The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Bazinga!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Túlzottan szájbarágós de mégis nagyságrendekkel jobb mint az elõzõ évad.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
a következõ kép igazából egy levél, amit a Glennt alakító színész írt a képregény írójának, nagyon vicces, de csak saját felelõsségre olvassátok, mivel képregényes spoilert tartalmaz, bár feltehetõleg nem befolyásolja a TV sorozatot, azért mégis óvatosan nyissátok le a spoilert, ha úgy döntötök:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kumiho #2179
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
http://gaborszantai.co.uk/
amugy rotten tomatoes-t kell nezni, bar en annak sem hiszek😊
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Emily Kinney ...
Beth Greene (18 episodes, 2011-2012)
Ezek szerint Beth a 3. évadban meghal.<#rinya>#rinya>
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
a "hagyjál békén,nem akarom" és a "neeeeeee" tipikus esete
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Várom a következõ részt,lesz adok-kapok. Rick-ék betámadják a helyet,gondolom Merle-ék meg a börtönt. Lehet ott jönnek majd rá,hogy hoppá..nincsenek itt,és mivel egy csapat fegyveres elemnt, így könnyebben beveszik ahelyet. A Börtön effektíve biztonságosabb sok zárható cella. De majd meglátjuk mi lesz. 😊
Go Jeff Go!!!!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Per Aspera Ad Inferi.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ezen kívül jó rész volt
Bazinga!
Na megnéztem én is. Hát kegyetlenül jó volt ez a 2 rész.
Eddig is imádtam Merlet. De most már nagyon erõsen vonzódom hozzá.
Nagyon remélem hogy nem hal meg. Mert az felérne egy kibaszott erõs karakter kiiktatásával "remember shane" aki ráadásul 5*-os.
A feka vadászatban én is szívesen részt vettem volna. Bántam hogy végül nem sikerült megölnie. De megvigasztalt, hogy elkapta azt az embert akit a legjobban gyûlölök --> Glent
Aztán most ebben a részben a kínzásnál, már tisztára ordibáltam hogy bazzeg Merle vág már át a sárga torkát. Erre egy zombit küldött rá amit az tök lehetetlenül kinyírt. Jah persze XD a rizsevõ meg a zombi 1-0
Rick egyre jobban ellenszenves nekem, a kormányzó meg egyre szimpatikusabb. Nem gonoszabb õ rick és a csipetcsapatától.
Õ is túl akarja élni ezt az egészet mindenáron + meg akarja gyógyítani Pennyt a kislányát. Bár lüke volt hogy a kígyót nem engedte becsúszni Meggi lukába <#nevetes1>#nevetes1>
Rohadék Rick majd a testvére ellen akarja uszitani Darlyt aki eléggé meg fog lepõdni, és remélem hogy a vér nem válik tényleg vízzé.
Glent már meg kéne ölni, mert egyszerüen hányingerkeltõ szinész.
Remélem én is hogy nem ölnek meg 4-en mindenkit, az elég gagyi lenne.
Részemrõl undoritó amit Merle ellen elkövetett az egész bagázs.
Otthagyni valakit a háztetõn mert ellenkezett valami ostobaságon és összeverekedtek? + Glen egybõl ráfogta a fegyver pedig Merle letette és még azt sem engedte meg hogy láthassa a testvérét? (szemét)
Én azt mondom hogy halál az egész bagázsra XD bár tudom nem fog megtörténni mert ez is egy igazságtalan amcsi sorozat.
Az lesz hogy Merlet megölik, a kormányzó lelécel + minden kis csipet harcos, néhány karcolással megússza. Áhhh szar ez <#mf1>#mf1>
Kihallgatast ugy kezdik, hogy a megfelemliteni kivant alanyt levetkoztetik, gyakran kopaszra borotvaljak, muszlimok eseteben a szakallt is levagjak. A meztelenseg a kiszolgaltatottsag erzesevel jar, sokan mar ekkor megtornek vagy legalabb meginognak.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
:) Semmi okosság :P