The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
vagy legalabb azt a kurva kalapot:@@@

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

precision
nekem most a legirritálóbb karakter Andrea... remélem megzombul és magával viszi Carlt :|

Bazinga!

mer nub vaty😄

Ez a hírös földre tüzelõs orosz játékpityú ! <#idiota>
de rég láttam ilyen kemény gyereket😄
precision
<#wilting><#wilting><#wilting>

Bazinga!

rooney8
hát ez nagy szar 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

modellmaker
Ezek a wannabe katonák baszki... <#wow3>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

desigo
Valahogy mindig azt érzem,hogy lassan történnek az események.
Túlzottan szájbarágós de mégis nagyságrendekkel jobb mint az elõzõ évad.
w77d
gizdázna a faszom... nekem is van egy Walther P99-esem mégsem lövöldözök videókon és rakom fel hogy én vagyok a zombi killer XD

mi is gizdáznánk ha olyan fegyókkal rendelkeznénk😛😊

w77d
gizdázási célokra XXD

Kaplan
Tulajdonképpen ezt a videót milyen célra készítette a srác?! <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

w77d
hát ilyen gyorsasággal nem hogy egy horda, de 4-5 zombi ellen sem lenne esélye a srácnak...

w77d
aztán kint, aztán bent, aztán kint... nem nagy különbség XXD

Banner!

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

tigeroo
miért? csak 1 apró mozdulat és már bennt is van<#idiota>
Szolnokboy1
ha ezt Kirkman (aki az egyben exec is) komolyan veszi, akkor Glenn biztos nem éri meg a következõ évadot. 😄

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

böröczk
Képregényes SPOILER!

a következõ kép igazából egy levél, amit a Glennt alakító színész írt a képregény írójának, nagyon vicces, de csak saját felelõsségre olvassátok, mivel képregényes spoilert tartalmaz, bár feltehetõleg nem befolyásolja a TV sorozatot, azért mégis óvatosan nyissátok le a spoilert, ha úgy döntötök:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kumiho #2179

Count Adyn
Na meg ki venné észre hogy nincs ott? 😄 Azon kívül hogy mintha ka(r)lap bõl +2 pulzust váltana ki 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Vagy nem szerepel ket reszben?

http://gaborszantai.co.uk/

a szerintuk-nel megnezted a pontozok szamat is?

amugy rotten tomatoes-t kell nezni, bar en annak sem hiszek😊

Szolnokboy1
"egy kurvajo film 6 ponton allt.. szerintuk."

Kongy
az imdb ben azota nem bizok miota egy kurvajo film 6 ponton allt.. szerintuk.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Szolnokboy1
annyira fárasztó már ezt leírni, de az imdbt BÁRKI szerkesztheti, szóval ez semmit sem jelent.

mijki
IMDB-n ezt láttátok(spoiler):

Emily Kinney ...
Beth Greene (18 episodes, 2011-2012)

Ezek szerint Beth a 3. évadban meghal.<#rinya>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Kongy
ulj le; felelet egyes.

Sajnos nem mindenki növi ki...
bazz tényleg azt mondja a hülye😄😄
a "hagyjál békén,nem akarom" és a "neeeeeee" tipikus esete

w77d
erõszak? há beleeggyezik, ott mondja hogy tegyen amit akar.. egy ekkora magaslabdát nem szabad kihagyni XD

Tinman
A megfélemlítés és a nemi erõszak közötti szakadék elég nagy ám. ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Elvileg kinövöd, ha nem az senkinek se jó :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MrSpock
A zombik fikció,de egy nõi mell valóság! 😊 És ez lesokkolna mindenkit! 😄 De egyébként valszeg a színészek nem akartak totálban meztelenkedni.
Várom a következõ részt,lesz adok-kapok. Rick-ék betámadják a helyet,gondolom Merle-ék meg a börtönt. Lehet ott jönnek majd rá,hogy hoppá..nincsenek itt,és mivel egy csapat fegyveres elemnt, így könnyebben beveszik ahelyet. A Börtön effektíve biztonságosabb sok zárható cella. De majd meglátjuk mi lesz. 😊

Go Jeff Go!!!!

Csacsi
Lehet a színészek nem vállalták.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

jazzy
Obvious troll is obvious.
RatBaG
az otthon ülõ, unatkozó, prûd amcsi anyukáknál nincs félelmetesebb zombihadsereg...

Per Aspera Ad Inferi.

Narxis
Ezen felhúztam a szemöldököm én is. 😄DDD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

"Eddig is imádtam Merlet. De most már nagyon erõsen vonzódom hozzá" hátõõõ ezt nem kommentálnám😊

a négert úgyis lelövik😛😊

precision
totálba közelrõl mutattak már zombis gyilkolást, végtagok levágását, kibelezést, bél elfogyasztását...stb.... de jajj, nehogymár véletlenül egy nõi mell kerüljön a képernyõre... a végén a sok kis csira még sokkot kap :|

ezen kívül jó rész volt

Bazinga!

SPOILER HOZZÁSZÓLÁS---------------
Na megnéztem én is. Hát kegyetlenül jó volt ez a 2 rész.
Eddig is imádtam Merlet. De most már nagyon erõsen vonzódom hozzá.
Nagyon remélem hogy nem hal meg. Mert az felérne egy kibaszott erõs karakter kiiktatásával "remember shane" aki ráadásul 5*-os.
A feka vadászatban én is szívesen részt vettem volna. Bántam hogy végül nem sikerült megölnie. De megvigasztalt, hogy elkapta azt az embert akit a legjobban gyûlölök --> Glent
Aztán most ebben a részben a kínzásnál, már tisztára ordibáltam hogy bazzeg Merle vág már át a sárga torkát. Erre egy zombit küldött rá amit az tök lehetetlenül kinyírt. Jah persze XD a rizsevõ meg a zombi 1-0

Rick egyre jobban ellenszenves nekem, a kormányzó meg egyre szimpatikusabb. Nem gonoszabb õ rick és a csipetcsapatától.
Õ is túl akarja élni ezt az egészet mindenáron + meg akarja gyógyítani Pennyt a kislányát. Bár lüke volt hogy a kígyót nem engedte becsúszni Meggi lukába <#nevetes1>

Rohadék Rick majd a testvére ellen akarja uszitani Darlyt aki eléggé meg fog lepõdni, és remélem hogy a vér nem válik tényleg vízzé.
Glent már meg kéne ölni, mert egyszerüen hányingerkeltõ szinész.
Remélem én is hogy nem ölnek meg 4-en mindenkit, az elég gagyi lenne.

Részemrõl undoritó amit Merle ellen elkövetett az egész bagázs.
Otthagyni valakit a háztetõn mert ellenkezett valami ostobaságon és összeverekedtek? + Glen egybõl ráfogta a fegyver pedig Merle letette és még azt sem engedte meg hogy láthassa a testvérét? (szemét)

Én azt mondom hogy halál az egész bagázsra XD bár tudom nem fog megtörténni mert ez is egy igazságtalan amcsi sorozat.

Az lesz hogy Merlet megölik, a kormányzó lelécel + minden kis csipet harcos, néhány karcolással megússza. Áhhh szar ez <#mf1>

de õ olyan kemény, hogy hagyta volna magát megerõszakolni akkor se beszél... valószínû😄
Pont a CIA-rol olvasok konyvet, igy valaszt is adhatok a Maggie-s esetre:
Kihallgatast ugy kezdik, hogy a megfelemliteni kivant alanyt levetkoztetik, gyakran kopaszra borotvaljak, muszlimok eseteben a szakallt is levagjak. A meztelenseg a kiszolgaltatottsag erzesevel jar, sokan mar ekkor megtornek vagy legalabb meginognak.

rooney8
jó rész volt, felvezették a jövõheti részt, remélem nagy zúzás lesz 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

w77d
Azért nem egy szokványos kihallgatás volt... Mondjuk én a helyében ha már odáig eljutok meg is basztam volna Maggie-t amilyen jó kis punci XXD

Andr0
Az tényleg gáz volt, hogy kikötözték még anno...

Armin & Ayu fan

w77d
a következõ rész érdekes lehet, de el is lehet kegyetlenül baszni... azért ha rick-ék lemészárolnak 4-en egy egész városnyi fegyverest, akkor egy cseppet összehúzom a szemöldököm

bency
Ebben a részben külön figyeltem énis,és mikor beszélt vele Rick hogy mit tett...akkor is végig fapofát vágott,már kacagtam...

:) Semmi okosság :P

Jim Morrison
keményebbnek tûnik benne

NO

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/