The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mascarun
Azt tudja valaki hogy ez az évad is ketté lesz vágva vagy leadják szünet nélkül?

ForzaInter
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
lori, hogy élne már?😄 amelyik zombit megölte rick végén az megette, de ha nem ette volna meg akkor is elvérzett volna

szerintem jó rész volt nagyon. azért az vicces, hogy most nem öltek meg 542563 zombit és egybõl írják páran, hogy unalmas volt meg hasonlók...

a vége nagyon komoly volt. rick nálam 1. számú kedvenc lépett elõ. azért érdekes dolgok derültek ki ebben a részben.

Yo, Bitch!

Laza
Köszi, már sikerült. Pont olyanokon néztem ahol vagy nincs fenn vagy halott ... a Hosszúpuskáról szoktam szedni, de ott vmi SQL hiba van ... de most megjelent a hibák tengerében 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Nálam ez simán megy.

Laza
Valaki dobja már fel a feliratot, mert minden oldal halott 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

ForzaInter
kijött a felirat és a feliratok.info meghalt😄

Yo, Bitch!

w77d
zsír

kommersz
"Szóval jöhet a TWD hegesztése. Ahogy azt korábban Maraxush is jelezte, legkésõbb 8-9 között lesz kész a felirat. 😊"

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

w77d
magyar felirat mikor lesz a mostani részhez?

Narxis
Ez egy kicsit lagymatag rész volt, köv. rész lesz durva az elõzetes alapján. A governor meg tök jó arc, szvsz nincs vele semmi gond.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Szinte minden zombis filmben, így van hogy ennek következtében a szereplõk újszülöttként csodálkoznak rá olyan tényekre, amiket már mi kívülrõl tudunk.

Pl. Ezek bizony élõholtak, fejlövés kell nekik, a harapásuk nem éppen egészséges... - Erre mind újra rá kell jönni a filmben...
Carl eddig teljesítményét ismerve ez egyáltalán nem kizárt.
Szolnokboy1
"Én csodálkozok h miért nem használják a zombi kifejezést,nem is értem miért...."

mert a sorozat univerzumában nem létezik a zombi kifejezés és zusammen az egész zombi-kultusz sem. értsd: nincsenek zombifilmek, képregények, mítoszok stb.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Hát azért jól lelõtted a poént magadnak <#whatever>

Ozzyehh
They confirmed on The Talking Dead that Lori is dead. The walker that Rick shot and stabbed in the stomach ate her. That's why the walker was so bloated. I haven't read the comics, but I think it is "Lori" on the phone, that Rick is delusional.This is the zombie apocalypse, there are no working phones anymore.

oké nem szóltam 😄 akkor csak halucinálta a phone ringet de megnéztem volna az arcotokat, ha az a bics nem patkol el😄

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Minek ásnának sírt egy turbánnak? Meg amúgy is ha nincs meg a hullája Daryl tuti megkeresné...

Ozzyehh
hm jólvan majd meglátjuk 😄, de ha igazam lesz mindenki fizet nekem egy sört <#idiota>

Ozzyehh
Emberek, az ösztönöm azt súgja itt még mess up lesz rendesen xD

Most néztem meg félig a Making of The Walking Dead 3x04 "Killer Within"-et. "Today we actually lose two of the main character..." mondják benne és meg is nevezik õket. Neeeeem, már nem jön vissza. 😄 hehehehe

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ozzyehh
De láttad, hogy bele rakták a hulláját?<#idiota> vagy hogy megtalálták a hullát? <#idiota> csak a turbánját találták meg

Carol hogy lehetne már amikor eltemették? <#idiota> Daryl még virágot is rakott a sírjára...

Ozzyehh
Simán elállíthatta a vérzést nés tovább él a szajha <#idiota>na mind1 1 hét és kiderül 😄DD

Ozzyehh
De ha teszem azt Carol megtalálta? láthattuk , hogy Carol tovább képezte magát szanitéccé <#idiota>

Ez semmi. Indián János ezt egy frigóban símán túléli. <#eplus2>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Te ne idegesítsél ilyen rémhírekkel. Ez a horror, nem a film. Méghogy visszajön. Ez nem volt jó vicc. <#gonosz3>

bency
Én csodálkozok h miért nem használják a zombi kifejezést,nem is értem miért....

Carol lehet,simán reagálhat rá Rick úgyis.....Lori nem lehet,mindenképp elvérzik...

:) Semmi okosság :P

Ozzyehh
Oké Merle semmiképp nem lehet, Carol se , mert rá nem reagálna így Rick, Andrea pedig tudjuk hol van még mindig😊

böröczk
Ha nem is, akkor is elverzik, es max walkerkent/biterkent ter vissza.

Amugy nekem nagyon tetszik, hogy soha nem hasznaljak a zombi kifejezest.

Kumiho #2179

Ozzyehh
Egyáltalán nem biztos hogy carl fejbepuffantotta 😄

bency
Nem õ az semmiképp,Merle vagy Carol.

:) Semmi okosság :P

Ozzyehh
Az idegesító SPOILER -----------------------> -----------------------> -----------------------> -----------------------> -----------------------> -----------------------> -----------------------> -----------------------> -----------------------> -----------------------> -----------------------> -----------------------> -----------------------> -----------------------> -----------------------> -----------------------> -----------------------> lori az 100% látni Ricken amikor felveszi a telefont😊 én se örülök , de ez van

böröczk
Szerintem is, vagy Merle.

Kumiho #2179

Seth
Szerintem meg a nevétsemtudom szõke ribi a néger szamurájjal

PSN ID.: Beegabor

Ozzyehh
Bár lehet Carol, de szerintem Lori az 😄

Ozzyehh
a következõ rész elõzetesében van, Daryl is mondja, hogy She aint dead?😮 meg rick is amikor felveszi a telefont aasszem azt mondja i tought you are dead vagy mi😄

böröczk
Honnan veszed?
Nem vicces. <#idiota>

Egyébként én inkább takarításnak, mint irtásnak nevezném. 😄

Kumiho #2179

Ozzyehh
LORI NEM HALT MEG 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD am kurva jó rész volt Rick már az õrület határán volt úgy irtott mint az atom

A könyvben részletesen ki van fejtve, hogy miért nem volt hatásos a hadsereg az elsõ idõkben.
Mellesleg, aki olvasta, az pontosan tudja, hogy a stílusból fakadóan elég nehéz lenne egy az egyben átültetni mozgóképre. (rövid visszaemlékezések, interjúk alapján)
Nem hiszem, hogy világmegváltó film lesz, de én várom, és majd megtekintése után fogok véleményt nyilvánítani, nem pedig egy 90 másodperces elõzetes alapján.
Az inkább csak valami a katasztrófafilmekben nagyon kedvelt elõrejelzés lehet. "Ha ez így megy tovább X napon belül mindenkit elér a zombulás."

Az atom meg elég messzinek néz ki azon a képen, szóval lehet az, fõleg ha filmes atomról van szó.
mijki
1:52-kor amikor kinéznek a repülõbõl? Ha az atom lett volna, akkor utána már semmit se láttak volna. Szerintem egyszerûen valami nagy, pl.: tankhajó, vagy lõszerraktár vagyis valami nagy robbanhatott fel. De mivel filmrõl van szó, lehet.

Az atomrobbanás így néz ki(0:50):

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Ott a trailerben el is fogy 4.5 milliárd ember 1.5 sec alatt 😄

"hát igen... meg kell nyomni egy gombot és kilövöd rájuk az atomot 😊 igen csak nehéz lehet"

Errõl jut eszembe, hogy mintha a WWZ trailerben 1.58-kor egy nuke pukanna el.
mijki
"hát igen... meg kell nyomni egy gombot és kilövöd rájuk az atomot 😊 igen csak nehéz lehet"

Atomot? Nem vetnének be atomot. Radioaktív sugárzás sokkal több kárt tenne a túlélõkben, mint az a 9-10 millió zombi ami pl.: New York-ban lenne. Társadalmi hatása is lenne. Annál jobban nem lehetne a nemzeti morált lerontani, minthogy a kormány a saját városaira dobál atomot. "Minek próbáljak túlélni, ha az egész Föld egy radioaktív sárgolyó lett?"

"persze, 1-az-1 -ben egy embernek nincs esélye a zombival szemben, de egy talpig felfegyverzett katonának tankokkal és vadászrepülõkkel megerõsítve, taktikázva, csapatmunkával... vagy végsõ esetben bombázással 😊 úgy már a zombi az esélytelen"

Ja, igen, de azokhoz kell lõszer, amibõl elõbb utóbb kifogynak a jármûvek, és akkor kell az utánpótlás, amihez meg komoly infrastruktúra(utak, stb.). Ilyen helyzetben ez megoldhatatlan, mivel az utak többsége bedugult. A másik, ha kitör egy zack inváziója, összeomlik a gazdaság, kereskedelem. Az olyan jármûvek, mint a tankok, IFV-k, APC-k sok üzemanyagot igényelnek(pl: M1A2 gázturbinája). Annyi üzemanyagot a "frontra" szállítani lehetetlen, és üzemanyag nélkül egy acél koporsó a legjobb tank is személyzete számára. A repülõk meg kerozin zabáló szörnyeteg. Esetleg, az elsõ 1 hónapokban még bevethetõek, de utána a tartalékok elfogynak. A bombák meg, mint olvastuk a WWZ-ben, hatástalanok, a zombik ellen, ennek okát a szerzõ pontosan leírta, a szervezetben található folyadékokkal van kapcsolatban, de most nincs kedvem elõkeresni. Emiatt pl.: a vízalatti nagy nyomás sincs rájuk hatással.

"a zombi meg egy sérülékeny jószág"

A zombinak ugye a fejét kell lõni. De, az agyának mivel csak egy kis része mûködik, azt kell eltalálni. A Yonkers-i csatában is emlékeznek olyanra, aki meglõtte a zack fejét, de nem halt meg, mivel nem azt a részét találta el az agynak, ami "életben" tartotta a Z-t. Azt meg nem hiszem, hogy sokan, hiába hivatásos katonák 100-200 vagy akár több méterrõl egy kb. 10x10cm-es négyzetet telibe lõ minden 2-3 lövésre.

Egy szó mint száz, olvasd el a World War Z-t, remek könyv, nagyon jól összerakva.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Narxis
Arról is beszélnetek kellene, hogy mi történik azzal aki meghal akármilyen módon. Ha zombi lesz belõle akkor tök mindegy mit zárnak le, 7 milliárd embert nem lehet ellenõrizni. Ha viszont nem lesz a halottakból zombi akkor persze már annyira nem nehéz kontrollálni a helyzetet.

precision
mind1, ezen ne vesszünk össze... ha nem sikerül a mozgósítás azonnal akkor elfoglalnak max egy várost vagy államot a zombik
az amerikai hadsereg olyan hatalmas és annyi fegyvere, harci eszköze és embere van, hogy párezer, tízezer, százezer rohangászó agyatlan zombi az nem kihívás nekik (elfoglalják new york -ot pl a zombik, végsõ megoldásban atomot rájuk) problem solved, persze áldozatokkal és nagy árral, de ennyi... az ember már csak ilyen állatfaj, egyszer már bevetették az atombombát, és még be is fogják minden bizonnyal... szal valszeg egy rakás rothadó húsra simán ráeresztenék az atomot ha nem lenne semmilyen más megoldás

Bazinga!

Ez 100%-ban igaz csak a trailerben látszik, hogy szinte percek/órák alatt durvul el a helyzet. Ha ilyen esetben nem sikerül a kellõ mozgósítás, akkor igen hamar vesztes helyzetben találhatják magukat.
precision
hát igen... meg kell nyomni egy gombot és kilövöd rájuk az atomot 😊 igen csak nehéz lehet
tankok, páncélozott jármûvek, repülõgépek, fegyverek..stb.stb.
a zombi meg egy sérülékeny jószág, ráadásul nem egy iq fighter
persze, 1-az-1 -ben egy embernek nincs esélye a zombival szemben, de egy talpig felfegyverzett katonának tankokkal és vadászrepülõkkel megerõsítve, taktikázva, csapatmunkával... vagy végsõ esetben bombázással 😊 úgy már a zombi az esélytelen

ha Carl el tud bánni egy zombival akkor bárki 😊 ha meg gyorsan fut akkor ügyesebbnek kell lenni, és nem idióta mód eléjük állni egy szál bicskával, hanem katona módjára pirítani õket megfelelõ supporttal és csapatmunkával

Bazinga!

Narxis
Ennyi.

mijki
WWZ-ben is:

Yonkers-i csatában az amerikai sereg súlyos vereséget szenvedett, pedig ott lassú zombik voltak, és a sereg is bevetett mindent.