The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval bárki,bárhogy meghal zombiként éled újra. Nos a városkában nem félnek tõle,hogy mondjuk egy öreg végelgyengülésben éjszak meghal,átváltozik,megharapja a szomszédot.... és így tovább,s annyi a kis védett városkának...
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
a hivatalos háttérképekbõl lehetne jobbakat is szerintem (+ itt is van néhány banner)
Lehet még lesznek változataim vagy egyéb ötleteim mert elég sok képanyagot átnéztem, böngészgettem sokat a témában. A szereplõket csak random raktam egymás után ahogy jöttek szóval nincs benne logika.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Képregényes telefonos SPOILER
Hát nem is tudom...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
CSörrr
Rick felveszi és ezt hallja
Ha mentális állapotára hivatkozva kiszeretne szállni a sorozatból kérjük nyomja meg az 1 es gombot
Ha még búcsút szeretne venni a ribanctól nyomja meg a 2 esgombot
Ha Carl nincs a házban 3as gomb
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
"Jónapot kívánok, Orbán Viktor vagyok..." 😄D
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
SPOILER
Max annyit tudok elképzelni, hogy a titokzatos telefonáló hurcolta el és összevarta/megmentette... de reménykedjünk hogy nem ez a helyzet és annak a jóllakott zombinak az emésztõrendszerében végezte... csak kár, hogy amint lentebb is írták, nem maradt semmi utána.... se egy húscafat, se egy ruhadarab... szal valaki elvitte onnan...
Carl... Carl... hogy ménem lõtted arcon, majd a bûntudat miatt saját magadat is...
Bazinga!
viszont ez felvet egy kérdést: van a zombiknak bármilyen anyagcseréjük? mi lett volna Loriból, ha nem Rick nem lövi le a jó étvágyú barátunkat? nyilván nincs erre normális magyarázat, de egyre több az ilyen jellegû következetlenség. arról már nem is beszélve, hogy nagyon úgy tûnt a jelekbõl, mintha a zugevõ bevonszolta volna a nõ hulláját a folyosóra, ahol Rick késõbb megtalálta. ilyenre eddig nem volt példa. ahogy arra sem, hogy egy darab zombi megegyen egy teljes embert csontostul-ruhástul, úgy hogy egy falatot sem hagy.
rossz az írás még mindig, de nagyon.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
a kormányzó meg full beteg
az elõzõ évadokhoz képest elkezdték leadni a zombik veszélyességi szintjét...
Ricsi: Tudom szerelmem, de shanet nem tudom adni
Lori urárrrrörr Árrrrrr!!!
Telefon csörgés
Ricsi: Gyúrógép börtönlakás, ki beszél?
Lori: ---------------->
Végig érezni körülötte a feszültséget, sunyi, mézes-mázos, még a kis szemüveges Harry is vágja a jelenlétében a fejeket, hiszen nincs választása, vagy "kiszolgálja" a tudományával, vagy õ is az akváriumban végzi (gondolom).
Az a fószer abnormális, és tipikusan megy az a bosszantás, amikor a galád fõmufti átvágja hõseinket, akik naivitásuknak hála (lásd Andrea) be is veszik mind egy szálig (itt kivétel Michonne, aki hála égnek levágta a dörgést, de megint csak fájdalom a nézõnek, hogy még egy ilyen sziklaszilárd, néger szamurájharcos sem képes felnyitni naiv hõsünk szemét, amikor 8 hónapig irtották közösen a zombikat, maximálisan egymás bizalmába férkõzve.
Naiv hõsünk rezzenéstelenül a vadidegen Apokaliptikus Paradicsom bosszának oldalát pártolja.
A nézõ viszont tudja, hogy mézes-mázosság, az apokalipszisbéli paradicsom csak álca, és már szétpattan az ér a homlokán, mikor esik le végre naiv fõhõsének a tantusz.
Amúgy a pacák zseniálisan játszik, jellemének "leleplezésére" szolgáló pár hint, pl az utóbbi részben is:
SPOILER
Penny fésülgetése, az egész jelenet, zseniális.
A pankráció nekem kissé hiteltelen, mert nem igazán tudom elképzelni, hogy egy ilyen világállapotban MINDEN ember így fogadná azt a látványt.
Vagy a korábbi akváriumban tárolt kedves arcberendezések.
Apropó, ezekrõl tud valaki valamit? Az spoilerben légyszi jelezze nekem, már nagyon régóta foglalkoztat.
Kumiho #2179
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
A közösségben lakóknál is ez szándékosan lett így alakítva.
Végig mosolyogva,nevetgélve beszélgetnek,sétálgatnak aztán meg idióta módon õrjöngenek.
Ettõl lepõdik meg jól a nézõ...