12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
#5291 nagyon unatkozhatsz... -
Austin Bailey #5290 Lehet olyan irányba terelni a történetet, hogy Carl rááll a zombievésre, és puszta kézzel meg a fogaival ott helyben tépi szét a zombikat. -
#5289 cs fr4yer -
Austin Bailey #5288 én nem szeretem azt a kis hülyét -
Prof William #5287 A Tv-nézők bár már megedződtek, de azért a térdig zombipéniszben gázoló Car látványára (meg úgy általában Calra) még nincsenek felkészülve. -
Austin Bailey #5286 te meg unalmas, és nyomi. -
syberia2 #5285 mekkora fasz vagy te -
#5284 so? :) én nem gondolok zombi f*szokra... -
#5283 hány sör után? :D -
Lázár Villő #5282 Apokalipszis gazdaságtanról szóló cikk >>ITT<<, például "Mire jók a zombik?" résszel. (A zombierőmű tervrajzát én csináltam és büszke vagyok rá. :-) -
Austin Bailey #5281 Amúgy azon is gondolkoztam, hogy a zombik szarnak-e. Mert végülis enni esznek -
Austin Bailey #5280 A te nemed is fiú. Az adatlaod szerint egy 30-35 közötti fiúka vagy -
#5279 "Neme: fiú"
omg.
nem. mi egészséges felnőtt emberek ilyeneken nem gondolkodunk.
-
bega82 #5278 Nem, nem gondoltunk erre, nem vagyunk aberráltak! -
#5277 -
#5276 te aztán mit tolsz? :DDDDDDDSADASDAS -
syberia2 #5275 nem esik le azoknak semmiük, mert akkor előbb utóóbb szétesnének. Amúgy meg hacsak miután megharapták nem vetkőzött meztelenre és úgy haldoklott a csomagot a "helyén tartotta" a nadrágja -
sata75 #5274 ha ilyeneken gondolkodsz szerintem keresd fel orvosod, gyógyszerészedet:) -
Austin Bailey #5273 Amúgy gondoltatok már arra, hogy egy rohadó zombinak valószínűleg először a farka szakad le? Ebből kifolyólag valószínűleg lehetne találni egy csomó zombifaszt, ha valaki keresné. -
vg #5272 Gondolom olcsóbb mint legyártani több órás sminket meg fizetni a statisztákat(tömegjelenetnél) vagy felépíteni egy hatalmas díszletet 10 másodpercért. -
Starfarer #5271 Kiábrándító szerintem hogy manapság már mennyi minden CGI, és itt most nem a hentelésre gondolok. Amúgy a videó fasza. -
#5270 The Walking Dead Season 3 Visual Effects Reel -
#5269 Az egy dolog hogy a karakterek felosztása különbözik, de a helyszínek és az azonos karakterek magatartása nagyjából követi a képregényben leírtakat. Daryl meg badass ezt meg sem lehet kérdőjelezni xD -
#5268 ahogy olvastam egy-két írást ezzel kapcsolatban, nekem úgy tűnik, hogy a karakterek nevei megegyeznek, meg az hogy vannak zombik :) na jó ez nyilván túlzás, de teljesen másfelé halad a történet, sőt... vannak olyan szereplők akik a képregényben nincsenek is benne... pl sokak kedvence Daryl is ilyen :) szóval... :) -
#5267 Az alap történetszálat követi de azért nem pottyant rá teljesen. -
Pares #5266 Hínnye! Ez igen! -
#5265 -
#5264 jól megcsinálták :) -
#5263 nagyon jó :D -
sata75 #5262 Vótmá? -
#5261 Szerintem azért vannak sokan olyanok (mint pl én is) akik nem olvassák a képregényt, ergo a történetet sem tudom/tudnám előre. Az én szemszögemből akár azt is követhetné. -
JackMeadow #5260 milyen kurva uncsi lene ha követné a képregényt, és lehetne tudni midnent előre -
#5259 az első 5 kötetet olvastam -
#5258 Hat igen, nagyabol. VAn par kozos szereplo es helyszin :) -
#5257 Belenéztél már a képregénybe? -
#5256 hát azért az túlzás, hogy szarik.
a főszált nagyjából követi a sorozat. -
Pares #5255 Igen. Most is itt van az egyik mellettem... :-D -
#5254 azt értem... de mi köze van ehhez az SG moderátoroknak?
fegyvert fognak a userek fejéhez, hogy ne olvassanak könyvet? :) -
Starfarer #5253 Az elbutulás jelei, tudod, hogy nem olvasnak az emberek, és hogy itt is erősen jelen van ez. -