The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
az

drótba az egyik kedvenc karakterem volt, jó újra látni egy minõségi sorozatban. remélem sokáig húzza majd😄

Yo, Bitch!

cs1rk3
SPOILER!

az új feka szinkronhangja nem a
Left 4 dead 2-s Coach szerintem az 😄

Nem a keritesnel mentek be, hanem azon a reszen, ahol anno a szemelyzet es orseg lakhatott.

http://gaborszantai.co.uk/

desigo
+1

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az új csapat a börtönbe mégis,hogyan jött be a tönkrement kerítésnél? Többször körbementek és ellenõrizték már korábban,hogy rendben van.
stargatelost
Lost. Ez már Lost bazmeg, megvan az utód!!! Nem misztikumban, meg teóriákban, de történetvezetésben, izgalmakban, remegve várni a következõ résztben simán méltó ez az évad! Hell yeah! Kibaszott nagy volt ez a rész is!

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Andr0
epic

Armin & Ayu fan

Victor1103
A botrányosan szar második évad után ez a 8 rész valami hihetetlen volt. Abszolút 180 fokos fordulatot vett a sorozat és már én is alig várom hogy végre februárban folytatódjon

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

desigo
készen van a felirat
böröczk
<#vigyor5><#idiota><#taps>

Kumiho #2179

böröczk
Ez az utóbbi rész abszolút megerõsítés arra, hogy az emberek rosszabbak a walkereknél is.

Most komolyan szünet lesz? Beleõrülök azt hiszem.

SPOILER:

Annyira tipikus volt a végén, ahogy a sok ostoba agyhalott üvöltözi, hogy "kill them, kill them all", annyira tipikus, gondolkodás nélkül elhisznek bármit, és rögtön az a megoldás, hogy öljék meg õket, elég szomorú, de talán a valóságban is így lenne.

Kumiho #2179

Narxis
Na neeeeeeeeeeeeeeee, így nem mehetnek szünetre!!! 😄

Eldobjátok majd az agyatokat ettõl a résztõl, hogy stílusos hasonlattal éljek. 😄

Megjelenik egy új néger erre egybõl kipurcan a másik, ez azért már LOL.... 😄DD

Az epizód végén lesz trailer, majd nézzétek
Carl fejét 😄DD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

precision
😄DD

Bazinga!

mascarun
Ááááááde kár volt belenézni!
Most enni fog a fene estig. 😞<#gun><#gun><#wow3><#wow3>
De legalább megjött a focista gyerek!

ScarY MAN
tudom, tudom nem mai, de szívhez szóló 😄

...

sparrow35
Inkább aki hülyeségeket írkál annak megkérjük a szomszédját hogy menjen át és verjen karót a modemjébe!

I want to be a mighty pirate ever!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

böröczk
Ezzel azt akarod mondani, hogy vallalnad, igaz? 😄

Lehet, hogy mindjart lemegy az utolso resz, de jovore is lesz ev, hacsak nem lesz vege a vilagnak december 21-en.

Kumiho #2179

http://gaborszantai.co.uk/

DeerHunter01
Úristen, mi a f@sznak? Valaki nem bírja elviselni, hogy néha van egy két hozzászólás, ami nem vérkomoly és nem a sorozathoz kapcsolódik közvetlenül? Vasszigor legyen, mint valami apácazárdában vagy mi? Sose értettem az ilyen embereket, egy netes topikról van szó, nem valami csúcskonferenciáról.

\"Erről van szó!\"

berczely
Minek ide házigazda? Eddig teljesen jól megvolt a topik. Flémet nem láttam, offolás se volt és az évad sem szül annyi feszültséget mint az elõzõ. Poszt is inkább csak 1-1 rész megjelenéskor van.
Elvagytok ti hg nélkül is.

Ez nem lebeszélés csak észrevétel. (Nem írogatok ide mostanában, csak lelkes olvasó vagyok)

sparrow35
Mindjárt lemegy az utolsó rész, utána csak a flame marad...

I want to be a mighty pirate ever!

desigo
Meg az,hogy az idióta postok mielõbb törölve legyenek és így ne legyen belõle flém...
Narxis
lol

Andr0
Én szerintem tökmind1 amíg van banner...! az fontos a jó banner!

Armin & Ayu fan

BoneDragon
Én? Micsoda? Zavart érzek az erõben! Most tényleg, hogy jöttem ide? 😊 Igazából csak annyit tudok mondani mint Narxis.

Csak Carlra. 😊
Narxis
haha 😄 én majd a Revolution topikban leszek<#eplus2>

á nem, már nem nézitek így nincs mit törölnöm.... 😄

Narxis
Köszönöm a jelölést de én átadom a helyet másnak mert lusta vagyok az ilyenekhez. 😄 De tényleg kéne már egy házigazda.

Aki vállalja az írja be és nyomunk rá +1et és mehet a levél az illetékesekhez.

stargatelost
Narxis ne legyen, mert akkor törli a fikázó hsz-eket <#vigyor>. Mondjuk erre az évadra rossz szó nem lehet 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

böröczk
Srácok, legyen szavazva lassan egy házigazda, én a következõknek örülnék:
Narxis, BoneDragon, Desigo.

Kumiho #2179

precision

Bazinga!

Count Adyn
k

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

precision
kár

Bazinga!

Narxis
Kár, hogy kár.

tutituti
Kár, hogy Magyarország😄

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Kongy
Kár, hogy Magyarországon ilyen sorozatot nem adnak...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kár, hogy Magyarországon ilyen plakátot nem látni.
modellmaker
😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

ezt nem mertem😄

jazzy

micsoda szinészi játék!😊)

BoneDragon
Így azért sokkal szimpatikusabb.

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

Count Adyn
😄ASDASDD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

BoneDragon
Pont ittam mikor carl arcára valami kijött, erre úgy elröhögtem magam, hogy az összes víz az orromon jött ki. <#idiota><#taps>

Ez a gyerek nem semmi!<#hehe>

Minek, van neki jó kis punci, akit b*szogathat, lásd: #3787 <#worship>
a SAW-os is õ....😛 van RL tapasztalata is nemcsak bohóckodik😛😊