12301
banner

Fear the walking dead
- TWD testvérsorozata
  • Dynamic
    Szerintem az amazonok segíteni fognak, különben dramaturgiailag semmi értelme nem lenne a jelenlétüknek, mert eddig semmit nem csináltak, csak úgy vannak.
  • IXEMGabeo
    ez igy lesz...meg lesznek szivatva rendesen

kivancsi leszek mi lesz Dwight sorsa, Jadis hogyan kapcsolodik be es vajon az Aaron altal "meggyozott" amazonok harcolni fognak-e Negan ellen
  • Zozo0122 #11698
    Emlékeztek amikor Abraham kiütötte? :D Az mekkora jelenet volt :D
  • bega82
    Viszont az marha jó jelenet volt, amikor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    meghánytatta magát, rá Rositára... Az a fej a csajnál, amit vágott! . Különben szerintem újra köpönyeget fog forgatni. A pap által elcseszett töltény ötletet adott neki, és direkt szar lesz majd az összes valahogy, hogy megszopassa ezáltal Negan-éket.
  • Tikal #11696
    nem értem miért nem lövik már szájba eugene-t
  • Dynamic
    Ez egész jó rész volt, még úgyis, hogy nyilvánvaló volt mire fut ki a Simonos és Dwight-os rész. Viszont a Eugene-os rész tök bénán volt megcsinálva
    Rendesen látszik, hogy kb. 7 másodperc előnye van, amikor elfut Rosita elől, át a kerítésen vagyis ennyi idő alatt észrevétlenül és fullra beásta mind a 100 kilóját a hamuba. Egyébként fura, hogy épp a tölténygyárat nem gyújtják fel vagy valami, ha már amúgy is tudnak róla és simán oda mentek.

• Zozo0122 #11694
    Senki, Gregory futott, de nem a megmentőkkel együtt :D Negan Laurát szedte fel.
  • molnibalage83
    Én azt nem értem, hogy Gergory-t akkor most ki szedte fel? Negan vagy Simon? Akkor Negan kit szedett fel...?
  • Zozo0122 #11692
    Jó volt ez :D Csak azt nem értem, hogy

Dwightot most mivel fogta meg Negan? A Megmentők megízlelték a változást és tetszett nekik, Simon terve full jó volt, és simább mint Dwight sumákolása :D Maximum annyi, hogy Dwight nem akarta a Simon féle mészárlást sem.
  • molnibalage83
    Csak a vége teljesen ostobán futott ki. Lényegében felülírt mindent, ott tartunk, mint az évad elején szinte...
  • Devv
    Bakker én összekevertem Laurát Sherry-vel. Laurát el is felejtettem... :D
  • cassoneitaly
    Időzítések J1GG4 jóvoltából:

WEBRIP.AMZN | WEB-DL.ION10
  • cassoneitaly

The Walking Dead 8x15 magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

(HDTV-SVA, HDTV-RMX, 720P-AVS, 720P-PSA, 720P-RMTEAM)

Időzítések J1GG4 jóvoltából:

WEB-DL/WEBRIP --- HAMAROSAN

Alias nevében is jó szórakozást mindenkinek! ;)

Cassone
  • IXEMGabeo
    ez a resz utott rendesen:) es volt benne fordulat boven...
  • Devv
    Képernyőn.
  • SzinesGeza
    Miben, ping-pongban?
  • Devv
    Rick és Michonne a legrosszabb páros EVER!
  • Quantumleap
    Akkor gondolom, nem láttad még Punisherként.
  • IXEMGabeo
    OFF:

most volt egy film az a cime A gore abban is ilyen bandatagot jatszott egy bortonben szet volt tetovalva..es termeszetesen a fohos itt is megolte:D
  • molnibalage83
    Mert szegény fickónak olyan feje van, hogy ezt a karaktert kapja, Minden eddigi alakítása minden filmben ahol láttam az volt, hogy tahó idegesítő, impulzív barmot játszik.
  • IXEMGabeo
    Andrea jo karakter volt kar h hamar kiirtak:(((

Hershel, Andrea, Merle oket nagyon birtam...Shane-t sokan szerettek, engem o idegesitett
  • Gerin
    Egyetértek, mintha teljesen elvesztették volna az rengeteg részen keresztül kifejlődött saját énjüket.
    Irritálókká váltak, és önmaguk ellen cselekszenek.
    Morgan fia halálát megtanulta feldolgozni a Mester segítségével, most meg mintha nem tanult volna semmit. Ez a halucinálok és ölök ölök már nem izgalmas. Az ilyen karakterek sokáig nem húzzák egy csoportban oszt kinyuvadnak.
    Michone volt régen az őrjöngő fenevad most meg egy teljesen más karaktert játszik, síró- pityogó semmirekellő statiszta.
    Rosita engem nem bosszant annyit mint a többi, hülyének hülyébb lett bár ha most Eugenet nem nyírja tényleg ki akkor felkeresem a rendezőt.
    Negan is mintha bőven puhult volna, az lesz a vicc ha Rick megkíméli és befogadja miközben a eltévelyedett katonáit meg hidegvérrel fejbe bassza baltával. Aminek semmi értelme nem volt.
    Carolnak már a látványától rosszul vagyok. Inkább 1000 Andrea mint az a valami.
    Carlt kicsinálni meg értelmetlen volt.
  • VinylToy #11678
    Ebben a topikban is lehetne verseny, hogy ki mennyire idegesítő a picsogásával.
    stb.
  • molnibalage83
    Már simán veresenyt lehetne rendeze az irritáló karakterekből. Morgan kurva idegesítő. Anno senkit nem akart megölni, most meg mindenkit.
    Rick simán egy hazug köcsög.
    Michone mindig is idegesítő volt, ha megszólalt. (Félelmetes, hogy kb. csak suttogva képes beszélni.)
    Rosita a pasija halála óta olyan hülye, hogy én basznám agyon szívlapáttal.
    stb.
  • Tikal #11676
    Éppen irni akartam, hogy Morgan mióta megjelent a sorozatban ezt a szánalmas vergődést nyomja, kurvára unalmas más...
  • Gerin
    És a színvonal továbbra is szar. Tömény szenvedések és ócska szappanoperák sorozata.
    A botos pszichopata már már szánalmas vergődése és tömény unalmas lélek elemzős beszélgetései a másik pszichopatával Carolal borzalmas.
  • Tikal #11674
    Ricknek miota van már befestve a szakálla? :)
  • IXEMGabeo
    Eugene gyartat ne aggodj:D
  • Zozo0122 #11672
    Szerintem biztos van valami elit katonai csoport a hadsereg maradványaiból ami megmaradt, ki tudja azok hogy állhatnak :D Akár az is lehet, hogy 1-2 kisebb nagyobb város többé kevésbé fennmaradt vagy kitisztították. Mint pl. Stephen King Végítélet című művében egész Las Vegast :D (Bár ott nem zombik vannak, de kihal az emberiség 99.9%-a.)
  • molnibalage83
    A helikopterezés egyébként a legnagyobb ökörség, amit csak el lehet képzelni a TWD univerzumban. Sokkal értelmesebben felhasználható lenne a keró, nem ilyenekre kellene pazarolni.

Persze az egész TWD unizerzum skizofrém, mert a több száz millió kézifegyver országában erőfeszítéseket kell tenni a lőszerért és fegyverért, ami vicc. Ez valami alter világ..
  • Zozo0122 #11670
    Van ebben is valami. Valszeg a szeméthalom közepén/tetején egy helipad van. Szerintem nem tartják ott a helit, de néha eljön. Most nyilván Jadis szólt, hogy őt fel kéne venni mert még él. Valami újabb csoport lesz az is.
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2018.04.04. 11:24:51
  • IXEMGabeo
    akkor hogy lehet h tudtam a helikopterrol?
  • IXEMGabeo
    vagy ot vagy pedig azt a not, aki vallon meglotte Dwightot...igy viszont nagy bajban lesz o es Simon is...

Azt tippelem, hogy Negan ugy fog kettejukkel elszamolni, hogy Dwighttal megoleti Simont...es akkor igy tudni fogja "bizonyitani" a huseget...Simonnak reszeltek ez tuti
  • stargatelost
    Te tényleg valami mást nézel...
  • molnibalage83
    Én is G-re tippeltem, mert a nő nem éri utol a kocsikázó N-t és G az, aki a menekülés miatt sanszosan szarul néz ki.
  • Zozo0122 #11665
    Negan a következő részben felhagy a háborúval és inkább szabadulóművésznek áll :D

• Zozo0122 #11664
    Szerintem félreértetek pár dolgot.

1. Rick korábban már elolvasta a saját és Negan levelét is. Most elolvasta Michonne-ét is.
    2. Negan olyan kemény, hogy a kötél beszart tőle a testrészein és magától leoldódott :D
    3. Szerintem Negan Laurát vette fel, úgyhogy most már Dwight is baszhatja, az álcája oda. De lehet Gregory is, de kevésbé hiszem.
  • Kaplan
    Gregory.
  • Devv
    Jut eszembe, vajon kit vett fel Neg?
    Talán azt a bohócot, aki korábban Hilltopot vezette? Mi is a neve?
  • Devv
    Yep, a fiókban ott volt Negan levele is.