The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shaman
Nem tudom volt-e az már tárgyalva,hogy ugye elvileg a vírus mindenkiben benne van.

Szóval bárki,bárhogy meghal zombiként éled újra. Nos a városkában nem félnek tõle,hogy mondjuk egy öreg végelgyengülésben éjszak meghal,átváltozik,megharapja a szomszédot.... és így tovább,s annyi a kis védett városkának...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

de ennek az elrendezésnek úgy lenne értelme ha a halottakat minding lehúzná/ki x-elné valaki, csak az meg úgy spoileres
a hivatalos háttérképekbõl lehetne jobbakat is szerintem (+ itt is van néhány banner)
ForzaInter
ez jó de zombik legyenek már a bannerban!😄

Yo, Bitch!

bency
Nah ez fasza,mehet szerintem😊

:) Semmi okosság :P

desigo
nice <#eljen>
precision
én nem látok semmit

Bazinga!

k0trapali
k0trapali
Most kreáltam.

Lehet még lesznek változataim vagy egyéb ötleteim mert elég sok képanyagot átnéztem, böngészgettem sokat a témában. A szereplõket csak random raktam egymás után ahogy jöttek szóval nincs benne logika.
Bannert meg már le kéne cserélni szerintem, mert eléggé avittas a szereplõgárda rajta.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Valaki aki olvasta a képregényt Spoilerban árulja már el mi lesz a néger ninja csajjal? Jelenleg õ az egyik favoritom.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Kongy
Pont ez az, hogy ezért hihetõbb, hogy megkattant, mert nyilván benne van a bûntudat, hogy az utóbbi idõben nem törõdött vele igazán, és így ment el..

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Hát igen ezt a sorozatban eléggé elbaszták. A vége felé már eléggé elhidegült Rick Loritól szóval kicsit hihetetlen hogy ennyire megkattant...

modellmaker
A képregényes karakter jobb. 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

cylonflatus
A legelején, 40mp-nél.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

A vonal másik végén a egy kedves T-com ügyfélkisasszony lesz, aki érdeklõdik, hogy akkor most ki fogja fizetni azt a rengeteg telefonszámlát, amit még Lori halmozott fel otthon azokban a hónapokban, míg Rick kómában volt. Hiába van zombiapokalipszis, rendnek kell lenni.

Képregényes telefonos SPOILER

Hát nem is tudom...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy Lori kaliberû csaj elvesztése esetén, én inkább örömtáncot járnék, és csak azon szomorkodnék, hogy Carlt nem vitte magával a búbópestis. Ezt követõen rögtön nekiállnék új jelöltet keresni.
tommygear
nem hiszem, hogy az lesz
Kongy
Jó, de attól még lehet szerethetõ, gondoljunk csak a Sötét Lovag Joker-ére!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

RatBaG
nem nyomógombos a telefon... FAIL <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

modellmaker
képregényes utalás a Governorra

Pedig a Governor egy utolsó genny pszichopata állat. Ez teljesen jól kiderül a képregénybõl, de ott is csak idõvel. Itt is még csak most ismertük meg, idõ kell, míg teljesen kibontakozik a karakter.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

w77d
hasonlít de nem õ

modellmaker
Képregényes telefonos SPOILER

Lori van a telefon másik végén. Vagyis Rick ezt képzeli. Beleõrült a felesége elvesztésébe.

holhol?

ForzaInter
az tényleg õ volt?😄😄

Yo, Bitch!

ScarY MAN
frankon en is azt neztem xDDDD

...

szega96
Lori él, nézzétek meg az elején 40mp-nél ott osztogatja az üdítõt!!!<#banplz><#banplz>

Ozzyehh
<#idiota>

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Ozzyehh
Valami ilyesmi lehetett a telefonba:
CSörrr
Rick felveszi és ezt hallja
Ha mentális állapotára hivatkozva kiszeretne szállni a sorozatból kérjük nyomja meg az 1 es gombot
Ha még búcsút szeretne venni a ribanctól nyomja meg a 2 esgombot
Ha Carl nincs a házban 3as gomb

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Carollal akkor most mi van? Mert az õ holtestét sem találták meg csak a kését, szóval lehet hogy valahol még ott rambózik.
bency
Nem nem....

Hálló,Gyuri vagyok...szexhirdetés ez?<#banplz>

:) Semmi okosság :P

Vaxi
Felvette a telefont, és beleszólt a hang
"Jónapot kívánok, Orbán Viktor vagyok..." 😄D

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

k0trapali
Valamiért olyan érzésem támadt, hogy nem halt meg... <#ijedt>
precision
hát ha Lori életben maradt azután, hogy egy koszos bicskával felvágták a hasát akkor megy az instant cancel

SPOILER

Max annyit tudok elképzelni, hogy a titokzatos telefonáló hurcolta el és összevarta/megmentette... de reménykedjünk hogy nem ez a helyzet és annak a jóllakott zombinak az emésztõrendszerében végezte... csak kár, hogy amint lentebb is írták, nem maradt semmi utána.... se egy húscafat, se egy ruhadarab... szal valaki elvitte onnan...
Carl... Carl... hogy ménem lõtted arcon, majd a bûntudat miatt saját magadat is...

Bazinga!

Úgy rémlik még az elsõ évadban azt a dagadt pedofilgyanús pacákot erõsen elfogyasztották a zombik, amikor rajtaütöttek a táboron.
Szolnokboy1
szerintem az hasonló helyzet lehet, mint a gettószamuráj zombijai. bizonyos körülmények (repetitív dolgok, megszokás, sikertelen próbálkozás) hatására megnyugszanak valamilyen szinten. a governör újra háziasítani próbálja a lányát, mert képtelen elengedni. de az is lehet, hogy jól volt lakva a kislánka (véres volt a szája) és olyankor nem olyan aktívak, erre lehet magyarázat, hogy a Ricktátor által ledöfködött zombi sem volt nagyon eleven a Lori-ebéd után, amikor megzavarták az ejtõzésben.

viszont ez felvet egy kérdést: van a zombiknak bármilyen anyagcseréjük? mi lett volna Loriból, ha nem Rick nem lövi le a jó étvágyú barátunkat? nyilván nincs erre normális magyarázat, de egyre több az ilyen jellegû következetlenség. arról már nem is beszélve, hogy nagyon úgy tûnt a jelekbõl, mintha a zugevõ bevonszolta volna a nõ hulláját a folyosóra, ahol Rick késõbb megtalálta. ilyenre eddig nem volt példa. ahogy arra sem, hogy egy darab zombi megegyen egy teljes embert csontostul-ruhástul, úgy hogy egy falatot sem hagy.
rossz az írás még mindig, de nagyon.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

tommygear
errõl a hülyegyerek carl-ról verje már le valaki azt a kalapot vagy én rúgom le
a kormányzó meg full beteg
w77d
amúgy az a jelenet nekem nem tiszta amikor a governör fésülgeti a zombi kiscsaj haját.. akkor miért nem támad? mitõl nyugodt? mégis csak van valami a zombikban az életükbõl?

az elõzõ évadokhoz képest elkezdték leadni a zombik veszélyességi szintjét...

Nem nem az egy telefonos közvélemény kutatás volt. Hiába van világvége a biznisz nem állhat meg.
Narxis
looool

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Lori: öárrrrürrrr urrrrá?
Ricsi: Tudom szerelmem, de shanet nem tudom adni
Lori urárrrrörr Árrrrrr!!!
Spoiler.........................
Telefon csörgés
Ricsi: Gyúrógép börtönlakás, ki beszél?
Lori: ---------------->
We're dying here
böröczk
Ez milyen érdekes, nekem pont az ellenkezõje jön le a viselkedésébõl.

Végig érezni körülötte a feszültséget, sunyi, mézes-mázos, még a kis szemüveges Harry is vágja a jelenlétében a fejeket, hiszen nincs választása, vagy "kiszolgálja" a tudományával, vagy õ is az akváriumban végzi (gondolom).

Az a fószer abnormális, és tipikusan megy az a bosszantás, amikor a galád fõmufti átvágja hõseinket, akik naivitásuknak hála (lásd Andrea) be is veszik mind egy szálig (itt kivétel Michonne, aki hála égnek levágta a dörgést, de megint csak fájdalom a nézõnek, hogy még egy ilyen sziklaszilárd, néger szamurájharcos sem képes felnyitni naiv hõsünk szemét, amikor 8 hónapig irtották közösen a zombikat, maximálisan egymás bizalmába férkõzve.
Naiv hõsünk rezzenéstelenül a vadidegen Apokaliptikus Paradicsom bosszának oldalát pártolja.
A nézõ viszont tudja, hogy mézes-mázosság, az apokalipszisbéli paradicsom csak álca, és már szétpattan az ér a homlokán, mikor esik le végre naiv fõhõsének a tantusz.

Amúgy a pacák zseniálisan játszik, jellemének "leleplezésére" szolgáló pár hint, pl az utóbbi részben is:

SPOILER
Penny fésülgetése, az egész jelenet, zseniális.
A pankráció nekem kissé hiteltelen, mert nem igazán tudom elképzelni, hogy egy ilyen világállapotban MINDEN ember így fogadná azt a látványt.

Vagy a korábbi akváriumban tárolt kedves arcberendezések.

Apropó, ezekrõl tud valaki valamit? Az spoilerben légyszi jelezze nekem, már nagyon régóta foglalkoztat.

Kumiho #2179

joebacsi
amúgy "Who the hell are you?" talán, de rohadtul elmotyogja

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Vaxi
<#taps>

joebacsi
Szerintem sonkásat kért, de lehet én értettem rosszul.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Vaxi
"Két családi pizzát kérek extra szalámival"

joebacsi
Elõzetesben Rick szerintetek mit mond a telefonba?

desigo
Szerintem ez kifejezetten cél,hogy kedvelje meg az ember aztán meg jó nagyot fog ütni amikor beteg állatként fog dühöngeni.
A közösségben lakóknál is ez szándékosan lett így alakítva.
Végig mosolyogva,nevetgélve beszélgetnek,sétálgatnak aztán meg idióta módon õrjöngenek.
Ettõl lepõdik meg jól a nézõ...
Kongy
Governor am nagyon nem tûnik egy utolsó gecinek, inkább Andrea meg Michonne a gyökér.. fõleg utóbbi, de az elõzetesbõl láttam, hogy Andrea is kereket old v mi lesz.. Am tény, hogy vannak érdekes dolgai a governornak, de nekem szimpatikus karakter így is.