The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
drótba az egyik kedvenc karakterem volt, jó újra látni egy minõségi sorozatban. remélem sokáig húzza majd😄
Yo, Bitch!
http://gaborszantai.co.uk/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Most komolyan szünet lesz? Beleõrülök azt hiszem.
SPOILER:
Annyira tipikus volt a végén, ahogy a sok ostoba agyhalott üvöltözi, hogy "kill them, kill them all", annyira tipikus, gondolkodás nélkül elhisznek bármit, és rögtön az a megoldás, hogy öljék meg õket, elég szomorú, de talán a valóságban is így lenne.
Kumiho #2179
Eldobjátok majd az agyatokat ettõl a résztõl, hogy stílusos hasonlattal éljek. 😄
Az epizód végén lesz trailer, majd nézzétek
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Most enni fog a fene estig. 😞<#gun>#gun><#gun>#gun><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>
De legalább megjött a focista gyerek!
I want to be a mighty pirate ever!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Lehet, hogy mindjart lemegy az utolso resz, de jovore is lesz ev, hacsak nem lesz vege a vilagnak december 21-en.
Kumiho #2179

http://gaborszantai.co.uk/
\"Erről van szó!\"
Elvagytok ti hg nélkül is.
Ez nem lebeszélés csak észrevétel. (Nem írogatok ide mostanában, csak lelkes olvasó vagyok)
á nem, már nem nézitek így nincs mit törölnöm.... 😄
Aki vállalja az írja be és nyomunk rá +1et és mehet a levél az illetékesekhez.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Narxis, BoneDragon, Desigo.
Kumiho #2179
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Ez a gyerek nem semmi!<#hehe>#hehe>