12301
banner

Fear the walking dead
- TWD testvérsorozata
  • raymondcurto
    Wire,Shield,Oz
  • haxoror
    + Sons of Anarchy
  • tigeroo
    kapod a pluszt, szintén nagyon jó sorozat.
  • jazzy
    Breaking Bad, Dexter, Supernatural 5. évaddal bezárólag, Big Bang Theory, Fringe, Game of Thrones, The Killing.
  • bcrics
    Van akinek megfeküdte a gyomrát a lost.
    Akárhogy is, Megkerülhetetlen.
    Érdemes vele tenni egy próbát mégegyszer, sztem.

A másik amit legalább egyszer mindenkinek látnia kell életében:
    Spartacus
  • The Protector
    A Lost-ot anno néztem a tv-ben.Nagyon tetszett addig a pontig míg nem találtak egy csávót a föld alatt aki számokat írkált be egy gépbe.Na onnan alábhagyott a lelkesedés,aztán meg má átment olyan ökörség féleségbe a egész ahogy néha-néha belenézegettem.Összességében most a Breaking Bad az amire kíváncsi vagyok,mást annyira nem is tudok emlegetni.A zöld íjásznak nekiálltam de az 3 ész után kifulladt nálam.
  • raymondcurto
    El akarod venni a kedvét a sorozatoktól,most hogy egy kicsit megjött neki?
  • SzinesGeza
    A Lostot? Hogy a végén csalódjon? :)
  • bcrics
    Hát akkor nincs más hátra, ideje elkezdeni letölteni a Lostot.
    Ha kórházban leszel akkor pláne.
  • szucsy89
    A szinkrontól már előre félek, kíváncsiságból 1 részt tuti megnézek majd.
  • tigeroo
    breaking bad az utóbbi évek legjobb sorozata, hamar lefogod darálni szóval jazzy jól mondja még készíts mellé valamit :D

amúgymeg ez a "angol felirat" dolog annyira gáz, rengeteg ismerősöm sír hogy nyelvvizsga előtt áll, meg nyelvet kellene tanulni... de angol szinkron + magyar felirat kombó már nem játszana náluk, mikor én pl. japán szinkron + angol feliratból is rengeteg kifejezést megtanultam hallás után (és az angol meg másabb mert azért csak körülvesz minket a mindennapokban - na bocsi az offért)

viszont a WD-vel kapcsolatban teljesen pozitívan látom a helyzetet hogy mintha javulna, mert olyan ismerőseimről is kiderül hogy nézik akikről amúgy nem mondanám meg hogy nagy angol sorozatosok lennének :)
  • jazzy
    Breaking bad, period. 1 hónapra készíts mellé mást is, 1 hét alatt ledarálod.
  • The Protector
    Rengeteg ember nem hajlandó feliratosan filmet nézni.Haverokkal megyünk moziba,húzzák a szájukat ha feliratos,sőt van aki be sem ül.

A walking ról.

Soha nem nézek sorozatokat.Utálom a sorozatokat mint a szar....komolyan,nem vagyok halandó ezeket a fosokat nézni.Tavaly volt időszak,hogy sokat kellett itthon lennem,untam magam.Hát nekiálltam nézni a walking dead-et mert az volt az egyetlen ami érdekelt is,meg a nyomozós szarságokat rühellem nagyon.Megnéztem az első részt,aztán kapásból még4-et annyira megtetszett.Aztán rövidesen lenyomtam mind a 3évadot.Szeintem nagyon jó kis soozat lett.Shane karaktere lenyúgözően tetszett.Igazi geci:)Rick,Michonne is a kedvenceim de a legjobb Daryl,Carlt meg nem szeretem egyáltalán.Az első 2évadon látszott,hogy nagyon low budget,mostana viszont pakolják bele a pénzt és sokkal durvább lett illetve több speckó dolgot tudnak benne megmutatni.A 4. évad is eddig nagyon jó,de félek attól,hogy túl sok CGI-t akanak alkalmazni.Szerintem nem ide illik és ami eddig volt CGI az gyenge volt.
    Továbbra is maradok Walking Dead fan.

Van egy sorozat ami szintén felkeltette a figyelmemet.Beaking Bad.Hamarosan kórházba kerülök és 1hónapig kell feküdnöm,lehet akko annak is nekiállok.
    Üdv mindenkinek.
  • Monoton
    Az átlagember aki este leül tv-t nézni annak új lesz, elhiheted.
  • Tikal #5801
    tényleg van olyan ember, aki inkább éveket vár szinkronra? az új generáció szégyenei :)
  • Béka Benő
    Akik eddig azért nem nézték, mert nem adták sehol szinkronosan.
  • Austin Bailey
    ki fogja azt akkor már nézni
  • Béka Benő
    [URL=https://www.facebook.com/sorozatjunkie.hu]"Jövő nyáron indítja a Fox hazánkban saját tv-adóját, ezen fog futni a THE WALKING DEAD. Vágatlanul, szinkronizálva. "[/URL]

• Pares
    Elég ha Carl a terminátor, a háremének más a feladata...
  • Tikal #5796
    Sajnálom, nem akartam...
  • Tikal #5795
    2-3 évad, és nem negyedóra :) Ezek a gyerekek a kormányzó városában éltek, viszonylag békésen, szóval lehet nekik is kéne legalább egy két rész, amig feldolgozzák és olyan kemények lesznek mint Carl :)
  • IXEMGabeo
    meghalt már az öregem ugyan nem az orrom előtt, de eléggé fájt így hirtelen mikor megtudtam. Leálltam percekre gondolkozni aztán tovább is léptem. Nem vagyok sírós fajta meg semmi ilyesmi. Anyám persze zokogott holott amig élt csak szapulta az öregem és nem is engedett túl sokszor át hozzá. Na mind1 ez másik téma...

Pont nem az az érzelgős gyerek voltam sosem, úgyhogy nem jó embernek vetetted ezt fel:D
  • IXEMGabeo
    Ez azért más élethelyzet amiben ők vannak a sorozat szerint. Egy zombi apokalipszis kellős közepe...

valóságban, hacsak az illető nem merő rosszindulatból, de nem tesz ilyet. Egyrészt Magyarországon élünk a magyar emberek eleve mások, mint az amerikaiak bár, ha meghal valaki a normális életben akkor nem szokás a másik szemére vetni, hogy merészel sírni és sajnálkozni. Mi azt szoktuk mondani, hogy előbb utóbb túllépsz ezeken a dolgokon, sírd ki magad meg ilyen hülyeségeket. Nyilván, mert itt nálunk még nem érzik ilyen mértékű veszélyben magukat az emberek a túlélés, mint fogalom gazdaságilag van jelen nem pedig zombi apokalipszisként...
  • IXEMGabeo
    tudom, de azóta eltelt 2-3 évad és megváltozott...

ehhez az kellett, hogy elveszítse a férjét majd a lányát...
  • Tikal #5791
    Persze, hogy sok mindent megértenek, de ha apád az orrod előtt halna meg, azt hiszem te is szétesnél egy időre, de egy napra biztosan, és nem biztos örülnél, ha öt perccel utána már a fejedhez vágnák hogy gyenge vagy, meg fogsz halni te is, meg a tesod is, meg mindenki :DD
  • Tikal #5790
    ja, csak emlékezz vissza, hogy ő hogy viselte a dolgokat az elején… sírt minden epizodban...
  • IXEMGabeo
    az a 2 kislány van már 8-9 éves legalább...

Carl is megedződött akaratán kívül. Gyerekek sok mindent megértenek csak a szüleik és a felnőttek hülyének nézik őket termetük miatt, ezért mindent elhallgatnak előlük és inkább álomvilágba ringatják őket mintsem szembesítsék őket az igazságokkal. Ez probléma a valóságban is egyébiránt...
  • tigeroo
  • IXEMGabeo
    Az nem magyarázná meg azt, hogy patkányokkal etette valaki a zombikat, hogy odacsalja őket.

Nekem egyébként az első gondolatom az volt a patkányokkal kapcsolatban, hogy a KGB-s odanyújtotta a patkányokat a zombik lerágták a fejét majd a döglött és fertőzött patkányokat beledobta a vízbe ahol Patrick is ivott illetve mosdott aztán csóri gyerek átalakult.

2. rész elején amikor Rick, Hershelék tanakodnak mi okozhatta Patrick halálát már ott megválaszolták azt, hogy valószínű tüdőembóliában halt meg...

Azt még mindig nem tudjuk honnan jött ez a vírus. Ők is csak a madarakra, disznókra gyanakodnak. Tiszta H1N1
  • tigeroo
    de egy 5-6 éves nemhiszem hogy felfogja ezeket. láthattad a kerítésnél se tudták hogy mi az a walker carl ott facepalmozott és ment el tőlük... az apjuk halálát se fogták fel stb.
  • IXEMGabeo
    Szerintem teljesen reális, hamár elvárja azt egy kislánytól, hogy megtegye a túléléshez szükséges első lépéseket. Ez már nem az anyuci kedvence világ amiben szereplőink ülnek. Én csak örülök neki, ha Carol ilyen szinten megkeményedett és próbálja felkészíteni a világ borzalmaira a törékeny lánykákat, akik egy egy ilyen D blokkos eset után képtelenek lennének megvédeni magukat...
  • kissssss
    miért lett volna öngyilkos? :-D semmi oka nem volt rá.
  • bcrics
    "aki szépen eltette láb alól Tyreese kedvesét vagyis felgyújtotta a másik csávóval együtt"

Sztem a csaj lett Öngyilkos és vitte magával a másik fertőzöttet is.
    Legalábbis simán kinézem a Fürtösből...
  • Tikal #5782
    ennek az öreg kurvának elment már teljesen az esze? a kislány apja öt perce se halt meg az meg neki áll lebaszni, hogy gyenge vagy. meg fogsz halni :DD hát bazd meg ha jól emlékszel te meg végig rinyáltad az összes évadot, most meg tizéveseknek magyarázza hogyan szúrják fejbe az apjukat…. ez a rész kész katasztrofa volt egyébként is, de ez felbaszott nagyon...
  • IXEMGabeo
    2. rész elemzése

Egyértelmű ahogy már ti is írtátok. Van egy KGB-s a csapat között...aki patkányokkal etette a zombikat és, aki szépen eltette láb alól Tyreese kedvesét vagyis felgyújtotta a másik csávóval együtt.

Ugyan furcsa volt a zuhanyzós jelenet, mint kb mikor Frankeinstein teremtménye kikel az ágyból:DDDDD és persze azután miután elment onnan a nő. Hmm kár ezekért az apróságokért, mert még ezek után simán elnézhető volt az, hogy mindenki más aludt és Patrick beosont azt felzabálta az egyik alvót. Carol megint bizonyította, hogy a jók közé tartozik.

Michonne új arcát mutatta meg ebben a részben. Úgy tűnik, hogy korábban a múltban elvesztette a gyerekét mielőtt megszületett volna tán ezért nem akarta megfogni a babát, ezért fordult magába és lett belőle lelketlen "gyilkológépezet". Mellesleg Carllal elég ügyetlenek voltak a kapunál, azt hinné az ember milyen profik már és ügyelnek mindenre hát azért közel sem.

Disznós, kerítéses jelenet elcsépelt ötletnek tűnt. Ott élnek már ki tudja hány hónapja és csak most jut eszükbe a kerítést megerősíteni hmmm...Ostoba amerikaiak erre ezt lehet mondani, de ez is elnézve:)

Mindezek ellenére elég jó évad kezdet reméljük azért több drámaiságot visznek bele a sorozatba és nem lenne jó, ha átmenne logikátlan ökörségekbe az egész. A karakterek fejlődése is leült, az újabb szereplők megismerése várat még magára, de majd kialakul ez.
  • IXEMGabeo
    Ebben lehet valami haver, srác ennek volt az áldozata ezekszerint
  • IXEMGabeo
    Azta kurva eget nagyon jó évad nyitó volt ez. Igaz a tetős jelenet kissé gagyi volt, mert bár el volt rohadva, de ahogy rálépett egy zombi (előtte persze ott mentek és nem léptek rá) szóval rögtön beszakadt egy egy lépéstől úgyhogy röhejes volt:DDD, de nézzük el Hollywoodnak...Zack gyerek nem sokat szerepelt:) Viszont Beth ahogy a végén túllépett rajta na az nem volt semmi látszott rajta, hogy felkészült minden eshetőségre. Ez az, amikor már az ember annyi mindenen ment keresztül, hogy semmin nem tud meglepődni így kevésbé fájt Bethnek.

Viszont a szemüveges srác előtt értetlenül állok mi történhetett vele. Most ez kajak megdöglött TBC-ben vagy rossz helyen ivott?:DDD

Mellesleg nagyon tetszett, hogy élhető környezetet varázsoltak a börtönből, állatokkal, farmmal.

Nekem tetszett az évad kezdet soha rosszabbat:) Jöjjön a következő epizód
  • Narxis
    Kapott ilyen műlábat.
  • Chrisx
    Csak nekem tűnt fel, hogy Herschel amputált lábbal könnyedén sétál a 23-ik perc környékén? :) Vajon elfelejtették a készítők?
  • sata75
    annál minden jobban fáj! :)