The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szerintem jó rész volt nagyon. azért az vicces, hogy most nem öltek meg 542563 zombit és egybõl írják páran, hogy unalmas volt meg hasonlók...
a vége nagyon komoly volt. rick nálam 1. számú kedvenc lépett elõ. azért érdekes dolgok derültek ki ebben a részben.
Yo, Bitch!
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Pl. Ezek bizony élõholtak, fejlövés kell nekik, a harapásuk nem éppen egészséges... - Erre mind újra rá kell jönni a filmben...
mert a sorozat univerzumában nem létezik a zombi kifejezés és zusammen az egész zombi-kultusz sem. értsd: nincsenek zombifilmek, képregények, mítoszok stb.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
oké nem szóltam 😄 akkor csak halucinálta a phone ringet de megnéztem volna az arcotokat, ha az a bics nem patkol el😄
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Carol lehet,simán reagálhat rá Rick úgyis.....Lori nem lehet,mindenképp elvérzik...
:) Semmi okosság :P
Amugy nekem nagyon tetszik, hogy soha nem hasznaljak a zombi kifejezest.
Kumiho #2179
Nem vicces. <#idiota>#idiota>
Egyébként én inkább takarításnak, mint irtásnak nevezném. 😄
Kumiho #2179
Mellesleg, aki olvasta, az pontosan tudja, hogy a stílusból fakadóan elég nehéz lenne egy az egyben átültetni mozgóképre. (rövid visszaemlékezések, interjúk alapján)
Nem hiszem, hogy világmegváltó film lesz, de én várom, és majd megtekintése után fogok véleményt nyilvánítani, nem pedig egy 90 másodperces elõzetes alapján.
Az atom meg elég messzinek néz ki azon a képen, szóval lehet az, fõleg ha filmes atomról van szó.
Az atomrobbanás így néz ki(0:50):
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Errõl jut eszembe, hogy mintha a WWZ trailerben 1.58-kor egy nuke pukanna el.
Atomot? Nem vetnének be atomot. Radioaktív sugárzás sokkal több kárt tenne a túlélõkben, mint az a 9-10 millió zombi ami pl.: New York-ban lenne. Társadalmi hatása is lenne. Annál jobban nem lehetne a nemzeti morált lerontani, minthogy a kormány a saját városaira dobál atomot. "Minek próbáljak túlélni, ha az egész Föld egy radioaktív sárgolyó lett?"
"persze, 1-az-1 -ben egy embernek nincs esélye a zombival szemben, de egy talpig felfegyverzett katonának tankokkal és vadászrepülõkkel megerõsítve, taktikázva, csapatmunkával... vagy végsõ esetben bombázással 😊 úgy már a zombi az esélytelen"
Ja, igen, de azokhoz kell lõszer, amibõl elõbb utóbb kifogynak a jármûvek, és akkor kell az utánpótlás, amihez meg komoly infrastruktúra(utak, stb.). Ilyen helyzetben ez megoldhatatlan, mivel az utak többsége bedugult. A másik, ha kitör egy zack inváziója, összeomlik a gazdaság, kereskedelem. Az olyan jármûvek, mint a tankok, IFV-k, APC-k sok üzemanyagot igényelnek(pl: M1A2 gázturbinája). Annyi üzemanyagot a "frontra" szállítani lehetetlen, és üzemanyag nélkül egy acél koporsó a legjobb tank is személyzete számára. A repülõk meg kerozin zabáló szörnyeteg. Esetleg, az elsõ 1 hónapokban még bevethetõek, de utána a tartalékok elfogynak. A bombák meg, mint olvastuk a WWZ-ben, hatástalanok, a zombik ellen, ennek okát a szerzõ pontosan leírta, a szervezetben található folyadékokkal van kapcsolatban, de most nincs kedvem elõkeresni. Emiatt pl.: a vízalatti nagy nyomás sincs rájuk hatással.
"a zombi meg egy sérülékeny jószág"
A zombinak ugye a fejét kell lõni. De, az agyának mivel csak egy kis része mûködik, azt kell eltalálni. A Yonkers-i csatában is emlékeznek olyanra, aki meglõtte a zack fejét, de nem halt meg, mivel nem azt a részét találta el az agynak, ami "életben" tartotta a Z-t. Azt meg nem hiszem, hogy sokan, hiába hivatásos katonák 100-200 vagy akár több méterrõl egy kb. 10x10cm-es négyzetet telibe lõ minden 2-3 lövésre.
Egy szó mint száz, olvasd el a World War Z-t, remek könyv, nagyon jól összerakva.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
az amerikai hadsereg olyan hatalmas és annyi fegyvere, harci eszköze és embere van, hogy párezer, tízezer, százezer rohangászó agyatlan zombi az nem kihívás nekik (elfoglalják new york -ot pl a zombik, végsõ megoldásban atomot rájuk) problem solved, persze áldozatokkal és nagy árral, de ennyi... az ember már csak ilyen állatfaj, egyszer már bevetették az atombombát, és még be is fogják minden bizonnyal... szal valszeg egy rakás rothadó húsra simán ráeresztenék az atomot ha nem lenne semmilyen más megoldás
Bazinga!
tankok, páncélozott jármûvek, repülõgépek, fegyverek..stb.stb.
a zombi meg egy sérülékeny jószág, ráadásul nem egy iq fighter
persze, 1-az-1 -ben egy embernek nincs esélye a zombival szemben, de egy talpig felfegyverzett katonának tankokkal és vadászrepülõkkel megerõsítve, taktikázva, csapatmunkával... vagy végsõ esetben bombázással 😊 úgy már a zombi az esélytelen
ha Carl el tud bánni egy zombival akkor bárki 😊 ha meg gyorsan fut akkor ügyesebbnek kell lenni, és nem idióta mód eléjük állni egy szál bicskával, hanem katona módjára pirítani õket megfelelõ supporttal és csapatmunkával
Bazinga!
Yonkers-i csatában az amerikai sereg súlyos vereséget szenvedett, pedig ott lassú zombik voltak, és a sereg is bevetett mindent.