The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy szóval sem mondta senki, hogy ezek zombik... vagy ha azok is (vagyis annak nevezik õket) mivel nem létezõ dolog, ezért nincs szabály arra, hogy milyennek _KELL_ lenniük... éppen ezért bármiféle elvárás ezzel kapcsol butaság
mint mondtam, meg kell nézni az I Am Legend -et, ott is gyorsak a zombik és nem olyanok mint itt a Walking Deadben
a kritikával semmi gond nincs, de talán majd akkor ha már láttad a filmet... nem egy pixeles 2 perces trailer alapján, és pláne nem ilyen öngyilkos hangulatban 😛
de te tudod amúgy 😊
Bazinga!
jah és 200 millió dollárból egy ilyen fostenger CGI-re telt....sorry azért a kritikáért is😛
vagy most komolyan még egy olyan filmre vágysz amiben a zombik pont ugyanolyanok mint az ezelõtti többtucat filmben? az I Am Legend -ben pl mások voltak és mûködött a film teljesen jól... ahogy nézem itt is hasonlóak lesznek a "zombik"
ha meg egy trailer ennyire felzaklat akár fel is kötheted magad 😊 omg. az élet legnagyobb problémái 😊 ki mondta, hogy kötelezõ megnézni a filmet? úgy küldöd el õket az anyjukba, mint ha bármiféle szabálynak vagy NEKED kéne megfelelniük
Bazinga!
MÉNEMMEGY A BÚS FRANCBA AZ A BAROM AKI EZT íGY KITALÁLTA?!?! HÁT MIAFAXOM EZ?
szerintem csak 2 dolog van elbaszva a trailer megtekintése után:
1,Zombik
2,CGI
WÁHÁHÁHÁHÁÁÁÁ... hahahahaha....
Végre megszabadultunk a legidegesítõbb szereplõtõl. Nem T-Dogra gondolok. A sorozat nézhetõsége 30% megnõt.
Bár ez már egyszer metörtént a Prison Breakben. Akkor visszajött...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Amúgy láttátok a trailerben, hogy a nagy térképen a repterektõl terjedt a cucc? Hátha meg lesz magyarázva a dolog.
Valamint mintha az egyik jelenetben egy nuke is befigyelt volna.
Ez mondjuk elég logikus hiszen azok a zombik akik alig pár órája vagy napja változtak át jó hogy nem véresen rongyokban meg elrohadt testrészekkel mászkálnak hanem inkább hasonlítanak egy élõ emberre. Viszont a gyorsan szaladgáló zombikat én annyira nem szeretem :\
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A WWZ-s hordával kissé jobban meggyûlne a baja Rickéknek. 😊 Megnézném hogyan csapdosnak fejbe percenként kb4000 zombit.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Gov emberi közt veterán katonák is voltak.
Attól hogy shane bedugta a pömpölõjét még nem teszi alkalmassá lórit a szülésre
Amúgy meg sose alszanak, minek õr😄
Rick nek 7 epizódon keresztül egy gránát volt az ingébe rejtve, szal ilyeneken ne akadjál ki😄
"lõszerrel meg minden oszt egyszer nem láthattuk kinél mennyi van és milyen fegyver stb"
4. évadban már lesz HUD is😄
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
KI MOSSA ÉS POLIROZZA LE A KIBASZOTT KOCSIJAIKAT?!😄😄 úgy csillog az összes mindig mint a Salamon töke!
könyörgöm világégés van!!!😄😄
<#taps>#taps> áááááááá milyet nevettem! <#nyes>#nyes><#idiota>#idiota>
Jól látod, egyetértek veled amit leírtál.
Kezdve ott az egészet hogy megtalálták a börtönt, oké! De hogy nekiállnak hentelni mint Rambó mikor elborul az agya az már frusztráló XD
Ha ilyen kemények, akkor miért nem tisztítják meg az egész államot a zombiktól? :Y
Azt mondják hogy ne pazaroljatok a lõszerrel meg minden oszt egyszer nem láthattuk kinél mennyi van és milyen fegyver stb...
Semmibõl kerülnek elõ a fegyverek és tûnnek el. Kérdés hogy az M4-es meg az ak47-es hová lett az elsõ részbõl? + 1* nem láttam hogy õrködött volna valaki a toronyban, nehogy véletlenül valamilyen banda benyomuljon álmukban és kinyírjanak mindenkit. pff XD
Carl egy vízipisztolyt nem tudna normálisan megtölteni és kezelni, nemhogy egy igazit! szánalom + sosem látni hogy töltenék a fegyvereket hahaha.... Carol pl egy 6 lövetû revolvert használ, ahhoz képest úgy használja mintha, mintha infinity ammo, + super fegyver lenne a doom filmbõl.
Lori unalmas bizony de õ legalább nem hentel mint egy Rambo.
A zombik hol megjelennek, hol eltûnnek. Már jó ideje elfoglalták a börtönt, miért nem kezdtek hozzá egybõl a hullák elégetéséhez? + miért nem állítanak õrt hogy ne történjen meg az olyasmi ami a mostani részben történt?
Andrea és a feka csaj története lapos és unalmas. A guvenör egy fasz, Merle mint valami iskolás focicsapat tagja úgy viselkedik.
Riasztóra meg a sok lövésre miért nem gyütt egy egész horda és nyírt ki mindenkit?
Hogy vadászott a kis feka szarvasra? És mivel ölte meg? hogyan maradt seggpucéran életben? Hogy tudott egy egész osztag nemzeti gárdista katonát kinyírni néhány városi suhanc? Honnan tudták hogy Lori gyerekét ki kell majd vágni? Miért nem tudta kinyomni a lukából amit már Shane szarrá járatott? és még sok kérdés felmerül XD
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
egyszerûen túl sok volt az agymenés, ez már sok... ennyire nem lehetnek "durvák" a szereplõk... én a "sokk" helyett már csak a fejemet fogtam és röhögni támadt kedvem
persze örülök neki, hogy megpusztult Lori, de inkább halt volna meg úgy hogy zombigyerek rágja ki magát belõle, vagy átváltozik és Rick agyonlövi...stb.
Bazinga!
A halál csupán a kezdet...
De az vicces volt ahogy Daryll beállt a csóka mögött. Mint valami redneck ninja! 😊
És majd lesz tejcsi, addik kénytelen a gyerek a dákoromán történelmet alapulvéve fejlõdni és szürcsizni az aputejet XD
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
És itt most könyvrõl beszéltem egy képregénynél még csak el sem kell képzelni hiszen gyönyörûen le van rajzolva 😊