzeti gárdista katonát kinyírni néhány városi suhanc? Honnan tudták hogy Lori gyerekét ki kell majd vágni? Miért nem tudta kinyomni a lukából amit már Shane szarrá járatott? és még sok kérdés felmerül XD
Kongy
Amúgy izé

Csak nekem tûnt fel az, hogy amikor kivette a babát, egy gyors vágás és már nem volt véres? Köldökzsinórt meg el se kellett vágni, azúgy... elszakadt. LOL. Amúgy ha szõrszálhasogatást akarunk akkor ilyenekbe bele lehet kötni, de én szemet hunytam ezek felett.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

precision
kövezzetek meg de nekem ez a rész nem nagyon tetszett... és az annak a tudatában is sokkoló lehet ami a legvégén történt
egyszerûen túl sok volt az agymenés, ez már sok... ennyire nem lehetnek "durvák" a szereplõk... én a "sokk" helyett már csak a fejemet fogtam és röhögni támadt kedvem

már az röhejes volt amikor vmelyik elõzõ részben az az idióta csaj egy zombin gyakorolta a mûtõsdit... de ez a mostani jelenet egyszerûen szánalmasan nevetséges volt... egy egyszerû bicskával felmetszi Lori hasát 😊 mer hogy vérzik a puncija 😄 oké. nem túl rég az a csaj még a zombikra sem bírt ránézni most meg egy élõ embert vág fel egy késsel... gg. ekkora balfaszságot.
persze örülök neki, hogy megpusztult Lori, de inkább halt volna meg úgy hogy zombigyerek rágja ki magát belõle, vagy átváltozik és Rick agyonlövi...stb.

Bazinga!

Mi az a Redneck ninja? 😮

Fenrir
Mondom, hogy ez egy jó évad:

Végre a baromi unalmas Lori és a közepesen érdekes T-Dog elpatkolt, mindkét karakter nagyon gyenge volt, csak így tovább <#eljen>

A halál csupán a kezdet...

Elfogytak a zombik, épp nem jött több.
De az vicces volt ahogy Daryll beállt a csóka mögött. Mint valami redneck ninja! 😊

Nem értem, hogy amikor a fekete nagydarab palinál volt a fegyver és Darly meg a háta mögött már készült a skalpolásra akkor ki fogta az ajtót?
Merle kezére nem csak kést, hanem vibrátort és csumisüveget is lehet csatlakoztatni. 😊
Rick majd megbassza a szõke lányt, és az is terhes lesz.
És majd lesz tejcsi, addik kénytelen a gyerek a dákoromán történelmet alapulvéve fejlõdni és szürcsizni az aputejet XD
OMFG :-D

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

😄 Praktikus.
szega96
Zombi apokalipszis idejére

Hát nem tudom nekem egy könyv legalább olyan vizuális élményt ad mint egy film ha nem jobbat mivel beindítja a fantáziám és úgy elképzelem ahogy több száz milliárd dollárból se lehetne megcsinálni film formában. Persze egy tökéletesen megvalósított adaptációt én is szívesebben megnéznék de mivel ilyen nincs így marad az eredeti.

És itt most könyvrõl beszéltem egy képregénynél még csak el sem kell képzelni hiszen gyönyörûen le van rajzolva 😊

sparrow35
Mivel a könyv általában jobb én is így járok el. 😊

I want to be a mighty pirate ever!