The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Én a rövid hajú asszonyon kívül mindegyiket megcsinálnám ilyen mocskosan is! Tancredi lányát biztos, hogy lepofoznám elõször is... <#eplus2>#eplus2>
Egy szereplõt vagy szeressünk vagy utáljunk de ne legyen semleges...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
http://gaborszantai.co.uk/
:) Semmi okosság :P
De igyekszem<#crazya>#crazya>
Glent kinyírhatná.
...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
elég lett volna, ha lábon lövi, nem kell mindjárt fejbe. aztán hívni a többieket és kitalálni, hogy mi legyen.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Glenn helyében én is lõttem volna, de nyilván nem kockáztatja meg, hogy elveszítse a csajt... elõtte kellett volna lõnie, de azért ember, és nem gyilkos... Rick (vagy Shane) valszeg nem szarozott volna
Michonne pedig meg volt sérülve, és amúgy sem szeret belekeverdni más dolgába, van neki elég baja anélkül is
Bazinga!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ez a rész tetszett amúgy eddig a legjobban ebben az évadban, végre kezdenek összeérni a szálak és nem csak a hatásvadász zombihent volt
Bazinga!

Jó kis szõkét aki simulós rövidnadrágban írtaná a zombikat egészen addig amíg el nem lucskosodna. <#szeret>#szeret>

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Jézus adja! <#worship>#worship>
Why so serious?
szóltam modiknak, hogy töröljék az egészet, a házigazdával fogalmam sincs, mi lehet.
Kumiho #2179
Why so serious?
Mikozben hazajukat vedtek? Miota nevezzuk az aggresszorokat hosnek?
http://gaborszantai.co.uk/
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Per Aspera Ad Inferi.
egy páncélozott nehéz katonai kocsival nem tudnál mindenhol elnyomulni😛😊