The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

modellmaker
Wtf, Kirkman elfelejtette mit írt a saját képregényébe? Vagy az évad második felében az elsõ felével teljesen ellentétes irányba terelgették volna a sorozatot?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

jazzy
Aztán teregettek de fújt a szél és bármikor levihette a ruhákat
ForzaInter
a képregény kurvajó, szóval nem hinném, hogy elbasznák. fõleg, hogy kirkman ennyire felügyeli a sorozatot, és ilyen beleszólása van a dolgokba.

Yo, Bitch!

tutituti
ott én is vért pisáltam az izgalomtól.
Vagy ott volt amikor a ruhát mosták.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

stargatelost
" a The Hollywood Reporter cikke szerint is Robert Kirkman-nek, a képregény készítõjének nem tetszettek a The Walking Dead showrunnerjének, Glen Mazzara-nak az elképzelései a sorozatot illetõen. (Állítólag a 3. évad második felének készítése idején többször is leállították a forgatást.)" forrás: sorozatjunkie
Itt a cikk

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

jazzy
Áh tök izgalmas volt a farmon, én dörzsöltem a kezem amikor beszélgettek hogy mindjárt kifut a tea, izgultam.
Már a Jerichoban is besírtam amikor a posztapok "szép új világ" helyett elmentek a nagy családi szeretet és aratóünnep irányba.
Narxis
Szólni kéne Robert Kirkmannak, hogy enélkül az irány nélkül kasza lesz.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ha Robert Kirkman az "élet a farmon" vonalat szerette volna folytatni, akkor a filmes gárda jól döntött. Szerintem a 3. évad a legjobb eddig szerintem.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

stargatelost

Még egy hónap.

Egyébként az a hír járja, hogy Robert Kirkmannek (a képregény írója) nem tetszett az irány, amerre vitte Mazzara a harmadik évadot, fõleg a második felében (amit ugye még nem láttunk, szóval ki tudja), ezért váltak meg tõle...

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Tényleg szuper program. Én Xboxon toltam végig, már kétszer.

Igazándiból a képregényhez sincs semmi köze, csak ebben a világban játszódik. Ami pont jó, mert az egész teljesen élvezhetõ a film vagy képregény ismerete nélkül is. Egyedül Glen és Hersel tûnik fel egy nagyon rövid idõre az elsõ epizódban.

Én angolul toltam, de úgy tudom PCn az 1-3 epizódot már lefordították.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

precision
Daryl -el kell majd nyomulni az új Walking Dead FPS -ben!!!!!!444

http://www.sorozatjunkie.hu/2013/01/07/walking-dead-most-fps-ben/

Bazinga!

Ha a Walking Dead készítésének jogait a Disney kapta volna...

tutituti
dayz+walking dead

stargatelost
Egyébként elég sok helyen lehozzák 2012 legjobb játékaként (Pl.: itt, vagy itt, vagy itt), mondanom sem kell, hogy teljesen megérdemelten 😊

OSX-re meg mindig 12 USD, ami talan 8 EUR...

http://gaborszantai.co.uk/

Fenrir
Frosty01
kalózöböl.kom 😄

practitioner of the forbidden arts of death

Vaxi
valami link? 😊

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

BoneDragon
Én is pont a napokban vittem végig, remek játék. Csak ajánlani tudom!

csokalaci
Tényleg jó kis játék. Minden hónapban vártam az új részt és ugyan úgy most is várom a második évadot 😛

http://facebook.com/musicleander

stargatelost
Most vittem végig egyben az öt részes The Walking Dead játékot, és OMG nem találok szavak. Elképesztõ volt. Nem gondoltam volna, hogy ennyire elkap, de a karakterek, a sztori, a hangulat, a zene, annyira el lett találva, hogy csak "faltam" a játékot.

Én sose szerettem az ilyen klikkelgetõs játékokat, így fenntartásokkal kezdtem el, de itt lényegében nem is errõl van szó. A játék erõssége abban rejlik, hogy ténylegesen én alakíthattam a történetet. Olyan brutális élet-halál döntéseket kellett meghoznom, hogy el se hittem. Például van, hogy két karakter között kell választani, melyik maradjon életben, és utána õ marad veled akár több részen keresztül. A rengeteg válaszadási lehetõség is alakítja a sztorit, attól függõen viszonyulnak hozzád a társaid, miket válaszolsz egyes szituációkban.

A cselekmény elképesztõen pörög, rendkívül izgalmasra sikerült megírni a sztorit, brutális csavarok vannak benne (a sorozathoz nincs köze, a képregényt veszi alapul ez is). Kedvencem a második, és a negyedik rész
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a kannibál család a farmon nagyon durva volt, meg ahogy láb nélkül levánszorgott az egyik társunk. Crawford a negyedik részben megint csak tátva hagyta a szám. A megharapásunk is brutális fordulat volt, és a vége basszus, rendesen megkönnyeztem. <#sir>

És a jó hír, hogy lesz "második évad"!!!!!!! Már alig várom.

Nyomjátok végig, aki még nem játszott vele, lényegében nem is játék, hanem mintha egy sorozatot néznél, amit közben te magad alakíthatsz. Ne hagyjátok ki! 😊

tutituti
nem rossz de van jobb is.

keresõben írd be hogy zombies,lesz egy topik ott visszaolvasol két oldalt és találsz vagy 5 filmet ami jobb.

passz,de Zombis úgyhogy adok 1 sanszot neki😊

Higany
Megéri leszedni?

Exit_Humanity_2011_BDRiP_XViD-LiViDiTY.torrent 😛 Bithumen

Higany
bizony -bizony BB meg MM nélkül lehúzhatják a rolót

Én most néztem meg a 3. évad második részéig és szerintem Glenn a legjobb karakter.

precision
meg kell hagyni, nagy arc! 😊 respekt! 😊

Bazinga!

Imádom Kurt Sutter hozzászólását az üggyel kapcsolatban. <#taps>
tigeroo
képregényben mi jön most? valaki leírhatná nagyjából mi várható😄
BoneDragon
Vagy tényleg az lesz, amit Rick mondott. 5-6 részen keresztül csak azt mutatják, hogyan kapálják a földeket. <#idiota>

tigeroo
szerintem nem kell félni. valószínüleg már "fan" lesz (hiszen kibaszott népszerû maga a sorozat a hiánypótló alapfelállásával), aki megkapja a stafétát remélem nem fog gagyizni majd.
Narxis
na neeeeeeee

bency
Abszolút nem biztos h elbassza a következõ.Sõt,szerintem biztosan jó lesz,ha nem jobb.

:) Semmi okosság :P

stargatelost
Walking dead 4. evad berendelve, es a mostani showrunner is kiszall "kreativ nezetkulonbsegek" miatt. forrás: sorozatjunkie

Hát ez kurva szar, ez a showrunner vitte el jó irányba a harmadik évadot, ha jönni fog egy új, lehet szétbarmolja a sorozatot <#wow3> Persze ne legyen igazam.

modellmaker
1:47 xD

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker

Narxis
pénztárgép 😄DD

böröczk
Holnap után mindenképp kiderül. 😄

Kumiho #2179

meg mi az a pénztárgép jobb-középen?

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

Ilyenre akkor se költenék ha 100% ban tuti lenne, hogy jönnek a zombik😊
-Kell hozzá 10 sherpa
-Fele tök fölösleges, kivéve ha genetikus vagy...akkor meg a másik fele fölösleges
-ha kitör a balhé majd öszelopkodom egyenként😄

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

Kongy
fúúúúj 😮OO

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Igen, De ne keverjük a kettõt.
Nem azért lett ilyen mert olyan a karhatolom, és mert nincs mit ennie.
A "betegségébõl" adódóan került ilyen helyzetbe.
Azért idézõjelben, mert ha valóban lekerülne egy szudáni telepre, két kézzel kapna az elsõ kenyérmorzsa után, plussz nem azon agyalna hogy mit ettem utóljára, és szarnak érzem magam, hanem azon hogy megélje a másnapot.

Félelmetes a civilizált társadalom népbetegsége, legalább annyira mint aki önhibáján kívûl szárad ki, sorvad el, hal meg, mert olyan helyre születik.

Kurva nagy hiba van a fejekben.

Darfur, Szudan, Etiopia tele van nala vekonyabbakkel:/

http://gaborszantai.co.uk/

Ez amúgy marha érdekes cikk! <#wink> <#eljen>