The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dynamic
Na ez egy jó rész volt. Egyedül az volt a zavaró, hogy hogyan lettek ilyen sokan a Megmentők. Legalábbis eddig nem úgy tűnt, hogy még akkora a hadseregük, hogy szétosztva külön-külön is lazán betámadják a településeket, meg a konvojokat.
De amúgy tetszett, tele volt erős pillanatokkal.
molnibalage83
Az hittem az utána levő döntésre gondolsz.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

es szted mi lett volna jo? Ott helyben megoletni Jerryt?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tikal
hát de meglepték őket, túl gyorsa n történt minden:D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Maximus4
Miután elindultak a szentélyből,Rick mondta,hogy váljanak szét és menjenek külön kocsikkal.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

molnibalage83
Levehető toldalékkal is megoldható lenne a dolog, hogy levegyék, ha épületben belharc lenne.
A 2 és 3 évadban még úgy piszkálták őket kerítésen keresztül...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Ez a legszánalmasabb még mindig, hogy állandóan késsel a kézben rohannak rá a zombikra.
Komolyan, nem lehetne rákötni azt egy botra?
Hilltop-on már használtak lándzsákat.

molnibalage83
Jó döntést? <#conf>
A film fantáziavilágban igen. Kb. annyira "reménykeltő" a helyzetük, mint a 3. Birodalomé volt 1945 tavaszán...

//www.youtube.com/embed/GWcWnpJtuMc
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2017.12.12. 08:47:09
na ez az ezt kerdezem en is...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

baszki tenyleg:S

de egyszeruen nem ertem amikor a kozelebe nem volt egy zombi sem...vagy mikor fustgranatoztak akkor valamelyik megkarmolta volna?

egyebkent pont mikor vegre az evad derekara szimpatikussa es emberive kezdett valni kicsit akkor tortenik ez:S

raadasul nekem az is fura volt, hogy Jerry , Carol es Rick egy autoba kerultek az elejen erre pillanat alatt szetszeledtek es talaltak kocsit:D szegeny csavoba pedig belementek...6. evad vegen minden utat le tudtak zarni ilyen alapon Carolt is el kellett volna kapniuk...

ugy hogy a fobb emberie bent voltak...csakhat azt nem mutattak...

csoportokra szeledtek szet, Gavin, Simon, Negan ...ezt Rickek beszoptak, es Maggie pedig jo dontest hozott

böröczk
Miota is varok erre az epizodra? Season1? :D

Kumiho #2179

olyan szintű logikátlanságok, értelmetlenségek meg bénázások vannak már a sorozatban, hogy mostantól narrációval kérem. szeretném érteni.
molnibalage83
Dramaturgia szarik erre...

RatBaG
na meg a bunyó közben épp hol kolbászolt negan kis csapata? rick is szabadon kommandózott, michonne is csak úgy besétált, sehol senki.

Per Aspera Ad Inferi.

Devv
Ja,
az a bunyó lehetett volna színvonalasabb, de az az elvágódás király volt. Abból MÉM kell most! :D
Hát nekem felemás volt ez a rész... egyrészt tetszett, mert egy órás volt, és mert végre jó sok minden történt, pörögtek az események. Másrészt viszont megint voltak nem teljesen egyértelmű jelenetek (legalábbis számomra). Például amikor Carol meg a szamuráj felvették Rick-et... utána ugye annyit láttunk, hogy oldalról telibe verte őket valami jármű, villanás, vágás... majd a szamuráj már fogságba ejtve a bajszossal,
Carol egyszercsak visszament a királyhoz, Rick meg már Alexandriában vigéckedik. <#wow2> Most akkor wtf? <#wilting> <#confused> Ezt azért kifejthették volna jobban. Meg amikor Rickékre tüzet nyitottak, akkor a kukások csak úgy eltűntek? Ennyi volt a nagy részvételük a harcban? <#szomoru1>
Jaja, itt történik meg:

//www.youtube.com/embed/XZgGUiCFxrQ
Na végre, ez rohadt jó rész volt.

Carl-lal már az elején sem stimmelt minden. Izzadt mint állat és írt egy levelet az apjának. Felajánlotta Negannek is, hogy megváltja a többieket, tök jó ez így szerintem. Viszont ez most rohadtul el fog így térni a képregénytől. Talán a srácnak elege lett a WD forgatásokból?
Vagy ez forgatókönyvírói döntés? Carl-nak nagy szerepe lett volna még a jövőben, ő és Negan érdekes dolgokon mennek még keresztül elvileg.

Amúgy mennyire rohadt jó volt már amikor Negan elvágódott :D Ott ütöttem volna darabokba, akár annak az árán is, ha utána hülyére lőnek az emberei :D

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.12.11. 20:46:16
cassoneitaly

The Walking Dead 8x08 magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

(HDTV-BATV, HDTV-AFG, HDTV-IFT, HDTV-RMX, 720P-BATV, 720P-PSA,720P-RMTEAM)

Időzítések J1GG4 jóvoltából:

WEB-DL/WEBRIP(RARBG, 720p-1080p) | WEBRIP/WEB-DL(AMZN, CasStudio, Strife, Internal)

Alias nevében is jó szórakozást mindenkinek! ;)

Cassone

Folytatás: 2018. február 12-én, hétfőn!

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Én azt nem értem,
hogy honnan akasztott le Negan megint ennyi embert? Azt hittem, vagyis úgy látszott, hogy teljesen a végén vannak kb 10-15 harcra fogható ember + a munkások, erre megint annyian vannak, mint az elején.
De igen! Azóta olvasgattam a híreket. Valóban ez a helyzet, megerősítették interjúkban.
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2017.12.11. 16:42:12
Nincs akkora szerencsénk. :)
Most akkor Carlnak meszeltek? Az zombimarás volt? <#wow2>
na baszki, az hagyjan, hogy csavart tettek a vegere, de nem mutattak mikepp tortent az eset a dolgok kozepette...nem is fogjak ez egy gyorsan elokapott drama, amit prezentaltak...nem volt rossz felevadzaro, de volt mar jobb is

azaz egyik legjobb evadzaro (4. evad) es evadkezdet volt (5. evad) az a ket epizod

hat az volt szamomra is az igazi, amikor bedurvult es egymaga szetrobbantotta a hordokat Rickeket elfogtak a kannibal banda..mar nem is remlik a nevuk, ok is valami megvaltok voltak:D

Valójában semmiféle karaktere nincs, a képregényben még a börtönben öngyilkos lett.Én már rémesen unom Carolt, amikor elindult Rickéktől és elkapták a megmentők, na ott kellett volna hősi halált adni neki az utcán mikor Morgan megmenti. Mostanra idegesít, hogy ide-oda áll, egyszer nem harcol, ja mégis, ja mégsem, hagyjál békén Ezi, jaaa, hogy most meghalt a bandád meg Shiva, na jó, megvigasztallak. Unom már :D Inkább nézném meg, ahogy egyszer Simon beindul, akárki ellen, csak durvuljon be :D
en speciel nem banom, hogy 7 resz alatt akartak volna lezavarni oket...ami jobban bosszant az az, hogy Carol alig alig akciozik:(( egy gyilkologep lehetne ehelyett a kiralyfit patyolgatja az elvesztett tigrise utan:(( nem hozzak ki a karakteret...

grebber
Ez Darylék jól elbaszták, elsiették a dolgot <#falbav> De hát sorozat kell a fordulat....

Next PC upgrade: 2022

nagy a csend szoval lenyegeben Rick csak elerte, hogy a kukasok mellette legyenek bar mar megint bevetettek ezt a szajkosaras zombit ellene:D ha komolyan mar...

Negan arcan nem latszodott, de be volt rendesen szarva es Eugenetol varta a megvaltast ugy tunik pont akit elhappolt Rickektol az az embere mentette meg ot...

cassoneitaly

The Walking Dead 8x07 magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

(hdtv-batv, hdtv-afg, hdtv-rmx, 720p-batv, 720p-psa,720p-rmteam)

Időzítések J1GG4 jóvoltából:

CONVERT.WEB-TBS; CONVERT.WEB.720P-TBS | WEB-DL/WEBRIP(RARBG, 720p-1080p) | WEBRIP/WEB-DL(AMZN, CasStudio, Strife, Internal)

Alias nevében is jó szórakozást mindenkinek! ;)

Cassone

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

nekem nagyon tetszett, mint kb az osszes Eugeneos resz:)

azert a ket kettos ugynok szepen osszejatszott a vegen:) Dwight es Eugene...sok bennuk a kozos meg akkor is, ha mindketten total ellentetes termeszetuek

Ja értem. Köszi.
molnibalage83
Rádiózásról is beszélt. Szándékosan nem mutatták, ez cliffhanger és köv részben lesz vagy majd valamikor máskor.

Csak az én figyelmemet kerülte el, vagy tényleg nem hangzott el pontosan, hogy mi is volt Eugene terve a kiszabadulásra? Mer az egy dolog, hogy újra lőszereket csinál, de hogy jutottak ki? <#fejvakaras>
molnibalage83
Történt valami, de ez a rész is fura volt. Rosita irritálósága meg tényleg határtalan.

Tikal
Ebben topikban bármelyik kommentben több értelem van mint az egész évadban...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Dynamic
Fogalmam sincs minek ment oda. Várjuk ki a végét. Lehet, hogy valami csavar lesz, lehet hogy valami hülyeség, de ettől még annak a kommentnek se volt sokkal több értelme.
Tikal
de minek ment oda? értelme??? nyilván ha elfogják, megölik, az jó hatással lesz a tervükre, a fiára, a csapatra stb! De legalább ha nem kamuzott volna, és a többiek tényleg kint lennének...de még az se... 5 évesek írják a forgatókönyvet, az már világos egy ideje..

Ez az évad eléggé lejtmenet, de úgy hallom hogy a következő már EGÉSZEN MÁS lesz... :)

Dynamic
Mert amúgy most olyan rohadt könnyen tudnak mozogni Neganék
mert amúgy rohadt fontos ám a rádió, nem is tudnak odaszólni... személyesen
mert amúgy bármi változna, ha meghalna Rick? abbahagynák a harcot vagy mi?
Meg amúgy mi értelme a Neganos felvetésnek. Már eleve úgy ment be, hogy lehet, megölik a KUKÁSOK, ergo felesleges továbbvinni a gondolatmenetet. Vagyis ha azzal a tudattal megy be, hogy megölhetik a kukások, akkor miért kéne fosni, attól, hogy átadják Negannek?
DasIsFuck
Szerintem csak szimplán nem hallották, ahogy mögéjük lopóznak a zombik<#nyes>

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Itt mindenki idióta. :) Most már értem hogyan bírt kihalni az egész világ a csoszogóktól. Ha mindenki ekkora balfék volt nem is csoda. :)
Értelmetlen gyökérség az egész. Negan nem idióta, a minimum amit adott a kukásoknak egy nagy távolságú CB rádió. Annyi lenne az egész, hogy a Kukás nő odaszól, hogy figyu már, itt van Rickyboy, gyertek el érte :D
molnibalage83
Mert jobb ötlete nem volt a forgatókönyíróknak. Az is logikátlan, hogy nem ölték meg. Mondhatnák azt, ha rajtuk keresik, hogy "nálunk nem is járt megették a zombik". :)

Tikal
Rick amúgy miért is fogatta el magát? :D

Tikal
Lesz egyszer olyan hogy valamelyik szereplő tökösen viselkedik és azt teszi amit kellene vagy nem bénázik? Szánalom már, mikor huszadjára ismétlődik ugyanaz.. a béna szamuráj belerug egy teniszlabdába, a másik elejti a pisztolyát, kurva gáz.. Maggie meg miért nem lőtte le azt a faszt amelyik a fegyverért nyúlt? nevetséges