The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
Andrea kezdi átvenni Lori helyét... van tehetsége hozzá, hogy megutálja az ember 😊

Bazinga!

ezek a babás részek istenem
kill3r21
korrekt a folytatás, várjuk a kövi epet...😊
cylonflatus
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt hittem Lorinak végleg búcsút intettünk, erre nem elkezd visszajárni? Sosem szabadulunk tõle...

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

desigo
Viszont Michone még mindig elképesztõen búvalbaszott szerintem... annyira antiszimpatikus, hogy remélem rövid úton csúnyán végeznek vele.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Jaja.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ricknek kezdenek elmenni otthonról... És remélem Daryl nem lesz el sokáig, és fõleg ne pusztuljon meg...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Narxis
Hoppá, igen csak durva vége lett. Köv. rész is jó lesz trailer alapján.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Kongy
PC-re nem lesz?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Narxis
Nézem az új részt de leírom mielõtt elfelejtem. Olyan a kocsijuk mintha most fényezték volna, más is írta korábban de már nekem is feltûnt. 😄 Nem mernek egy kis koszt csapatni rá? 😄

stargatelost

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

toysoldier
holnap reggel, felirat meg nem tudom

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

mikorra lesz feliratosan kinn az új rész szerintetek?

every damn day

Narxis
😮

ForzaInter
A The Walking Dead producere elmondta, hogy a 3. évad nagy része még Frank Darabont távozása elõtt lett megtervezve.-sorozatjunkie

Yo, Bitch!

w77d
sajnos el lehet szúrni a továbbiakat, ha átmegy a cucc agyatlan emberek az emberek ellen lövöldébe...

Narxis
Teeee mázlista. 😄

szucsy89
LOL, micsoda idõzítés, teljesen véletlen volt, ma befejeztem a 8. részt, és ahogy olvasom már holnap jön is a 9. <#taps>
szucsy89
A farmos évad után csak tegnap volt erõm nekikezdeni a 3. évadnak... már le is daráltam annyira jó volt. 😊 Egy-két butaságtól (amik már ki is lettek tárgyalva ahogy visszaolvastam) eltekintve nagyon durván megcsinálták az évad elsõ felét, innen már el sem lehet szúrni a végét.

#4243: epic...
bency
Kurvajó! Simán megvenném:X

:) Semmi okosság :P

hááh nagyon komoly 😄
Narxis
NEED<#wow1>

desigo
Teljesen beteg...
csokalaci

http://facebook.com/musicleander

Itt nem konkrétan csak agyatlan zombikra gondoltak, hanem fõleg vámpírokra. A vámpíroktól való félelem sokkal nagyobb volt, olyanról nem is hallottam, hogy zombiktól féltek volna a viktoriánus korszakban, az késõbb jött. A vámpír meg nem agyatlan, az ki tudna mászni, és merre mászna, hát a fedõlapon keresztül, tehát a kijáraton. Erre gondoltam.

Unalomûzésre kis Zombis websorozat

http://www.youtube.com/playlist?list=ELiZmggvcfkjc

BoneDragon
Biztos úgy gondolja, hogy a zombi átrágja a követ...

Szolnokboy1
és szerinted egy zombi esetében mennyire állja meg a helyét a "logika" kifejezés?

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

sparrow35
A rács azért van ha a külap esetleg zombivá válna...

I want to be a mighty pirate ever!

kill3r21
srácok a web epizodoat le lehet valahol tölteni? vagy nézni esetleg?
Szerintem azért logikus, hogy elõször a kijáraton próbálsz kimenni, nem pedig a falon. Vagy nálatok ez másképp van?

...<#idiota>és ha az egész sír eleve egy rácskeretben van beásva?
MeoH
Gondoltak, ez is a feny fele megy, mint a magbol kikelt csira 😊

fuck mmo's..i.,

Szolnokboy1
akkor minek a rács? ha azt feltételezték, hogy a felsõ kövön átrágja magát, akkor ennyi erõvel az oldalsó kövön is át tudja a föld alatt, ahol nincs rács. ezt nem gondolták át rendesen.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

stargatelost
Oldalt is kõ van.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

És ha oldalra ássa ki magát? Az mégiscsak könnyebb mint a kõlapon áttörni.
Higany

Waczkor
Valami klip van kint,elsõ 2 perc az új részbõl.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Kint van az uj rész? Ugy tudtam hogy csak 10.-én lesz, de hosszupskán már van s03e09 felirat :S

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Nem talált. <#zavart1>

Jim Morrison

remélem még nemvót'

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

<#taps><#nevetes1><#taps>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Narxis
looooool

ezdebeteg

desigo
Ja. Máskor már egy közepes koccantástól lánggolyóvá válik a kocsi, de úgy tûnik Lorira az égiek vigyáztak.
mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

The Sopranos
Kár volt érte az szent. Persze ilyenkor nem tud az a rohadt benzin begyulladni mint a rendes amerikai filmekben... Na mind1, hamarosan úgyis kicsinálja õt fapofa Carl, addig kibírom.

FORzA PALeRMO

BAZZZZZEEE!!! ezt láttátok?😄

gyhááááá😄