The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Andr0
bal felsõ, bal alsó 😉

Armin & Ayu fan

Lóri de ez alap
desigo
Maggie aranyos,Andrea esetleg.
Többi gáz...
mijki
Két Herschell lányt szúrnám.<#vigyor>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

k0trapali
Ki melyiket szúrná le? <#hehe>

Én a rövid hajú asszonyon kívül mindegyiket megcsinálnám ilyen mocskosan is! Tancredi lányát biztos, hogy lepofoznám elõször is... <#eplus2>
desigo
Ha érzéseket (utálatot) váltott ki belõled akkor nagyon jó karakter.
Egy szereplõt vagy szeressünk vagy utáljunk de ne legyen semleges...
BoneDragon
Engem meg Andrea az idióta mosolyával együtt.

Narxis
Sztem is jó Merle, engem az öreg csaj irritál, olyan semmilyen karakter.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

a kampókéz amit magának épitett enyhén szólva mókás😛

w77d
Merle azért unszimpatikus karakter, mert egyszerûen már hihetetlen... kezd átmenni az õ szereplése egy hollywood B kategória horror szereplésbe

Szamomra a Homelandbol Carrie es Dana verhetetlenul irritalo.

http://gaborszantai.co.uk/

bency
Annyira rühellem Merlet mint senki mást az összes sorozatot eggyütvéve amit néztem/nézek.

:) Semmi okosság :P

Bár még nem láttam ezt a részt mert a netem egy <#gunyos1>
De igyekszem<#crazya>
Merle! Merle! õ a legf*szább karakter.
Glent kinyírhatná.
ScarY MAN
azt elfelejtitek hogy úgy voltak vele, hogy Merle több mint valószínû hogy meghalt, na de hogy nem zombiként jött vissza, az lehet sokkolta Glennt<#idiota>

...

Pontosan, minden szavaddal egyetértek.
Narxis
Sztem nem volt vele gond, nem ismered Glenn jellemét. Glenn még mindig közelebb áll jellemben a szelídebb karakterekhez mint a többiek, no meg aztán ott volt a csaja is. Az ilyen szituációkban csak a kötélidegzetû badass karakterek szoktak lõni.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na de hát miért gondoljátok, hogy le kellett volna lõnie Merele-t? Régebben csaptag volt és ÕK hagyták hátra. Na meg ott van a tesója is. Nekem meg se fordult a fejemben, hogy Glennek lõnie kéne. Az óvatosság oké. A néger csaj meg jól tette, hogy kushadt. Ott mindenkinek lõfegyvere volt, Glenéket nem ismerte, õ maga meg sérült. Szóval lehet akármekkora nindzsa nem lett volna értelme közbeavatkozni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

jazzy
Szerintem ha lábon lövi akkor Merle õt fejbe.
Szolnokboy1
"elõtte kellett volna lõnie, de azért ember, és nem gyilkos..."
elég lett volna, ha lábon lövi, nem kell mindjárt fejbe. aztán hívni a többieket és kitalálni, hogy mi legyen.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

tommygear
Glenn-nek tényleg kijár egy pofon, szégyen amit lemûvelt ott.
desigo
Michonne lapítva várta,hogy mi fog történni a következõ részekben 😊
Piszkos  Fred
Állatkínzó?

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

precision
Merle még mindig ki van Rickékre (nem csodálom, függetlenül attól, hogy egy paraszt) és neki is jól jön, hogy ha a Governort bevonja a dologba (nevetõ harmadik pozícióra pályázik)
Glenn helyében én is lõttem volna, de nyilván nem kockáztatja meg, hogy elveszítse a csajt... elõtte kellett volna lõnie, de azért ember, és nem gyilkos... Rick (vagy Shane) valszeg nem szarozott volna
Michonne pedig meg volt sérülve, és amúgy sem szeret belekeverdni más dolgába, van neki elég baja anélkül is

Bazinga!

SötétBarom
Engem mocskosul felbaszott, ahogy merle elvitte glennéket.. Akkora logikátlan szemét fos jelenetet nem tudom hol láttam utoljára.. Glennek azonnal, gondolkodás nélkül le kellett volna lõnie.. Amikor pisztolyt nyomott a csaj fejéhez, akkor fõleg... DE NEEEEEEMM A nigger picsa mag kussol.. :@ Megint cancel esélyes, immár sokadszor

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

w77d
az haggyám hogy ruhástul, de a csontokat és a koponyát is elropogtatta... Ezt sztem elbaszták, én a rendezõk helyébe egy szétcsócsált hullát oda raktam volna...

de biztos kirágta magát
precision
most akkor Rick behaluzta az egész telefonbeszélgetést nem? akkor az a kövér zombi tényleg felfalta Lorit hajastól és ruhástól együtt? 😊 az szép 😊

ez a rész tetszett amúgy eddig a legjobban ebben az évadban, végre kezdenek összeérni a szálak és nem csak a hatásvadász zombihent volt

Bazinga!

És ez vótmá'? <#vigyor>

Én a kalapos kis<#kocsog>-re gondoltam, de ha már így kedvet csináltál a dologhoz. Akkor nagyon jó lenne ha a bébit kivennék és beraknának egy jó kis tini muffot <#gonosz1>
Jó kis szõkét aki simulós rövidnadrágban írtaná a zombikat egészen addig amíg el nem lucskosodna. <#szeret>
ScarY MAN
mm csajra gondolsz, ugye?!😄

...

Vótmá?

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

Remélem kiveszik ezt a carl gyereket és beraknak helyette egy felnõtt tini fiut. Pl. eltelt 4-5 év és megnõtt.
Jézus adja! <#worship>
(Elvileg) Szabad országban élünk mindenkinek megvan a joga a saját véleményéhez...

k0trapali
Modi nem nézett már 4 napja a TV/Mozi részleg "moderátor figyelmébe" topicba!
Azért, hogy ez a hozzászólás pluszban van elég sokat elmond az itteniek szellemi színvonaláról...

Why so serious?

Andr0
Én elhiszem hogy fontos a Nácik ügye de hol az új WALKING DEAD-es banner?😄:😄

Armin & Ayu fan

böröczk
Én amúgy imádom, amikor szólnak mindenféle szedett-vetett alregnek, hogy jöjjenek minuszolni, még csak nem is azok, akik valaha is olvasták a topicot. <#idiota>

szóltam modiknak, hogy töröljék az egészet, a házigazdával fogalmam sincs, mi lehet.

Kumiho #2179

Te egy nagyon-nagyon okos ember vagy... (minuszokat az SG-s hobbináciknak kéretik mellõzni)

Why so serious?

Nem értem a logikádat attól hogy valaki agresszor miért ne lehetne hõs? A saját hazájának a szemében minden katona hõs függetlenül attól hogy támad vagy védekezik...

w77d
hát azért Magyarországon is volt egy jó hosszú idõszak amikor lehõsözték a patkány ruszkikat... azóta merem hõsözni a harmadik birodalom katonáit... agresszor terén meg még inkább ez a helyzet

"hõs volt"

Mikozben hazajukat vedtek? Miota nevezzuk az aggresszorokat hosnek?

http://gaborszantai.co.uk/

Azért egy redneck meg egy SS katona között van egy apró különbség...

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

w77d
tipikus liberális agybutított vagy már bocsáss meg... ne általánosítsd az SS-t, a 90%-uk a fronton küzdõ hõs volt

böröczk
<#eljen>
Felcsatolható anyósüléssel a zsákmány számára

Kumiho #2179

böröczk
Pont annyira, mint Te lehetsz.

Kumiho #2179

RatBaG
ez a motor a legnagyobb baki az egész "maradjunk csendben, ne keltsünk feltûnést"-koncepcióban. ezekkel az üres csövekkel röfög, mint egy disznó, kilométerekrõl hallja bárki, már rég bele kellett volna borítani árokba és ott hagyni.

Per Aspera Ad Inferi.

mocinak is megvannak az elõnyei Z apokalipszis idején....például a sok roncs között könnyebben tudsz nyomulni.... én egy cross motorra szavaznék ha lenne apokalpiszis....egy amolyan dakaros mocira....van rajta elég tárolórekesz átmész vele hegyen bokron folyón és gyors mint a villám...

egy páncélozott nehéz katonai kocsival nem tudnál mindenhol elnyomulni😛😊

w77d
egy kitartott kéztõl? attól nem.. max, ha neki megy Daryl telibe a motorral, de szimplán kézzel nem lehet lerántani egy kapaszkodó motorost menet közben, túl nagy a súlyából adódó mozgási energiája, egyszerûen elsodorja a kezed és annyi...

Mész a mocival oszt a zombi kitárja a kezét mint a sorompó. És aztán csá csumi csá, már repülsz is le róla <#mf1>