The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2-szor újrakezdtem az elejérõl, hogy mire megérkezik az új epizód felfrissítsem az emlékeket. Engem legjobban az a rész rázott meg amikor Sophia elõkerül a pajtából...fergeteges!
Üdv
FORzA PALeRMO
Szerintem a következõ komolyabb trailer után ha más nem majd én nyitok neki egy új topicot.
Csak a zombis referencia miatt linkeltem.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Fél perces World War Z tv-spot.
Armin & Ayu fan
Per Aspera Ad Inferi.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Attól még, hogy nem lát fél szemére, és nem néz bele, ugyanabba a magasságba kell emelnie a fegyvert, mégsem tarthatja csípõmagasságban. 😄
Nyilván nem elõször használja, gondolom, érzésbõl lõ. 😄
Ebbe tényleg nem kéne belekötni, inkább élvezzétek ezt a remek évadot, és várjuk a február 10-ét. ^^
Kumiho #2179
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A legutobbi gagyi jelenet az utolsó részben volt, mikor a végén menekülnek, lövöldözés, és Rick behalucinálja a haverját az egyik helyi katonára, és csak áll gondolkozik, közben meg megy a lövöldözés és kell neki vagy fél perc mire leesik hogy csak képzelte, de alig pár méterre meg ott vannak a támadóik, aztán lõ egyet vagányul és elfut, következõ vágás meg már kinn vannak 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Lehet, hogy nem számítottak fegyveres támadásra de arra viszont igen, hogy bármikor belefuthatnak egy nagyobb hordába, vagy meglephetik õket a zombik stb...
Inkább az volt a fos hogy:
1.: Mikor jött a Governor az autóval, már akkor ki kellett volna alakítani a védelmet, ha elõtte nem is volt valamiért, ami fura azért, vagy inkább fasság.
2.: Hogy a picsába nem fegyverezték le a Governort...???
3.: A többi kis gyökér hogyan tudott olyan közel lopózni hozzájuk, hogy senki nem vette észre õket. Jah tudom, a védelem hiánya miatt.
Értem én, hogy nem számítottak fegyveres támadásra, de könyörgöm, csak zombi apokalipszis van, mintha mûveleti területté vált volna minden. Alap a védelem megszervezése, ha megállok valahol...
http://gaborszantai.co.uk/
túl akar élni, és ennek érdekében meg tesz mindent... az empátia teljesen hiányzik belõle, önzõ, csak saját magát szereti, és a kislányát... aki miatt egy-két kerék le is állt az agyában és megzakkant, érzelmileg legalább is
manipulatív, nagyon jól ért az emberek nyelvén, tudja kinek mikor mit kell mondani, hogy õt kövesse (Michonne viszont már az elsõ percben felismerte, hogy miféle gyökér is a Governor)
annyi a különbség közte és Rick között, hogy Rick akármennyire is durva dolgokat csinál a túlélés érdekében, mindig próbál más utat keresni és csak akkor öl ha már nincs más mód, és veszélyeztetik az életét vagy a családjáét... a Governor ugyanaz a vezéregyéniség mint Rick, csak õ önmagáért csinálja, hogy neki jobb legyen, míg Rick a többiekért (is)
Bazinga!
mi az oka annak hogy geci?
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Remélem tényleg nem az a gagyi lesz, ami egy hete megjelent gameplay néven, mert akkor március 26-ig nem sok idejük lenne kipofozni. Mondjuk a Telltale kalandjátékát biztos nem fogja überelni. Minimun egy Dead Island szint kéne azért...
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.